meni dosao dio nalaza, prolaktin povisen 662, bila sam 2,5h budna i pola sata sam mirovala...
vit d skocio na 104
feritin 30
ostale čekam
dobila i suplemente - pise na vit E, C, biotinu (selen+cink+folna), melatoninu, myoinozitolu, nac-u i na omega 3 da se ne preporuča onima koji planiraju trudnocu...
od kud sad to
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Maslacakdrago mi je da si se javila 😍😍, vrijeme bas leti kad su drugi u pitanju, vec 6mj otkako si rodila 🙈, uzivaj sa svojom mrvom 😘❤
Jb jesi nalaze radila uvijek u istom labu? I koliko je proslo od zadnje stimulacije do vadjenja zadnjih nalaza? Jer i stimulacija jako poremeti hormone, zato i jest preporuka kontrolirati ih nakon 2,3 mj od postupka. Inace se lh uvijek gleda zajedno sa fsh.
Amh ti je drasticno pao u 2 godine, a zadnji FSH je visok, sto ukazuje na slabiju rezervu js, ali isto su bitni i AFC (antralni folikuli) na UZVu 3-5dc, tek tada se moze sagledati pravo stanje. Kad imas kontrolu?
MalaGdrago mi je da vec planirate novi postupak 🤗. Najbolje je da to pitas svoju kliniku gdje planirate postupak, tj da li ona priznaje nalaze iz druge klinike, ako idete skroz privatno mislim da bi se i mogli dogovoriti. Od nultog UZVa do ETa je nemoguce obaviti u 2 tjedna, racunajuci da je aspiracija otprilike 12-14dc + 3/5 dana ET, ali od prve folikulometrije koja je cca 6dc do ETa mozda bi i moglo . Imate i opciju obaviti sve do aspiracije ( cca 2 tjedna) pa ici na freeze all, i onda obavjati FETove kad vama pase.
Jesam.. uvijek vadim u vinogradskoj.. što je najbolja stvar i prosle i ove godine sam imala stimulaciju u 6 mj.. a vadila sam hormone u 9 mj.. i ove i prosle godine.. tako da je jednak razmak .
Ovo sam sad vadila da imam friske nalaze za FET, jer čekam još vadit i progesteron početkom 10.mj.
Jb znaš možda koliko vrijede nalazi u Vinogradskoj? Ja sam vadila sve početkom 3mj i sad idem ovaj mjesec na fet i nadam se da mi vrijede još. Zaboravila sam pitati kad sam bila gore
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
meni dosao dio nalaza, prolaktin povisen 662, bila sam 2,5h budna i pola sata sam mirovala…
vit d skocio na 104
feritin 30
ostale čekam
dobila i suplemente - pise na vit E, C, biotinu (selen+cink+folna), melatoninu, myoinozitolu, nac-u i na omega 3 da se ne preporuča onima koji planiraju trudnocu…
od kud sad to
D3 104,3
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Drage moje, nije me bilo 2 tjedna i vidim da se forum jako aktivirao, kao sto smo i ocekivali u 9 mj.
Jedno vrijeme sam pratila i citala, ali nisam pisala (pa sam zaboravila sad vec sto je sve bilo) i sad se skupilo jos 100 stranica pa cu morati isto nadoknadit jer htjela bi sve popratit a opet treba vremena za to 😊
Kod mene nema nista novo, oporavak ide svijim tijekom i kroz 2-3 tjedna bi konacno mogla mozda biti svoja.
S obzirom da bi trebala dobiti kroz par dana, ovaj ciklus cu ipak morati preskociti, tako da se nadam onom u 10 mjesecu 😊
Kako su nase trudnice?
Svima saljem zagrljaj i zelim puno snage i strpljenja i svim cekanjima 😘😘😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Jb ja sam uvijek za to da se gledaju rezultati. A tvojih 11 🥚 uopce nije lose i id toga 4 🐧. Po meni je to super, svi mi gledamo taj AMH ali bolje je gledati rezultate. 🍀💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav cure evo dan ranije sam vadila Betu nisam izdržala do sutra ,nažalost negativna je ..nije ni došlo do implementacije kao i u predhodnom postupku 🙈🥺😭
Sad se treba oporavit od svega i vidit šta i kada dalje ..
Ima li ko neke savijete ili iskustva vezano zato što se ni ne dogodi implementacija embrija ?
❤️❤️💪🙏
J_Lo, Johica, Sani88, StelaM, Ruzica, Anii208, Marttina
Hvala cure na podrsci. Bila sam vam napisala sve odgovore, ali sam onda obrisala i udaljila se malo od foruma i svega jer sam bas bila u minus fazi, pa da ne sirim negativan vajb.
Uglavnom sam ostala uskracena za dosta odgovora u ovoj stimulaciji, ali sto je tu je. Dr Šprem G. je mpo dr.
Danas sam imala embrio transfer. Obadva 🥚 su se oplodila i vratili su ih zajedno. Sad cekam betu za 14 dana i proucavam prve stranice foruma za dodatne savjete. 🤞🏻🙏
MalaG zao mi je zbog negativnog rezultata, ali ides dalje nema odustajanja. 💞💞
Puno srece cure 🤞🏻💖🙏🤞🏻💖🙏🤞🏻💖🙏
👩🏻41. Amh 5
🧑🏻41. Oligoasthenozoospermia
1. 4.’22. Petrova -> 💉Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 12dnt 🩸, beta 0
2. 9.’22. Petrova -> 💉 Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle, 2🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 13 dnt 🟤, beta 0
J_Lo, Johica, Sani88, StelaM, Ruzica, Anii208, Marttina
Hvala cure na podrsci. Bila sam vam napisala sve odgovore, ali sam onda obrisala i udaljila se malo od foruma i svega jer sam bas bila u minus fazi, pa da ne sirim negativan vajb.
Uglavnom sam ostala uskracena za dosta odgovora u ovoj stimulaciji, ali sto je tu je. Dr Šprem G. je mpo dr.
Danas sam imala embrio transfer. Obadva 🥚 su se oplodila i vratili su ih zajedno. Sad cekam betu za 14 dana i proucavam prve stranice foruma za dodatne savjete. 🤞🏻🙏
MalaG zao mi je zbog negativnog rezultata, ali ides dalje nema odustajanja. 💞💞
Puno srece cure 🤞🏻💖🙏🤞🏻💖🙏🤞🏻💖🙏
Ja sam od nje otišla baš zbog tog jer sam uvijek ostala uskraćena za bilo kakvu info, meni jednostavno nije sjela ali to ne znači da žena nije stručna u svom poslu, ja sam jednostavno po prirodi znatiželjna pogotovo kada se radi o meni i mom tijelu i zdravlju i nije mi se svidio taj pristup a i uz moj amh nekako mi je rezultat bio poražavajući 🤷♀️ po meni najbolja odluka što sam otišla od njih.. držim ti fige da se ove mrve čvrsto prime 🙏🙏🤞🤞❤️❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cao lavice! Cestitala bih Divni na medenoj djevojcici,uzivajt eu svom smotuljku srece🥰🥰🥰🥰💫💫💫💫koja si ti zeno sretnica,kako ekspresan porod,da bar meni bide tako🥰🙏
PandaPanda pupice ,zelim ti veliki plusic za koji dan✨🪄🪄🪄🪄
Monolena cestitam na zdravoj curici i deckicu,predivno❤️Sad opusteno dalje🤗
Stela moja draga,konacno je stiga!!! Vasa sam najvatrenija navijacica,ajmo ajmoooo💪🪄🪄🪄💫✨❤️
Pozdravi svim curama i mojim pratilicama u terminima ponajvise,puno srece,Ma2013,Sunny,Hani 🥰🥰🥰
———————
Jlo moj sljedeci pregled je 29.9 tada cu vec biti 37.tj pa cemo vidjeti sta i kako dalje i ima li naznaka da bi ova pikulica mogla van 😂🤭
Sretno svima u kojim god fazama da ste💫🥰🙏
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Stela_M Ma da, ne dovodim uopce u pitanje njenu strucnost, niti sam imala bilo kakvih sumnji u to, da neko ne shvati pogresno. Jednostavno komunikacija mi nije bas po volji. Ali zato sestre - sve pohvale. 💞💞💞
👩🏻41. Amh 5
🧑🏻41. Oligoasthenozoospermia
1. 4.’22. Petrova -> 💉Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 12dnt 🩸, beta 0
2. 9.’22. Petrova -> 💉 Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle, 2🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 13 dnt 🟤, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji