Iman, soda bikarbona s vodom pomogne kod žgaravice, možda probati i kod mučnina?
Maus, jesi li dobila dijete iz postupka preko hzzo ili privatno?
Za lijepe vijesti sa pregleda🤞
Iz postupka preko HZZO-a smo dobili dijete. A sad smo placali jedan stimulirani i dva Feta nekih
30 000kn sve ukupno od toga samo jedna biokemijska. Sad skupljamo novce pa cemo ici u 10mjesec opet, ako ne uspije ovaj zadnji prirodni koji smo imali preko HZZO-a i koji nismo ni mislili iskoristiti,ali eto doktor nas nagovorio. Sad cekam betu.
Leia ajme predivna priča🥹 svu sreću želim☺️
Kachusha i Bambi žao mi je cure, odmorite i hrabro naprijed❤️ Pridružujem se klubu negativne bete danas😞
Ka-Kate koliko ste dugo čekali na konzultacije u MB i kada su na godišnjem?
43🙍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
IVF POL. 01/22 histero
01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
leonna1981@gmail.com
Iman, soda bikarbona s vodom pomogne kod žgaravice, možda probati i kod mučnina?
Iz postupka preko HZZO-a smo dobili dijete. A sad smo placali jedan stimulirani i dva Feta nekih
30 000kn sve ukupno od toga samo jedna biokemijska. Sad skupljamo novce pa cemo ici u 10mjesec opet, ako ne uspije ovaj zadnji prirodni koji smo imali preko HZZO-a i koji nismo ni mislili iskoristiti,ali eto doktor nas nagovorio. Sad cekam betu.
A šta ti nemaš pravo ponovno na postupke preko hzzo? Šta nije da nakon svakog djeteta imaš pravno ponovno na 4 stimulirana i 2 prirodnjaka?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sani i Ivana 🤞🤞🤞 da se mrvice prime ❤️
Leia predivne vijesti, čestitam od ❤️
Kachusa jako mi je žao, uzmi vremena koliko ti treba, pa ćemo ponovo navijati, šaljem 😘
Divna lijepe vijesti s ultrazvuka ☺️
Bambi žao mi je.. Šaljem😘
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
A šta ti nemaš pravo ponovno na postupke preko hzzo? Šta nije da nakon svakog djeteta imaš pravno ponovno na 4 stimulirana i 2 prirodnjaka?
To je bilo u starom zakonu, negdje 2012. se mijenjao. Vjerujem da bi mi doktor rekao da imam pravo na još pokušaja.
Petraja ni ne znam koji sam tjedan tacno (prema FETu 5+5), ne znam da li to doktor odredi na uzvu… iskreno nadam se da ce biti samo do 12tog tjedna 🙏🙏 izdrzat cu, valjda dotad nadjem neki izlaz, jadna sam..😖
Pandazelim ti od sveg srca da ovaj bude uspjesan 🙏🍀❤❤ a mucim se, sto radim po cijeli dan, Googlam kako se rijesiti mucnina, a ono tamo zene pisu imale ih cijelu trudnocu i odmah me opere depra… Bice nadam se okej, malo sam izmucena i sve mi je crno..
Linda onda me sve razumijes, meni se gadi hrana cak i na reklami 😓 nista mi se ne jede, od voca me spasavaju jabuke i borovnice. Jucer sam pila malo schwepes tonic i to mi je odgovaralo. Pokusavam naci sta mi pase jer ja nemam ni minutu u danu da mi nije muka, osim kad spavam.. Nisam vidjela da neko kuka ovdje koliko ja ali zene ovo je ludilo🙈
Jesi probala one neke narukvice protiv mučnine? Vidjela sam neki dan u zenskom recenziraju. Stavjla bi sliku da znam🙈
Ja te u potpunosti kužim, jer meni je mučnina nesto najgore na svijetu. Gore od bilo kakve fizičke boli. Bojim se mučnine u trudnoci vise od icega🙈 bas imam problem u glavi s mucninama i povracanjem i to oduvijek. Meni je mineralna voda spas za mucninu. I kazem vidjela sam te narukvice
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
To je bilo u starom zakonu, negdje 2012. se mijenjao. Vjerujem da bi mi doktor rekao da imam pravo na još pokušaja.
🤷♀️Ne znam. Ali imam osjećaj da sam negdje pročitala ovu informaciju.
A što se tiče koliko dr znaju moj ginekolog ne zna ništa, on mi doslovno piše što ga ja trazim. Možda neka žena zna
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Danas bi mi trebala biti implatacija,prijavljujem menstrualne bolove ( više kao osjecaj da cu dobiti skroz lagana bol na donjem djelu leda i vene me bole na nogama) inače bi do navečer dobila da nisam u postupku.....ali do menge imam više od tjedan dana...više volim kad na dan moguce implatacija nešto osjetim bar se nadam...a kad ne osjetim ništa onda otpišem postupak unaprijed.
Razumna nitko to ne provjerava i vjerojatno bi mogla uzimati uputnice koliko hocu ali sto ako mi jednog dana sve to dođe na naplatu gdje cu nabaviti toliko novaca...pa da mi djeca moraju otplaćivati dug. Kad sam bila na VV na razgovor da rekli su nakon jednog djeteta imamo pravo sve ispocetka. I kad sam došla tamo nakon tog djeteta, rekla mi doktorica a vi ste dobili gratis turu pošto se mijenjao zakon,a ja si mislim što ova prica pa nakon rodenog djeteta imam opet pravo..ali nisam izgovorila na glas.
Petraja ni ne znam koji sam tjedan tacno (prema FETu 5+5), ne znam da li to doktor odredi na uzvu… iskreno nadam se da ce biti samo do 12tog tjedna 🙏🙏 izdrzat cu, valjda dotad nadjem neki izlaz, jadna sam..😖
Pandazelim ti od sveg srca da ovaj bude uspjesan 🙏🍀❤❤ a mucim se, sto radim po cijeli dan, Googlam kako se rijesiti mucnina, a ono tamo zene pisu imale ih cijelu trudnocu i odmah me opere depra… Bice nadam se okej, malo sam izmucena i sve mi je crno..
Linda onda me sve razumijes, meni se gadi hrana cak i na reklami 😓 nista mi se ne jede, od voca me spasavaju jabuke i borovnice. Jucer sam pila malo schwepes tonic i to mi je odgovaralo. Pokusavam naci sta mi pase jer ja nemam ni minutu u danu da mi nije muka, osim kad spavam.. Nisam vidjela da neko kuka ovdje koliko ja ali zene ovo je ludilo🙈
Jesi probala one neke narukvice protiv mučnine? Vidjela sam neki dan u zenskom recenziraju. Stavjla bi sliku da znam🙈
Ja te u potpunosti kužim, jer meni je mučnina nesto najgore na svijetu. Gore od bilo kakve fizičke boli. Bojim se mučnine u trudnoci vise od icega🙈 bas imam problem u glavi s mucninama i povracanjem i to oduvijek. Meni je mineralna voda spas za mucninu. I kazem vidjela sam te narukvice
Trazila sam jucer u ljekarnama, ali nigdje ih nema kupiti. Ako imate nesto provjereno gdje se moze naruciti za BIH rado cu naruciti da probam. Skuzila sam da mi sve malo ljutkasto kiselo pomaze, borim se. Hvala ti draga ❤❤😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji