Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    13. Studeni 2023. 22:12

Stela_M

korni

Anchyyynadam se da će na probnom transferu sve dobro proći 🤞🍀
    WonderWomansuper, čestitam 🥳🍀
    Faithsretno, nek se mrve čvrsto prime 🤗🍀
    Npeliceajme meni, koje iščekivanje..za izludit, ali beta je rasturila 🥳 čestitam ti i želim ti urednu i školsku trudnoću ❤️
    Stela dobro sam, hvala ti 🤗 lagani (i podnošljivi) naleti mucnine kroz dan, jedino me još uvijek ta alergija kroz noc zeza pa zbog toga loše spavam. Ne mogu se nikako opustiti, stalno sam napeta i u strahu 🙈 Idem u pon na pregled, pa se nadam da će sve biti okej ☺️ baš mi je drago da je tvoj prasac aktivan ❤️
    Bubice bas napisala Steli, okej sam, samo se nikako ne mogu opustiti malo, stalno sam napeta. Pregled je trebao biti za 3 tjedna, ali ipak idem u ponedjeljak, dugo mi je za čekat 🙈 bome idu i ti tvoji tjedni ❤️

Btw začepljenost nosa ti je pod normalno u trudnoći pogotovo navečer kada legneš tako da znaš 🤣 vjerujem ti da si u nestrpljiva i u strahu mislim da svaka od nas takva bude meni je dan dns noćna mora odlazak na uzv jer me uvijek strah onoga žao mi je srce ne kuca, zato mi je puno lakše kada mi se prasac javi🙈 i bolje da odeš ranije stres ti sada ne treba tako da visi s ginićem radi tebe i tvoje psihe ako ti može barem do 12 tt staviti uzv češće jer će tebi biti lakše ❤️

Toliko se namucimo za trudnoću da je svaki uzv i mogućnost da doznam da beba nije dobro horor film, a trebalo bi biti slatko iščekivanje 😭

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Maus
    14. Studeni 2023. 02:30

Maus

mila123

Pozdrav! :)
    U postupku sam 1. IVF, 8.11.vracena su mi 2 embrija, dva dana nakon koristila injekciju Decapeptyl. Koristim 3×2 utrogestan
    Nakon toga sam imala bolne grudi, međutim, od jucer nemam nikakve simtome vise- nemam bolne grudi, nikakvu promjenu.
    Jucer sam osjetila grceve, međutim ujutro (5.dan nakon transfera) su me probudili jos jaci grcevi koji su prisutni citav dan ( bas kao menstrualni grcevi).
    Sada sam zabrinuta jer procitala sam da kod implantacije ne budu grcevi toliko jaki kao menstrualni i ne citav dan, a meni je citav dan takav i sada totalno mislim da mi je ovo sada pms posto trebam dobiti za nekih 5/6 dana, a inace me krenu u to vrijeme grcevi.😟
    Ima li tko slicno iskustvo?

Hvala puno 😊

Decapeptyl je kriv za bolne grudi a i da radiš test mozda ga još ima u krvi pa bi ti bio pozitivan. Mislim da je baš Npelica imala grceve imala sam ih i ja kad sam bila trudna i znam da sam brojala kao aha još 7 dana do menge još je rano necu dobiti. I tako je i bilo nisam dobila ni za 7 dana.

Decapeptyl ne znam zašto sam mislila da sadrži hcg.  Valjda sto si daješ posle transfera. Ali da ne sadrži. Meni su bolne grudi ipak bile od štoperice koje sam si dala ovaj put ona je sadržila hcg. Ali sam na kratko i bila trudna biokemijska na žalost tako da možda i odatle bolne grudi tko zna.

korni
    14. Studeni 2023. 06:13

Stela da, samo što mene zeza po noći. Kad god se probudim usred noći, ako ne zaspim za min, dvije, kreće. Zacepljenost, kihanje i nema više spavanja 😅 danas sam budna od 4.15h 🙈 hocu, zasad cu ici svaka 2 tj. Taj strah ce valjda biti prisutan cijelu trudnocu, a onda kad dodje beba, vjerojatno krecu neki drugi strahovi. Znam da ste pisale o tome, ali nisam popamtila, koji si prenetalni radila? Uživaj na druškanju ❤️
    Bubice da da, zato i idem ☺️ i ta dva tjedna se cak cine kao vjecnost 🙈😅 hvala ti ❤️
    Cure sretno ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• mica.cica
    14. Studeni 2023. 06:32

Jutar 
    Sani sretno danas😊
    Wonderwomen cedtitam na beti🥳
    Korni ja isto cekam i zivim za pregled, nezz jel to kada popusti.. Koliko si ti sada? Mene jutros takva vrtoglavica uhvatila valjda tlak kako sam se naglo ustala skoro sam pala u nesviejst onak sam se pridrzavala za zid 😅 kada ti imas ono pregled? Ja sam pon i vec razmislkam da zovem da me prebace u petak makar da mirnija vikend docekam😂

👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
    Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
    🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
    27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
    27.06.❤️ 11.07.💔
    9.10🐧
    11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
    06.11.6+3 UZV ❤️
    14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️

korni
    14. Studeni 2023. 06:40

mica.cica

Jutar
    Sani sretno danas😊
    Wonderwomen cedtitam na beti🥳
    Korni ja isto cekam i zivim za pregled, nezz jel to kada popusti.. Koliko si ti sada? Mene jutros takva vrtoglavica uhvatila valjda tlak kako sam se naglo ustala skoro sam pala u nesviejst onak sam se pridrzavala za zid 😅 kada ti imas ono pregled? Ja sam pon i vec razmislkam da zovem da me prebace u petak makar da mirnija vikend docekam😂

Mislim da ne popusti 🙈 ja sam danas 8+1, pregled mi je u ponedjeljak, na 9+0. Imam niski tlak, i prije su mi bile česte vrtoglavice, ali ovih par dana su se smirile. Pomalo ustani, nemoj nista naglo. kao šta cure kažu, stres nam sad nikako ne treba 🙂 tako da ako ćeš biti mirnija, prebaci si pregled na petak 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

NPelica
    14. Studeni 2023. 07:02

Jutro curke moje 🤗 
    mila123 grcevi, I bolne grudi su normalne nakon transfera. Upravo je i meni tako cijelo vrijeme od transfera, kao da ću dobiti svaki čas, nekad prođe, nekad se javi ponovno..  želim ti sreću 🤞🤗 planiras radit testic? 🤗 
    Sanii sretno 🤗 neka sve bude dobro, i da brzo odeš po svoju bebicu 🤞🤗😘 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

NPelica
    14. Studeni 2023. 07:04

Stela_M i Ani208 sretno na druskanju 🤗❤️ 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

NPelica
    14. Studeni 2023. 07:15

Curke, ako nekome treba, ostalo mi viska➡️ Decortin 20 mg 9 tableta
    Decortin 5 mg 73 tablete
    Folbella 5mg 30 tableta
    Rokovi uredni 🤗 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

• mila123
    14. Studeni 2023. 07:25

NPelica

Jutro curke moje 🤗
    mila123grcevi, I bolne grudi su normalne nakon transfera. Upravo je i meni tako cijelo vrijeme od transfera, kao da ću dobiti svaki čas, nekad prođe, nekad se javi ponovno.. želim ti sreću 🤞🤗 planiras radit testic? 🤗
    Saniisretno 🤗 neka sve bude dobro, i da brzo odeš po svoju bebicu 🤞🤗😘

NPelica

Jutro curke moje 🤗
    mila123grcevi, I bolne grudi su normalne nakon transfera. Upravo je i meni tako cijelo vrijeme od transfera, kao da ću dobiti svaki čas, nekad prođe, nekad se javi ponovno.. želim ti sreću 🤞🤗 planiras radit testic? 🤗

Cestitam ti! 🥰🥰
    Ne planiram jos praviti test jer mi je danas 6.dan od transfera i mislim da je rano..
    Nemam vise bolne grudi, nisu ni otecene vise, mene jako brine sto apsolutno niti jedan simptom trudnoce nikako nemam, a od jucer ujutro imam bas menstrialne grceve, evo i ovo jutro sam ih odmah osjetila i brine me sto su prisutni cijelo vrijeme, nije da malo osjetim pa onda opet stane, ne znam ni sama sto da mislim.. neke cure imaju zatvor ili neki drugi simptom, mene samo tjera na veliku nuzdu od tih grceva, znaci sve isto kao pred menstruaciju😟

NPelica
    14. Studeni 2023. 07:32

mila123

NPelica

Jutro curke moje 🤗

NPelica

Jutro curke moje 🤗

Cestitam ti! 🥰🥰
    Ne planiram jos praviti test jer mi je danas 6.dan od transfera i mislim da je rano..
    Nemam vise bolne grudi, nisu ni otecene vise, mene jako brine sto apsolutno niti jedan simptom trudnoce nikako nemam, a od jucer ujutro imam bas menstrialne grceve, evo i ovo jutro sam ih odmah osjetila i brine me sto su prisutni cijelo vrijeme, nije da malo osjetim pa onda opet stane, ne znam ni sama sto da mislim.. neke cure imaju zatvor ili neki drugi simptom, mene samo tjera na veliku nuzdu od tih grceva, znaci sve isto kao pred menstruaciju😟

Prerano je za ikakve simptome trudnoće,  sve što osjetis je od progesterona koji uzimas.. kažem ti, i meni je tako bilo, mislim, još uvijek mi je..  ako si vraćala blasticu, možeš pisnuti, ja sam već 6dnt piskila i bila je sjenica.. ali ujutro.. sretnoo 🤞🤗 i ne razbijaj lijepu glavicu 😘 

🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.