Evo, upadam nakon mjesec dana kao padobranac. Imala sam nekih dogadanja i vrijeme prolazilo, svaki drugi dan sjela citati, ali nikako do zadnje stranice, svaki dan punoooo novih postova, jako puno "novih" cura i postupaka i htjela sam procitati sve do kraja pa se javiti... 🤦🏻♀️
Svim curama koje su trenutno u postupcima ili upravo planiraju zelim srecu i drzim fige, a onima koje su u meduvremenu uspjele i dobile pozitivan testic i UZV nalaz od srca cestitam. 🍀
Stela, Sani, Kacusha i Panda navijam za vas. 🥳🥰
Tikvica evo i ti si nakon ljeta docekala da rana zaraste i da ides u novi postupak, sretno. 😊
DOMleon cestitam tati i mami na dolasku malene princezice i zelim ti brz oporavak od carskog. 🤗
Rainbow_Hope, Sunny, J_Lo, Ribic i Iman lijepo je vidjeti vase potpise i uredno napredovanje trudnoca. 🥰
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Pozdrav cure, nakon poduže stanke ovdje ponovo se malo javljam iako vas stalno pratim i čitam
Nekih vecih novosti kod mene baš i nema ali partner i ja smo se odlučili pomaknuti s mjesta jer smo željni cuti jos poneko mišljenje za naš slučaj pošto je dosta komplicirano i teško. Kao što u opisu mi piše on ima tešku azoospermiju kojoj je nepoznat uzrok unatoc radenim genskim testovima. Biopsija testisa napravljena a nalaz dosta loš i razocaravajuci bez obzira što su oni to nešto zamrznuli 10 komadica tkiva, ali koliko smo uspjeli shvatiti po nalazu da nema uopce nadenih ni zamrznutih spermija vec spermatozoida.
Ja sam bila na razgovoru i vodim se u Petrovoj, samnom je generalno sve oke.
E sad voljeli bi otići po još koje mišljenje u jednu od klinika u Zagrebu gdje postupak ide preko HZZO-a. Znam da su to poliklinika Škvorc, poliklinika BetaPlus i poliklinika IVF.
Bila bih zahvalna na preporuci vama curkama koje ste sve te poliklinike već prošle i znate vecinu doktora. Nama je neki favorit poliklinika IVF
Za muža će ti odgovoriti netko drugi..
Što se tiče mišljenja, provjeri ali mislim da inicijalni razgovor nitko ne naplaćuje, bar nama nisu. Pa onda odluči
Za histeroskopiju pogledaj negdje oko 450. Str mislim da sam komentirala sa curama koje su to prošle. Ja još čekam
U poliklinikama za razliku od bolnica je jednostavniji postupak i ne ideš pod kompletnu anesteziju. Košta oko 4000kn , ali si puštena nakon sat vremena.
U bolnici ostaješ dva dana....
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Draga Stela, za tebe posebno navijam, konacno je stigla M i ides po prve igrace za svoj nogometni tim 🤭❤️ drzim fige na najjace 🍀🍀
Hvala ti sto si pitala za mene. Ja sam bila super do prije dva tjedna... Ali, kod mene ne postoji rijec mirovanje, trebala bih sada vise paziti, steta bi bila da se zbog gluposti nesto lose dogodi... Radila OGTT - dobar nalaz. Vidila sam da se o tome razgovaralo, iskreno, meni je pozlilo i skoro sam se onesvijestila te sam morala leci. Tesko je natašte, ogromna količina secera, nizi tlak, maska, cekanje, mucnine... Bebice su dobro, lijepo rastu za sada.❤️❤️ "Zaradila" sam izrazito varikozne vene lijeve potkoljenice negdje oko 15 tt (morat cu rjesavati nakon poroda) i to se rapidno pogoršavalo, otisla do vaskularnog kirurga po doznake za kompresivnu carapu i taman prije dva tjedna kada sam mislila poceti nositi dobila manji povrsinski tromboflebitis natkoljenice 🤦🏻♀️ i tako, odradila UZV CD vena, iskljucili duboku vensku trombozu, krenulo na bolje i tjedan dana kasnije ujutro bol u natkoljenici i bas buknulo, prosirilo se. Vadila sam nalaze u srijedu i ginekolog je uveo aspirin i klavocin uz nastavak lokalne terapije. Dosta se poboljsalo, prolazi i bolje izgleda, a danas sam morala ponoviti nalaze i u slucaju pogorsanja doci da me hospitaliziraju na koji dan radi uvodenja niskomolekulskog heparina. Nalazi su neznatno bolji pa za sada nista od toga, pracenje i nastavljam s lokalnom terapijom, aspirinom i antibiotikom. Ali od vaginalnog pregleda prije dva dana (bas je bio bolan nekako) dobila nekakav pritisak u maternici, nocas nisam spavala cijelu noc, a jedna je cura na pregledu bila skroz skroz nisko glavom... Nadam se da ce se to smiriti, uzimam magnezij, mozda se odvazim i uzesti tbl normabela 😒 neka oproste cure koje sam upilala s ovim postom 😁
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Draga prijateljice,Domleon,cestitam na preslatkoj princezi Juliji! Neka je ziva i zdrava💞👑🌸🎀🎉 tebi zelim brz oporavak i puno se mazite i volite😘😘😘😘
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Pozdrav, curke
Jel ima koja čekalica? Meni je danas 6. dnt, Fet dvije blastociste.
DOMLeon iskrene čestitke na dolasku princeze tebi i tati.🥰🤗❤️ Želim ti brzi oporavak i punopuno lijepih trenutaka.🥰🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Nocas u 02:45 dosla je nasa Julia.Teska 3740 grama, 53 cm velika.Ja sam nazalist morala proc carski rez al sve je super
ČESTITAM
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Hvala curke moje drage svima od srca i dao vam Bog svima ovakvu radost.Porod mi je bio horor al kad sam mji vidjela sve je proslo momentalno
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Draga DOMLeon, cestitam vam rodjenje kcerkice, neka bude ziva, zdrava i ponos svojih roditelja. Tebi zelim brz oporavak 🥰🤗❤️❤️❤️
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫