Jutro curke moje 🤗
mila123grcevi, I bolne grudi su normalne nakon transfera. Upravo je i meni tako cijelo vrijeme od transfera, kao da ću dobiti svaki čas, nekad prođe, nekad se javi ponovno.. želim ti sreću 🤞🤗 planiras radit testic? 🤗
Saniisretno 🤗 neka sve bude dobro, i da brzo odeš po svoju bebicu 🤞🤗😘Jutro curke moje 🤗
mila123grcevi, I bolne grudi su normalne nakon transfera. Upravo je i meni tako cijelo vrijeme od transfera, kao da ću dobiti svaki čas, nekad prođe, nekad se javi ponovno.. želim ti sreću 🤞🤗 planiras radit testic? 🤗
Saniisretno 🤗 neka sve bude dobro, i da brzo odeš po svoju bebicu 🤞🤗😘
Cestitam ti! 🥰🥰
Ne planiram jos praviti test jer mi je danas 6.dan od transfera i mislim da je rano..
Nemam vise bolne grudi, nisu ni otecene vise, mene jako brine sto apsolutno niti jedan simptom trudnoce nikako nemam, a od jucer ujutro imam bas menstrialne grceve, evo i ovo jutro sam ih odmah osjetila i brine me sto su prisutni cijelo vrijeme, nije da malo osjetim pa onda opet stane, ne znam ni sama sto da mislim.. neke cure imaju zatvor ili neki drugi simptom, mene samo tjera na veliku nuzdu od tih grceva, znaci sve isto kao pred menstruaciju😟
Prerano je za ikakve simptome trudnoće, sve što osjetis je od progesterona koji uzimas.. kažem ti, i meni je tako bilo, mislim, još uvijek mi je.. ako si vraćala blasticu, možeš pisnuti, ja sam već 6dnt piskila i bila je sjenica.. ali ujutro.. sretnoo 🤞🤗 i ne razbijaj lijepu glavicu 😘
Nadam se da ce biti sve dobro.. meni su vracena dva embrija, biologica mi je rekla da kada bi ocjenjivala da su oba vrlo dobra, nisu odlicna, sad koliko to sta znaci ne znam iskreno ni sama jer je rekla da bi ona odmah oba stavila jer nisu za smrznuti..
Sad me malo umirilo jer si rekla da nisi ni ti imala simptome, a grceve si imala, morat cu se strpiti jos ovaj tjedan pa u ponedjeljak ili u nedjelju sada napraviti test
Curke, ako nekome treba, ostalo mi viska➡️ Decortin 20 mg 9 tableta
Decortin 5 mg 73 tablete
Folbella 5mg 30 tableta
Rokovi uredni 🤗
Zar ne moraš i dalje koristiti
Curke, ako nekome treba, ostalo mi viska➡️ Decortin 20 mg 9 tableta
Decortin 5 mg 73 tablete
Folbella 5mg 30 tableta
Rokovi uredni 🤗
Zar ne moraš i dalje koristiti
Ne, to mi je od postupka prije, nemam ovakvu terapiju sada.. samo stoji bezveze..
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sanii, Stela, Ani sretno 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Drage žene, evo i mene među vama.
Muž i ja krećemo u MPO i, iskreno, ja se užasavam. Idući tjedan idemo na konzultacije u Betaplus, a u 12. mj smo dobili termin i za konzultacije u Vinogradskoj (u Zagrebu živimo). Jako me je strah, bojim se svega kroz što moram proći i ne znam kako ću. Ako imate bilo kakve savjete za početnike u svemu ovome ili bilo što što mislite da bi bilo dobro da znam za početak, recite mi (pročitala sam uvodne postove na ovoj temi i većinu same teme u prethodnim danima). Želja za majčinstvom je prevladala strah kojeg osjećam, tako da krećemo u borbu.
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L
👱♂️34 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
Npelica i Wonderwoman cestitke na super betama! Neka vas prate skolskr trudnoce! 👏🏻💖
Sanii stetno ns histero danas, neka sve dobro prode i trk po bebicu! ❤️🙏🏻🙏🏻
👱🏻♀️ 39 💁🏻♂️ 37
Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl
Korni straha će uvijek biti svaka žena koja je prošla dio ovoga puta, i nije bitno jel imala jedan, tri ili deset postupaka ima strah, nažalost neizbježno je jer svaka od nas to toliko dugo želi da isto tako pristupa svemu s dozom opreza, druge nema srećo dan po dan 🤗 ja ti nisam radila prenatalni zbog vanishing twins sindroma i jer se drugi plod jako sporo smanjivao pa su mi i dr G i dr M rekli da je bolje da ga ne radim zbog mogućnosti lošeg rez tako da nisam, ali da sam mogla raditi radila bi Qualified ili da su twinsi ostali Panoramu😁
Ma.ma.ma nakon histero možeš odmah idući ciklus u fet tako sam i ja išla, i def bolje ukloniti polip pa onda ići na transfer, sretno 😊 jako si lijepo reagirala na protokol držim 🤞 za dobar party u labu🤭
Mila rano je za simptome trudnoće s tim da ima žena koje cijelu trudnoću nemaju nikakvih simptoma 😁 simptomi dođu kasnije kada beta krene rasti, a menga grčevi su pod normalno i prije trudnoće i u trudnoći, sretno 🤞
Sani mislim na tebe 😊🤗❤️
Anii uživaj dns 🤭❤️
Hvala cure mi imamo druškanje popodne, javim se naravno 🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jutar
Sani sretno danas😊
Wonderwomen cedtitam na beti🥳
Korni ja isto cekam i zivim za pregled, nezz jel to kada popusti.. Koliko si ti sada? Mene jutros takva vrtoglavica uhvatila valjda tlak kako sam se naglo ustala skoro sam pala u nesviejst onak sam se pridrzavala za zid 😅 kada ti imas ono pregled? Ja sam pon i vec razmislkam da zovem da me prebace u petak makar da mirnija vikend docekam😂
Mislim da ne popusti 🙈 ja sam danas 8+1, pregled mi je u ponedjeljak, na 9+0. Imam niski tlak, i prije su mi bile česte vrtoglavice, ali ovih par dana su se smirile. Pomalo ustani, nemoj nista naglo. kao šta cure kažu, stres nam sad nikako ne treba 🙂 tako da ako ćeš biti mirnija, prebaci si pregled na petak 🤗
Zvala nemaju mjesta u petao🙈 znaci obadvije smo u pon.. Meni ce u pon biti 8+3..jucer sqm npr imala cijeli dan micnine dns skoro nista jel se one znaju pojavljivati pa vracati? I jos jedno pitanje jel ima netko da nakon brisanja ima vise kao zuckasto pnako nekako nezz kako da opisem bolje..
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Jutar
Sani sretno danas😊
Korni ja isto cekam i zivim za pregled, nezz jel to kada popusti.. Koliko si ti sada? Mene jutros takva vrtoglavica uhvatila valjda tlak kako sam se naglo ustala skoro sam pala u nesviejst onak sam se pridrzavala za zid 😅 kada ti imas ono pregled? Ja sam pon i vec razmislkam da zovem da me prebace u petak makar da mirnija vikend docekam😂
Mislim da ne popusti 🙈 ja sam danas 8+1, pregled mi je u ponedjeljak, na 9+0. Imam niski tlak, i prije su mi bile česte vrtoglavice, ali ovih par dana su se smirile. Pomalo ustani, nemoj nista naglo. kao šta cure kažu, stres nam sad nikako ne treba 🙂 tako da ako ćeš biti mirnija, prebaci si pregled na petak 🤗
Zvala nemaju mjesta u petao🙈 znaci obadvije smo u pon.. Meni ce u pon biti 8+3..jucer sqm npr imala cijeli dan micnine dns skoro nista jel se one znaju pojavljivati pa vracati? I jos jedno pitanje jel ima netko da nakon brisanja ima vise kao zuckasto pnako nekako nezz kako da opisem bolje..
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Jutar
Sani sretno danas😊
Simptomi ti jako fluktuiraju dva dana budeš doma pa si tri dama super i tako u krug, mene su recimo prije 12 tt prestale grudi boljeti pa sam bila u panici, svaka od nas je individualna pa tako i simptomi, a mučninu sam imala možda 2 tj i stala je... pojačani iscjedak je normalna pojava u trudnoći i ja sam imala žuti iscjedak i sve je bilo ok sve dok nemaš tegobe u smislu bolova, peckanja i otežanog mokrenje nema razloga za alarm 😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji