Eonaria, dobrodošla 🤗 čestitam na plusiću i držim 🤞 da sve bude u redu 🥰
Fashionista, ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali držim 🤞 da je sve dobro 🥰
Razumna, jooj pa zašto su ti rekli u pola 8 🤦♀️🤦♀️ transferi su kod njih uvijek od pola 10 pa nadalje.. sigurno je ta nova sestra nešto zeznula 😁 ako nema dr. T., sigurno će ti transfer raditi moja dr. L., nema tko drugi.. u svakom slučaju sretnoo, 🤞 da sve prođe glatko 🥰
Hej draga.
Dr L mi je radila transfer, bila je baš draga. Rekla mi je nakon transfera "čestitam, vi ste sad trudni" 😀.
Ja sam na transferu tj prije njega plakala kao kišna godina jer mi je muž pisao da me voli...
I onda sam zaboravila pitali za clexane. Dr Turundic mi je rekla da ga kupim i donesem i jesam ali sam zaboravila reci i sad ne znam kako se koristi a u bolnici mi se nitko ne javlja.
Jel ima netko da mi kaže kako se koristi?
Tj svoje iskustvo, molim vas
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Pozz žene, nisam otvorila forum mjesec dana…od kad je malena došla, muž i ja jedva spavamo, evo konačno ide na bolje pa imam malo vremena javit se. Bilo nam je teško na početku jer mala nije htjela jest, ni budit se, gubila je na težini, a kad bi jela bi često sve povratila..bili smo i u bolnici s njom, srećom, sve je u redu, osim što ima refluks. Sad smo na AR dohrani i preporodili smo se…mala jede, dobiva na težini, povrati možda jednom dnevno, a jučer recimo nije ni povratila. Učimo se kako da joj olaksamo, a ona napreduje 😊❤️ Ful je teško, moram priznat da nisam očekivala da će bit tako teško, al je stvarno nešto najljepše i zbog te ljubavi se uvijek nađe snage za sve!
Kako ste vi? PBTAB, ulovila sam da si pupo, nadam se da će ovaj put bit sve u redu!❤️❤️❤️ Razumna, konačno je došao i tvoj transfer, nadam se da ćeš i ti konačno predahnuti i uživati u čarima trudnoće!❤️
Stela, Tikvica, Panda, NPelica, Sanii, Lucky, dreamer kako ste? Žao mi je ako sam nekog izostavila, ne mogu se sjetit svih, al baš me zanima kako ste, skupa s vama sam prošla ovaj put ❤️
Sretno svim novim curama, vidim da vas ima jako puno, a svima nam je cilj isti ❤️
Draga baš mi je drago da si se javila. Znači imaš sad drugačije brige. Ajme stalno se nešto brigamo 🙃
Hvala na lijepim željama 🥰 uživaj i u moje ime, vjerujem da je teško bez sna, ali nakon početnog šoka i vjeverice 🐿️ čovjek se navikne 🙈 jedva čekam te brige 😂
👩❤️💋👨38g
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
2/22 FET 2xmorula👎
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Dr L mi je radila transfer, bila je baš draga. Rekla mi je nakon transfera "čestitam, vi ste sad trudni" 😀.
Ja sam na transferu tj prije njega plakala kao kišna godina jer mi je muž pisao da me voli…
I onda sam zaboravila pitali za clexane. Dr Turundic mi je rekla da ga kupim i donesem i jesam ali sam zaboravila reci i sad ne znam kako se koristi a u bolnici mi se nitko ne javlja.
cca 4 prsta od pupka namažem alkoholom, uhvatim kožu/špek 😂 i bocnem (igla do kraja pod cca 90 stupnjeva). Povućeš mrvicu spricu prema gore; ako nema krvi pomalo istisnes sadrzaj jer pecka.
Neke cure stavljaju kockice leda prije i poslije, al meni je skroz ok…
Ima videa na YouTube kako si žene daju raznorazne inekcije.
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Pozz žene, nisam otvorila forum mjesec dana…od kad je malena došla, muž i ja jedva spavamo, evo konačno ide na bolje pa imam malo vremena javit se. Bilo nam je teško na početku jer mala nije htjela jest, ni budit se, gubila je na težini, a kad bi jela bi često sve povratila..bili smo i u bolnici s njom, srećom, sve je u redu, osim što ima refluks. Sad smo na AR dohrani i preporodili smo se…mala jede, dobiva na težini, povrati možda jednom dnevno, a jučer recimo nije ni povratila. Učimo se kako da joj olaksamo, a ona napreduje 😊❤️ Ful je teško, moram priznat da nisam očekivala da će bit tako teško, al je stvarno nešto najljepše i zbog te ljubavi se uvijek nađe snage za sve!
Kako ste vi? PBTAB, ulovila sam da si pupo, nadam se da će ovaj put bit sve u redu!❤️❤️❤️ Razumna, konačno je došao i tvoj transfer, nadam se da ćeš i ti konačno predahnuti i uživati u čarima trudnoće!❤️
Stela, Tikvica, Panda, NPelica, Sanii, Lucky, dreamer kako ste? Žao mi je ako sam nekog izostavila, ne mogu se sjetit svih, al baš me zanima kako ste, skupa s vama sam prošla ovaj put ❤️
Sretno svim novim curama, vidim da vas ima jako puno, a svima nam je cilj isti ❤️
Draga baš mi je drago da si se javila. Znači imaš sad drugačije brige. Ajme stalno se nešto brigamo 🙃
Hvala na lijepim željama 🥰 uživaj i u moje ime, vjerujem da je teško bez sna, ali nakon početnog šoka i vjeverice 🐿️ čovjek se navikne 🙈 jedva čekam te brige 😂
Stalno su neke brige...ipak, lakše je kad rodis, nama koje smo imale trnovit put je najvažnije da rodimo i da dijete bude zdravo..a ove nove brige imaju sve majke i to ćemo svi preživjeti, samo je teško i velika je to promjena u životu, pogotovo kad je prvo dijete..ne znaš ništa, strah te svakog plača, al stvarno s vremenom postane lakše ❤️ 🥰
Nadam se da ćeš se javiti s pozitivnim testom ili betom ❤️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson drago mi da si se javila, u drago mi da je A sada bolje, i da napreduje. Svakim danom biti će sve lakše i lakše. Ne sumnjam u to da daješ sve od sebe, želim ti da sve i dalje bude u najboljem redu 🤗 mazi pahuljicu čim više, prebrzo rastu ❤️
Ja sam dobro, krenuli u nove pobjede, utorak aspiracija 🤞
Razumna pupice, neka se mrvice primi ❤️ od ❤️ ti želim da je ovaj dobitni 🤗
___
Dobrodošle nove curke, i što prije otišle na ljepše teme 🤗 Malo sam aut, uživam u Zg ❤️ stalno skićem da mi ni ova vaša gužva ne smeta 😅🙈 Stela_M, Hope, MalaG,PBTAB, Bubice, Sanii, Tikvica, Jube2, Jurky32, Korni, Vitara, maslačak, Srculence, Bebolina, bopsich, amalija, I sve ostale, ako sam koga zaboravila sorry mozak mi je kaša 😅🙈
Puse svima ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Ja sam na transferu tj prije njega plakala kao kišna godina jer mi je muž pisao da me voli…
cca 4 prsta od pupka namažem alkoholom, uhvatim kožu/špek 😂 i bocnem (igla do kraja pod cca 90 stupnjeva). Povućeš mrvicu spricu prema gore; ako nema krvi pomalo istisnes sadrzaj jer pecka.
Hvala na pomoći.
Nije mi jasan dio zašto puvucem prema gore?
Nisam si nikad davala injekciju na taj način, joj uvijek nešto novo.
Flowerson, samo da se rodi. Ja recimo nemam ni strah od poroda nit se bojim beba, meni to tako nekako prirodno ali se zato užasavam trudnoće. Tj strah me spontano, a to valjda mora tako biti sa našim iskustvima.
👩❤️💋👨38g
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
2/22 FET 2xmorula👎
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Hvala na pomoći.
Nije mi jasan dio zašto puvucem prema gore?
Nisam si nikad davala injekciju na taj način, joj uvijek nešto novo.
Flowerson, samo da se rodi. Ja recimo nemam ni strah od poroda nit se bojim beba, meni to tako nekako prirodno ali se zato užasavam trudnoće. Tj strah me spontano, a to valjda mora tako biti sa našim iskustvima.
Uvijek treba aspirirati jer ako pogodite zilicu/kapilaru treba promijeniti mjesto/kut uboda. To Vam uvijek rade koje god inekcije Vam daju….
Sa penovima to ne možete.
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Razumna od ❤️ zelim da je dobitan i da mrvice ne pustaju mamu i sada samo opusteno i pozitivno 🤞
Sto se tice clexana, ne znam koji si dio grada, ali da odes u bilo koju polikliniku sestre ce ti pokazati kako se pika, ako ti se bolnica ne javlja, ili dom zdravlja, ja sam tako uletila u prvu polikliniku kad sam imala stopericu koja se mucka i rekla mogu li me piknuti, i jesu, ok, naplatila je to 25eura ali Boze moj, u tom trenutku da je rekla 100 eura ja bi platila 😂
Flowerson hvala ti na lijepim željama, i ja se nadam najboljem ali i sama znas da na neke stvari ne mozes utjecati.
Drago mi je da si se javila. Svaki pocetak je tezak, pogotovo za nove roditelje, nemam svoju djecu ali sam bila uz sestru non stop kad su se klinci rodili i pomagala joj da bi ona malo spavala, tako da na neki nacin razumijem. Ali vjerujem da drzati svoje dijete u narucju, zaspati pored njega, taj miris bebe, da je to neopisivo i vrijedno svake neprospavane noci ❤️
Uzivajte u svojoj djevojcici i saljem vam 😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Evo da se i ja javim punkcija je protekla uredno, imam 13 stanica nece biti sve zrele jer bilo je par od 15 folikula nisu dovoljno narasli, najveći folikula je bio 24,8 više cu znati sutra. Eto nek se jednom piše o nama od neplodnog para roditelji 4-vero li više djece /nadam se.
Razumna, PBTAB sretnoo PUPO, nek vam ovaj put bude uspjesno 🤞🤞🤞🥰
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji