Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Alice
    23. Rujan 2022. 18:01

Leeloo101

Alice

Pozdrav cure, nakon poduže stanke ovdje ponovo se malo javljam iako vas stalno pratim i čitam
    Nekih vecih novosti kod mene baš i nema ali partner i ja smo se odlučili pomaknuti s mjesta jer smo željni cuti jos poneko mišljenje za naš slučaj pošto je dosta komplicirano i teško. Kao što u opisu mi piše on ima tešku azoospermiju kojoj je nepoznat uzrok unatoc radenim genskim testovima. Biopsija testisa napravljena a nalaz dosta loš i razocaravajuci bez obzira što su oni to nešto zamrznuli 10 komadica tkiva, ali koliko smo uspjeli shvatiti po nalazu da nema uopce nadenih ni zamrznutih spermija vec spermatozoida.
    Ja sam bila na razgovoru i vodim se u Petrovoj, samnom je generalno sve oke.
    E sad voljeli bi otići po još koje mišljenje u jednu od klinika u Zagrebu gdje postupak ide preko HZZO-a. Znam da su to poliklinika Škvorc, poliklinika BetaPlus i poliklinika IVF.

Bila bih zahvalna na preporuci vama curkama koje ste sve te poliklinike već prošle i znate vecinu doktora. Nama je neki favorit poliklinika IVF

Za muža će ti odgovoriti netko drugi..

Što se tiče mišljenja, provjeri ali mislim da inicijalni razgovor nitko ne naplaćuje, bar nama nisu. Pa onda odluči

Za histeroskopiju pogledaj negdje oko 450. Str mislim da sam komentirala sa curama koje su to prošle. Ja još čekam
    U poliklinikama za razliku od bolnica je jednostavniji postupak i ne ideš pod kompletnu anesteziju. Košta oko 4000kn , ali si puštena nakon sat vremena.
    U bolnici ostaješ dva dana….

Hvala ti puno na javljanju, mi bi opcenito otisli po misljenje za cijeli proces ivf i da li ima nade za nas s obzirom na izrazito loš mužev nalaz, ponajviše da nam prokomentiraju i daju savjet za njega. Pošto embriologica u Petrovoj koja je na brzinu pogledala u prolazu nalaz je rekla na temelju toga da imamo vjerojatno samo za jedan postupak mooožda dva :(
    Zvala sam polikliniku IVF i Betu rekli su mi da prvi razgovor sa specijalistom je 500 kn...

•👩🏻30 svi nalazi uredni, AMH 14.4 pmol/L
    vitamin D 25000
    planirana korekcija maternice (histeroskopija, Petrova).
    •🧔🏻 28 g. Teška azoospermia, nepoznat uzrok
    12/22 otkriven hashimoto

Divna 🎀
    23. Rujan 2022. 18:04

Hvala vam na lijepim zeljama. I ja svima vama zelim jedan ovakav smotuljak srece, jer ste vi to zasluzile ❤️🤗
    Nakon svega sto se prodje na ovom putu, covjek ne moze da vjeruje da je dozivio dugo cekano i sanjano cudo. Sva patnja i bol prodju kada je primite u narucje. Ljubim vas  😘😘

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

MalaG
    23. Rujan 2022. 18:19

Pandapanda pitala si za suplemente, ali nikako uloviti vremena da natipkam, pa ću sada, makar se iskreno nadam da vama neće trebati (ne do druge bebe 😉). 😅
    Muž uzima Omega 3, Folnu, Vitamin E i C, L-carnitine, Alfa lipoičnu kis., Ubiquinol i multiće sa Cinkom i Selenom. Također čeka da mu stigne crna maca pa će i nju krenuti uzimati. 
    Ja uzimam Prenatalne vit., Folnu, Vitamin E i C, N-acetyl cysteine, Ubiquinol i Omegu 3. Plus, mjesec dana prije postupka planiram uvesti i Melatonin navečer. 
    Promijenili smo prehranu i prebacili se na mediteransku 'dijetu', oboje smo smanjili kavu na šalicu dnevno i ponovno krenuli sa tjelovježbom. 😅🙈
    Vidjet ćemo hoće li nam to sve pomoći i koliko.🙈🤞🤞🤞

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

MalaG
    23. Rujan 2022. 18:21

Pandapanda i zaboravila sam Vitamin D.😅🤦🏻‍♀️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Rainbow_Hope 🌈
    23. Rujan 2022. 18:34

Flowerson, Panda konačno nam i vi idete u FET! Držim fige da konačno vidimo i neke plusiće 🤞🤞
    Cotton žao mi je zbog minusa, ali podržavam apsolutno plan - bitno je ipak poraditi na kvaliteti, mlada si i bit će to super. Prvi postupak je nažalost najčešće probni, pogotovo kod cura s PCOS-om jer se ne usude odmah ići s višim dozama hormona...
    Duplapanda  dobro ti ribic kaže, nikad nije imala smrzliće, a sad trudna s blizankama ❤️❤️, nemoj gubiti vjeru u svoju mrvicu 🤞
    Medenko pa nije 8 kg baš tako strašno, probaj malo više u šetnju ako smiješ, bitno da je OGTT super ❤️
    ružica ipak si dobila željeni broj js, sad sretno dalje!
    Marttina odličan rezultat
    ribic, Avocado super bebice napreduju, baš mi je drago 🤩
    barbi pupice, sretno! 🤞
    MalaG super da ste se uspjeli dogovoriti, sve se može kad ima volje 🤗
    La3arica ja sam uz utriće koristila gyno pro, a to je jednostavno odlična podloga za gljivice, nekad nema pomoći 🙈
    aries nek ti hemići što prije odu, a Mila brzo dođe ❤️🤩
    awi žao mi je zbog bolova, ali u stimuliranim ciklusima nema nikakvih pravila i ne možeš po svojem tijelu u uobičajenim ciklusima ništa mjeriti, samo pozitivno 💪
    ma2013  još maloo, javljaj kako ide ❤️🤗
    pepuška žao mi je zbog negativne bete, ali među 🐧🐧🐧🐧 je sigurno bebica ❤️
    Tamek držimo fige da je TSH tip-top 🤞
    tinčica dobrodošla i sretno! 🤞
    DOMLeon ti si ipak najljepša vijest, čestitam i dobro nam došla Julia! Tebi želim brz oporavak i mazite se i uživajte! ❤️❤️❤️ Puse vam šaljem 😘😘😘
    Alice teško je dati preporuku jer je to prilično individualno - svakom odgovara drugačiji pristup i ne ovisi uvijek sve o doktorima, puno toga ovisi o našem tijelu. Ja sam u B+ bila stvarno zadovoljna jer prate sve najnovije smjernice, a meni je to bilo bitno. 
    leeloo  ja sam histeroskopiju platila 2500 kn, ne 4000 kn.
    linda86  baš mi je žao da ti se tako zakompliciralo, drži se sad svega što ti kažu i pazi se. Slobodno uzmi normabel, on će opustiti i tebe i mišiće.
    Stela, J_Lo, Sunny, annboleyn, tikvica šaljem puse ❤️❤️❤️

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Rainbow_Hope 🌈
    23. Rujan 2022. 18:38

+ ostala sam dužna ponoviti sažetak onog članka o ponovljenim neuspješnim implantacijama pa stavljam opet link:
    https://ibb.co/4FVbKLz
    Nadam se da nam stiže plodna jesen, dosta je pupica, dosta je cura u postupcima, navijam od sveg srca za vas ❤️❤️❤️
    Stvarno sam zadnjih tjedana u gužvi pa ne stignem sve redovno popratiti, ali mislim na vas i puse vam šaljemo moja curka i ja 😘

4/21 Missed ab
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔

Rainbow_Hope 🌈
    23. Rujan 2022. 18:38

Kachusa čekamo izvještaj 🤭

4/21 Missed ab
    11/2024 FET 💔

Kacusha
    23. Rujan 2022. 18:46

Stela_M

Aries, Sunny još mi sitno brojite 😁🤗❤️❤️
    Panda e hebemu i tebe zaj pa baš je kuja 😁 nadam se da će uskoro 🤭🤞🤗😊❤️❤️
    Ma2013 e miša mu zaj tebe tvoje dijete bit će zajebana🤣🤣🤣 nadam se da će ona uskoro van da se više ne mučiš 🙏🤭🤗😊❤️❤️
    Cotton prehrana, fizička aktivnost i suplemenati za pcos druge nema sad boostaj jajašca 🤭 ako ti treba savjet tu smo 🤗❤️❤️
    Kacusha 🤗🤗 kada krećeš s dugim protokolom? ❤️❤️
    Pepuška žao mi je vidim plan je tu 🤞🤭🤗❤️❤️
    Sani88 drago mi je da se suprug lijepo oporavio još malo I krećeš nam🤭🤗❤️❤️❤️

Evo danas je pao dogovor 28.10 😁 e sad kao da je vidjela neki polip koji cu morati rev, rec i danas začuđujućih 8 folikula 💪 kad bi tako bilo i u tom ciklusu. Kad je tebi prvi uzv? 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    23. Rujan 2022. 19:02

Bas ste sve legende 🌈
    Domleon cestitam na bozicnom cudu 💕❤️
    Linda nadam se da ide na bolje. 🍀💪 Sve za male srecice.
    Ruzice drzimo fige za sve 3 💖💖💖
    Razumna i ostale, evo izvjestaja. Doktorica mi se jako svidjela bila sam oko 45min kod nje. Detaljno gleda sve nalaze i ono najbitnije slusa.🥰 Smatra da je problem kromoskomskih abnormalnosti zbog godina ili imuniteta. Smatra da treba uzimati intralipidnu prije, na dan i nakon transfera. Ja cu ju kupiti u Bosni, pa ce me netko pristekati.
    Danas nekim cudom 8 folikula 💪 da bar tako i ostane. Vidjela je neki polip, hm nisam ga imala. I ona je za blastice, malo me toga strah. Jako njezna na pregledu i realna. Dugi protokol je iskljucivo da svi folikuli jednakomjerno rastu i da dobijemo sto vise zrelih stanica.
    Etogac meni se svidjela, dalje cemo vidjeti. Da i ja idem na put za vrijeme stimulacije, ono 2.g su mi prosle samo u postupcima. 😁😜
    Sretno svim novima curama 🥰💖

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    23. Rujan 2022. 19:04

Rainbow_Hope 🌈

Kachusačekamo izvještaj 🤭

Kako je mala Sofia? Bome skoro ce i ona doci ❤️

👨‍🦰 Oligo-normo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.