Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    20. Studeni 2023. 12:15

Annboleyn mi smo imali tu situaciju 2 puta. Prvi covid je ostao bez spermija tek 3 mjeseca nakon covida, tada smo skuzili jer u prvom postupku nismo imali s cim raditi a mjesec dana prije savrsen spermiogram. Nakon toga poceo piti Proferltil i trebalo 3 mjeseca dok mu se nije vratio na normalno. 
    Izmedu toga su nas uhvatili a evo vratilo se nesto imamo s cim raditi, par njih je dovoljno. Ma nista to nisu dobre kvalitete uopce! 
    A druge godine kad je imao covid bili smo pametniji i odmah je odmah nakon covida poceo piti profertil (jer smo sada znali sta covid/gripa odnosno temperatura rade) i za 4 mjeseca od tada isli u postupak i spermio bio super i iz tog postupka smo sad uspjeli. 
    Mi smo bas imali prva dva postupka s tim nesrecu jer nismo znali za to sve i nismo imali uopce dobre spermije tako da poslje kada smo i to sve naucili sam znala da su dva prva postupka bili potraceno vrijeme kad nismo imali s cime raditi. Po nasem iskustvu nema smisla ici 3 mjeseca od covida/hripe/ visoke temp u postupak. Po meni kada imaju covid/gripa/visoka temp -> odmah profertil i tek nakon 3 puna mjeseca kontrola spermiogram top -> postupak.
    Vjerujem da je tako i za nas zene sto se tice kvalitete jajnih stanica.

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

EasyGoing
    20. Studeni 2023. 12:59

Medena33

I ja sam iz Splita i danas idem na konzultacije u Reporomed u Zagreb. Nalaze vecinu mislim da imam i danas cu vidjeti kakav protokol dr planira za mene i takoder mislim pronaci nekakav smjestaj. Javim detalje od danas. Uzbudjena sam. 🤣😁

Ajde sretno i obavezno nam javi kako je prošlo. I što ti je doktor rekao koliko ces vremena morat provest gore tijekom postupka. To me bas zanima jer i ja, ako ovdje ne uspije, planiram u Repromed.

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

pothos
    20. Studeni 2023. 13:45

Pozdrav svima, nova sam ovdje na forumu. Našu priču sam skraćeno navela u potpisu, ovaj tjedan imamo  pregled u Repromedu radi početka postupka (2. postupak, prošli je bio u Vinogradskoj u lipnju ove godine) pa se javljam ovdje čisto kako bi mi bilo malo lakše, da imam s kim podijeliti :)

Oboje 28 godina
    🤵‍♂️normozoospermia
    👩 AMH 7.6 pmol/L, blagi septum uterusa, uklonjen 10/23, ostali nalazi uredni
    Pokušavamo od 03/2022, 06/2022 biokemijska
    1. IVF+ET - KBC SM, lipanj 2023., stimulacija Rekovelle/Cetrotide, dobiveno 7 JS, 3 oplođene, 1 3-dnevni transfer - trudnoća ostvarena, komplicirana hemoragijom - spontani 5+1 tj
    2. MPO - Repromed, čekamo pregled ovaj tj

EasyGoing
    20. Studeni 2023. 13:51

pothos

Pozdrav svima, nova sam ovdje na forumu. Našu priču sam skraćeno navela u potpisu, ovaj tjedan imamo pregled u Repromedu radi početka postupka (2. postupak, prošli je bio u Vinogradskoj u lipnju ove godine) pa se javljam ovdje čisto kako bi mi bilo malo lakše, da imam s kim podijeliti :)

Sretno i javi nam utiske!

KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

Medena33
    20. Studeni 2023. 14:24

EasyGoing

Medena33

I ja sam iz Splita i danas idem na konzultacije u Reporomed u Zagreb. Nalaze vecinu mislim da imam i danas cu vidjeti kakav protokol dr planira za mene i takoder mislim pronaci nekakav smjestaj. Javim detalje od danas. Uzbudjena sam. 🤣😁

Ajde sretno i obavezno nam javi kako je prošlo. I što ti je doktor rekao koliko ces vremena morat provest gore tijekom postupka. To me bas zanima jer i ja, ako ovdje ne uspije, planiram u Repromed.

Evo gotova sam. Dr me je pogledao i narucio za 6 tjedana jer mi je previsok tsh(3.8), na terapiji letroxa. Zadovoljan je nalazima i antralcima. Da ga ne pozurjem s ivfom nego da cemo to planirati tek kad spustim tsh odnosno iza nove godine. 

Razumna
    20. Studeni 2023. 14:28

Pozdrav žene. 
    Ja sam tek sad došla na red. Čekala sam od pola 10 kad sam bila naručena. 
    Dr. opet nije vidjela ništa. Ili bebe nema ili se sakrila.
    Nastavljam terapiju i uzv za 10 dana. 
    Mirna sam kao da se ovo događa nekome drugome. Svjesna sam svega... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Maus
    20. Studeni 2023. 14:31

Razumna

Pozdrav žene.
    Mirna sam kao da se ovo događa nekome drugome. Svjesna sam svega…

Jesi ti imala ono nekog susjeda tko ti je radio ultrazvuk ili sam ja nešto pobrkala. Ako da probaj pokušati opet kod njega

PBTAB
    20. Studeni 2023. 14:37

Razumna

Pozdrav žene.

Sto je dr rekla? Znaci postoji nada čim ti je produljila terapiju i narucila na uzv 🙏🏻❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

EasyGoing
    20. Studeni 2023. 14:39

Medena33

EasyGoing

Medena33

Evo gotova sam. Dr me je pogledao i narucio za 6 tjedana jer mi je previsok tsh(3.8), na terapiji letroxa. Zadovoljan je nalazima i antralcima. Da ga ne pozurjem s ivfom nego da cemo to planirati tek kad spustim tsh odnosno iza nove godine.

Da, stekla sam dojam da su u Repromedu dosta oprezni i ne zapocimaju nista dok sve nalaze ne dovedu u red. Vjerojatno je to kljuc njihovog uspjeha. Sretno i neka nam iduca godina svima bude dobitna!! 😁🤞🏻
    Razumna drzimo fige i cekamo s tobom!! 🤞🏻❤️

KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET 2 5dn❌

NPelica
    20. Studeni 2023. 14:41

Razumna

Pozdrav žene.

Nadamo se da se sakrila ❤️ čekamo zajedno sa tobom 🤗❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.