PBTAB pročitala sam tvoje mailove i baš mi je žao zbog straha koji si
Hvala ti. Doktor me dosta smirio, kaze da to nije nista i da ne brinem, samo da malo usporim tempo i pojacam terapiju. Prvo sam se prepala da je mozda od heparina, ali je rekao da nije i da samo nastavim sa time također.
Odlazak na wc umjesto olaksanje meni je trauma 😂😂🙈
Ali uvijek kazem, kako je suđeno tako će biti 🤞
Ja si stalno to u glavi tako ponavljam. Ako će biti ok, bilo bu, ako nebu-nebu, ništa ne možemo promijeniti.
Ja sam dobila zadatak na poslu da napravim neko istraživanje i anketu, nisam to do sad radila jer to nije bio moj posao, kolegica koja je dala otkaz je to radila i sad je ja hitno moram zamijeniti. Cijeli vikend sam proučavala što je ona radila, kako se rade ankete i istraživanja, toliko sam se zanijela u to da nemam vremena misliti na trudnoću i bolove. Danas mi je na ulošku krem iscjedak, koristim cyclogest ali nemam vremena se sa tim zamarati jer me nije bilo 2 tjedna pa se nakupilo mailova...
Ja nama želim lijepu trudnoću. Gledam trudnice oko sebe i one se ničega ne boje i opuštene su i realno kad pogledamo puno je više zdravih trudnoća i djece nego problematičnih. Ma sve će biti ok 💙🙏💙
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
NPelica divno nestrpljivo čekamo betu 🤭🤗😍
Korni žao mi je zbog alergije nadam se da će brzo proći, a što se tiče mučnina bolje si ih nemoj prizivati 🤣🤣 nadam se da ih niti nećeš imati jer ti fakat ne znači ništa imala ti mučninu ili ne 🤗😍
Pbtab vjerujm ti da si umorna od svega i da ti nije lako, znam da niti meni ne bi bilo lako i da bi imala 1000 sranja u glavi druge nema nego strpljivo čekati uzv iako mogao te i ranije naručiti više zbog psihe i da te malo umiri, šaljem hug🤗😍
Maus po meni je to biokemijska neki dr vole da se beta isprati do nule dok se neki previše ne zamaraju, najbolje ćeš vidjeti sa dr 🤷♀️
Wonder women mislim da su i simptomi individualni kod svake žene ja sam imala konstantno menga grčeve i na dan očekivane m sam počela smeđariti misleći da opet dolazi kuja i da opet neću dočekati betu, tek kasnije su mi došli ostali simptomi trudnoće u smislu bolnih grudi itd.. ako si nestrpljiva čekati betu uvijek možeš pišnuti testić u hodu pa ćeš znati na čemu si, sretno nadam se da mrva kopa 🤞🤞😍
Za wonder women meni su isto bile bolne grudi.
Ostale cure držite se do bete.
Maus jesi dobila dr. da vidiš što ćeš dalje.
💓
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
NPelica divno nestrpljivo čekamo betu 🤭🤗😍
Korni žao mi je zbog alergije nadam se da će brzo proći, a što se tiče mučnina bolje si ih nemoj prizivati 🤣🤣 nadam se da ih niti nećeš imati jer ti fakat ne znači ništa imala ti mučninu ili ne 🤗😍
Pbtab vjerujm ti da si umorna od svega i da ti nije lako, znam da niti meni ne bi bilo lako i da bi imala 1000 sranja u glavi druge nema nego strpljivo čekati uzv iako mogao te i ranije naručiti više zbog psihe i da te malo umiri, šaljem hug🤗😍
Maus po meni je to biokemijska neki dr vole da se beta isprati do nule dok se neki previše ne zamaraju, najbolje ćeš vidjeti sa dr 🤷♀️
Wonder women mislim da su i simptomi individualni kod svake žene ja sam imala konstantno menga grčeve i na dan očekivane m sam počela smeđariti misleći da opet dolazi kuja i da opet neću dočekati betu, tek kasnije su mi došli ostali simptomi trudnoće u smislu bolnih grudi itd.. ako si nestrpljiva čekati betu uvijek možeš pišnuti testić u hodu pa ćeš znati na čemu si, sretno nadam se da mrva kopa 🤞🤞😍
Za wonder womenmeni su isto bile bolne grudi.
Ostale cure držite se do bete.
Maus jesi dobila dr. da vidiš što ćeš dalje.
💓
Jesam, nažalost moram ponoviti. Ako sam s ovim lošijim embrijima došla do biokemijske onda onaj smrznuti možda bude trudnoća.
Npelica cestitam! Vidim da si takoder u Repromedu. Molim te mozes li mi ukratko napisati kako je isao postupak odnosno kad je pocelo bockanje, koliko dana si isla na pregled kod njih i ostalo, naime iz Splita sam pa me zanima koliko boravak me ocekuje u Zagrebu.
Hej, ja sam bila na dugom protokolu, supercur od 21dc, a krenula se pikat od i prvi uzv mi je bio na 8dc. A racunaj da ćeš ići svaka 2 dana na uzv. na konzultacijama će ti on sve reći, pa ćete se dogovorit. Možda ima opcija i da u splitu obavljas folikulimetrije. Ja sam u zagrebu bila tjedan dana, jer sam imala gdje, i nije mi se vraćalo u ri bezveze.. sretno 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Wonde women mislim da je uspoređivanje simptoma kod nas pod normalno, mi dok čekamo betu smo ko muškarci s onom "moj je veći od tvog"🤣🤣🤣🤣
Bejbe kako si ti kako kratiš dane 😍
Npelica fakat više nećeš piškiti test 🙈
Anii, Tikvica, Pandice kako ste cure? 😍
Sani 🤗🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela a gledam TV,odem prošetati,pa do dućana nešto uzet, malo pospremanje po kući i sad zadnje dane tražim trudničku odjeću po netu jer po dućanima nema izbora (bilo je samo u H&M ali mali brojevi). Počela sad dobivati na kilaži pa me čisto strah što ću nosit.
Ne mogu više u stare gege😪
Kod tebe vidim već 27t ,bome bliži se ..
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Bejbe a klasika tako mi je samoj, mi smo doma započeli 1001 posao pa nikako sve privesti kraju, sad mi je stvarno već sve teže i teže 🙈 što se tiče robe ja sam nešto sitno naručila online iz Sinsaya ali su veličine katastrofa, tipa L majica za trudnice mi je ono na knap, M tajice su ono li la ali ne valjaju ništa, L haljina mi je ogromna i tako🤣🤣 ja ću si sada naručiti preko fejsa (Marina - oprema za trudnice) termo tajice i spavaćice za dojenje jer mi se jednostavno ne izdvaja neka masna svota novaca za odjeću koju ću obući sada i tko zna dal ću je više nositi🤷♀️ btw ti si tek sada počela dobivati na kilaži tako da budi sretna ja sam u plusu pa sad jedno cca 14kg 🤣🤣🤣🤣 kako ne pitaj me jer pojma nemam🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bejbe a klasika tako mi je samoj, mi smo doma započeli 1001 posao pa nikako sve privesti kraju, sad mi je stvarno već sve teže i teže 🙈 što se tiče robe ja sam nešto sitno naručila online iz Sinsaya ali su veličine katastrofa, tipa L majica za trudnice mi je ono na knap, M tajice su ono li la ali ne valjaju ništa, L haljina mi je ogromna i tako🤣🤣 ja ću si sada naručiti preko fejsa (Marina - oprema za trudnice) termo tajice i spavaćice za dojenje jer mi se jednostavno ne izdvaja neka masna svota novaca za odjeću koju ću obući sada i tko zna dal ću je više nositi🤷♀️ btw ti si tek sada počela dobivati na kilaži tako da budi sretna ja sam u plusu pa sad jedno cca 14kg 🤣🤣🤣🤣 kako ne pitaj me jer pojma nemam🤣🤣
Ja imam 5kg više nego sam se dogovorila sa dr Škvorcom.
Sa obzirom da sam izgubila 25kg ja imam robe 😂😂😂😂 i meni je sve prefino, samo bi jela
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Stela_M ja sam odlicno da kucnem u drvo. Sad je puno lakse kad ga osjetim stalno, lakse se dise😂 a opet sad za vikend nije bas nesto bio aktivan,malo je mirniji bio pa odmah panika. Al zato danas ubija od jutra😂 Spremniji za posao i za ponedjeljak nego mama😂 Malo se vise umaram i to je to.
Sto se trudnicke robe tice ja sam u Oyshu kupila dvoje tajice i moram priznat da ne izlazim iz njih - moja topla preporuka🙌🏼
U hm-u sam kupila hulahopke za trudnice crne, jedan komplet rozi suknja i vesta, crne pletene hlace trudnicke i jedan komplet hlace i vesta bež boje. Ostalo sve sto imam od prije mogu kombinirat tako da je to to ato se tice moje trudnicke robe.
PBTAB draga mislim na tebe i drzim ti fige na najjace🤞🏻 Znam da si u stresu, al samo polako i pozitivno, nemoj se stresirat dodatno. Ionako ne mozemo utjecat na nista, osim slusat preporuke dr. Pokrivena si s terapijom a i bome sa pozitivnom energijom i mislima svih nas cura s foruma.
Razumna isto drzim fige da je to to. Nisam popratila dobro kad imas prvi uzv?🤞🏻
Ostale saljem pozdrave 👋🏼👋🏼👋🏼
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ja imam 5kg više nego sam se dogovorila sa dr Škvorcom.
Sa obzirom da sam izgubila 25kg ja imam robe 😂😂😂😂 i meni je sve prefino, samo bi jela
Na koliko si uspjela spustiti BMI?
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Sortiraj odgovore
Najstariji