Hvala vam na savjetima. Probala sam jednom davno sok iz dm-a, ali brzo smo to završili. Možda bi stvarno bilo ok sa sokom od naranče.
Nije mi do sada nikad trebao, ali kako od Estrofem u zadnje vrijeme više štete nego koristi probat ću s ovime. Tnx još jednom 🤗
Vjeruj ja ciklu ne mogu vidjeti a kamo li piti. A moram. Mješam ju sa sokom od ananasa i ide nekako. To je već podnošljivo. Možda da probaš tako?
I da, na prvom pregledu 23.10. endo mi je bio 4.9, pila sam od tog dana taj miješani sok i Estrofem i 2.11. endo mi je bio 7.91. Danas imam transfer.
Sanjushka nikad se ne zna. i ja sam očekivala snješka, a kad ono pojavila se sjenica.. zelim ti da i tebe testić ugodno iznenadi ❤️🍀
Pbtab super! Bit ce to sve okej ❤️
Npelice sigurno da. Odmah je lakše čim se ne treba tri tjedna cekati na betu 😅 po zadnjoj M, ja sam danas 7+0 🙈
korniiiii ti si bila kvalitetno pokrivena na 3 strane, a ja s ovim jednim sirotim 4-staničnim embrijem 😂🙈 Možda si ti očekivala snješka ali smo svi znali da će bit plusić 😘❤️
Nitko sretniji od mene ako me ugodno iznenadi.. 😁🤞🏻
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+
1 stimulacija (bez ❄️)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed
4 stimulacije (bez ❄️)
▫️6/24 prekinut postupak, loš odgovor jajnika
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 trodnevna ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
⏳
........
📧 s88.forum@gmail.com
Bubica - ❤️
Npelica - test top nek tamni i dalje i 🤞
Maus - ponavljas jel za dva dana? Ne znam sta ti rec..Mozda izade na dobro na kraju 🤞🤞🤞Svasta smo vidali ovdje tako da me nemre vise nista iznenaditi.
Ostalimasretno danas 🤞
Prošli put nisam ponavljala kad mi je bila 25.25. Sad možda i budem. Ne javljaju mi se sestre da vidimo.
Bokić✌️
Imala sam FET krajem proslog rjedna, zadnja blastice 🤞🤞
E sad, svemu sam pristupila potpuno drugačije nego prije, odnosno rekla samoj sebi da se s ničim ne opterećujem. Nooo evo kopka mi nešto po mozgu,nemogu a da se ne zapitam, odnosno vas, hahah. Ugl, ono sto me zanima su vaši simptomi sa pozitivnim testom?😄
Ja osjećam, pogotovo danas jače, bolove u leđima, jučer nisam bila sigurna jesam li gladna, nisam,a jela sam tek toliko da pojedem, uz to osjećala sam neka probadanja kao bolovi u jajnicima, ... Ma neznam kako da opišem i objasnim😂🫣
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
NPelica divno nestrpljivo čekamo betu 🤭🤗😍
Korni žao mi je zbog alergije nadam se da će brzo proći, a što se tiče mučnina bolje si ih nemoj prizivati 🤣🤣 nadam se da ih niti nećeš imati jer ti fakat ne znači ništa imala ti mučninu ili ne 🤗😍
Pbtab vjerujm ti da si umorna od svega i da ti nije lako, znam da niti meni ne bi bilo lako i da bi imala 1000 sranja u glavi druge nema nego strpljivo čekati uzv iako mogao te i ranije naručiti više zbog psihe i da te malo umiri, šaljem hug🤗😍
Maus po meni je to biokemijska neki dr vole da se beta isprati do nule dok se neki previše ne zamaraju, najbolje ćeš vidjeti sa dr 🤷♀️
Wonder women mislim da su i simptomi individualni kod svake žene ja sam imala konstantno menga grčeve i na dan očekivane m sam počela smeđariti misleći da opet dolazi kuja i da opet neću dočekati betu, tek kasnije su mi došli ostali simptomi trudnoće u smislu bolnih grudi itd.. ako si nestrpljiva čekati betu uvijek možeš pišnuti testić u hodu pa ćeš znati na čemu si, sretno nadam se da mrva kopa 🤞🤞😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela_M Ne radim betu, nego trebam test napraviti za vikend. Znam da je svatko drugačiji kod simptoma ali morala sam pitati 😅
🙋♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
🙋♂️33god., asthenozoo(1/23)
🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359
PBTAB pročitala sam tvoje mailove i baš mi je žao zbog straha koji si proživjela. I meni je iskreno katastrofa kad idem na wc i kad se brišem, svaki put kažem : Bože pomozi!, koliko me bude strah.
Iako znamo da to nije ništa i da je sve ok, prirodno je da se bojimo. Meni je samo žao što to moramo proživljavati. Drži se. Znam da ti je svega preko glave! I meni je 🤢🤮🤢
Npelica pa to je jedan odličan test 🥰 neka trudnoća bude školska 💙🙏💙
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Stela_M da znam da je biokemijska ali pošto su moji embriji i kasnili od početka s razvojem i bili nekako spori plus mi testovi bili negativni nisam imala nikakve sjene...pitam se da mi nije kasnije bila implatacija. Makar se ne nadam previše,ja sam veliki pesimist.
PBTAB pročitala sam tvoje mailove i baš mi je žao zbog straha koji si proživjela. I meni je iskreno katastrofa kad idem na wc i kad se brišem, svaki put kažem : Bože pomozi!, koliko me bude strah.
Iako znamo da to nije ništa i da je sve ok, prirodno je da se bojimo. Meni je samo žao što to moramo proživljavati. Drži se. Znam da ti je svega preko glave! I meni je 🤢🤮🤢
Npelica pa to je jedan odličan test 🥰 neka trudnoća bude školska 💙🙏💙
Hvala ti. Doktor me dosta smirio, kaze da to nije nista i da ne brinem, samo da malo usporim tempo i pojacam terapiju. Prvo sam se prepala da je mozda od heparina, ali je rekao da nije i da samo nastavim sa time također.
Odlazak na wc umjesto olaksanje meni je trauma 😂😂🙈
Ali uvijek kazem, kako je suđeno tako će biti 🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Npelica cestitam! Vidim da si takoder u Repromedu. Molim te mozes li mi ukratko napisati kako je isao postupak odnosno kad je pocelo bockanje, koliko dana si isla na pregled kod njih i ostalo, naime iz Splita sam pa me zanima koliko boravak me ocekuje u Zagrebu.
Sortiraj odgovore
Najstariji