Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Maus

Broj poruka: 464

Prijavi adminu

Panda.

Hvala vam drage moje cure na podršci i riječima utjehe. Stvarno bi bez vas sve bilo puno teže.❤️🥰😘😘 I ja sam se nadala makar većoj beti kad sam ugledala onu crtu, ali prevarila sam se. Sad sam definitivno na ratnoj nozi s testovima. 😂 Idući put niti ne pitajte kad piškim. 😂😂😂
    Idemo u nove pobjede i nema druge. Ostala su 2 i duboko se nadam da se među njima krije onaj pravi. 🤗
    Plan za dalje je da čekam mengu i idem u novi fet po preostale pa da znam na čemu sam. 😊

Ja testove radim samo da bi vidjela negativno i onda znam nema ništa i do bete odtugujem sama u tišini. Pa kad stigne beta i kažem ukucanima ja sam se vec pomirila s tim...a ovako bi plakala. A kad vidim crticu bar imam nade....al opet ne govorim nikome.

Mishmash

Broj poruka: 97

Prijavi adminu

Panda žao mi je, drži se i hrabro dalje. 😍💪Meni se cure dr. povratno javila i rekla mi da drugi dan nadolazeceg ciklusa krenem sa estrofem tbl 3x2 mg...pa idemo na fet..zanimaju me vasa iskustva sa estrofemom jeste imale kakve nuspojave 😐

🙋🏼‍♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
    🙋🏼‍♂️1995. Normozoospermia
    🔸Petrova/IVF
    🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
    🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
    1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
    🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
    Bemfola 225,

Razumna

Broj poruka: 1818

Prijavi adminu

Panda.

Hvala vam drage moje cure na podršci i riječima utjehe. Stvarno bi bez vas sve bilo puno teže.❤️🥰😘😘 I ja sam se nadala makar većoj beti kad sam ugledala onu crtu, ali prevarila sam se. Sad sam definitivno na ratnoj nozi s testovima. 😂 Idući put niti ne pitajte kad piškim. 😂😂😂
    Idemo u nove pobjede i nema druge. Ostala su 2 i duboko se nadam da se među njima krije onaj pravi. 🤗
    Plan za dalje je da čekam mengu i idem u novi fet po preostale pa da znam na čemu sam. 😊

Draga Panda ti testovi su vražji izum. Točno je meni tako bilo predzadnji put. Imala sam pozitivne testove a negativnu betu. Tad sam odlučila da više ne radim testove. Samo razočaranje bude veće. A što se tiče smrzlica, mozda su i obadva prava 🙏🙏💗💚🤞🤞

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

• Linda86

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Panda.

Bas mi je zao, ja isto cekala vrijednost nakon crtice na testicu 😔 odtuguj i brzo dalje, sigurno je barem jedan dobitni od smrzlica 🥰

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Linda86

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Panda.

Bas mi je zao, ja sam isto cekala vrijednost tvoje bete nakon testica. 😔 Odtuguj i brzo dalje po tvoje smrzlice 🥰

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Roxy ✨

Broj poruka: 1064

Prijavi adminu

Pandice zao mi je, ali samo hrabro naprijed 😘
    Sani odlično, znaci od sutra si nam pupo🥰
    J_b aa ima 🐧🐧🐧🐧 🤩🥰

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all

❤️J_0209_b😺

Broj poruka: 655

Prijavi adminu

Razumna

Panda.

Draga Panda ti testovi su vražji izum. Točno je meni tako bilo predzadnji put. Imala sam pozitivne testove a negativnu betu. Tad sam odlučila da više ne radim testove. Samo razočaranje bude veće. A što se tiče smrzlica, mozda su i obadva prava 🙏🙏💗💚🤞🤞

Tak sam i ja zadnji put imala.. jedini pozitivan test, muž i ja se ponadali, na kraju beta 22.3.. slijedeci put samo beta.. nikakvi testovi.. samo se moram sjetit bacit taj jedan kaj imam doma ☺️

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

Panda.

Broj poruka: 768

Prijavi adminu

Razumna i J_b onda smo sad skupa u "antitest" klubu. 😅 Ja isto imam još 1 i pravit ću se da ga nema. J_b zaboravila sam reći bravo za 4 🐧 i mislim da uopće nije loše. Dapače. Samo neka je sa srećom jer 1 pravi je dovoljan.🤞🍀
    Linda, Roxy, Avocado, Miss Ivy, Rainbow Hope, Mishmash, Dreamer, Iman, Maus, No give up, Petra, Nika, Sani88 i ako sam koga izostavila 😘😘😘❤️🥰

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Afrodita06

Broj poruka: 420

Prijavi adminu

Panda 🐼 žao mi je ali lijepo je vidjeti da već imaš plan za dalje
    🤞❤️❤️❤️

💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
    02/22 IUI - beta 0, 9
    05/22 IUI - beta 0,1
    09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
    mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️afrodita060606@gmail.com

Kacusha

Broj poruka: 1553

Prijavi adminu

Pandice 🐼 ne mogu vjerovati, zao mi je 💔
    Jb odlican je to broj, ne brini se 🐧
    Sani sretno sutra na transferu 🌈❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.