Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    18. Listopad 2022. 14:26

Cure vidim puno lijepih vijesti na forumu. Nadam se da će se nastaviti pozitivan niz. Svima želim puno sreće, strpljenja i živaca i da sve konačno dočekamo svoje klupko sreće. 
    Aries čestitke na princezi! Tvoja priča nam svima daje snagu i nadu! 
    Razumna odlična crta, to je to. Baš mi je drago zbog tebe, konačno si dočekala. I ja se tješim kao ti- ne može uvijek biti loše,mora i meni jednom upaliti.
    Ja sam trenutno u postupku i nadam se da će mi ovaj put biti dobitni.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• Lola2307
    18. Listopad 2022. 14:37

Rainbow_Hope 🌈

Ariesčestitam na malenoj princezi Mili, nek nam bude zdrava i vesela! ❤️❤️❤️ Predivno si sve napisala i tvoja priča baš može dati snagu svim borilicama ❤️❤️❤️
    Sunny svi očekujemo dobre vijesti i navijamo da što brže i lakše prođe ❤️❤️❤️❤️
    Afroditačestitam na beti! 🔝 I meni je čudno da ne trebaš ponavljati, pravilno duplanje je prva stvar koja ukazuje da trudnoća dobro napreduje… Mene je to duplanje baš umirilo, kako i Sani kaže, ja bih svejedno otišla izvaditi, ali razumijem i ako nekomu radi stres… Gdje si ti u postupku jer stvarno još nisam čula za takvu praksu 🤷‍♀️
    kachusajesi krenula s bockanjem? koja ide terapija na kraju?
    leeloosuper za minus 🤩
    Darlivčekamo da nam i ti budeš brzo pupo 🤗
    Flowersoncrtica je 🔝🔝 Ako su blastice, možeš komotno od 9dnt vaditi betu, samo gledaj da ti ne pada drugo vađenje na nedjelju ❤️
    MakiST jesi ti pitala za progesteron? To ti je uredna vrijednost💪
    Leia puse tebi i bebolincu 😘
    La3aricabaš mi je žao, drži se i kad malo dođeš k sebi, razgovaraj s mužićem i napravite novi plan, grlim 😘
    Ružicačestitam na dobrom uzv, sad bar znaš od čega je krvarenje 💪
    lucysve je to razumljivo i takvi osjećaji su normalni, radi samo ono od čega se osjećaš dobro, ja sam iskreno nakon pobačaja išla psihologici i to mi je jako pomoglo ❤️
    Tanjati se pikaš iako nema folikula? Pojave li ti se na kraju?
    lolakoji dan ciklusa ti je inače ovulacija?
    Tamekodlična beta, čestitam! 🤩
    Marttinačestitam, sljedeći put bude i ❤️Evažao mi je da je tako ispalo, dođi k sebi i kako si rekla - u nove pobjede - planirate AIH ili stimulaciju?
    Pupice kako se držite?

15. ili 16. dan.. 😢

Johica
    18. Listopad 2022. 14:45

Svim curama sa pozitivnim betama cestitam i naravno novopecenim mamicama čestitke od srca!💘

Mene zanima što ste radile drugacije u dobitnom ciklusu ? Ja volim proucavati kao sto znate😂
    Pusa svima ❤️

👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
    🧑🏻‍🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
    TTC 09/2019
    1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
    - 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
    - 11/22 - Planiran FET
    Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️

• Lola2307
    18. Listopad 2022. 14:45

maslačakx2

Čestitam Aries!💕💐💜 uživajte u svakom trenu sa svojom djevojčicom😍
    Čestitam i curama na poz testovima, betama i uzv, nek bude školski sve do kraja 💕🤗
    Sunny još maaaloo, sretno ti, javi nam se 💜
    Eva žao mi je zbog neg ishoda, al nek te tješi da se nešto događalo, to najcesce bude dobar znak za ubuduće. I da nije vanmatericna. Drži see 💜💜
    Lolaja bi na tvom mistu vidila s dr, nez kakva je situacija, ako se očekuje manji broj folikula, a je čim je izbor inseminacija, možda možeš odradit stumulaciju, stopericu i ostalo i onda uzet go, otputovat s mužem i pokrit te dane negdi u hotelu 😉😉 svakako ćeš radit folikulometrije, ako bude više folikula pa postoji rizik od viseplodne trudnoće, neće radit ni oni inseminaciju nego onda prelaze na ivf. Ja bi popricala s dr pa vidila može li se tako. Nez jesi li privatno ili priko hzzoa, bi li se to smatralo ispucanim pokušajem, nez. Promisli pa vidi šta možeš.

Mi smo.bolje, još 2 dana izolacije, fibre više nema, samo.kasljem i malo sam bez kondicije. Nadam se da nisam sad unazadila stanje organizma, taman sam se zalaufala sa suplementima 🤣 nas je plan sličan ovome šta sam savjetovala Loli pa mi je prvi korak tesko suplementiranje i priprema 🤣 onda bi pitala dr možemo li odradit propuhivanje jajovoda i scratching endometrija hahahah i pokusavali bi par mj doma uz blagu stimulaciju i stopericu. Još mi niko nije potvrdia da to ima smisla, al evo, imam želju tako pokusat par puta, da nekako smanjim sebi presing od očekivanja i da mi malena ne padne u sjenu pokušavanja. Toga se bojim, jer nez ocu moć sebe kontrolirati, kad sam u postupku tolko se dam u to, a ne želim da mi dite ikad osjeti da je u drugom planu. Ili ne daj Bože da pomisli da mi nije ona dovoljna…
    Fantaziram i to ohoho unaprid, al eto. Mogu vam rec da jedva čekam ☺☺

Hvala ti na savjetuu, ima smislaa skroz :D preko hzzo-a sam, vidjet cu sto kaze doktorica i sa muzem koliko je to uopce izvedivo jer idu jos neki ljudi s posla, pa ono.. a valjda nije ni kraj svijeta ako odgodim na iduci mjesec, samo sam eto nestrpljiva. Tebi sretno i skroz mi se svida tvoj plan, bas mi ima smisla :D drzim fige da uspije🍀

Afrodita06
    18. Listopad 2022. 14:49

Rainbow  u KBC Osijek sam. Koliko sam skontala nije ni da svi ne moraju vaditi drugu betu a definitivno nije ni da moraju.
    Ma sve će to biti uredu. Nemogu vam opisati koliko mi to uopće ne smeta što me nije poslala ponovno vaditi krv. 

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️

afrodita060606@gmail.com

Kacusha
    18. Listopad 2022. 14:52

Cure bas puno lijepih vijesti, cestitam na betama i uzv-ima ❤️❣️💖
    Dugice 🌈 ja sam sad u dugom protokolu pocinjem s bockama oko 6.11 tj 21 dan prethodnog ciklusa. Tako da ima jos 😁 a mozda cu morati odstraniti i polip. Iskreno neka sam bas opustena, kako bude 💪
    Stelic kako si mi danas, nadam se da se drzis 🍀
    Aries draga uzivajte u vasoj maloj cupavici, vjerujem da je osjecaj divan, posalji slikicu 🐼🥰🌺
    Laza3ica znam da nije lako, odtuguj i hrabro dalje. Nazalost nekima je put malo veci uspon, muz neka te gura uz nas i idemo dalje 😘💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    18. Listopad 2022. 14:54

Afrodita06

Rainbowu KBC Osijek sam. Koliko sam skontala nije ni da svi ne moraju vaditi drugu betu a definitivno nije ni da moraju.
    Ma sve će to biti uredu. Nemogu vam opisati koliko mi to uopće ne smeta što me nije poslala ponovno vaditi krv.

Ma samo se raduj, ne daj boze zla za to ima vremena. I beta je na taj dan stvarno odlicna 💕💖✨

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Marttina
    18. Listopad 2022. 14:54

Hvala curke 💞
    J_Lo za tjedan dana opet

👱🏼‍♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
    👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
    1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
    BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
    1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
    2.ult 6+4 💙

Rainbow_Hope 🌈
    18. Listopad 2022. 14:56

Kacusha

Cure bas puno lijepih vijesti, cestitam na betama i uzv-ima ❤️❣️💖
    Dugice 🌈 ja sam sad u dugom protokolu pocinjem s bockama oko 6.11 tj 21 dan prethodnog ciklusa. Tako da ima jos 😁 a mozda cu morati odstraniti i polip. Iskreno neka sam bas opustena, kako bude 💪
    Stelic kako si mi danas, nadam se da se drzis 🍀
    Aries draga uzivajte u vasoj maloj cupavici, vjerujem da je osjecaj divan, posalji slikicu 🐼🥰🌺
    Laza3ica znam da nije lako, odtuguj i hrabro dalje. Nazalost nekima je put malo veci uspon, muz neka te gura uz nas i idemo dalje 😘💪

Pa znam da si mi bila tako i rekla pa je netko napisao da ti je stigla menga i da krećeš pa sam se zbunila 🤷 Meni se čini da bi ta promjena postupka mogla uroditi plodom (kao što je netko rekao - pun intended 🤭), sad se zbilja to približilo... Decapeptyl ti malo pecka pa stavi hladni oblog par minuta prije i par minuta poslije bockanja 💪

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Tamek
    18. Listopad 2022. 14:56

Afrodita06

Tamek

Danas sam vadila 1.betu…12dnt i iznosi 407…

Juhuuuuu
    Odlično, čestitam
    Ideš li vaditi drugu betu?

Hvala. Da,za 2 dana druga beta,pa se nadam da ce sve biti ok. Iako me trbuh konstantno boli😵‍💫

👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
    🧒🏽- 1985. sve ok
    Pokušavamo od 2020.god

2019.operirala endo

11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
    10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
    03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
    06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.