Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    08. Rujan 2022. 18:09

Pandapanda bitno da si ti nama živa i dobro. Kako ide pikanje? Jesi se već uhodala?🥰🤭🤗
    La3arica ❤️❤️❤️
    Razumna mislim da bi one trebale nešto naučiti iz tvoje priče i također se maknuti od tamo dok još mogu. Ovako samo tebe gnjave sa svojim problemima, a rekla bi da ni to nije dobro jer se opet koliko-toliko i ti zamaraš time.🙄 Kako kažu, kada se jedna vrata zatvore - druga se otvore. Samo strpljivo i smireno.🥰🤗❤️❤️
    Leeloo101 što god da je, nadam se da će ti uskoro i prestati. Vjerujem koliko te neuspjeh iscrpi, fizički i psihički, i nadam se da ćeš uskoro izaći iz toga jača i spremna na nove pobjede koje te čekaju!🤞🤞🥰❤️
    Awi super je čuti da dobro ide i da ne boli. Samo hrabro naprijed!🤗🥰 Što se tiče pijanog osjećaja, moguće da hormoni djeluju tako na tebe. Ja nisam imala takve simptome pa ne bi sa sigurnošću rekla, ali sam sigurna da ima ovdje iskusnijih lavica koje će ti pomoći.😉 Što se odnosa tiče, meni su rekli da ih mogu slobodno imati sve do aspiracije, tj.do par dana prije obzirom na period apstinencije (2-5 dana prije aspiracije). Ali opet, ima ovdje lavica koje su išle na postupak na sv. Duh pa će vjv znati kakva je njihova praksa i bolje te savjetovati. Nema veze jel te tko pitao, zato smo tu da međusobno tipkamo i pomažemo. Samo navali!😅🤭🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Leeloo101
    08. Rujan 2022. 18:12

Sviđa mi se taj pozitivan stav i sve ćemo lako ...

Samo tako nastavi...

Ne znam od čega pijani osjećaj  nisam ga imala  osim kod aspiracije... probaj malo odmarati više možda je nekakav nesvjesni umor... ništa za panicariti...

Super da odmah ideš na folikulometriju, da vidiš kako sve lijepo napreduje... 
    A odnosi,  meni su rekli ne u vremenu čekanja transfera,  za tvoj period ne znam...

Maki ja sam radila sok u sokovniku, zato sam mislila da je lako dodati jabuku i mrkvu... jedno vrijeme sam radila mix u blenderu pa bi mi trebalo pola h za pojesti  ali pomoglo je endometrij se zdebljao

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Leeloo101
    08. Rujan 2022. 18:14

MalaG

Pandapandabitno da si ti nama živa i dobro. Kako ide pikanje? Jesi se već uhodala?🥰🤭🤗
    La3arica ❤️❤️❤️Razumnamislim da bi one trebale nešto naučiti iz tvoje priče i također se maknuti od tamo dok još mogu. Ovako samo tebe gnjave sa svojim problemima, a rekla bi da ni to nije dobro jer se opet koliko-toliko i ti zamaraš time.🙄 Kako kažu, kada se jedna vrata zatvore - druga se otvore. Samo strpljivo i smireno.🥰🤗❤️❤️
    Leeloo101što god da je, nadam se da će ti uskoro i prestati. Vjerujem koliko te neuspjeh iscrpi, fizički i psihički, i nadam se da ćeš uskoro izaći iz toga jača i spremna na nove pobjede koje te čekaju!🤞🤞🥰❤️
    Awi super je čuti da dobro ide i da ne boli. Samo hrabro naprijed!🤗🥰 Što se tiče pijanog osjećaja, moguće da hormoni djeluju tako na tebe. Ja nisam imala takve simptome pa ne bi sa sigurnošću rekla, ali sam sigurna da ima ovdje iskusnijih lavica koje će ti pomoći.😉 Što se odnosa tiče, meni su rekli da ih mogu slobodno imati sve do aspiracije, tj.do par dana prije obzirom na period apstinencije (2-5 dana prije aspiracije). Ali opet, ima ovdje lavica koje su išle na postupak na sv. Duh pa će vjv znati kakva je njihova praksa i bolje te savjetovati. Nema veze jel te tko pitao, zato smo tu da međusobno tipkamo i pomažemo. Samo navali!😅🤭🤗

Hvala ti... već sam se lagano vratila, i mislim da je m... Sutra ću znati...

@odnosi i apstinencija - pa može on apstinirati a da njoj ipak bude lijepo 😂🤩💓💕 #ifyouknowwhatimean 🤞😉

MalaG
    08. Rujan 2022. 18:26

Leeloo101

@odnosi i apstinencija - pa može on apstinirati a da njoj ipak bude lijepo 😂🤩💓💕 #ifyouknowwhatimean 🤞😉

Drago mi je to čuti🥰🤗
    Hahaha, jesi spaljena.😅🤭😝 #ohIknowwhatyoumean 😉🤩

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Leeloo101
    08. Rujan 2022. 18:54

MalaG

Leeloo101

Drago mi je to čuti🥰🤗
    Hahaha, jesi spaljena.😅🤭😝 #ohIknowwhatyoumean 😉🤩

A pa e .... za sve postoji rješenje ✌👍

MalaG
    08. Rujan 2022. 19:18

Leeloo101 naravno da postoji. 😉😅
    Cotton kako si draga? Jesi spremna za sutra?🤞🤞🥰❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus

Dunja1985
    08. Rujan 2022. 19:40

Pozdrav!
    Ja sam trenutno ovdje padobranac. Inače sam na drugoj temi. Bila sam na humanoj r.jučer. Ne znam koga da pitam...meni je dokt.rekla da moram na mikrobiološku analizu endometrija. Dali je bila koja od vas na tome? Kakav je to postupak?
    Prvo moram na cervikalne briseve (koji su mi prošle godine svi bili u redu) i onda ako nalaz bude dobar,moram se javiti opet na humanu r.da me naruče na tu analizu endometrija. Malo sam bila preplašena u vezi svega pa sam uopće zaboravila pitati kakva je to vrsta pretrage.
    Hvala unaprijed!

38 godina
    Ciklusi na 28 dana
    Biokemijske 1/2021, 5/2022, 8/2022
    Amh 14,97
    Nifty Standard uredan, stiže nam dečko *** stigao Vito 27.3.

Butterfly 🦋
    08. Rujan 2022. 21:57

awi

Drage zenice,
    ja sam danas 3 dan pikanja, fakat nije strasno (ono ko kemijska za sad 😁 pa je ok). Znaci tek sam dvije pikice uzela, i ja se danas osjecam ko da sam pijana..Citam nuspojave, trbuh osjetim onako kao pred kad cu dobiti M. al ne bi to ni spominjala s obzirom na bolove endo, ovo mi je kao osjetim nesto. Samo ovaj pijani osjecaj, ne znam jel do vremena ili je normalno da vec osjetim nesto od tih hormona?
    i imam jos jedno pitanje, koje sam zaboravila pitat, jel se smijem imat odnose? u ovoj fazi pikanja? nije da sma ga zeljna uopce, al ono, mozda je dobro 💆
    i sutra mi je tek 4 dan, al su mi rekli da dodjem na folikulometriju (iako sam trebala prvi put u ned) samo da vide jel sve pod kontrolom da mi ne bude dugo cekat pon (pa ovisno o potrebi ce mi i za vikend dogovorit). Na sv. Duhu sam. Eto, pisem tako malo, iako me niko nije nist pito 😁 ali uvijek neka procita nesto od nekog da se malo umiri.
    Sretno svima u svim fazama lavice ❤️

Hej, ja sam takoder htjela to jucer pitat al reko mozda je do vremena, meni je danas bio 5.dan pikanja i zadnja 2 dana negdje (moozda 3) mi se nekad manje nekad vise vrti, a nikad prije se tako nisam osjecala tako da vjerujem da je od pikanja i tih hormona ali reko valjda je to ok😅🤞🏼 Sutra idem na prvi UZV odnosno folikulomeriju? Valjda je to to sad, pa cu bas pitat dr.. :) ostale simptome nemam mozda par puta mrvu probolo oko jajnika al vjv jer promatram sad sve pod povecalom😅 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    08. Rujan 2022. 22:00

MalaG

Pandapandabitno da si ti nama živa i dobro. Kako ide pikanje? Jesi se već uhodala?🥰🤭🤗
    La3arica ❤️❤️❤️Razumnamislim da bi one trebale nešto naučiti iz tvoje priče i također se maknuti od tamo dok još mogu. Ovako samo tebe gnjave sa svojim problemima, a rekla bi da ni to nije dobro jer se opet koliko-toliko i ti zamaraš time.🙄 Kako kažu, kada se jedna vrata zatvore - druga se otvore. Samo strpljivo i smireno.🥰🤗❤️❤️
    Leeloo101što god da je, nadam se da će ti uskoro i prestati. Vjerujem koliko te neuspjeh iscrpi, fizički i psihički, i nadam se da ćeš uskoro izaći iz toga jača i spremna na nove pobjede koje te čekaju!🤞🤞🥰❤️

Jesamm uhodala sam se, izgleda, nije da olako se bocnem pripreme su to haha ali ne boli tako da , brzinski i ajmo dalje 🤗 
    Kako si ti? Jel osjecas ista? Odmaras? 🤗 pupica, jedva cekam cut lijepe vijesti od svih vas bas se razveselim kao da vas znam vec😆🥰😘

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

anii208
    08. Rujan 2022. 22:32

MakiST

Sanima sve sam probala svi su jednako grozni 😝🤢 cudno jer obozavam jest ciklu al sok mi je jeziv al evo dok kukam tu sasula sam u 2 dana skoro 2 litre u sebe. Al to stvarno provjereno pomaze i zato se silim 😁

Nisam popratila a zanima me😀 za sto tocno sok od cikle provjereno pomaže? Za kvalitetu jajnih stanica?

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.