Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    28. Rujan 2022. 20:58

Stela_M

ribic

StelaCurke i ja ok. Danas imali pregled (samo protoci) jer su nesto bili granicni prosli tjedan i evo sve ok… opet pregled/uzv za 2 tt… Kak si ti?

Drago mi je da su curke dobro i da lijepo napreduju 😊 jel ti i dalje moraš biti na onoj finoj papici 😁 dobro sam ne mogu se žaliti 🤗❤️❤️

Da da. Do kraja pazim. Al ok, ide to. Zdravije jedem…

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Stela_M
    28. Rujan 2022. 21:13

ribic

Stela_M

ribic

StelaCurke i ja ok. Danas imali pregled (samo protoci) jer su nesto bili granicni prosli tjedan i evo sve ok… opet pregled/uzv za 2 tt… Kak si ti?

Drago mi je da su curke dobro i da lijepo napreduju 😊 jel ti i dalje moraš biti na onoj finoj papici 😁 dobro sam ne mogu se žaliti 🤗❤️❤️

To je, zdravije je i vjerujem da se i ti bolje osjećaš, a kada dođe želja za nekom hranom uvijek se možeš počastiti 😁😊❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• ribic
    29. Rujan 2022. 06:58

Stela_M

ribic

Stela_M

ribic

To je, zdravije je i vjerujem da se i ti bolje osjećaš, a kada dođe želja za nekom hranom uvijek se možeš počastiti 😁😊❤️

Tak je :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

petra30
    29. Rujan 2022. 07:17

Jutro❤️!
    MakiSt žao mi je kaj ovaj put nije uspjelo 💔... Grlim te jako❤️!
    DomLeon znači Julia ti je prekrasna😍😍😍😍! Puse joj šaljem 😘!
    Maslačak tvoju slikicu nisam ulovila, ali vidim da uzivate i baš te je gušt čitati❤️! Drago mi je da si se javila ☺️! I samo hrabro po bracu ili seku❤️!
    Curke s negativnim testicima drzite mi se❤️! 
    Pupiceeee ima vas, navijam od srca za svaku🤞❤️🙏🍀!
    Barbi30 test ti je😍😍😍! Nek beta bude do plafona 🍀🤞!
    Stelice tebe pratim iz prikrajka🤭! Ide to po ps-u❤️🤞! Samo jako💪! Navijam i veselim se ❤️!
    Ribic vidim i ti si na režimu prehrane🙃... Kak s kilama? Ja sva sretna jer sam uspjela kilu dobiti, zadnji put na pregledu su padale,a to mi se ne sviđa😐... Trenutno sam na svega +4... Mozda da malo "popustim" s dijetom?🤣🙈 Ja sam to fest ozbiljno shvatila 🤣...
    Stela mi smo dobro, isto sam imala jucer pregled, curka ima 2200 i sve je super❤️... 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

MalaG
    29. Rujan 2022. 08:21

Jutro svima!🥰🤗 Čitam vas svaki dan, ali nikako uloviti vremena i javiti se.🙄
    Žao mi je za sve negativne testove i bete.🥺💔 Skupite snage cure, ostanite pozitivne i pokušajte promijeniti što možete do idućeg pokušaja!🤞🤞🤞🤗🥰
    Isto tako čestitke na pozitivnim testovima i lijepim betama. Nek vam do kraja trudnoće sve teče glatko i bez komplikacija!🥰🤭☺️
    Pandapanda tebi draga držim sve fige i želim svu sreću za pozitivan test i da razvališ betu!🤞🤞❤️🥰
    Stela vidim da si krenula sa postupkom i držim fige da sve super prođe i da ovaj bude dobitan!🤞🥰🤗 Kako se ti osjećaš? Kada ti je iduća kontrola?
    Cotton mi uzimamo https://www.lifeextension.com/vitamins-supplements/item01426/super-ubiquinol-coq10-with-enhanced-mitochondrial-support. Muž jednu, a ja dvije dnevno. 😘 Jeste imali konzultacije? Jeste dogovorili za idući postupak?🙈🤭

Mi smo u dogovorima za idući postupak i pokušavamo dogovoriti nulti UZV ovdje pa folikulometrije i ostatak postupka kod Dr.B, ali obzirom da ovdje stvari idu drugačijim redoslijedom i dosta je zeznuto sve posložiti, vjerovatno ćemo sve obaviti u Hrv i sačuvati malo živčeka.😂😂

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    29. Rujan 2022. 08:21

Iman,maslacak,linda,petra,flowers ,sani,jlo nadam se da nisam zaboravila koju curku oprostite 🤭puno hvala na komplimentima za Juliu daj Boze svima vama da primite te male zlata vrijedne bebice u svoje ruke od srca vam svima zrlim 🤞🙏❤️💫🪄
    Medenko nisi me pomjesala moja je doktoresa Planinic Bog joj sve najbolje dao 🙏rodila sam u Vinogradskoj kao pacijent Merkura jer su se preselili al nje nije bilo jer doktori s merkura mogu u dale tek 10.10.2022 
    Porod je bio katastrofa sve je islo prema hororu al dobro je na kraju zavrdilo zahvaljujuci docentu Dujicu 🙏.Specijalizanti su me skoro stajali zivota i mog i njenog al eto je spava kraj brace sada 😚uglavnom koliko god tesko bilo vrijedilo je svake stotinjke 👶👶👶❤️❤️❤️❤️❤️⚘️⚘️⚘️⚘️

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    29. Rujan 2022. 08:24

Htjela sam samo rec curama s negativnim betama koje se muce ....Nemojte odustat jer i kad najmanje ocekujes vas tada se dogodi zvuci kao klisej i jr klisej al je istina ☝️☝️😘😘😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

• ribic
    29. Rujan 2022. 08:37

Opetra30

Jutro❤️!MakiSt žao mi je kaj ovaj put nije uspjelo 💔… Grlim te jako❤️!
    DomLeonznači Julia ti je prekrasna😍😍😍😍! Puse joj šaljem 😘!
    Maslačak tvoju slikicu nisam ulovila, ali vidim da uzivate i baš te je gušt čitati❤️! Drago mi je da si se javila ☺️! I samo hrabro po bracu ili seku❤️!
    Curke s negativnim testicima drzite mi se❤️!
    Pupiceeee ima vas, navijam od srca za svaku🤞❤️🙏🍀!
    Barbi30 test ti je😍😍😍! Nek beta bude do plafona 🍀🤞!
    Stelice tebe pratim iz prikrajka🤭! Ide to po ps-u❤️🤞! Samo jako💪! Navijam i veselim se ❤️!
    Ribic vidim i ti si na režimu prehrane🙃… Kak s kilama? Ja sva sretna jer sam uspjela kilu dobiti, zadnji put na pregledu su padale,a to mi se ne sviđa😐… Trenutno sam na svega +4… Mozda da malo "popustim" s dijetom?🤣🙈 Ja sam to fest ozbiljno shvatila 🤣…
    Stela mi smo dobro, isto sam imala jucer pregled, curka ima 2200 i sve je super❤️…

Ja ti dobivam kile kak su duplici. Na +14.5 kg sam. Al ful usporilo dobivanje kad sam pocela pazit kaj jedem. Al ja pazim na namirnice ali ne na kolicine. I doktorica mi rekla da nis ne vazem i sl. I da ne smijem bit gladna.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

petra30
    29. Rujan 2022. 08:59

Ribic ma baš sam si to i pomislila dok sam napisala post... Nema šanse da smiješ/mozes biti gladna u tvojim tjednima, s dvije bebe❤️❤️... Drzis se zdravih namirnica i to je to☺️. Niti ja ne važem nist, bar ne više, izluđivalo me🙈... Bitno da bebe napreduju i da je sve ok ❤️...
    Ajme DomLeon baš mi je žao kaj si morala proći takav horor 🥹... Bogu hvala da je sve zavrsilo dobro 🙏❤️!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Flekica
    29. Rujan 2022. 09:23

Bok cure!
    Ja cijelo vrijeme čitam iz prikrajka čekajući svoj drugi postupak u 1. mjesecu, ljuta jer ga tako dugo moram čekati. I sad vidim vijesti po portalima da se Petrova i odjel humane od sljedećeg mjeseca do daljnjega zatvaraju zbog obnove. Ima li netko dodatnih informacija?

👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
    04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.