Bok cure, citam vas svaki dan, ali jednostavno ne stizem pisat..i ovo sad pisem u zurbi..upravo me sokirao clanak za petrovu da zbog radova puno ljudi nece moc na potpomognutu, ali ne mogu procitat clanak do kraja jer se hvala Bogu placa...jel zna netko ista vise o tome?
🤦🏼♀️🥰
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
I da se nadovezem odmah sa sljedecim pitanjima 😀 Koliko se trenutno ceka na postupak u BetaPlus i Ivf poliklinici? Ne zele mi dati tu informaciju telefonski nego se prvo trebam naruciti na konzultacije a nije mi do davanja novaca na sve strane ako cu cekati jos pola godine jer mi sad ocito preostaje samo privatni postupak. Škvorc ima napomenu da preko HZZO-a radi to kraja godine. Jel to u pravilu produžuju ili koja je procedura?
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
Iman,maslacak,linda,petra,flowers ,sani,jlo nadam se da nisam zaboravila koju curku oprostite 🤭puno hvala na komplimentima za Juliu daj Boze svima vama da primite te male zlata vrijedne bebice u svoje ruke od srca vam svima zrlim 🤞🙏❤️💫🪄
Medenkonisi me pomjesala moja je doktoresa Planinic Bog joj sve najbolje dao 🙏rodila sam u Vinogradskoj kao pacijent Merkura jer su se preselili al nje nije bilo jer doktori s merkura mogu u dale tek 10.10.2022
Porod je bio katastrofa sve je islo prema hororu al dobro je na kraju zavrdilo zahvaljujuci docentu Dujicu 🙏.Specijalizanti su me skoro stajali zivota i mog i njenog al eto je spava kraj brace sada 😚uglavnom koliko god tesko bilo vrijedilo je svake stotinjke 👶👶👶❤️❤️❤️❤️❤️⚘️⚘️⚘️⚘️
Hvala na odgovoru...drago mi je da ste ti i Julia dobro🙏🏽..Ja isto planiram kod Dr.Planinić ako će ići jer sam bila s njom prezadovoljna kad mi je vadila jajovode.Naravno da sam u strahu,prvi mi je porod,stara rodilja🙊..Objašnjavali su mi nešto taj dio da neki idu na Duh a dio u Vinogradsku od 10 mj.pa mi se sve pomiješalo🙈..ali vjerujem da će sve sjesti na svoje mjesto do kraja 12 kad mi je termin🍀✨💜
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌
I da se nadovezem odmah sa sljedecim pitanjima 😀 Koliko se trenutno ceka na postupak u BetaPlus i Ivf poliklinici? Ne zele mi dati tu informaciju telefonski nego se prvo trebam naruciti na konzultacije a nije mi do davanja novaca na sve strane ako cu cekati jos pola godine jer mi sad ocito preostaje samo privatni postupak. Škvorc ima napomenu da preko HZZO-a radi to kraja godine. Jel to u pravilu produžuju ili koja je procedura?
Mogu odgovoriti vezano za Skvorca, trenutno se puni lista za 2 mj iduce godine. Sve klinike koje suradjuju sa hzzo-om potpisuju 2 puta godisnje ugovore, zato ta napomena za do kraja godine (iducih 6mj starta od Nove g).. U Ivf-u se najdulje ceka, cca 6mj sigurno, za Betu samo ne znam ali mislim da he kao i Skvorc..
Od bolnica imas jos Sveti Duh, Vinogradsku i Vuk Vrhovec
Taj dio znam... Hvala! 😀 Mislim da odustajem od bolnica... Vec me Petrova ubila sa prvo cekanjem na pregled 2 i pol mjeseca nakon neuspjelog pokusaja i onda upisivanje na listu za tek 6 mj. Planirala sam jos pricekati postupak u 1. i ako bude neuspjesan, prebaciti se odmah kod Lucingera ako skupimo novce do proljeca. Ali ovo je sad poremetilo sve planove. U svakom slucaju hvala za info za Skvorc! Mislim da je to sljedeca postaja 🙃
👩 1987. - AMH 10,38 pmol, hashimoto, 12/21 lpsc ex desni jajovod i veci dio jajnika, 🧑 1987. - normozoospermia
04/22 prvi IVF postupak, 225 Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle -> 4 🥚, sve oplođene 05/05/22 ET dvije blastice , 0 smrzlica, beta 0, 12/2022 spontana trudnoca ❤️, otp 18/08/2023 it's a boy!
I jos jedno pitanje... (bas sam dosadna sorry) Zna li netko kako se sad racunaju postupci ako sam vec predala D1 uputnicu za 2. postupak iako nismo krenuli s njime. Ako ginekologa trazim novu d1, jel mi ju uopće moze dati? Vjerojatno postavljam glupa pitanja ali sve me ovo izbacilo iz takta. Sve ide tako sporo a ja sve starija
Drage ženice, poklanjam lijek OVALEAP od 300 IU, ja sam ga kupila, a na kraju ga nisam iskoristila, pa ako nekome treba neka se javi. :)
Maslacak i MakiST, moram napisati... nema nista lose u vasoj zelji za drugim, trecim, cetvrtim, petim djetetom... Imate pravo na sve zelje kao da niste teskom mukom dosle do prve bebice. Nekad se zivot umijesa sa svojim planovima i poremeti nase. Zahvalni ste na toj jednoj zdravoj bebici i svemu sto ste prosle da biste docekale bebaca, ali ako je zelja bila za vise djece, sasvim normalno je da sada želite i to... Cinjenica da se nadate iducem djetetu ne umanjuje vasu ljubav i zahvalnost za ovo prvo... Zato samo hrabro, drzim fige da dode i drugo, a do tada grlite ovo prvo i uzivajte s njima jer tako brzo odrastaju ❤️
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
curekako vi reagirate na trudnoce bliskih osoba kada ste u postupku/frisko nakon postupka. Dakle moj zivot je takav, da bas SVAKI od mojih 7 neuspjelih pokusaja, bude popracen novom trudnocom bliskih mi osoba. To se i ovaj put dogodilo, dan nakon neg testa - stize nova beba. Ja uvijek viknem super cestitam vec po defaultu al mislim da moj izraz lica kaze drugacije i sad imam feeling da su skuzili da sam kisela pa su svi nekako rezervirani prema meni 🙄 sorry na rantu, bas me zanimaju vasa iskustva
Razumijem te u potpunosti. Od kako sam u postupku svi oko mene trudni.. teško padne jer je nekima tako lako, a neki od nas muku mučimo da nam se to ostvari. U konačnici ti je drago za njih, a mislim da te osobe isto trebaju razumijeti da nama nije lako primat takve vijesti jer vodimo svoje teške borbe da ostvarimo trudnoću.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Maki meni užasno teško padaju trudnoće drugih.🥺 Na dan kad sam dobila negativan test mi je sestra javila da je trudna. Sa drugim. Jedva sam se suzdržavala dok sam bila na telefonu sa njom da ne krenem jecati.😥
Naravno da mi je užasno drago zbog nje, ali svejedno teško pada. Pogotovo nakon neuspješnog postupka.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Medenko sama biras dal ces u vinogradsku ili sveti duh nece te oni selektirat ako si zadovoljna s Planinic idi za njom na Milosrdnice 🙏🤞🪄🪄🪄🪄🪄😚😚😚😚ne boj se ona ce bit gore u 12 mj
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore
Najstariji