MalaG jest, dobro je na kraju završilo sve, samo me još dugo dugo u trudnoći držao strah. Tek sad sam se malo opustila.
Dome13 ja sam pila nakon transfera i dalje u trudnoći pola kave dnevno. Ako ne kave, onda pola kapučina. Kao da mi psiha ne da da popijem više. 😅 Inače se smije 1 kava dnevno, tako mi je rekao MPO doktor.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
MalaGjest, dobro je na kraju završilo sve, samo me još dugo dugo u trudnoći držao strah. Tek sad sam se malo opustila.
Dome13ja sam pila nakon transfera i dalje u trudnoći pola kave dnevno. Ako ne kave, onda pola kapučina. Kao da mi psiha ne da da popijem više. 😅 Inače se smije 1 kava dnevno, tako mi je rekao MPO doktor.
Kako te ne bi bilo strah... Meni je rekla jedna dr na pregledu zašto sam tako stisnuta, zgrcena, prestrašena. Kažem joj, imala sam hematom, pa je posteljica bila niže, pa sad krvarenje, kako da me ne bude strah 🤷🏼♀️
Mene sad popusta polako strah, ali svaki put nakon brisanja poslije nužde provjeravam ima li krvi. Baš ti uđe to u naviku.
Pozdraav svima :)
Također aktivno pratim forum vec dugo vremena nisam baš aktivna u pisanju .
Danas mi je trasfer u polik .Cito
Jeste li prestali piti kavu i slicne kofeinske proizvode nakon Fet-a ?
I kako ste s mirovanjem? Svakakve čreporuke dobivam ,ali mislim da su najmjerodavnije od nekoga ko je trenutno u tome ..
Hvala puno na odgovorima 🤗
Pozdrav Dome i neka ti je sretno danas 🤗
Ja sam imala FET 1.9. u Cita. Prestala sam pit kavu i pusit otkad sam u postuku, ali ako ne mozes u malim kolicinama i umjereno mislim da nece naskodit. Mirovala sam vise prva dva dana, a dalje normalno kako se osjecam tako i radim. Na bolovanju sam jer mi je fizicki tezak posao, dizanje tezih stvari, usisavanje i jos neke zahtjevnije kucanske poslove sam bez griznje savjesti utrapila muzu 😄 Sve pitaj sestru Luciju i ona ce ti dati najmjerodavnije savjete. Ako je suprug s tobom migni joj da rece da ne smis ti cistit kucu nego on ta 2 tjedna 😉
Hvalaa tii ! Sve je super prošlo ,odlicni su mi svi u poliklinici sve pohvale jos od kad je muz bia na zahvatu .
Huh onda se tebi blizi kljucan dan nadan se pozitivnom testu i beti 💪🤩
I ja sam na bolovanju sestra san u bolnici ne bi bilo izvedivo uz posa 😀
Eto pupice neka ti je sretno i uspjesno 🤗
Koji je zahvat imao muz? Moj se lijecio kod dr Radovnikovic zbog azoospermije. Sve smo u Cita obavili i prezadovoljni smo sa svime. Iste smo struke, ja lomin kosti na drugom mistu i nadan se da me nece vidit jos bar 2 godine. Pun mi je pipi korone i svega vise i jedva cekan taj porodiljni 😅 Koje si godiste?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Sani88 evo uredila sam popis. i dr je danas samo sestru pitala koliki mi je AMH i kolko imam god.
💁🏻♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
💁🏻♂️1985., asthenozoospermia 16%
*FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.
https://ibb.co/zZ2KT22 [ibb.co]
https://ibb.co/895jy0Q [ibb.co]
https://ibb.co/WcmdY3y [ibb.co]
https://ibb.co/vznmKnS [ibb.co]
Jel mi se čini ili je potamniti od jučer spram onog milerova ili je lažni test ovaj
MalaGjest, dobro je na kraju završilo sve, samo me još dugo dugo u trudnoći držao strah. Tek sad sam se malo opustila.
Dome13ja sam pila nakon transfera i dalje u trudnoći pola kave dnevno. Ako ne kave, onda pola kapučina. Kao da mi psiha ne da da popijem više. 😅 Inače se smije 1 kava dnevno, tako mi je rekao MPO doktor.
Kako te ne bi bilo strah… Meni je rekla jedna dr na pregledu zašto sam tako stisnuta, zgrcena, prestrašena. Kažem joj, imala sam hematom, pa je posteljica bila niže, pa sad krvarenje, kako da me ne bude strah 🤷🏼♀️
Mene sad popusta polako strah, ali svaki put nakon brisanja poslije nužde provjeravam ima li krvi. Baš ti uđe to u naviku.
Potpisujem sve. Točno tako i ja. 👍
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Inna vjerujem ti. Uvijek je strah prisutan, a pogotovo uz takvu situaciju. Drago mi je da je strah sad splasnuo i nadam se da će sve biti dobro do kraja trudnoće!🤞🤗🥰
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Uspjela sam donekle sastavit potpis. Hvala na pomoći. Htjela sam pitati ako mi netko može reći kako ide otprilike FET. Do sad sam imala samo ET. Jel idu samo utrogestani ili još nešto uz to...i obično bude koji dan? dr mi je rekla da se javim 10.dan ciklusa pa ćemo vidjeti dalje. Znam da je sve individualno ali čisto da se malo pripremim. Ak riješimo tsh do tada.
👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
🧒🏽- 1985. sve ok
Pokušavamo od 2020.god
2019.operirala endo
11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407
Evo i mene s UZV, 6dc, malo pozitivnijih vijesti usporedno sa zadnjnim pregledom, cista koja je bila 5cm sad je 2.5cm i dr. misli da ipak nije endo nego žuto tijelo tako da prehappy sam da se endo nije vratila tako brzo i ipak ima malo više folikula (neki veći neki manji) ali ovako je: D 10,9,6,6 mm i L 10,6,6,6 mm.
čak sam pustila suzu radnosnicu na putu do doma, mali koraci ...<3 U ponedjeljak je slijedeći UZV/folikulometrija
Leeloo držim fige da je slučaj kao i kod Inna_92
Cotton kako je prošlo?
Stela_M nadam se da ćeš odmoriti za vikend i da će ti tempo malo psustat , sretno
Awi slično kao i kod mene, držim fige da se lijepo razviju folikuli sretno u dalje !
MalaG također, neka je i kod tebe za sad sve u redu, uživaj dalje u isčekivanju koliko god možeš , držimo figee
SRETNO sve ostale curke, HUG!
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Drage ženice,
danas mi je 5 dan, išla na prvu folikulometriju, ništa mi doktorica baš nije rekla, osim vidimo se u pon, nastavi se pikati. Upisala je da imam 3 folikula, po 12mm svaki. etogac. nemam pojma jel to ok, nije, kako god. U pon ujutro ću se valjda sjetiti i pitat ju nešto.
PS. ja ne pijem folnu (nekad u pokušavanjima sam pila, pa kad nije išlo prestala, i nitko mi više nije reko da uzimam), a mislila sam od danas krenet na svoju ruku, jel to ok, ili da ju ipak pitam u pon..
Btw. ja sam i prirodno došla do ove faze folikula, štoviše imala sam po dva velika zdrava i ciljane odnose, ali đžabe…
Draga Awi, sve se mi moramo naučiti ne biti u strahu od doktora i postavljati pitanja ali kad dođeš tamo sve smo kao u nekom balonu ... ja bi znala s mužem dogovoriti što ću pitati i izađem van bez da sam ista pitala...
Ali i tome sam se naucila , zadnji put sam ležala na onom stolu i vikala da mi kažu nešto, da možda ja njima jesam broj, ali da sebi nisam. Pa je došla i sad smo si super 😂
Sani Pa i mogla bi 6.8 je bio fet, drugu m sam očekivala 28 dana od posljednje tj oko 18.09
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji