Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    09. Listopad 2022. 13:49

Mara234

Pozdrav curke, pratim vec duze vrijeme ovaj forum. Imala sam 2021. godine uspješan Fet, i sad imam malu curku :))) 30.9. Sam imala transfer opet. Saljem sliku testa. Po nekim forumima sam cula da clearblue zna bit lazno pozitivan al nekako mi se crtica cini dosta jasna. To je onajntest za rano otrkivanje trudnoce. Stopericu sam primila 23.9 pa nekako mislim da bi vec trebala izaci iz tijela ako se ne varam.

https://ibb.co/0J9bQP1

Super izgleda test. Sretno dalje 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    09. Listopad 2022. 13:49

Domleon Dobro sam, finisiramo kupnju stvari za curke i tako. Pusa malom bozicnom cudu.
    Stela Sretno sutra!

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ivana1992
    09. Listopad 2022. 14:53

Inna_92

Ružicejavi betu svojem doktoru, najvjerojatnije će ti pojačati progesteronsku terapiju. I ja sam prokrvarila dva puta u toj ranoj fazi. Betu vadi svaka 2 dana.
    Ivana1992nisam ni ja imala simptome, nikakva zatezanja, trbuh ravan… Slažem se s curama - baš dugo moraš čekati do prve bete. 🤔 Moja prva beta je bila 13 dnt

Isto si bila u totalnom prirodnjaku? Danas mi je 9ti dan- tu i tamo imam feeling kao da ću dobiti M 
    Nadam se da neću 😢 

annboleyn
    09. Listopad 2022. 15:17

Jedva iscitah sve, pola sam zaboravila…
    Stela sretno sutra 🤞❤️ 
    Razumna ako je tebi bio FET, PUPO cekamo sa tobom ovaj put urednu trudnocu 🙏
    Lucky, panda i sve ostale FET cure, svima drzim fige najjace
    Svima u postupku i iscekivanju istog svu srecu zelim 🤗
    Sto se tice MPO kod nas sa habitualnim pobacajima, potpuno se slazem sa blabla… 
    Kod mene jos uvijek nista novo jer u nasoj “funkcionalnoj” BiH sada, da bi troskovi MPO bili refundirani (pazite, refundirani, ne odmah pokriveni), najprije se mora predati dokumentacija da komisija zavoda zdravstvenog osiguranja prouci sve to i odluci da li je neko kandidat za istu ili ne, bez obzira na to sto pacijent/ica ima preporuku MPO specijaliste za postupak. I jos jedna frapantna stvar (iako se mene licno ne tice trenutno), u trazenoj dokumetaciji je i potvrda da par nema djece, dakle, oni koji vec imaju djecu ne mogu refundirati troskove bez obzira na to sto imaju poteskoce sa ostvarivanjem naredne trudnoce… uzas jedan, eto

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Hani
    09. Listopad 2022. 15:28

Puno sreće, žene, i snage i strpljenja, bilo da ste trenutno u postupku ili u čekanju! Navijam iz prikrajka sa svojom ekipom 💪😊🙏

MalaG
    09. Listopad 2022. 15:30

DomLeon nadam se da će grčevi uskoro prestati! 🤞🥺 Uživajte u svakom trenutku.🥰🤗😍
    Stela obično bude tako kad želiš odmoriti i doći sebi 🙄 ali iskoristi današnji dan za odmor i sakupljanje snage za sutra! Šaljem ti veliki hug i držim fige da sutra sve super prođe!😍🤗❤️🤞🤞🤞
    Linda i Ribic vaše će princeze ubrzo stići!😍🙈🤭
    Razumna PUPO, nadam se da je FET super prošao! Držim fige za se mrve čvrstočvrsto prime!🤞🤞🥰🤗❤️
    Annboleyn katastrofa! Znači ako imaš jedno dijete, drugo ne možeš imati ili jednostavno ne zaslužuješ po toj njihovoj logici? 😖🤦🏻‍♀️ PujPuj. 🤮 Nadam se da će vam komisija odobriti zahtjev, ako se odlučite na taj korak!🤞🤞 Puno strpljenja i živaca vam želim!

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Razumna
    09. Listopad 2022. 15:32

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela sretno sutra, jel uzbudenje sad vec raste 🤭 bome koliko nas se prati, sve u par dana, bit ce veselo tamo pred kraj mjeseca 😎
    Razumna pupice,tebi su pahuljice vracene, sad nek bog da strpljenja i srece 🍀

Hvala💕bebice su tu, a dalje kako Bog da 🙏
    Bila sam se nasikirala poslje transfera. U sobi sa mnom je bila žena koja je čula kako sam ja tebe pitala gdje će roditi pa mi je rekla da se ne veselim prerano jer je to njoj 20i transfer i 6 postupak. I još se pohvalila da je kod dr L 5g. Bas su mi potonule sve lađe iako sam ja baš klasa optimist.
    Iskreno ja vjerujem da je svaki transfer dobitni a kad nije odmah se počnem nadati da je sljedeći dobitni i tako živim u nadi i u 7 nebu.... Ja kad nebi vjerovala da ću roditi nebi ni gubila vrijeme na IVF. Ja ovo radim jer vjerujem da ću uspjet kad tad. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

annboleyn
    09. Listopad 2022. 15:48

MalaG upravo tako, ako imas jedno valjda je drugo po njihovoj logici luksuz ili hir 😡 mi smo jedan postupak u ovaj godini vec imali o svom trosku, kostalo nas je oko 4500 eura a da na kraju nismo ni imali transfer, do kraja godine planiramo jos jedan, sa ili bez odobrenja komisije ali sve ovo dodatno obeshrabruje i frustrira, taj nedostatak podrske sistema

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Flowerson 🌸
    09. Listopad 2022. 17:03

Mara234, Čestitam!!!😍
    Stela, sretno sutra! 🤞🤗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Linda86
    09. Listopad 2022. 17:35

Stela hvala na pitanju, imamo par kombinacija na pameti, ali jos ne konkretnu odluku, dogovorili smo da mm bira jednoj, a ja drugoj s tim da prihvacamo prijedloge obitelji i prijatelja - samo moraju biti internacionalna da se isto pisu na eng i hrv. 🤭 Morat cemo uskoro donijeti finalne odluke. Sretno ti sutra s transferom, stvarno navijam od sveg srca za uspjeh 🍀🥰
    MalaG hvala, Ribic je daleko ispred mene i u nabavljanju opreme i tjednima. Mi smo malo renovirali sobu, kupaonicu, a ovaj tjedan tek nabavili prve kompletice i stvari za mene za bolnicu (zlu ne trebalo) te prosetali po baby ducanima i otprilike odlucili o opremi, ali nismo jos nista kupovali, strah me... Evo nocas nisam spavala jer sam dobila neki pritisak i probadanje (bit ce se jedna jako nisko smjestila) i jos traje, makar je malo lakse. Prije sam navijala za 35 tt, a sada bih bila zadovoljna 32 tt +, samo ne jos... Jos uvijek se cini tako nestvarno, samo neka one nama budu zdrave i vesele. 🥰🥰
    Annboleyn prestrasno... To je tako porazavajuce. Bas mi je zao da moras kroz to prolaziti i da drzava ima tako malo sluha za ove probleme... Mi smo onda godinama ispred, a mislila sam kako bi i ovdje moglo biti puno bolje. Nadam se da ce odobriti vas postupak. 🙏🏻
    Razumna znam da je tesko slusati takve komentare i price, ali pokusaj ne dozvoliti da te ne diraju previse. Naravno da se nadas i moras se nadati i vjerovati u uspjeh. Razocaranja su dio puta, ali nagrada koja vecinu parova ceka na kraju putovanja vrijedi sve muke, stresa i svega kroz sto se prolazi. Jako puno cura koje su bile u postupcima kada sam ja krenula su se do sada vec ostvarile kao majke ili su na putu da postanu... ❤️

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.