mica - super 👏👏nek se dupla 👍👍
tincica - bila blastica u pitanju?
Razumna - pupo🤞🤞
Flo - ❤️
npelica - 🤞za dobru berbu
Maus - juhuuu 🤞nek bude tulumu labu
Sanjushka - 🤞🤞
Da da, blastica u pitanju, danas 7. dnt ujutro , trakica bijela kao snijeg, sve mi je izglednije da ništa od ovoga, ponovno. 🤷♀️ Zašto se neće zakačit nije mi jasno... Vještica treba stići prekosutra, nikakvih simptoma trudnoće nema, samo sam jedan dan imala u 3 navrata kao da mi nadolazi mlijeko feeling (kontam da je to od utrogestana) ali poslije više ništaa, niti je bilo krvarenje implementacijsko, na prolutex inekcijama sam, nastavljam do bete, pa kako bude. Beta je 25.-og.. Imam osijećaj nekad da se sve ovo događa jer su mi jajašca stara i da zato neće pa neće. Pri tome ne mislim da su jajašca "stara" zbog godina nego zbog jednostavno imam feeling da im je prošao rok trajanja. 😒 Neke curke u mojim godinama imaju izvrsna jajašca, meni se čini da moja nisu kvalitetna. Još 1 postupak na rn hzzo, a onda privatno.. Bože daj nam svima snage samo ❤️❤️
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Da da, blastica u pitanju, danas 7. dnt ujutro , trakica bijela kao snijeg, sve mi je izglednije da ništa od ovoga, ponovno. 🤷♀️ Zašto se neće zakačit nije mi jasno… Vještica treba stići prekosutra, nikakvih simptoma trudnoće nema, samo sam jedan dan imala u 3 navrata kao da mi nadolazi mlijeko feeling (kontam da je to od utrogestana) ali poslije više ništaa, niti je bilo krvarenje implementacijsko, na prolutex inekcijama sam, nastavljam do bete, pa kako bude. Beta je 25.-og.. Imam osijećaj nekad da se sve ovo događa jer su mi jajašca stara i da zato neće pa neće. Pri tome ne mislim da su jajašca "stara" zbog godina nego zbog jednostavno imam feeling da im je prošao rok trajanja. 😒 Neke curke u mojim godinama imaju izvrsna jajašca, meni se čini da moja nisu kvalitetna. Još 1 postupak na rn hzzo, a onda privatno.. Bože daj nam svima snage samo ❤️❤️
Žao mi je za negativan testic, drzim fige da je mozda jos rano 🤞 i razumijem te skroz, meni su isto kad sam prvi put dosla rekli pa vi ste mladi, sve je u redu, dovoljna ce biti inseminacija, pa evo na kraju nakon 2 ivfa nista. Sjecam se anesteziologice na prvoj aspiraciji kad je rekla pa vi imate 27, ja u vasim godinama skoro ni menstruaciju jos nisam dobila a vi vec tu 🤦♀️ Najgore je to sto ne znas zasto, ne znas sto lijeciti kad nemas sto, i ja sam pocela sumnjati u svoje js 🤷♀️
Ali eto, samo glavu gore i nema odustajanja💪
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Tincica zao mi je 😔 kako kaze Luna, glavu gore i hrabro naprijed 🍀
Sanjushka super, sretno sutra na pregledu, i drzim fige za ovaj ciklus 🤞🍀
Cure vadila sam u 8 betu, 844.7 je 🥳 u ponedjeljak jos trecu 🤞🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
mica - super 👏👏nek se dupla 👍👍
tincica - bila blastica u pitanju?
Razumna - pupo🤞🤞
Flo - ❤️
npelica - 🤞za dobru berbu
Maus - juhuuu 🤞nek bude tulumu labu
Sanjushka - 🤞🤞
Da da, blastica u pitanju, danas 7. dnt ujutro , trakica bijela kao snijeg, sve mi je izglednije da ništa od ovoga, ponovno. 🤷♀️ Zašto se neće zakačit nije mi jasno… Vještica treba stići prekosutra, nikakvih simptoma trudnoće nema, samo sam jedan dan imala u 3 navrata kao da mi nadolazi mlijeko feeling (kontam da je to od utrogestana) ali poslije više ništaa, niti je bilo krvarenje implementacijsko, na prolutex inekcijama sam, nastavljam do bete, pa kako bude. Beta je 25.-og.. Imam osijećaj nekad da se sve ovo događa jer su mi jajašca stara i da zato neće pa neće. Pri tome ne mislim da su jajašca "stara" zbog godina nego zbog jednostavno imam feeling da im je prošao rok trajanja. 😒 Neke curke u mojim godinama imaju izvrsna jajašca, meni se čini da moja nisu kvalitetna. Još 1 postupak na rn hzzo, a onda privatno.. Bože daj nam svima snage samo ❤️❤️
Žao mi je zbog bijelog testa, ali možda je kasnila implatacija.
Iskreno i ja stalno mozgam jesu li moje js prastare.
Glavno pitanje je ako jesu što se onda mučim.
I realno ja mogu biti bilo kome mama samo da budem mama. A vidim da se druge žene bore dok god imaju i jednu stanicu svoju i u većini slučajeva se taj trud isplati.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Tinčica, žao mi je, glavu gore.. i da, najgori je taj osjećaj kad ne znaš zašto neće.. suosjećam.. drži se ❤️
Korni, ženoo rasturaš s betama, divnoo 🥳❤️
Sretno svima ❤️
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Tincica zao mi je 😔 kako kaze Luna, glavu gore i hrabro naprijed 🍀
Sanjushka super, sretno sutra na pregledu, i drzim fige za ovaj ciklus 🤞🍀
Cure vadila sam u 8 betu, 844.7 je 🥳 u ponedjeljak jos trecu 🤞🍀
Super beta cestitam ti! 🤗 samo nek nastavi sve tako lijepo dalje 🤞🥰 koliko god je ovako u svakodnevnom zivotu kad cujes da je neko “slucajno” ostao trudan drago zbog njih ali se u drugu ruku rasplaces zbog sebe, kad je to neka od vas ovdje onda ti je samo iskreno drago da je neko konacno uspio❤️
🙎🏻♀️28- AMH 18 pmol/L, heterozig. MTHFR, PAI-1 homozig. 4G
🙍🏻♂️28 normo->asteno->normo
Betaplus
1. 05/23 IVF letrozol 5x2, ovitrelle- 4js - 1 oplodena, triploid ET❌
2. 10/23 ICSI Gonal F 150, Cetrotide, Ovitrelle➡️15js➡️9 oplođeno➡️vracen 1 trodn. (10st), 4 🐧 test neg
3. 11/23 prir. FET jedne blastice, test neg
4. 12/23 stim. FET, 9dpt beta 137,5, 11dpt beta 304,08, 13dpt-540, 15dpt-1189, 20dpt- 5897, 6+4 ❤️
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;51;28/st/2024
Mimi992 samo da pojasnim, nema nikakve veze s tobom osobno samo ne bi htjela da si netko krivo daje lijek. Sorry, ako je ispalo ružno, nije mi to bila namjera 🤗
Nisam to shvatila kao ništa ružno. Isto sam pitanje pitala u dnevnoj bolnici rekla je obavezno!!! Ugl Hvala na info. Samo mi je žalosno da mi je sestra koja mi daje clexane uvjeravala u “krivo”. Bas ću joj rec kad odem po sljedeću dozu!
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Cure koje su bile na bolovanju nakon FET-a, imam ga u utorak i nisam pitala kad vadim betu. Znate li? Radi se o blastici. Moram poslodavcu reći do kad sam na bolovanju. Mislila sam nakon druge pozitivne bete otići odmah na komplikacije, no s obzorom na to da se niti prva pozitivna u ova 2 IVF-a nije dogodila, nisam ništa niti govorila. Do sad sam nakon svakog ET i jednog FET-a doma bila samo par dana. Sad zbog pritiska bližnjih da je baš to što nisam doma razlog "neuspjeha' (lol), bit ću doma od 0. dana. Molim pomoc.
Bok svima i sretno svima!
Meni su rekli da imam pravo na bolovanje dva tjedna. Betu vadis obicno 12 dan pa ako je pozitivna onda oper nakon 2 dana da vidis da li se dupla. Ja sam npr sada vadila 11 dan jer je 12 dan mi subota.. Ali evo tako su meni rkelo. I meni pise na otpusnom pismu kada se vadi beta..pogledaj mozda su napisali tamo di pise i terapija.
👱 AMH 32,5, Prohodnost jajovoda 👌
Dva puta micanje polipa. Svi nalazi uredni.
🧔 Sve uredu 21.05. Aspiracija 10 jajnih stanica 6 oplođenih
27.05. 2🐧🐧vracene blastice ▶️ 11dan beta217 13dpnt ➡️328 16dpt➡️702
27.06.❤️ 11.07.💔
9.10🐧
11dpt ➡️625, 14dpt➡️2338
06.11.6+3 UZV ❤️
14.11. 7+4 ❤️ 20.11 8+4❤️
Jurky hvala ti 🤗❤️
Luna istina, bas si lijepo napisala 😊 plusici s foruma su posebni 🥰 hvala ti ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure koje su bile na bolovanju nakon FET-a, imam ga u utorak i nisam pitala kad vadim betu. Znate li? Radi se o blastici. Moram poslodavcu reći do kad sam na bolovanju. Mislila sam nakon druge pozitivne bete otići odmah na komplikacije, no s obzorom na to da se niti prva pozitivna u ova 2 IVF-a nije dogodila, nisam ništa niti govorila. Do sad sam nakon svakog ET i jednog FET-a doma bila samo par dana. Sad zbog pritiska bližnjih da je baš to što nisam doma razlog "neuspjeha' (lol), bit ću doma od 0. dana. Molim pomoc.
Bok svima i sretno svima!
Imaš pravo na 14 dana bolovanja. Neki daju prije, neki ne, ali na ovo sigurno imaš pravo.
Žao mi je da te tvoji pritišću.. Bila sam svaki put kući od prve folikulometriju i eto, nije uspjela. Želim da ti sada uspije i neka te nitko ne uvjeri da si za nešto kriva 🤞🤞🤞🤞🤞
Dovoljno same proispitujemo svaki korak milijun puta 😔
Mi 41, naše ❤️ 13g
Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
ET/FET x 9, Missed x 1
Hysc x 5, Lpsc x 1
Resekcija septuma x 3
Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
Klinika x 2
Dear past, thank you for the lessons.
Dear future, I am ready.
Sortiraj odgovore