Sani88Hvala ti puno na savjetu, objašnjenju i lijepim zeljama. Da baš to što kažeš nije nam se za kockati s postupcima iako ne mozemo znati kakav ce ishod biti, a mala je vjerojatnost da će iz prve uspjetiE da cula sam da je najbolji i najhvaljeniji taj embriolog u Repromedu ali kod njih se nazalost sve placa a cijene zaista nisu niske
Mislili smo na razgovor u polikliniku Ivf s prof.Šimunovicem ali zato sam htjela cuti vasa misljenja i preporuke. Razgovor baš sa samim embriologom nije moguc pretpostavljam…
Što se tice smrznutog materijala znam da se placa jedino ako se odlucimo na postupak u Petrovu onda ne treba pošto je Petrova od Rebra gdje se cuva materijal, ali opet ne znam da li probati u Petrovoj ili ici preko jedne od ove tri privatne poliklinike koje imaju ugovor s HZZO-om
U svakom slucaju pratim vas i dalje i svim lavicama zelim svu srecu
Pozz da prijenos se plaća koliko točno to me znam, konzultacije plus uzv su cca 1000 kn u ivf poliklinici ja imam samo riječi hvale za njih i moja najbolja odluka što sam otišla iz Petrove kod njih ali su duge liste čekanje pa ako i mislite tamo onda se def trebaš što prije naručiti jer treba i par mj da se prebaci materijal (netko od cura će ti to objasniti) svi dr su stručni a razgovor s embriologom je kod njih moguć dapače kada si u postupku ideš i kod njega na razgovor 😊 sretno 🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Linda vjerujem da je dr dao sve od sebe slušaj preporuku i miruj a ako imaš bolove slobodno popij normabel po potrebi 🥰❤️❤️
Marijana obzirom na ovu inverziju lh I fsh, kao i povišen amh meni to miriši na klasični pcos, tsh ti se fakat sporo spušta ili si konstantno pod stresom zbog čega hoće i prolaktin skočiti ili ti je terapija mala odn treba ju povećati obzirom da ideš na inseminaciju pretpostavljam da bi tsh trebao biti niži ali to će ti najbolje tvoj dr reći za sve ima lijek pa tako i za taj prolaktin ali možda će neka od cura biti stručnija 🤭
Hvalaa punooo na odgovoru ❤ sto je pcos?
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Marijana, jesi sigurno bila budna barem 2 sata kad si vadila krv? Ja prvi put nisam pazila na to pa mi je prolaktin bio preko 1000...sad uvijek budem budna barem 2 i pol sata kad znam da se vadi i prolaktin pa mi bude normalan.
Ne znam kako se tsh gleda za inseminaciju, al za ivf te ne bi pustili...mislim da bi te realno trebali pustit na dozi 50, vidim da uzimas jos 25/50.
Vidjet ćeš najbolje u ponedjeljak što će ti reć. 👍
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Marijana za prolaktin imaju tablete bromocorn, idu na recept. Ali tek nakon pretraga koji uključuje i ct glave. Kako ti je Flowerson rekla za pravi nalaz prolaktina treba 8h spavanja, 2 h budnost i pola h mirovanja.
Ali najbolje ti se sa dr savjetovati. Moj je nešto malo niži, pa sam sve to saznala. I nisu pravili nikakvu dramu, ali nije ugodno vidjeti da je nešto van gabarita
Rainbow pa posle su cijene goriva, pa su valjda povećali i cijenu histeroskopije
Suplementi ja uz ovo što su cure navele uzimam još i myoinositol
Nego od kad sve to trpam imam vjetrove za poludit... doma još i nekako, ali na poslu
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Pozdrav cure, nakon poduže stanke ovdje ponovo se malo javljam iako vas stalno pratim i čitam
Nekih vecih novosti kod mene baš i nema ali partner i ja smo se odlučili pomaknuti s mjesta jer smo željni cuti jos poneko mišljenje za naš slučaj pošto je dosta komplicirano i teško. Kao što u opisu mi piše on ima tešku azoospermiju kojoj je nepoznat uzrok unatoc radenim genskim testovima. Biopsija testisa napravljena a nalaz dosta loš i razocaravajuci bez obzira što su oni to nešto zamrznuli 10 komadica tkiva, ali koliko smo uspjeli shvatiti po nalazu da nema uopce nadenih ni zamrznutih spermija vec spermatozoida.
Ja sam bila na razgovoru i vodim se u Petrovoj, samnom je generalno sve oke.
E sad voljeli bi otići po još koje mišljenje u jednu od klinika u Zagrebu gdje postupak ide preko HZZO-a. Znam da su to poliklinika Škvorc, poliklinika BetaPlus i poliklinika IVF.
Bila bih zahvalna na preporuci vama curkama koje ste sve te poliklinike već prošle i znate vecinu doktora. Nama je neki favorit poliklinika IVF
Ja sam bila na konzultacijama i pregledu u polik IVF kod dr Š. Iako vjerujem da je on vjerojatno najveci strucnjak na nasem podrucju sto se tice IVFa, ja ti ga za nasu dijagnozu (azoo) ne bih preporucila. Mene i moje nalaze je pregledao i rekao da je samnom sve u redu, ali kad je vidio nalaz od muza (neopstruktivna azospermija) rekao je da su sanse nikakve i poceo mi predlagati donaciju i da nam njegova polik moze sve organizirati za put u Cesku. Meni je taj pristup bio koma pa sam ih prekrizila. TESE postupkom je mom muzu uzeto 5 uzoraka, od toga je u 2 potvrdeno da ima oskudan broj spermija i da su sanse za ivf postupak jako male (citaj imamo materijal za 1, mozda 2 postupka). Isli smo u Repromed, zvijezde su se poklopile, dobili smo 2 blastice i jedna samo sto nije stigla na ovaj svijet 🥰 eto mi smo ta iznimka i minimalna sansa ❤️ od srca vam zelim da i vi budete iznimka ❤️
Prebacivanje smrznutog materijala se placa cca 2000kn (imas na netu cjenike poliklinika pa si pogledaj). Cure na forumu su generalno zadovoljne IVF polik pa mozda da konzult dogovoris kod dr Grbavca ili dr Maricica, a ne kod dr Š. Za ostale klinike koje rade sa hzzom ti nemam info. Zelim vam svu srecu ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Leeloo meni je jedna ginekologica ovdje preporučila uzimanje Myoinositola prošle godine kada smo kroz 3 ciklusa pokušavali sa Letrozolom. Obzirom da sam dosta čitala i vidjela da se ugl. preporuča za PCOS nije mi baš bilo jasno zašto ga je meni preporučila obzirom da nemam taj problem, ali sam ga nabavila i uzimala ta 3 mjeseca jer sam vjerovala da ima neki razlog zašto ga je preporučila, ali nam nije pomogao. Tako da ga ni ne razmišljam uzimati jer znam da nema potrebe/smisla.🤷🏽♀️🤷🏽♀️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Draga moja Dom, cestitke tebi i tati, Julia dobro dosla 😍😍😍 želim ti brz oporavak ❤❤❤
Sani, Stela, Panda curke pratim vas i sretno ❤❤🙏
Linda nadam se da ce biti sve u redu, cuvaj bebe i sebe 💜💜
Tikvice kako si ti, moje mucnine prestale, sad sam ok konacno, bebe isto super napreduju, rastemo i neka sve bude dosadno do kraja, i meni i svim curama ❤❤❤❤
Cure u postupcima sretno 🤞🤞🙏💗💗💗 a one s negativnim betama, zelim vam puno snage za dalje 🙏❤❤❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Leeloomeni je jedna ginekologica ovdje preporučila uzimanje Myoinositola prošle godine kada smo kroz 3 ciklusa pokušavali sa Letrozolom. Obzirom da sam dosta čitala i vidjela da se ugl. preporuča za PCOS nije mi baš bilo jasno zašto ga je meni preporučila obzirom da nemam taj problem, ali sam ga nabavila i uzimala ta 3 mjeseca jer sam vjerovala da ima neki razlog zašto ga je preporučila, ali nam nije pomogao. Tako da ga ni ne razmišljam uzimati jer znam da nema potrebe/smisla.🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Nije myoinositol samo za PCOS on je također i za osobe s IR kao i za žene i muškarce sa smanjenom plodnošću moja ga je frendica s niskim amh uzimala i pomogao joj je ali se on mora uzimati duži period i ja sam ga kao i ti prije prvog postupka uzimala cca 3 mj I isto sam si mislila pa to ništa ne valja nije mi pomogao i onda je dr rekao nastaviti i nakon dužeg priroda ipak je pomogao da imma smrzliće i bolju kvalitetu jer jeidno sam os suplemenata njega dugo uzimala ali sam ipak za ono da ne treba ništa na svoju ruku sam uzimati 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cotton zao mi je 💔 pandice i stelic sretno vam u FETu 💕❤️ pratim vas ❣️
Kato, ja sam bas naložena na tvoje konzultacije sutra. Stalno mislim na to. Bas me zanima hoćeš li moći povesti partnera sa sobom?
Partner je na terenu 😔 ali moze ici s tobom, daju. 💕
Hvala ti draga na detaljnom izvještaju.
Sviđa mi se novi pristup i nadam se da će dr imati sretniju ruku i da nas čeka 👶👶👶👶👶
To si sad odmah u postupku? Ne moraš ništa čekati? Ili ne ideš preko hzzo? Oprosti što sam ovoliko izravna
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure, sve tri oplodene, ne vjerujem. Znam da to ništa ne znači ali eto. Jednu mi vraćaju u ponedjeljak a druge dvije puštaju do blastociste. Kakva praksa obično bide s blastocistama? Nešto mi je rekla preko telefona kao da nitko nema sve na kraju odnosno da ne prežive..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji