Leeloo, navijam za mrvicu 🤞🤞🥰
Bajadera, definitivno prirodnjak bez anestezije, to ti je gotovo za minutu do dvi 🤞🤞🥰 i ja sam si Ovitrelle sama davala, jednostavno je..
Još pitanjce
Okineš na 250 s onim kotačićem i onda skineš zeleni zaštitni poklopac s igle, upikneš, stisneš i tjt?
Tako je. Imas na YT puno videa sa instrukcijama pa pogledaj.
Korni hvala ti🥰🥰
Pogledala sam pa sam naišla na jedan gdje kao okrene na točku i onda pusti mrvicu da vidi jel ide na iglu i da izađe zrak. Sestra mi nije to rekla nego je samo rekla da okrenem na 250 i onda skinem zaštitu i ide pikanje. Tnx 😉
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Leeloo, navijam za mrvicu 🤞🤞🥰
Bajadera, definitivno prirodnjak bez anestezije, to ti je gotovo za minutu do dvi 🤞🤞🥰 i ja sam si Ovitrelle sama davala, jednostavno je..
Još pitanjce
Okineš na 250 s onim kotačićem i onda skineš zeleni zaštitni poklopac s igle, upikneš, stisneš i tjt?
Tako je. Imas na YT puno videa sa instrukcijama pa pogledaj.
Korni hvala ti🥰🥰
Pogledala sam pa sam naišla na jedan gdje kao okrene na točku i onda pusti mrvicu da vidi jel ide na iglu i da izađe zrak. Sestra mi nije to rekla nego je samo rekla da okrenem na 250 i onda skinem zaštitu i ide pikanje. Tnx 😉
Ne trebas na penkali istiskivati zrak, samo bocni 😉 Sretno! 🥰
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Bajadera, sve ti je Easy objasnila.. ne brini, možeš ti to 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Pozdrav svim curama, da li mi može tko pomoći sa savjetima oko suplemenata, konkretno korištenja suplemenata iza FET-a?
Do sada sam koristila omegu 3, novalac, vitamin c, vitamin D sprej, gynositol i fersan forte jer mi je feritin bio oko 24 a dr mi nije dala nista na recept nego su mi ovo savjetovali u ljekarni da uzmem.
U otpusnom pismu nakon FET-a mi stoji da uzmem i folacin.
Da li da nešto izbacim od suplemenata ili da nastavim kao i do sada + folacin 5 mg?
Hvala unaprijed na pomoći i savjetima! 🖤
❤️: ciklusi 30-60dana, L. ovarij naznačen PCOM, DG- sterilitas primaria. AMH 55.5. 💉: gonal 150, orgalutran, decapeptyl
6 mj.'22: aspiracija 12 oocita, odgoden ET, kriopohrana 3 blastociste 5.dan na 2 nosaca.
FET '22. odgoden za '23. zbog renovacije Petrove.
💙:Normozoospermia
2 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
5 i 6 mj.'23: estrofem, endometrij se stanjuje
7 mj.'23: letrozol, 1 j.s. test ➖️
8 mj.'23: dg histero ➡️🔝
Jesen '23.: FET ?¿
Pozdrav svim curama, da li mi može tko pomoći sa savjetima oko suplemenata, konkretno korištenja suplemenata iza FET-a?
Do sada sam koristila omegu 3, novalac, vitamin c, vitamin D sprej, gynositol i fersan forte jer mi je feritin bio oko 24 a dr mi nije dala nista na recept nego su mi ovo savjetovali u ljekarni da uzmem.
U otpusnom pismu nakon FET-a mi stoji da uzmem i folacin.
Da li da nešto izbacim od suplemenata ili da nastavim kao i do sada + folacin 5 mg?
Hvala unaprijed na pomoći i savjetima! 🖤
Ako vec pijes Novalac, ne treba ti još i Folacin. Što se tice ostalih suplemenata mislim da si uglavnom sve pokrila, ali mozda neka cura ima jos kakav savijet. Uglavnom sretno!! 🖤
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Hvala curke! 🤗
Inače se ne bojim igle i bez problema idem krv vaditi, ali ovo mi malo neobično 😅
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
EasyGoing super da si sve obavila, i sada u nove pobjede ❤️ neka tebi kao i Jurky32 2024 donese sreću ❤️😘
Bajadera mozes ti to ❤️ sretno 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Hvala curke! 🤗
Inače se ne bojim igle i bez problema idem krv vaditi, ali ovo mi malo neobično 😅
Ma ti si hrabrica , naravno da možeš! Samo napred.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hej cure, čestitke svima na dobrim vijestima 🤩♥️
Nisam bila aktivna dulje vrijeme, NPelice i tebi velike čestitke! Nek bude mirna i sretna trudnoća ♥️
Evo mi smo danas bili na konzultacijama kod Lucingera i tamo krecemo u sijecnju na 1. uzv na 3.dan menge. Za sada se sve čini dobro, napokon sam se nakon 2 godine odlučila krenuti i izabrala njega pa se nadam najboljem. Iznenadio me super mirnim i extra pristojnim pristupom, volji za objašnjenjem svih detalja, vremenu da mirno pogleda i objasni sve oko starih nalaza i pristupu da ćemo sve dogovarati korak po korak dok vidimo u siječnju s čime raspolažemo.
Molim samo da preskočite komentare za i protiv, to smo već prošle 😄👍 Hvala i sretno svima 😁
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Curke evo da se i ja javim, histeroskopija odrađena, scratching odrađen! Smanjili su mi cijenu za 200e pa sam pristala na opću anesteziju i sve je prošlo super. Nisu pronađeni nikakvi polipi, izraslice ili anomalije. U ponedjeljak idem na nove konzultacije da se dogovorimo za postupak u siječnju 😊
Jurky bravoooo, sretno na uzv i idemo u nove pobjede 💪🏻💪🏻🥰
Ivka ja san dva puta imala ciste, jedan put "krvave" koje san dobila od Klomifena i to su mi punktirali na aspiraciji. Drugi put sam imala dvije folikularne nakon spontanog i za njih smo morali cekat da puknu prilikom M pa tek onda u postupak. Nezz o kojima se kod tebe radi ali mislim da je neki problem da bi ti doktorica to odmah rekla, ne brini i opusti se 😘
Drago mi je da ti je sve uredu. 🙏🏻 Neka novi postupak bude uspješan ❤️🙏🏻
Kako si uspjela smanjiti cijenu? Morat ću se i ja počet žalit, da i meni smanjenje. Još malo i bit će da sam tamo ostavila 7000 eura 😱 mislim sve će se isplatit ako uspije. Ali 😱
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅