Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    13. Studeni 2023. 15:01

Faith1509

Pozdrav cure, evo i mene. Danas transfer, 2 blastociste vraćene, ostale čekaju još danas da vide kako će se razviti pa bi trebale na smrzavanje. Sad kreće čekanje 🤞🤞

Hej, molim te reci mi...vratili ti 2 blastice. A šta ove druge cekaju zar nisu i one blastice ne kužim? Jer meni se tako desilo peti dan vratili mi 2 blastice i onda su jednu čekali 6. dan za koju je biologica rekla da nema šanse al da ce ga pricekati na kraju su ga i smrznuli. I super ti je rezultat s tako niskim AMH 2 blastice plus mozda i za smrznuti. Sad kod zadnjeg transfera je kod muza bio isti nalaz  astenoteratozospermia. Sretno ♥️

• Faith1509
    13. Studeni 2023. 15:05

Maus

Faith1509

Pozdrav cure, evo i mene. Danas transfer, 2 blastociste vraćene, ostale čekaju još danas da vide kako će se razviti pa bi trebale na smrzavanje. Sad kreće čekanje 🤞🤞

Hej, molim te reci mi…vratili ti 2 blastice. A šta ove druge cekaju zar nisu i one blastice ne kužim? Jer meni se tako desilo peti dan vratili mi 2 blastice i onda su jednu čekali 6. dan za koju je biologica rekla da nema šanse al da ce ga pricekati na kraju su ga i smrznuli. I super ti je rezultat s tako niskim AMH 2 blastice plus mozda i za smrznuti. Sad kod zadnjeg transfera je kod muza bio isti nalaz astenoteratozospermia. Sretno ♥️

Jesu i te ostale blastice, ali su rekli da bi ih ostavili još danas da se bolje razviju jer su slabije razvijene od ove koje su danas prenesene a da se zamrzavaju je može napraviti i 6.-i dan. Rekla je biologica ostale 2 (sveukupno ih je bilo 4) da su na 50%. Za ove današnje su rekli da su odlične kvalitete. Hvala ❤️

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

NPelica
    13. Studeni 2023. 15:22

Wonder women super beta 🥳 hoćeš vadit još jednu? 
    Sanii nadam se da je sada to to, i da uskoro ideš po svoju bebicu ❤️🤗 
    Faith pupo ❤️ neka se mrve prime 🤞🤗 
    Moje bete još nema, a bome niti živaca nema.. 🤷‍♀️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Marisha
    13. Studeni 2023. 15:25

Saniii

Anchyy održavaju -odmrzavaju 🤦‍♀️
    Marisha nema liste cekanja za histero, ja nisam čekala uopće, tj obavila sam predoperativne pretrage I čekala 1dc za zvat za termin, jer se histero obavlja u prvom dijelu ciklusa, tako da možeš obaviti i u bolnici na uputnicu. Ali ti treba preporuka tvog mpo dr..
    Stela da, trebala bih ići odma doma ❤️
    Pbtab 😘Faith PUPO sretno , nek se mrvice prime 🙏🤞

Hvala ti Saniii na odgovoru  

Stela_M
    13. Studeni 2023. 15:28

Maus oplođene js mogu se pustiti do max 6 dana da se razvijaju, a ako je recimo kasnila sama oplodnja pa se sve malo oduži onda taj jedan dan puno znači za njihov razvoj, ali isto tako to ne znači da su loše i da nisu za zamrzavanje, sve ono što je loše niti ne ide u kriopohranu..
    Feith pupo neka se mrve čvrsto prime🤞🤗
    NPelica pa ne mogu vjerovati jesi li ih zvala opet? 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Vitara
    13. Studeni 2023. 15:29

Stela_M

Vitara Siofor i Glucophage imaju istu djelatnu tvar metformin samo je razlika u proizvođaču, nije štetan u trudnoći dapače neke studije navode da ga je bolje uzimati nego inzulin i da nema štetnih posljedica za plod, bilo bi gore da ga ne piješ a da ti šećer luduje, samo dns svaki dr ima svoj stav i svoje mišljenje, recimo moja endo ga ukida zbog dojenja dok ga neke žene normalno uzimaju, čak sam čitala da američkim stranicama da nije kontradikcija za dojenje a mnogim ženama stvarano pomaže… ja sam trenutno na najjačoj dozi od 2 ×1000 i iskreno više bih voljela da mi ga endo ostavi pa makar i smanji dozu nego što će mi ga ukidati😏
    NPelica nestrpljivo čekam ❤️🤗
    Hope nadam se da ćeš obaviti histero 🤞🤗❤️
    Sani sretno koka, držim najveće 🤞🤗❤️
    Korni, Pbtab, Razumna kako ste cure? 🤗❤️
    Razumna ja sam imala problema sa migrenama i samo ću reći da bih rađe da sam rigala svaki dan nego što sam morala trpiti nesnosne bolove, ali sve za viši cilj, sve se da izgurati 🤗

Hvala na odgovoru. Nisam znala ovo za dojenje. Nitko mi to još nije spomenuo. A pitanje jel moja gin zna za to jer ona ne zna kad bi me skinula s andola nego da to pitam kad krenem u bolnicu. 🫣
    Npelica, čestitam!!! 🥳🥳🥳 Sretno dalje. 🍀🍀

👩40, 👱‍♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
    Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
    Ostali nalazi u redu.
    2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
    4 biokemijske
    4/23 prirodna trudnoća
    Stiže curica. 💓
    5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc

NPelica
    13. Studeni 2023. 15:32

Stela_M

Maus oplođene js mogu se pustiti do max 6 dana da se razvijaju, a ako je recimo kasnila sama oplodnja pa se sve malo oduži onda taj jedan dan puno znači za njihov razvoj, ali isto tako to ne znači da su loše i da nisu za zamrzavanje, sve ono što je loše niti ne ide u kriopohranu..

Zvala, slala mailove,  nalaz još nije gotov.. izludila sam. Sama sebi sam dosadna.  Evo. Pa da sam u kbc vadila već bi dobila. Inace odem u medico, al ovaj put ja otišla u analizu, e pa neće me vidjet više.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Hope1982
    13. Studeni 2023. 15:48

Stela - jos nije stigla M 💪 🤞 jos sam treba sutra izdrzat a onda je visa manje nebitno
    Anchyy - juhu sretno i 🤞 da uspije
    Npelica - 🤞🤞
    Luna - ako osjecas da ti je previse onda uzmi sebi pauzu definitivno
    Razumna - sve ce to biti ok 🫶
    Wonder - izgledaju odlicno 🫶
    Faith - sretno 🤞🤞🤞
    Sani - sretno sutra 👍🤞

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Maus
    13. Studeni 2023. 15:53

Stela_M

Ja mislim da je na toj jednoj jajnoj kod mene  kasnila sama oplodnja zato je bio u zaostatku. Jer su mi prvi dan rekli npr 4 oplodene a drugi ili treći dan svih pet su još tu. Vjerojatno je to ja se nadam . A što se tice ovoga ipak vidim da su zene imale fet po dvije blastice jedna odlicna jedna lošija tako da smrzavaju i lošije.

Maus
    13. Studeni 2023. 15:57

PBTAB

Razumna po kineskom kalendaru ja bi trebala roditi curku 🤭
    StelaM dobro sam ne mogu se žaliti. Nadam se da ce i sa bebom sve biti dobro 🤞
    Meni je rečeno da ukoliko ce se jetreni enzimi povecavati da ce mi promijeniti terapiju. Za sada je sve super samo ti enzimi su mrvicu poviseni.
    Sanii javi se draga ❤️ drzim fige da je problem rijesen i da uskoro ides po svoju mrvicu ❤️

Ti nosiš decka, kad saznaš spol reci cu ti kako sam znala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI