Maus žao mi je zbog negativnog testa, ali možda je još uvijek rano 🤞🍀❤️
Bubice kako je u bolnici? 😊
Ja sam jutros bila na pregledu, sve je odlično, bebice jednako rastu, mašu rukicama i nogicama i imaju 3.35 cm 🥰❤️ Nešto su mlađi nego po datumu zadnje menstruacije, ali to je i za očekivati jer je bio stimulirani ciklus i transfer je nešto kasnije odrađen.
Također sam i dala krv za Veritas i očekujem nalaze najkasnije za 5 radnih dana. Jedva čekam da stignu 🫣
Juuj 😊 slatkiši 🤗 drago mi je da je sve u redu, neka I dalje tako nastavi ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Faith jesi bila na pregledu ❤️

🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
Uzv prošao ok. Vidi se nešto u maternici, ponovni uzv za 2 tjedna, 12.12. Ali mi je rekla da se ne radujem previše jer je to ipak još rano i može se svašta desiti. I bila je jako ljuta jer sam poslodavcu rekla već (radim u njezi i sama sam na terenu i ne pada mi napamet dizati ljude i riskirati). Na to mi je samo rekla da sam požurila i da stanem na kočnicu. Sve mi je to jasno ali je to mogla i na neki drugačiji način reći. 😏

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Uzv prošao ok. Vidi se nešto u maternici, ponovni uzv za 2 tjedna, 12.12. Ali mi je rekla da se ne radujem previše jer je to ipak još rano i može se svašta desiti. I bila je jako ljuta jer sam poslodavcu rekla već (radim u njezi i sama sam na terenu i ne pada mi napamet dizati ljude i riskirati). Na to mi je samo rekla da sam požurila i da stanem na kočnicu. Sve mi je to jasno ali je to mogla i na neki drugačiji način reći. 😏
Joj debila od žene. Evo jeza me prođe 🤦♀️
Ti radi po svome ❤️ neka sve bude u najboljem redu, i neka brzo dođe uzv 🫶🤗

🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Kako ide s lijekovima u postupku MPO preko uputnice, dobijete ih u bolnici ili vam ispišu povijest bolesti pa idete kod soc gina da ispiše recept i podižete sami u ljekarni?
👩🏻🦱39 AMH 12,9
👨🏻🦱38
12/2023 Femara, Ovitrelle, ET, beta 0
02/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2024 ICSI, ET, beta 0
12/2024 ICSI, ET, beta 0
06/2025 IVF/ICSI, ET, beta 0
Drage cure,
prvo zelim cestitati svim buducim mamama, neka vam prodje mirna i uredna trudnoca!🥰
Svima ostalima puno snage i da sto prije dodjete do svog cilja jer i sama znam koliko je taj put tezak.🙏
Ja sam pisala par puta na forumu da sam bila na izvantjelesnoj prvi puta (dr. L) i da imam osjecaj kao da cu dobiti, nazalost nije me osjecaj prevario, suza i suza sam prolila 😔
Sada cekam novi ciklus i vidjeti kada cu ponovno ici u postupak. Svakako se vracam istom doktoru, jako se svidio i meni i mom muzu i jednostavno smo brzo kliknuli s njim.😊
Stela_M ti ces znaci u Vinogradskoj, Tikvica na Sv.Duh.
Super onda smo se rasporedili po svim bolnicama po gradu pa lagano svaka napise svoje iskustvo 🤗 Jel vas frkica ili još ne razmišljate o porodu? Kako stojite s planovima - ono sto mozete planirati tipa zelite li epiduralnu ili bi probali bez?

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Bok svima, nije me bilo od kolovoza. Iz prikrajka sam pratila sve vase male i velike pobjede, ali i sve tuge, za koje vjerujem da nas vode do onoga zbog cega smo sve ovdje.
Molila bih vas malu pomoc - ako itko zna:
Bila sam u postupku u KBC Osijek (stimulirani, 5 blastica, 2 transfera, beta oba puta 0, ostala jos tri smrzlica). Kako je KBC Osijek u postupku obnove laboratorija i svi postupci MPO su obustavljeni dok se odjel ponovno ne otvori, razmisljam o prijenosu preostala tri smrzlica u Repromed.
Kako cijeli taj postupak prijenosa funkcionira? Koliko se ceka? Sto bih trebala znati da se bolje pripremim/informiram?
Također, ako je netko ovdje isto u postupku (cekanja) u KBC Osijek - imate li informaciju kada se odjel treba ponovno otvoriti?
Unaprijed hvala svima.
Mura,
Ja sam sad prenosila smrzlice zahtjev sam predala u 10 mj. Jos nisam nikakav odgovor dobila od države.
Ugl. Ja selim iz Podobnika jer zatavaraju taj odjel,morala sam potpisat i ispunit papire za prijenos,buduci da je do njih jer zatvaraju odjel nista ne placam, inace se prijenos placa oko 250 eura, a buduci da je i tvoj u postupku obnove mozda nebi nista plaćala,jer ne prenosis iz svojih razloga.
A sto se tice tih papira i da drzava to potvrdi se ceka duze jer oni samo jednom mjesecno imaju ta svoja okupljanja i to odobravaju. Tako je meni receno.
Jedino što ne znam kome bi se ti sad trebala obratit,jer oni su se meni pobrinuli za papire ja sam ih samo trebala potpisat.
Nadam se da sam bar malo pomogla i sretno. 🍀❤️
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
10/2023Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
08.02. FET dva embrija/BETA✅ spontani 6tj.💔19.05.FET 1bc ❄️ BETA 12dnt/759 14dnt/1519 19dnt/6758 UVZ 6+5 imamo❤️stiže nam dječak💙🥰
Korni slažem se najgore je čekati da prođe tih 12 tj, ali kada i to prođe opet ćeš imati neki "strah" i nedoumice pa ćeš jedva čekati uzv to je sve normalno 🤭ajme lete mi dani ja sam se tek sada bacila na pranje robice 🤣🤣
Tikvice sve znaš 🤭 jel tebe još muče leđa i ruke ili se to napokon smirilo? Btw jel ti imaš često menga grčeve i jel tvoj prasac puno štuca 🙈🥰
Bopsich odlično neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🥰
Faith necu niti komentirati dr i njene izjave što nju briga kako ćeš ti organizirati svoj život i posao, najbolje da ideš raditi i dizati bolensike pa da se nešto dogodi, misli na sebe jer ako ti nećeš neće nitko drugi 🥰 na tu betu je rano da vidi nešto konkretno za 2 tj će to taman biti 🤭
Ivka33 sretnooo🤞🥰
Bajadera u bolnici dobiješ sve lijekove nema tvoj soc ginić veze s lijekovima, sretno🤞🥰
Mila rijetke su sretnice kojima je odmah uspjelo iz prve, nažalost treba jako puno strpljenja i živaca za ovakav tip borbe, sretno🤞🥰
Anii ja ti planova nemam niti ga mislim pisati jer sam odavno naučila da u životu ništa ne ide kako mi planiramo, plan mi je slušati što mi govori dr i voditi se time, što se tiče epiduralne, koliko su mi hemato i dr G rekli, zbog Fragmina ju ne mogu dobiti ali još moram vidjeti u TA kako to sve funkcionira pa ću znati više o svemu, još ne razmišljam o porodu sve si mislim imam još vremena 🤣🤣🤣 ali ima tečaj u 12 mj kod nas u Domu zdravlja pa ću svakako otići malo poslušati što tamo ima 😁 a ti? 🥰
Srculence nadam se da će ti uskoro odg vezano za prebacivanje 🐧🐧🤞🥰
Pbtab kako si, jesi li se naručila na uzv? 🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji