U Škvoru radi sad neka dr. Sirovec ima li tko iskustva? 😊
Draga, vidim da ti nitko nije odgovorio a nemam ni ja iskustva sa dr Sirovec ali naručila sam se 26.9 na konzultacije pa ti mogu javiti dojmove.
Odlucila sam je upoznati iako kad sad razmislim ženski ginekolozi su uvijek bili grublji (kao da kopaju rudnik…) pa si sad mislim jeli mi to bilo pametno 🤔
Evo ja idem sad u petak, pa javim tebi 😁 ne mora znaciti ova dr. Lana prije nje je bila najnježnija dr. kod koje sam bila. ❤️ Kad je tebi fet?
Pa kad si tebe naručili za konzultacije? Ja čekam već 2mj.
Za fet ne znam jer još tri dana pijem antibiotike… A mjesečnica mi već kasni 10 dana… Pogubljena sam
Ja sam ti zvala još u 7mj kad je bila dr. Lana jer me ona trebala voditi. A test da napraviš? 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav svima.. nije me bilo tjedan dana.kao ono za nadoknadit 100 stranica..🤯🤯🤭🤭
Ja udarila po pretragama .
Stavim vam link . Pa daj pliz koja zna nek pogleda kaj sve ne valja..
https://ibb.co/xzCFCCT
Po meni visok fsh je si imala do sada problema s tim?
Gledala sam upravo nalaze iz 2020 i 2021.. vrijednosti FSH su uvijek oko 10. S tim da 2020 nisam još isla u postupke.. nego sam to vadila prije konzultacija za potpomognutu..
2020 LH je bio 6.9, AMH 16.4,
2021 LH je 3.9, amh 8,9. S tim da sam za endokrinologicu vadila još u 3.mj pa je Lh bio 3.6, a 9/2022. LH je 7.1, amh 6.9
Nikad mi doktori nisu komentirali to, samo progesteron i amh.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Cure, imala bih pitanje, pomalo i glupo, ali se nadam da mi možete pomoći.🙏🤞☺️
Obzirom da je ovaj postupak bio neuspješan, suprug i ja planiramo iza Nove godine na drugi. Međutim, ovaj put bi mogli biti samo 2 tjedna u Hrv. i meni je sad već panika hoćemo li uspjeti sve obaviti u 2 tjedna jer bi baš sve trebalo biti 'kao po špagi'. Jel koja od vas možda imala situaciju da je nulti UZV obavila u drugoj klinici (u ovom slučaju drugoj državi) i tamo krenula sa terapijom, pa u kliniku gdje će se postupak obaviti išla dalje na folikulometrije i ostatak dogovora? Znam da zvuči pomalo glupo, zbunjujuće i komplicirano, ali htjela bih sagledati sve opcije obzirom da bi nam u roku 2 tjedna trebalo biti sve od nultrog UZV pa do ET-a. 🙄🤯
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Ja znam da je jedna moja poznanica koja je radila IUI u Pragu radila sve na daljinu, njen ginekolog je pratio folikule i uputio ju gore cim je vidio da treba 24 h prije i ima sada kcerku od 8 godina. 😄
Takodjer sam citala da su neke zene pratile kod svojih dr sve do aspiracije,pa bi isle u svoju kliniku kad dobiju uputu. Ne mislim da je 0 uzv problematican samo je potrebno pomocu njega i hormona dati odgovarajucu terapiju, ili ce biti isti protokol.
👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
🧑🏻🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
TTC 09/2019
1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
- 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
- 11/22 - Planiran FET
Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️
Maslacakdrago mi je da si se javila 😍😍, vrijeme bas leti kad su drugi u pitanju, vec 6mj otkako si rodila 🙈, uzivaj sa svojom mrvom 😘❤
Jb jesi nalaze radila uvijek u istom labu? I koliko je proslo od zadnje stimulacije do vadjenja zadnjih nalaza? Jer i stimulacija jako poremeti hormone, zato i jest preporuka kontrolirati ih nakon 2,3 mj od postupka. Inace se lh uvijek gleda zajedno sa fsh.
Amh ti je drasticno pao u 2 godine, a zadnji FSH je visok, sto ukazuje na slabiju rezervu js, ali isto su bitni i AFC (antralni folikuli) na UZVu 3-5dc, tek tada se moze sagledati pravo stanje. Kad imas kontrolu?
MalaGdrago mi je da vec planirate novi postupak 🤗. Najbolje je da to pitas svoju kliniku gdje planirate postupak, tj da li ona priznaje nalaze iz druge klinike, ako idete skroz privatno mislim da bi se i mogli dogovoriti. Od nultog UZVa do ETa je nemoguce obaviti u 2 tjedna, racunajuci da je aspiracija otprilike 12-14dc + 3/5 dana ET, ali od prve folikulometrije koja je cca 6dc do ETa mozda bi i moglo . Imate i opciju obaviti sve do aspiracije ( cca 2 tjedna) pa ici na freeze all, i onda obavjati FETove kad vama pase.
Jesam.. uvijek vadim u vinogradskoj.. što je najbolja stvar i prosle i ove godine sam imala stimulaciju u 6 mj.. a vadila sam hormone u 9 mj.. i ove i prosle godine.. tako da je jednak razmak .
Ovo sam sad vadila da imam friske nalaze za FET, jer čekam još vadit i progesteron početkom 10.mj.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
MalaG moze li uzv biti par dana prije ciklusa s kojim ides u stimulaciju? Ne znam kakav je stav tvoje klinike o tome? Tako sam ja napravila i uzela lijekove da imam do prvog uzv-a. Sreca da je tako bilo jer mi je menstruacija taj put uranila. Isto zivim u inozemstvu i isla sam na postupak u Hrvatsku, tako da vrlo dobro znam koje su to kombinacije. Premda 2 tjedna su bas na knap. Naprimjer meni je ovaj put aspiracija bila kasno na 16 dc. Ili da napravis kako Sani kaze da sve zamrznete i idete na fet kada uspijes. Otvoreno popricaj da doktorom o tome sigurno cete vec naci neko rješenje 💪😊
Maslačak puno pusa tebi i tvojoj princezi 😘😘😘😘
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Divna od srca čestitam na maloj srećici! ❤️Kad se oporaviš malo, udijeli koji savjet za takav porod 🤭
Monolena predivne vijesti, čestitam na dečkiću i curki 💙❤️
MakiST, awi sretno, pupice, nek se bar jedna mrvica primi 🤞
Roxy u kojoj si ti fazi?
Miss Ivy rastopila sam se na tvojeg malog princa 🤩
Stelaaaaaaa konačno!!! Navijam i držim fige na rukama i nogama da se prvi član momčadi uhvati 🤞🤞🤞🤞
Balto kakvo je stanje? Ja sam imala krvarenja i smeđarenja od iritacije cerviksa utrićima, skroz do 8tt kad smo ih smanjili na 2*2, nadam se da je to to, a druga opcija je hematom. Najčešće je sve to dobro, samo nas jako uplaši 🤗 I ja uzimam magnezij, smanjuje grčeve i poboljšava probavu (ja ga zbog toga uzmem :D)
Kachusa i dobro da te oprala 🤭 čekamo izvještaj u petak 💪
J_lo ništa se ti ne brini, super je sve ❤️
Ružice imali smo slučajeve dvostruke aspiracije ako se folikuli ne prate veličinom, a malo ih je pa žele pokupiti što više, doduše, vrlo rijetko
J_B FSH je jako visok i ne bi trebao biti takav ni od stimulacije, to, pogotovo uz nizak estradiol, govori o smanjenoj rezervi, kao i AMH, ali najvažniji je i dalje AFC. Bilo je cura s visokim FSH koji su snižavali lijekovima, doktori ćete sigurno uputiti...
Johica sretno! S intralipidnim infuzijama ti imaju iskustva cure koje su bile kod Alebića, nije dokazano da pomažu...
Tina javiti se dr. opće prakse da ti otvori samoizolaciju, snižavati temperaturu paracetamolom ako ide iznad 38, želim ti brz oporavak ❤️
Pandapanda sretno pupice! Držim fige da se primi mala točkica🤞
Marttina svejedno koji uzmeš, meni je od 200 mg bio praktičniji za vaginalnu primjenu.
Saby odlična beta! 🔝
Annboleyn, Anemona kako ste vi? 😘
Avocado sretno sutra!
malaG najbolje da nazoveš kliniku i pitaš, a do nove godine, udarite po suplementima 💪
Sunny, Petra, J_Lo, Stela 😘😘😘😘
------
nadam se da sam sad sve polovila, imam UZV popodne pa se javim ❤️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Rainbow uzivaj sa svojom princezom. Čekamo izvještaj popodne 🤗💓
A ja planiram u prvi mjesec na transfer, nemam vise godisnjeg ovu godinu tj imam ali nesto sitno i ne poklapa mi se sa ciklusom pa sam odustala od forsiranja, radije bi sve u miru obavila 😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Jb Fsh i amh fakat govore jedno al pogledaj rez stimulacije iz 6/2022. Tak da bih se ja time vodila
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hvala Rainbow, baš ću vidjeti što s tim sutra...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji