Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Oblakica22
    16. Studeni 2023. 13:55

Razumna

Oblakica22

Drage ženice evo mene opet ovdje na forumu, naime prisitnuli me neki privatni problemi i planiranje bebice je pao u drugi plan, naime imala sam spontani pobačaj, i sada mi je otkrivena bakterija brisom cervikalnog kanala, s kilažom sam i dalje na vi i ništa nisam smršavila skoro, a našli su mi i neki polip ali sam naišla na tako lošu doktoricu da mi nije ništa objansila što sad s tim polipom, idem za 2 tjedna privat na uzv i briseve, nakon popijene ture antibiotika i već pretpostavljam preporuku za humanu reprodukciju, molim savjet u koju kliniku ići na području ZG te koliko su otprilike duge liste čekanja, koju su komentari doktora na pretilost? Hvala

Draga, ja sam ti teškašica.
    Na Škvorca zaboravi sa bmi većim od 35. Meni je čak propisao saksendu i rekao da moram smršaviti 15kg…
    Na sv Duhu mi sa obzirom na godine nisu ništa rekli.
    Kod Lucingera se gledaju kg tek nakon neuspjeha, onda se i prigovara za njih…
    Maus nije biokemijska jer ima gestacijski mjehur i nadziru se žumancana

Hvala na odgovoru ❤️

👰 94, PCOS, IR, povećana TT
    🤵92, uredu nalazi
    Glucophage 2000 mg
    Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
    pokušavamo 4 godine
    2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
    Nakon toga do sada sve minusi.
    08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim

korni
    16. Studeni 2023. 13:58

Fashionista čestitam na urednom nalazu 🥳❤️
    Stela maca je bila oprana 😂 ali piškila sam odmah prvi mlaz u posudicu, i nemam pojma da li sam dirala rubove, moguce da jesam 🙈 piškila sam u 4 ujutro 😂 na greskama se uci. Hvala ti 🤗❤️
    Razumna jako mi je žao 😞 ne mogu vjerovati.. drži se ❤️ o kariogramima ne znam ništa, pa ti ne mogu pomoći.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Jurky32
    16. Studeni 2023. 14:05

Razumna, neopisivo mi je žao 😔 drži se ❤️
    Luna, može, javit ću. Ne znam kod koga sam, imam samo termin i rekli su mi da donesem briseve, papu, spermiogram i hormone.

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

bejbe2018
    16. Studeni 2023. 14:06

Razumna

https://ibb.co/52fYCzx
    Ovo je nalaz mog karijograma. Jeli moguće da je to uzrok tolikim lošim embrijima?

Žao mi je,baš sam navijala da ti ovaj put bude to.💓drži se do ponedjeljka pa da utvrde 💯%.
    Nažalost meni je kariogram bio sa slikovnim prikazom i točno je bila koja je dijagnoza,pa mi je ovaj tvoj zbunjujući.
    Mi smo imali i i savjetovanje u sklopu rezultata,jesi ti bila na tome? Trajalo je oko sat vremena,baš je bilo dobro obrazloženo.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Razumna
    16. Studeni 2023. 14:09

Hvala ženice 💞
    Moje je mišljenje ako nije dobro, bolje da što prije ode, tako da ovo gledam sa jedne pozitivne strane. 
    Mogu ostati trudna, samo trebam pravi embrij. I žao mi je što najljepše vrijeme u životu provodim u ovakvom stresu umjesto da uživam. Nikad neću biti ni mlađa ni ljepša a ja kao miš u onom kotacicu

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

bejbe2018
    16. Studeni 2023. 14:17

Oblakica22

Drage ženice evo mene opet ovdje na forumu, naime prisitnuli me neki privatni problemi i planiranje bebice je pao u drugi plan, naime imala sam spontani pobačaj, i sada mi je otkrivena bakterija brisom cervikalnog kanala, s kilažom sam i dalje na vi i ništa nisam smršavila skoro, a našli su mi i neki polip ali sam naišla na tako lošu doktoricu da mi nije ništa objansila što sad s tim polipom, idem za 2 tjedna privat na uzv i briseve, nakon popijene ture antibiotika i već pretpostavljam preporuku za humanu reprodukciju, molim savjet u koju kliniku ići na području ZG te koliko su otprilike duge liste čekanja, koju su komentari doktora na pretilost? Hvala

Evo da te utješim ja sam ostala trudna s najvećom kilažom dosad.
    Isto su mi govori za kg da moram smršavjeti od prvog postupka ,a ja sam se udebljala do sad zadnjeg transfera.
    Samo meni je bilo preporučeno mršavljenje,a nije bio uvjet BMI,tj. nije mi ga spominjao dr. nego ga je samo provjerio koliko je,mislim da je bio manji od 34 tada čak.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Faith1509
    16. Studeni 2023. 14:31

Razumna, Petra jako mi je žao 😪😪

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Oblakica22
    16. Studeni 2023. 14:33

bejbe2018

Oblakica22

Evo da te utješim ja sam ostala trudna s najvećom kilažom dosad.
    Isto su mi govori za kg da moram smršavjeti od prvog postupka ,a ja sam se udebljala do sad zadnjeg transfera.
    Samo meni je bilo preporučeno mršavljenje,a nije bio uvjet BMI,tj. nije mi ga spominjao dr. nego ga je samo provjerio koliko je,mislim da je bio manji od 34 tada čak.

Gdje si bila u kojoj klinici? To još trebam odgovor kolike su liste čekanja? Hvala ❤️❤️❤️

👰 94, PCOS, IR, povećana TT
    🤵92, uredu nalazi
    Glucophage 2000 mg
    Dodaci prehrani: aktivna folna, omega3, gynositol, krom
    pokušavamo 4 godine
    2019. tempirani odnos Klomifenom, test negativan
    Nakon toga do sada sve minusi.
    08/23 prirodna trudnoća, završila spontanim

dreamer ❤
    16. Studeni 2023. 14:45

Cure, ako mi može koja prokomentirati malo moje nalaze ako je sve oke ?🫣:
    TSH 2.00 mIU/L
    Vit D 197 mmol/L
    FSH 6.0 U/L
    LH 6.0 U/L
    E2 179 pmol/L
    Prolaktin 193 mU/L
    AMH 4.9 ug/L

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc

bajadera2
    16. Studeni 2023. 14:46

Oblakica meni je rečeno na Vuk Vrhovcu da nema lista čekanja. Nego se naruči za prvi pregled i konzultacije gdje dobiješ upute koje sve pretrage moraš napraviti i nakon toga korak po korak. 

Iako, ne znam kako ste vi druge, ali evo ja već vidim na egrađani nalaz hormona 3.-5. dan ciklusa a na VV su mi rekli da se čeka 2 tj. I kad sam jučer zvala, rekla je nazovite idući tjedan za termin. Ne znam čemu toliko rastezanje...

👩🏻‍🦱37 AMH 12,9
    👨🏻‍🦱36
    12/2023 VV - Femara, Ovitrelle

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.