Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    16. Studeni 2023. 09:08

Nama stigla panorama sve low risk! 🎉 Doktor nam javio da ne moramo otvarati nalaz kako ne bi jos vidjeli spol, po nasoj zelji! 🤭 U ponedjeljak prvi uzv kod novog doktora koji ce nam voditi trudnocu, posto nazalost dr. A ne vodi dalje trudnoce. 
    Bas me zanima koliko cemo izdrzati da na uzv ne skuzimo spol, mislili smo tek za mjesec i pol dana raditi otkrivanje spola ono neku foru ali bojim se da je to dosta kasno! 🙈

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

NPelica
    16. Studeni 2023. 09:14

Fashionista

Nama stigla panorama sve low risk! 🎉 Doktor nam javio da ne moramo otvarati nalaz kako ne bi jos vidjeli spol, po nasoj zelji! 🤭 U ponedjeljak prvi uzv kod novog doktora koji ce nam voditi trudnocu, posto nazalost dr. A ne vodi dalje trudnoce.
    Bas me zanima koliko cemo izdrzati da na uzv ne skuzimo spol, mislili smo tek za mjesec i pol dana raditi otkrivanje spola ono neku foru ali bojim se da je to dosta kasno! 🙈

Juuuj ❤️❤️ bravooo 🤗 sada uzivaj 😘
    Joj i meni je to fora, to otkrivanje spola, iako neznam kako bi izdrzala da neznam 😅 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Stela_M
    16. Studeni 2023. 09:17

Medena možda ti je nešto maskiralo amh uostalom on ti fakat ne predstavlja ništa bitan je broj antralnih folikul... koji vit D uzimaš baš ti je nizak? Jel unosiš vit B kroz suplemente?
    Bubice lijepo curka napreduje 🤗🥰
    Twetty ajme leti vrijeme ženo već 29 tt 🤭 kako si, kako se osjećaš 🤗🥰
    Korni prije davanja uzorka za urinokulturu moraš prvo oprati macu 🤭😁 onda prvi mlaz normlano piškiš a onaj srednji u čašicu bez da diraš rubove čašice i onda će ti uzorak biti dobar 🤗
    Razumna 🤞🤞🤞🤞🥰
    Petra ne vrijedi ti dns vaditi betu jer se koncentracija bete povećava svakih 48 do 72 sata, sretno 🤞
    Fashionista drago mi je da je nalaz dobar, zšt bi bilo kasno za mj dana saznati spol ja nisam radila prenatalni i u 16 tt smo saznali spol 🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• mila123
    16. Studeni 2023. 09:41

Drage cure, meni je danas 8.dan od transfera.. i dalje nemam nikakve simtome osim grceva koji su prisutni od jutra do mraka, kao da cu dobiti.
    Ali svih ovih dana temperatura mi je 37,2-37.4
    Da li se to dogadja u pocetku trudnoce ili je samo povezano sa stresom oko svega ovoga.. 

Stela_M
    16. Studeni 2023. 09:43

mila123

Drage cure, meni je danas 8.dan od transfera.. i dalje nemam nikakve simtome osim grceva koji su prisutni od jutra do mraka, kao da cu dobiti.
    Ali svih ovih dana temperatura mi je 37,2-37.4
    Da li se to dogadja u pocetku trudnoce ili je samo povezano sa stresom oko svega ovoga..

Temp ti je od progesterona, a simptome teško da ćeš imati tako rano, izuzev menga bolova, još se malo strpi pa napravi test, sretno🤞

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Lucy08
    16. Studeni 2023. 09:44

Razumna

PBTAB u 11 sam naručena, a kad ću doći na red to se u bolnici nikad ne zna.
    Jutros me uhvatila takva mučnina da sam mislila ostati kući. I sad mi je mučno, valjda od stresa, gladna sam ali ne mogu ništa staviti u usta. Imala sam i proljev jutros… Ma koma. Ali imam neki pozitivan osjećaj 🤷inače sam po prirodi optimist pa je možda to.
    Lucyo8 hvala ti na odgovoru za BW. Ja sam danas tek 6+5. Bez obzira na ishod ova dva zadnja tjedna su mi bila baš prekrasna, bila sam sretna zbog trudnoće i vjerujem u čuda 💙🙏💙

Bravo! Takav stav i treba imati. Sretno na pregledu i neka ti nista vise ne pokvari tu srecu 😊🙏

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Stela_M
    16. Studeni 2023. 09:44

Mila i molim te sredi potpis da te lakše pratimo jer nas je previše i nitko od nas ne može upamtiti svaku ženu i njen postupak, malo pročitaj prve stranice foruma tamo ti sve piše 😊

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• mica.cica
    16. Studeni 2023. 10:01

Stela_M

Jurky ne bih se složila s tobom da u Ivf-u ne primaju žene sa niskim amh, evo od frenda žena je imala samo 2 js I ostala je trudna, morate shvatiti da ponekad kada dr nešto kaže misli na općenitu situaciju a ne na svaku od nas ponaosob, isto tako Ivf poliklinika ima nove inkubatore jer njima Česi forsaju bolju opremu, što se samog ivf tiče, i u zadnjih godinu dana imaju jako velik broj kriopohranjenih blastica, tako da sve je stvar kako ćeš shvatiti što ti je dr rekao i koliko ti se sviđa pristup samog dr… ja vjerujem da prof Š ima fakat veliko znanje, ali star je jbg on je svoje odslužio vrijeme je da on uči mlađe naraštaje, lijek koji je prija pila zove ti se Trisequens pa malo progooglaj🤗🥰😍
    Mica cica znam da si u strahu ali nije niti dobro da ideš svako malo na uzv ne u smislu da je uzv štetan nego u smisli previše prćkanja dole, druge nema krevet i mirovanje dok se krvarenje/smeđarenje ne smiri u dobrim si rukama kod dr Maričića objasni mu svoje strahove vjerujem da će ti pomoći 🥰🤗

Da u pravu si. Idem na pregled reci cu mu iskreno da sam bila pa neka odluci hoce me pregledati ili ce reci da dodem drugi dan. Ma smirilo se sinoc sam imala jos malo smečkasto ali samo nakon brisanja. Sada ja imam maternicu unazad pa sam nesto citala i da se ona mora ispraviri pa mozda i zato kod mene vise. Nemam ja ni bolove neke nista samo nakon odlaska na wc ali kazem svaki put mi je to bilo nakon stresa veceg pa sada mozda i hormoni. Ovaj dokror u bolnici mi je rekao da dok se posteljica nesto da do tada tako mogu krvariti i svasta nesto, pevi doktor mi je rekao da mogu biti sretna sta nisam stala jer znaci da trudnoca napreduje. Tako da jedva ja cekam Maričića njemu vjerujem sve. 

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

Stela_M
    16. Studeni 2023. 10:15

mica.cica

Stela_M

Jurky ne bih se složila s tobom da u Ivf-u ne primaju žene sa niskim amh, evo od frenda žena je imala samo 2 js I ostala je trudna, morate shvatiti da ponekad kada dr nešto kaže misli na općenitu situaciju a ne na svaku od nas ponaosob, isto tako Ivf poliklinika ima nove inkubatore jer njima Česi forsaju bolju opremu, što se samog ivf tiče, i u zadnjih godinu dana imaju jako velik broj kriopohranjenih blastica, tako da sve je stvar kako ćeš shvatiti što ti je dr rekao i koliko ti se sviđa pristup samog dr… ja vjerujem da prof Š ima fakat veliko znanje, ali star je jbg on je svoje odslužio vrijeme je da on uči mlađe naraštaje, lijek koji je prija pila zove ti se Trisequens pa malo progooglaj🤗🥰😍
    Mica cica znam da si u strahu ali nije niti dobro da ideš svako malo na uzv ne u smislu da je uzv štetan nego u smisli previše prćkanja dole, druge nema krevet i mirovanje dok se krvarenje/smeđarenje ne smiri u dobrim si rukama kod dr Maričića objasni mu svoje strahove vjerujem da će ti pomoći 🥰🤗

Da u pravu si. Idem na pregled reci cu mu iskreno da sam bila pa neka odluci hoce me pregledati ili ce reci da dodem drugi dan. Ma smirilo se sinoc sam imala jos malo smečkasto ali samo nakon brisanja. Sada ja imam maternicu unazad pa sam nesto citala i da se ona mora ispraviri pa mozda i zato kod mene vise. Nemam ja ni bolove neke nista samo nakon odlaska na wc ali kazem svaki put mi je to bilo nakon stresa veceg pa sada mozda i hormoni. Ovaj dokror u bolnici mi je rekao da dok se posteljica nesto da do tada tako mogu krvariti i svasta nesto, pevi doktor mi je rekao da mogu biti sretna sta nisam stala jer znaci da trudnoca napreduje. Tako da jedva ja cekam Maričića njemu vjerujem sve.

Ja sam ti i krvarila i smeđarila a na uzv nije bilo ništa vidljivo, jednostavno maternica se širi i pucaju kapilare još je to kod nas sve nekako puno osjetljivije, ali ja sam samo jednom otišla na hitnu i to je to, kasnije više nisam niti išla jer nisam htjela da me previše prćkaju dole sa uzv... probaj vidjeti s dr M da te naruči opet za 2 tj jer će tebi biti lakše, ali ćeš se ti morati smiriti jer ti nažalost stres ne donosi ništa dobro, znam da je teško i da nije lako ali do 12 tt odmor i samo odmor dok se sve malo ne smiri, sretnoo🤗

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Jurky32
    16. Studeni 2023. 10:22

Hello 👋
    Medena, sretno u Repromedu 🤞🥰 i ja ću tamo ako zadnji preko osiguranja ne uspije.
    Bubice, curka super raste 🥳 uživaj 🥰
    Razumna, sretno danas, mislim na tebe puno 🤞❤️
    Korni 😘
    Luna, normalno je da ciklus od lijekova poludi, držim 🤞 da se brzo izregulira 🥰
    Lucy, super što imaš stroj, samo slušaj 😃🥰
    Hope, Sanii, navijam na najjače za vas 🤞🥰
    PBTAB, vjerujem da će ovaj put sve biti dobro, sretno sutra 🤞🥰
    Fashionista, super za nalaz 🥳🥰 
    Mila, sretno 🤞🥰
    Mica.cica, držim fige da sve bude dobro 🤞🥰
    Cure, dogovorila sam konzultacije u Beti+. Već u idući utorak imam termin. Ostale neću ni zvati dok ne vidim što kažu u Beti pošto je to za par dana već. Držite fige 🤞🤞
    Sretno svima 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.