Faith čestitke 🥰
Jurky jel ti možda radila odmah i uzv da vide stanje ili samo ćakulica? Volim bit spremna za sve scenarije.. 😂
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Lijepi pozdrav!
Nova sam i imam milijon pitanja jel mazalost nemam sa kim.pricat o ovome..Al.necu postavit milijon samo.par😅
Naime u postupku sam IVF..Imam navresnih 40.TDH mi je 7 2 a Amh 3.16(nizak)..2 full stimulacijie sam.imala.Prva je bila sa Pergoverisom druga sa Bemfolom i Menopurom..Na obje sam.reagirala slabo sa 2 stanice koje se nisu oplodile..Sa Bengolom sam 9 dan stimulacije i ciklusa prokrvarila(znaci menga prije toga je bila 9 dana prije)..Jucer sam bila na punkciji i 1 stanica je bila koja sw nije oplodila..
Vec sam poprilicno jadna.i imam osjecaj kao da me vrijeme pregazilo😔
Jel ima netko mozda kakvu preporuku,saznanje da se poboljsa kvaliteta jajnih stanica?
Pijem suplemente popreporuci doktorice;DHEA,vitamin D,omegu,q 10 folat itdd..
Hvala Vam puno😘❤️
Majuška
Drage moje, samo kratak update od mene, posto me posao ubija. Juce smo imali onaj grozni test na secer, ali i UZ. Test sam prezivela (to je tzv 'mali test', gde se pije 50g secera u vidi). Bilo je prilicno odvratno, ali sam prezivela. Malo sam se bila uplasila, posto je jedna devojka pre mene od tog testa kolabirala. Posto me jos nisu zvali, pretpostavljam da su rezultati u redu i da nema potrebe da radio i 'veliki' test (evde u Nemackoj zovu samo ako nesto nije uredu).
Mnogo vaznije je da sam videla moja dva decaka. Sve je u najboljem redu, cak su i dalje malkice napredniji za svoj uzrast. Obojica su 36cm duga, i obojica su teska oko 1kg (970 i 980g). Ja sam vec ogromna. Dobila sam vec 12kg i to mi se cini bas dosta, mada doktorka kaze da je to za blizanacku trudnocu sasvim u redu.
Tikvice mi se polako skoro pa pratimo. Mnogo mi je drago da je sve okej
Razumna mnogo mi je zao kroz sta prolazis, zaista. Ja i dalje mislim da ima nade, ali i iz mog iskustva mogu da kazem da treba da budes spremna na sve. Mislim da si na jednom mestu spomenula da je tvoja mama pusila dok je bila trudna sa tobom. Ovo je samo moje licno misljenje, ali citala sam neke naucne radove i moguce da je to uticalo na nase j.s.. Moja mama je isto tako mnogo pusila tokom trudnoce i moje j.s. su na kraju potpuno neupotrebljive bile. Ipak se one sve stvaraju dok smo jos kod mame u stomaku i svakako da pusenje i drugi otrovi na to mogu da uticu. Pa pusenje strasn smanjuje i spermogenezu kod muskaraca, ali kod njih se to moze da popravi za 3 meseca. Na zalost mi nemamo taj luksuz. Sigurno negde postoji to jedno zlatno jaje koje te ceka, jos si mlada. Opet, iz ove perspektive, donacija nije bauk. Ja sam potpuno mirna s mojom odlukom, ali takodje ne mogu da kazem da mi je zao sto odluku o donaciji nisam donela ranije, jer mi je zaista trebalo vremena da budem sigurna da su sanse da se kod mene to zlatno jaje nadje jako, jako male. Drzi se!
PBTAB navijam za tebe jako. Ako nesto nisam propustila, ti tek treba da ides na UZ, jel da? Evo jedna trudnica sa blizancima da ti kaze da ja apsolutno nikakve simptome nisam imala, osim svakodnevnog krvarenja. Cicke su tek u drugom tromesecju pocele da rastu, mucnine nisam imala uopste, nista me nije bolelo i stalno sam misllila da se nista nije odrzalo, narocito uhz svo to krvarenje/smedjarenje, pa opet, evo me tu sam. Sve je to toliko individualno, da ne vredi razbijati glavu.
Svim curama zelim mnogo, mnogo bebece srece
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Lijepi pozdrav!
Nova sam i imam milijon pitanja jel mazalost nemam sa kim.pricat o ovome..Al.necu postavit milijon samo.par😅
Naime u postupku sam IVF..Imam navresnih 40.TDH mi je 7 2 a Amh 3.16(nizak)..2 full stimulacijie sam.imala.Prva je bila sa Pergoverisom druga sa Bemfolom i Menopurom..Na obje sam.reagirala slabo sa 2 stanice koje se nisu oplodile..Sa Bengolom sam 9 dan stimulacije i ciklusa prokrvarila(znaci menga prije toga je bila 9 dana prije)..Jucer sam bila na punkciji i 1 stanica je bila koja sw nije oplodila..
Vec sam poprilicno jadna.i imam osjecaj kao da me vrijeme pregazilo😔
Jel ima netko mozda kakvu preporuku,saznanje da se poboljsa kvaliteta jajnih stanica?
Pijem suplemente popreporuci doktorice;DHEA,vitamin D,omegu,q 10 folat itdd..
Hvala Vam puno😘❤️
Ne znam zašto je to tako ali ja kad sam imala 21 godinu i dobru rezervu jajnih stanica. Sam isto slabo reagirala na terapiju prvi postupak sam dobila 5 jajnih stanica od toga dvije su išle u oplodnju i ni jedna se nije oplodila to je bilo s gonalom ...onda su mi odlucili miješati gonal i menopur kad tamo samo jedan folikula i to prazan. Znaci li to da nisam imala jajne stanice ne ne znaci jer vec 4. postupak sam dobila puno stanica i blizanacku trudnoću. Ne znam ja sam nekako mišljenja da doktor treba pogoditi terapiju na što reagiramo eto meni naprimjer taj menopur uzasan..bolje sam reagirala samo s gonalima. Samo sto se kod mene nisu mogli izvlačiti s time da mi niska rezerva stanica ili da sam stara pa ne valjaju...ili majka pušac kakao da ne a kad bile blizanke za te dvije nije vrijedilo što bila pušac.
Drage moje, samo kratak update od mene, posto me posao ubija. Juce smo imali onaj grozni test na secer, ali i UZ. Test sam prezivela (to je tzv 'mali test', gde se pije 50g secera u vidi). Bilo je prilicno i drugi otrovi na to mogu da uticu. Pa pusenje strasn smanjuje i spermogenezu kod muskaraca, ali kod njih se to moze da popravi za 3 meseca. Na zalost mi nemamo taj luksuz. Sigurno negde postoji to jedno zlatno jaje koje te ceka, jos si mlada. Opet, iz ove perspektive, donacija nije bauk. Ja sam potpuno mirna s mojom odlukom, ali takodje ne mogu da kazem da mi je zao sto odluku o donaciji nisam donela ranije, jer mi je zaista trebalo vremena da budem sigurna da su sanse da se kod mene to zlatno jaje nadje jako, jako male. Drzi se!
PBTAB navijam za tebe jako. Ako nesto nisam propustila, ti tek treba da ides na UZ, jel da? Evo jedna trudnica sa blizancima da ti kaze da ja apsolutno nikakve simptome nisam imala, osim svakodnevnog krvarenja. Cicke su tek u drugom tromesecju pocele da rastu, mucnine nisam imala uopste, nista me nije bolelo i stalno sam misllila da se nista nije odrzalo, narocito uhz svo to krvarenje/smedjarenje, pa opet, evo me tu sam. Sve je to toliko individualno, da ne vredi razbijati glavu.
Svim curama zelim mnogo, mnogo bebece srece
Draga baš mi je drago da si se javila 🥰🥰💞💞.
Ne možeš ni zamisliti koliko mi je drago pročitati da ste ti i dečki dobro i da trudnoća super napreduje 🥳🥰🥳.
Hvala ti na podršci i mišljenju, stvarno mi to puno znači. I ja sam gledala neku znanstvenu emisiju i tamo su bas govorili o velikoj štetnosti pušenja u trudnoći a moja mama je stvarno bila veliki pušač 😔 i baš su naveli da uzrokuje neplodnost kod djece. No što je tu je. Odlučila sam potrošiti barem postupke preko hzzo. Donacija mi nije bauk, veći mi je problem trudnoća pa zato imam okviran plan da bi za 2g (tada će to biti 5g da smo u ivf) išli prvo na udomiteljstvo a zatim na posvojenje. Ako se život posloži tako da budemo u mogućnosti da nekome pomognemo rado ćemo to učiniti. Ja sam mirna sa sobom, očekujem da krenem uskoro krvariti, nije me strah jer mi nije prvi ni drugi ni treći put 🤯 znam da sam dala sve od sebe i sa time sam zadovoljna.
Ti nam se javljaj kad god uhvatiš vremena 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sanjushka isto crinone gel. Užas. Meni čak toliko ne izlazi, ali baš sam ga se štufala 😅 sretno na konzama 🍀🤞
Vitara da, to sam pročitala za panoramu. A tko će ih znat šta rade 😅 hvala ti na info ❤️
Maus, jube sretno 🍀❤️
Faith bravoooo 🥳
T_ivy drago mi je da dečki lijepo napreduju ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Drage moje evo malo mi je guzva na poslu pa nisam stigla citati al vratim se unatrag pa procitam cim uhvatim vrime.
Evo kod nas sok, moj dragi je napravio spermiogram prvi put kad ono nalaz oligoasthenoteratozoospermia. Dobio je proxeed tablete pa evo molim pomoc sta bi jos mogao uzet za poboljsanje spermiograma.
Cekam komentar dr. Radoncica, pa cemo vidjeti sto kaze. Do sad smo se samo bavili samnom jer sam ja bila sigurna da je do mene.
Medena mi smo imali oligozo, MM je koristio fertil up, l carnitin, l carnigin, omega3, povecao je unos orašastih, smanjio junk i umjerena fizička aktivnost uz sve to. Siroke bokserice, ne nosit mob u dzepu, i mislim da je bebolina pisala da je dobro hladit jajca i ne tuširati se u prevrućoj vodi. Sretno! 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Faith čestitam! ❤️🎉🍀
T_Ivy baš mi je lijepo kad pročitam tako pozitivna iskustva s blizanačkom trudnoćom. Odmah mi bude lakše, jer i ja imam dvije mrvice. Lijepo ti trudnoća napreduje i samo tako neka bude do kraja 🍀❤️
.
Moj guk profil koji je trebao biti sutra je odgođen jer nisam stala povraćati od jutros, a mučnine su bile grozne.. Evo ima nekih sat vremena da sam malo došla sebi i sad me samo drže mučnine koje su izdržljive, nadam se da sam s povraćanjem završila jer sam bila na korak da odem na hitnu..
👱🏻♂️42👩🏼 34 ➡️ 👧🏼🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Faith čestitam neka te do kraja prati uredna trudnoća 🤞🤗🥰
Majušks pretpostavljam da je ovo što si napisala TDH u biti TSH a ako ti je 7,2 to je jako visoko za cijelu ovu mpo priču i za taj dio bi def trebala kod endokrinologa, što se tiče godina i tvog amh ima na forumu lijepih primjera gdje su i starije tete imale uspješan postupak, ko vas sa nižom zalihom js ne vrijedi forsati jake stimulacije jer time nećete dobiti ništa za vas je ipak blaža stimulacija bolja, kakav suprug ima sgram i jeste li dobili objašnjenje zšt se js nisu oplodile i jesu li uopće bile zrele? Svakako si pročitaj prvih par stranica foruma tamo imaš sve lijepo opisano što se tiče suplementa 🤗
T Ivy drago mi je da momci lijepo napreduju, neka do kraja sve bude uredno🥰 btw što se tiče pušenja i moja je mama pušila pa evo ja nemam problema sa smanjenom rezervom js kao niti kvalitetom, tako da sve je to malo i stvar genetike, današnjeg načina života, samog kasnog planiranja trudnoće/obitelji itd 🙄
Bopsich zao mi je zbog mučnine i povraćanja, nadam se da te neće dugo držati 🤞🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji