Bubice, kraljeznica je bolje, desna ruka mi je skroz ok, lijeva jos trne ali je ok. Zanimljivo je da vise uopce nisam naotecena (kod mene sve obrnuto)🙈
Dobila sam 8 kg, znam da to nije strasno ali vec sam spomenula prije da sam natukla 25 u 2. godine pa imam puno previse radi toga. U zadnje vrijeme bas i ne pazim previse makar ne bi smjela secer i slano. 7 mjeseci sam jako pazila sad nemrem 🙆🏻♀️
U utorak 21.11. imam pregled pa cemo vidjeti kakva nam je sad situacija, samo neka i dalje bude sve sa malickim ok, to je jedino vazno.
Nisam upratila koliko ti je cerviks?
Jel sve spremno za bebicu?
Stela kako si ti? Imas isto malog prascica fudbalera?
Ja puno bolje spavam od kad mi je kraljeznica bolje makar znam da sad dolazi vrijeme gdje vise nece biti tako🙈
Za malog je vise manje sve spremno, jos neke sitnice, robica spremna, soba spremna, samo u 12. mjesecu cu kupiti kolica i spremiti torbu za rodiliste i to je to.
Ostatak trudnica, jel sve spremno?
Razumna u mislima si mi❤️🙏
Pbtab razumijem kako se osjecas, nadam se da neces ponovo prolaziti isto, cvrsto vjerujem da ce sve biti u redu ovaj put, samo pozitivno i mozda zamoliti dr za cesce preglede (makar znam da nije preporucljivo), ja sam isla prvi svaki tjedan, pa onda svakih 2 tjedna. To mi je na pocetku bio spas.
Sani jesi uspjela se mlo ohladiti? kako si? 🥰
Imas u nakazu nalisano sto su na kraju radili? I imas li broj od dr. V pa da ga nazoves i provjeris o cemu se radi? 🤷🏻♀️
Seetno curke svima sutra ❤️😘
Uf vidim ti si već 31.tj. A JA NISAM još ništa nabavljala ,dobila sam robicu od kumova i od rodice pa mislim da će nam bit dovoljno za početak,jer su oni imali blizance pa je sve duplo.
A i ostalo ćemo dobit, samo neke sitnice ćemo nadoknaditi.
Meni je danas pregled .pa se pratimo malo..
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pbtab ma bit ce ovaj put sve ok 🙏❤️
Ivka vidim da si u stresu, nekad je bolje napraviti test prije nego se tolko stresirati. Simptomi mogu biti svakakvi i nikakvi. Sve ovisi kako koji pit tijelo odreagira na terapiju.
Ne znam koji ti je dan niti kaj je bio transfer niti jel stimulirani FET ili ET, uredi potpis da te lakse pratimo i sretno na vjencanju 🥰

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Bejbe sretno na druskanju ❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Tikvice super da si nam se javila i da je sve na kraju ok! 💖🤗Obavezno nam kad stignes napisi sta se desavalo da i mi budemo spremne ako se nekoj to desi. 😘🥰
PBTAB potpuno te razumijem svaku rijec koju si napisala i svaki strah. Kao sto mozes vidjeti i iza nas dva spontana i nikada nismo do sada docekali ni titraje srceka. Taj strah i anksioznost se ne daju opisati bas ljudima koji to nisu prosli. Evo ja i sada u skoro 13-om tjednu, 2 tjedna nisam bila na uzv i nije mi dobro od brige sto ce danas biti na pregledu. Ali ono sto ti mogu reci je da zaista postoje drugi primjeri a evo i ja da ipak moze na kraju izaci na dobro i kad tad ces i ti to docekati! ❤️ Sto se tice naseg unutarnjeg osjecaja mislim da je on nekako uvijek u pravu ali treba ga odvojiti od strahova. A simptomi stvarno evo mama mi je pricala ona niti jedan (ak netko nece lagati onda je to majka) a ja eto svi! 🙈 Znaci razlicite smo skroz i stvarno te simptome treba uzeti s rezervom. Grudi i mene ovog puta uopce nisu bolile a svaki put jesu, pocele su tek tamo u 8./9. tjednu negdje, eto samo primjer. Nadam se da ce sve biti dobro ovoga puta, ako ne i treba vam odmor to je isto super! Tako sam i ja govorila da cu odustati par puta ali za par dana vise ne mislis tako. Svakako je bitno povratiti snagu, uzeti odmor i onda snazno dalje! 💪🏻💖
Bubica jesi saznala nesto vise za taj cerviks? 🤗

👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Curke moje, imam jedno pitanjce. Moja kuma je trudna, usla je u 4 mj. I sada, nikad nije imala kozice, a danas saznaje da joj necakinja ima. Svaki dan su zajedno, i naravno da je zabrinuta. Dali neka od vas ima iskustva, od nekoga, ili je čula, ili nešto? Sve što pronalazim, stvara mi sve veću paniku.. hvala curke na odgovoru ❤️

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Razumna sretno danas!
Ivka slažem se sa Tikvicom, u svakom slučaju -sretno!
Curama koje su radile testove i vide se sjene -čestitam!
Cure, kada doktori odlučuju da li će FET biti stimuliran ili ne, o čemu to ovisi?
Prošli mjesec je moj FET bio prirodan, imam UZV u srijedu i ne znam da li da pitam hoće li ovoga puta biti stimuliran s obzirom da je to sada treći pokušaj, zadnja smrzlica u ovom postupku.
Annboleyn mi smo imali tu situaciju 2 puta. Prvi covid je ostao bez spermija tek 3 mjeseca nakon covida, tada smo skuzili jer u prvom postupku nismo imali s cim raditi a mjesec dana prije savrsen spermiogram. Nakon toga poceo piti Proferltil i trebalo 3 mjeseca dok mu se nije vratio na normalno.
Izmedu toga su nas uhvatili a evo vratilo se nesto imamo s cim raditi, par njih je dovoljno. Ma nista to nisu dobre kvalitete uopce!
A druge godine kad je imao covid bili smo pametniji i odmah je odmah nakon covida poceo piti profertil (jer smo sada znali sta covid/gripa odnosno temperatura rade) i za 4 mjeseca od tada isli u postupak i spermio bio super i iz tog postupka smo sad uspjeli.
Mi smo bas imali prva dva postupka s tim nesrecu jer nismo znali za to sve i nismo imali uopce dobre spermije tako da poslje kada smo i to sve naucili sam znala da su dva prva postupka bili potraceno vrijeme kad nismo imali s cime raditi. Po nasem iskustvu nema smisla ici 3 mjeseca od covida/hripe/ visoke temp u postupak. Po meni kada imaju covid/gripa/visoka temp -> odmah profertil i tek nakon 3 puna mjeseca kontrola spermiogram top -> postupak.
Vjerujem da je tako i za nas zene sto se tice kvalitete jajnih stanica.

👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Pozdrav svima, nova sam ovdje na forumu. Našu priču sam skraćeno navela u potpisu, ovaj tjedan imamo pregled u Repromedu radi početka postupka (2. postupak, prošli je bio u Vinogradskoj u lipnju ove godine) pa se javljam ovdje čisto kako bi mi bilo malo lakše, da imam s kim podijeliti :)
Oboje 28 godina
🤵♂️normozoospermia
👩 AMH 7.6 pmol/L, blagi septum uterusa, uklonjen 10/23, ostali nalazi uredni
Pokušavamo od 03/2022, 06/2022 biokemijska
1. IVF+ET - KBC SM, lipanj 2023., stimulacija Rekovelle/Cetrotide, dobiveno 7 JS, 3 oplođene, 1 3-dnevni transfer - trudnoća ostvarena, komplicirana hemoragijom - spontani 5+1 tj
2. MPO - Repromed, čekamo pregled ovaj tj
I ja sam iz Splita i danas idem na konzultacije u Reporomed u Zagreb. Nalaze vecinu mislim da imam i danas cu vidjeti kakav protokol dr planira za mene i takoder mislim pronaci nekakav smjestaj. Javim detalje od danas. Uzbudjena sam. 🤣😁
Ajde sretno i obavezno nam javi kako je prošlo. I što ti je doktor rekao koliko ces vremena morat provest gore tijekom postupka. To me bas zanima jer i ja, ako ovdje ne uspije, planiram u Repromed.
Evo gotova sam. Dr me je pogledao i narucio za 6 tjedana jer mi je previsok tsh(3.8), na terapiji letroxa. Zadovoljan je nalazima i antralcima. Da ga ne pozurjem s ivfom nego da cemo to planirati tek kad spustim tsh odnosno iza nove godine.
Pozdrav žene.
Ja sam tek sad došla na red. Čekala sam od pola 10 kad sam bila naručena.
Dr. opet nije vidjela ništa. Ili bebe nema ili se sakrila.
Nastavljam terapiju i uzv za 10 dana.
Mirna sam kao da se ovo događa nekome drugome. Svjesna sam svega...
muž i ja po 39g, 10g braka,
12/20-Luči1️⃣ivf➡️ET 2trod❌,
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭❌, 2/22 FET 2xmorula❌
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2xtro❌,5/22 - FET 2xtro❌,6/22 - FET 2xtro💥biokemijska❌, 10/22 - FET 2x tro- Blighted Ovum 😭❌,
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni ❌, 10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭❌
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC❌,7/24-fet1BC❌,11/24-fet2BC❌,
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶,4/25-fet1BC❌, 7/25-fet1BC❌, 9/25-fet1BC❌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji