Hope2022, mislim da samo moraš reći doktoru da ne možete više čekati i da biste htjeli u postupak. Meni je dr. A puno pomogao i najzaslužniji je za ovu trudnoću. Zahvalna sam mu do neba.❤️
Prvo mi je napravio HSG, potom histeroskopiju, potom sam imala prvi plusić ikad u životu - biokemijsku. Dogovorili s doktorom da pokušavamo sami još par mjeseci. Prošlo je tih par mjeseci, doktor nas je pitao želimo li još pokušavati ili ići u postupak. Rekli smo da želimo u postupak, srećom uspjelo je i evo bebač radi dar-mar u trbuhu. :)
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pozdrav svima, nova sam na forumu i u mpo postupku pa me zanima kakva su iskustva s postupkom kada se prvo koristi kontracepcija pa onda stimulacija. Prosla sam jucer prvu punkciju u prirodnom ciklusa, nije bilo js pa je doktorica rekla da probamo od drugog mc sa kontracepcijom 2 tj. (Nizi amh, godine) a onda u stimulaciju. I jos jedno pitanje za vit D za one koji ga koriste, jeste li same trazile taj nalaz ili vas je gin na to uputio.. .hvala 😊
Pozdrav, ja sam trenutbo na kontracepciji zbog povisenog dhea, tebi vjerujem da se umormalizira ciklus, pijes li ista za poboljsanje js? Sto se tice d vitamina dobila sam od gin da izvadim to sve, nakon sto mi je bio 52 mpo gin mi je prepisao dvital 4 tjedna po jednu ampulu 😊
Hvala 😊 da, da se unormalizira ciklus.
Pijem sipak u prahu, psenicna trava, maca, vit b, Omega, folat, selen i jod, Q10. Vit D (1000IU) sam pila na svoju ruku neko vrijeme ali bih voljela vidjeti koliko mi fali pa da budem sigurna da nije previse/premalo.
👩40 amh 5,5 fsh 10.6 lh 7.8
👨45 astenozoospermia
01/22 vanmatericna, lijevostrana salpingektomija (6tt)
10/22 1. prirodni IVF - js ✖
11/22 stimulirani IVF, 4🥚 3 oplođene, 1 🐧 1/23 Fet - B 20.02. 20397/ 6+6 ♥️+/
Pozdrav svima, nova sam na forumu i u mpo postupku pa me zanima kakva su iskustva s postupkom kada se prvo koristi kontracepcija pa onda stimulacija. Prosla sam jucer prvu punkciju u prirodnom ciklusa, nije bilo js pa je doktorica rekla da probamo od drugog mc sa kontracepcijom 2 tj. (Nizi amh, godine) a onda u stimulaciju. I jos jedno pitanje za vit D za one koji ga koriste, jeste li same trazile taj nalaz ili vas je gin na to uputio.. .hvala 😊
Pozdrav, ja sam trenutbo na kontracepciji zbog povisenog dhea, tebi vjerujem da se umormalizira ciklus, pijes li ista za poboljsanje js? Sto se tice d vitamina dobila sam od gin da izvadim to sve, nakon sto mi je bio 52 mpo gin mi je prepisao dvital 4 tjedna po jednu ampulu 😊
Hvala 😊 da, da se unormalizira ciklus.
Pijem sipak u prahu, psenicna trava, maca, vit b, Omega, folat, selen i jod, Q10. Vit D (1000IU) sam pila na svoju ruku neko vrijeme ali bih voljela vidjeti koliko mi fali pa da budem sigurna da nije previse/premalo.
Pa mozes traziti uputnicu za vadjenje vitamina d, pa pokazi nalaz mpo gin, oni preferiraju da je iznad 100 😊 sretno
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Napokon malo pozitivnih testova i beta. Martina i ružica čestitam vam!!! I nadam se da je to to! 🥳🥰👌
Samo da javim da je kod mene folikul dosegao preko 20 mm i očekujem ovulaciju sutra jer mi je lh trakica danas baš tamna. U ponedjeljak idem na definitivnu potvrdu. Ali zasad je sve super. 🤭😊
FET cure (da vas ne nabrajam redom) sretnooo!!! 😘😘😘🤞 I svima ostalima naravno🥰😘🤞🍀
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Ruzice evo ja cu ipak cestitati. Razumijem te, docekas plus i onda se svega bojis. Sutra napravi test da pratis koliko je crta tamna i u pon betu. Vjerujem da ce biti ok. 😘💖
Panda sretno draga 🍀
Stelic lijep provod, cekamo pon ❣️
Sretno i ostalima, novim curama zelim puno strpljenja, curama pred porod da prođe sa sto manjom boli i sto brze 🌈💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav! Ne znam da li netko ima slično iskustvo, ali mogu probat.
Znači mi smo imali dijagnozu azoospermija, i čekamo trenutno microTese na Rebru, mm je na klomifenu prije microTese.
I sad smo išli napraviti kontrolni spermiogram koji je pokazao prisutne spermije u ejakulatu, njih 50ak, od toga 5 pokretnih.
Sad smo zbunjeni i ne znamo što napraviti. Mislite li da bi mogli u nekoj poliklinici probati bez microTese. Ili da ipak idemo najprije na taj zahvat.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Pozdrav cure, tema je aktivna i vesela, nadam se da nas čekaju samo dobre stvari 🤗
Sunny brojis sitno 😍 prekrasno!
Rijesili smo urologa.
Rekao je da napravimo kariogram i mikrodelecije Y kromosoma, te da se onda ponovno naručimo i da će nam onda dati kompletno mišljenje.
Mi smo poslali e mail za naručiti se, čekamo odgovor. Ako se predugo čeka, otici cemo riješiti privatno.
Uglavnom, čekaju muža te 2 pretrage, kad to obavimo, znat ćemo za dalje.🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Mimica moj savjet je da bolje porazgovarate s liječnikom za mTese. Moje osobno mišljenje je da ako možete probate izbjeći operaciju. A prema ovome što govoriš očito je da se kod tvog mm oni stvaraju. Možda bolje nakupljati spermiće kroz par spermiograma pa raditi ivf.
Moje osobno mišljenje je ovo ipak.
Puno Vam hvala cure. Uvijek nekako ide u Božje ruke. Mi zapravo ne možemo puno učiniti.
Svim curama u postupku, i onima koje se spremaju držim velike fige i mislim na vas.🙏
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pozdrav curke, pratim vec duze vrijeme ovaj forum. Imala sam 2021. godine uspješan Fet, i sad imam malu curku :))) 30.9. Sam imala transfer opet. Saljem sliku testa. Po nekim forumima sam cula da clearblue zna bit lazno pozitivan al nekako mi se crtica cini dosta jasna. To je onajntest za rano otrkivanje trudnoce. Stopericu sam primila 23.9 pa nekako mislim da bi vec trebala izaci iz tijela ako se ne varam.
https://ibb.co/0J9bQP1
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Sortiraj odgovore
Najstariji