Hej cure, čestitke svima na dobrim vijestima 🤩♥️
Nisam bila aktivna dulje vrijeme, NPelice i tebi velike čestitke! Nek bude mirna i sretna trudnoća ♥️
Evo mi smo danas bili na konzultacijama kod Lucingera i tamo krecemo u sijecnju na 1. uzv na 3.dan menge. Za sada se sve čini dobro, napokon sam se nakon 2 godine odlučila krenuti i izabrala njega pa se nadam najboljem. Iznenadio me super mirnim i extra pristojnim pristupom, volji za objašnjenjem svih detalja, vremenu da mirno pogleda i objasni sve oko starih nalaza i pristupu da ćemo sve dogovarati korak po korak dok vidimo u siječnju s čime raspolažemo.
Molim samo da preskočite komentare za i protiv, to smo već prošle 😄👍 Hvala i sretno svima 😁
Hvala ti mila❤️🤗
Odlično ❤️ drago mi je da si zadovoljna i da kreces 🤗 sada uzivaj u 12 mjesecu, i neka ti 2024 donese sreću 🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Nisam bila aktivna dulje vrijeme, NPelice i tebi velike čestitke! Nek bude mirna i sretna trudnoća ♥️
Evo mi smo danas bili na konzultacijama kod Lucingera i tamo krecemo u sijecnju na 1. uzv na 3.dan menge. Za sada se sve čini dobro, napokon sam se nakon 2 godine odlučila krenuti i izabrala njega pa se nadam najboljem. Iznenadio me super mirnim i extra pristojnim pristupom, volji za objašnjenjem svih detalja, vremenu da mirno pogleda i objasni sve oko starih nalaza i pristupu da ćemo sve dogovarati korak po korak dok vidimo u siječnju s čime raspolažemo.
Molim samo da preskočite komentare za i protiv, to smo već prošle 😄👍 Hvala i sretno svima 😁
Sretnoo 🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Hvala ti mila❤️🤗
Odlično ❤️ drago mi je da si zadovoljna i da kreces 🤗 sada uzivaj u 12 mjesecu, i neka ti 2024 donese sreću
hvalaaaa ti puno, također neka bude sretna godina ❤️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Sretnoo 🤞🥰
Hvala ti puno, neka nam bude sretna 2024.! 🤞🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Curke evo da se i ja javim, histeroskopija odrađena, scratching odrađen! Smanjili su mi cijenu za 200e pa sam pristala na opću anesteziju i sve je prošlo super. Nisu pronađeni nikakvi polipi, izraslice ili anomalije. U ponedjeljak idem na nove konzultacije da se dogovorimo za postupak u siječnju 😊
Jurky bravoooo, sretno na uzv i idemo u nove pobjede 💪🏻💪🏻🥰
Ivka ja san dva puta imala ciste, jedan put "krvave" koje san dobila od Klomifena i to su mi punktirali na aspiraciji. Drugi put sam imala dvije folikularne nakon spontanog i za njih smo morali cekat da puknu prilikom M pa tek onda u postupak. Nezz o kojima se kod tebe radi ali mislim da je neki problem da bi ti doktorica to odmah rekla, ne brini i opusti se 😘
Ispalo je bezveze jer je ostala iznenadjena cistom...okrenula meni ekran i ostale smo sutit, ni kakva ni sta, samo sam gledala u to.. Onda je rekla da cemo se zamarat s tim u petak...nije mi ni cetrotide uvela jos, tek sutra.
Sada si spremna za sve! 💪💪💪🫶
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Hvala curke još jednom
Evo bocnula sam se 😅
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Hvala curke još jednom
Evo bocnula sam se 😅
👩🏻🦱37 AMH 12,9
👨🏻🦱36
12/2023 VV - Femara, Ovitrelle
Hvala curke još jednom
Evo bocnula sam se 😅
Bravo 💪 sretno sad dalje 🤞🤞🥰
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Npelica ❤️❤️
Anica ja sam se odma na konzultacijama žalila da zasto opca kad moze lokalna, pa nezz jel to utjecalo, al sestra mi je naknadno rekla da ce bit manja cijena pa sam zato pristala. Jutros sam pitala i anesteziologa zašto opca a on mi je rekao da je manji rizik ako nesto pođe po zlu i da je takva u njih praksa 🤷🏼♀️ I ja sam ostavila puno para otkako sam privatno krenila al u mene nikad nema smrzlica i fetova pa i to utjece na konacnu cijenu postupka. Ti si rekla da te zahvat zbog anestezije koštao 300e više, pa mi ni to nije jasno kad im na webu drugačije piše 🤔 Puno mi je tu nelogičnosti 🤔
Bajadera bravooo, sad dalje samo jako i pozitivno 💪🏻💪🏻
Ivka a nista, nema druge, pricekaj petak da vidimo razvoj događaja pa nam javi. Pitaj je koja je vrsta ciste bas me zanima.
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET 2 5dn❌
Npelica ❤️❤️
Anica ja sam se odma na konzultacijama žalila da zasto opca kad moze lokalna, pa nezz jel to utjecalo, al sestra mi je naknadno rekla da ce bit manja cijena pa sam zato pristala. Jutros sam pitala i anesteziologa zašto opca a on mi je rekao da je manji rizik ako nesto pođe po zlu i da je takva u njih praksa 🤷🏼♀️ I ja sam ostavila puno para otkako sam privatno krenila al u mene nikad nema smrzlica i fetova pa i to utjece na konacnu cijenu postupka. Ti si rekla da te zahvat zbog anestezije koštao 300e više, pa mi ni to nije jasno kad im na webu drugačije piše 🤔 Puno mi je tu nelogičnosti 🤔
Bajadera bravooo, sad dalje samo jako i pozitivno 💪🏻💪🏻
Ivka a nista, nema druge, pricekaj petak da vidimo razvoj događaja pa nam javi. Pitaj je koja je vrsta ciste bas me zanima.
Ma baš se mislim da sam ti krivo bila rekla, 400 eura više, toliko je opća koliko piše po cijeniku, toliko mi je bilo.
Ma ja sam lola zaledila svakog po jedinog i tako ih i vraćam, tako da sam dodatno platila slamke i svaki fet, zato je toliko puno i izašlo, to je još bilo kad sam mislila da ću imat 7 djece jer će se svi primit i da neću 2 jer se bojim blizance 😂😂 e bome u idućem postpku ako budem tribala će pola bit zaleđeno po dva 🙏🏻
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅