Npelica - hahaha jesi me nasmijala 😃sretno 🤞
Sanjuska - na sto muka si 🤦♀️
PBTAB - juhuuu uskoro PUPO 👏👏👏
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Jutro curke❤️
Korni testic je odlican i nakon 2 dana se bas lijepo vidi kako tamni 🥰🥰🥰
Npelica jesi nam stigla u Zg? Ta nasa guzva je strava, izbjegavaj bit u autu od 7-8:30 i od 15-17 i onda je podnosljivo😁
Deramer i meni je malag stalno u mislima i molitvi, bude se javila kada ce to biti moguce.
Ako nas citas, saljem ti najveci zagrljaj😘
Ivka sve se pretrpi radi malih prascica ❤️💙
Srculence moze ti ispadati kosa i od terapije, ali inace ovo sad vrijeme je za to idealno, uvijek kosa vise ispada u jesen i proljece, tako je meni moja frizerka rekla 😊
Anii bebach je suoer i bas mi drago da sve ise svojim tokim i da lijepo napreduje.
Stela &Anii ne zamarajte se kilama, niste bile u katastrofi na pocetu pa sad je bitno samo opusteno, a kasnije cete to rijesavat. Kaze vam netko tko je u 6 + na vec i tako 20 previse od samog pocetka prije tridnoce🤷🏻♀️🙈
Maus meni su uvijek rekli apstinencija od 3-5 dana i tako smo se drzali i uvijek je bilo sve ok (mislim njegov nalaz je uvijek bio cudo i tak)
Netko je pitao za odnose, zaboravila sam, nama je nakon transfera bilo zapranjeno, a kako sam kasnije imala hematom i jednom prokrvarila sva sam splasena i jednostavno ne mogu, kaj ce on jadan 🙈
Ljubim vas sve i bas sam sretna radi plusica i poz betw, zelim vam od srca da svi sto prije ugledate isto🥰😘
Ja isto mislim na mala g, kao da se sjecam da joj je termin sad u 10.mjesecu, ako nas čitaš sretno mala😘
Takodjer da li tko ima novosti u svezi Lorne? Vidim da je nema vise
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
Helou, napokon mi javili kad je FET, petak 7 ujutro 🤦🏻♀️😂
Bit ce dr.Vrčić umjesto Radončića i veselim se 🤞
Sretnooo, nek ti bude uspjesan 🤞🤞🥰
I jel ti to prirodni fet? sori nisam sve popratila
I jel ide u prirodnom stoperica ili bas nikakvi lijekovi osim pretpostavljam progesterona nakon transfera?
Hvala ti 😊
Prirodni fet je. U prirodnom se može ispratiti folikul do kraja , dok sam ne ode, a i ne mora, u tom slucaju u odredenom trenutku kad to dr odredi ide štoperica i unutar 36h dolazi do ovulacije.
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Zna li netko koje su “normalne” vrijednosti progesterona??
Poliklinika u kojoj sam radila IVF me prvi puta poslala da 5. Dan odem vaditi razinu progesterona da vide ako mi trebaju povisiti terapiju utrogestanom?
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Korni divan je testić baš lijepo tamni 🥰
NPelica sretno, javi nam stanje 😁🥰
Tikvice ma koliko god da dobijem nije mi bitno samo da je prasac dobro😁
Sunce neki liječnici vole da je max do 2.5 dok neki vole da je ispod 2, meni tvoj tsh nije zabrinjavajući ali mi se čini da su ti antitijela povišena (ne znam što si točno vadila i koja je ref vrijednost) što može ukazivati na autoimuno oboljenja onda Hashimoto, ali to ćeš najbolje vidjeti sa endokrinologom koji je ipak stručniji, sretno 🤞
Sanjushka sve je stvar što ti i tvoj suprug/partner želite po meni se KBC Ri ne može mjeriti sa privat poliklinikama, a i ima dosta primjera na forumu gdje cure nisu tamo zadovoljne,sve je stvar kako se vi dog 🥰
Bajadera ja pijem svaki dan magnezij od početka trudnoće, nekada sam baš zbog probave znala i po dvije one vrećice uzeti ali mi ništa nije pomogao 🙈
Amalija malojG je bio termin u 10 mj ali zbog bebe i teže dijagnoze (ne mogu se sjetiti naziva) bio je dog za inducirani ranije, ja se nadam da će se javiti kada smogne snage🥰
Mimi 992 na nalazu ti pišu ref vrijednost meni je bio oko 22 (ne sjećam se točno) bez obzira na Cyclogest i Duphaston pa mi je dr uveo svaki drugi dan Prolutex, onda sam ga opet vadila uz betu pa je bio oko 30 pa mi je dr pojačao Prolutex na svaki dan, kolika ti je vrijednost?
Netko je pitao za spolne odnose mi nismo smjeli uopće pa nam je dr rekao u 12 tt da smijemo ali obzirom na vaginaleta samo isključivo uz kondome, a kako smo oboje bili u strahu nismo niti pokušavali niti mi je teško, niti je njemu teško, znam koji mi je cilj i da mi netko sada kaže da ne smijem naredne dvije godine ni to mi ne bi bio problem 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Korni divan je testić baš lijepo tamni 🥰
NPelica sretno, javi nam stanje 😁🥰
Tikvice ma koliko god da dobijem nije mi bitno samo da je prasac dobro😁
Sunce neki liječnici vole da je max do 2.5 dok neki vole da je ispod 2, meni tvoj tsh nije zabrinjavajući ali mi se čini da su ti antitijela povišena (ne znam što si točno vadila i koja je ref vrijednost) što može ukazivati na autoimuno oboljenja onda Hashimoto, ali to ćeš najbolje vidjeti sa endokrinologom koji je ipak stručniji, sretno 🤞
Sanjushka sve je stvar što ti i tvoj suprug/partner želite po meni se KBC Ri ne može mjeriti sa privat poliklinikama, a i ima dosta primjera na forumu gdje cure nisu tamo zadovoljne,sve je stvar kako se vi dog 🥰
Bajadera ja pijem svaki dan magnezij od početka trudnoće, nekada sam baš zbog probave znala i po dvije one vrećice uzeti ali mi ništa nije pomogao 🙈
Amalija malojG je bio termin u 10 mj ali zbog bebe i teže dijagnoze (ne mogu se sjetiti naziva) bio je dog za inducirani ranije, ja se nadam da će se javiti kada smogne snage🥰
Mimi 992 na nalazu ti pišu ref vrijednost meni je bio oko 22 (ne sjećam se točno) bez obzira na Cyclogest i Duphaston pa mi je dr uveo svaki drugi dan Prolutex, onda sam ga opet vadila uz betu pa je bio oko 30 pa mi je dr pojačao Prolutex na svaki dan, kolika ti je vrijednost?
Netko je pitao za spolne odnose mi nismo smjeli uopće pa nam je dr rekao u 12 tt da smijemo ali obzirom na vaginaleta samo isključivo uz kondome, a kako smo oboje bili u strahu nismo niti pokušavali niti mi je teško, niti je njemu teško, znam koji mi je cilj i da mi netko sada kaže da ne smijem naredne dvije godine ni to mi ne bi bio problem 😁
23.9 pretpostavljam da gledam luteinsku fazu 3.82-50.56
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
evo mene curke sa uzv-a.. dr nije baš zadovoljan kako sam reagirala na terapiju, očekivao ih je više, obzirom na godine, ali nema veze.. treba nam samo jedna 🤗🤞 ima ih 5-6.. desni jajnik -13 i 12 mm, lijevi- 13, 14, 12.. endo 8mm.. osjetim jajnike, kaže da mi se jedan zaglavio 🙈
Nedjelja stoperica, I utorak punkcija🤗
Sretno svima 🤗
Procitam zaostatke kad izađem iz gužve 🙈😅
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Žene moje nikako mi nije jasno kako moze doci do izvanmaternicne trudnoce kad je MPO u pitanju. Zar oni ne smjeste taj embrij u maternicu još uz onaj embryoglue kako ode van maternice
NPelica obzirom da ti je to kod njih prva stimulacija nije mogao dr niti znati kako ćeš reagirati bitno da ima jajčeka i da se ima s čim raditi, ako se meni osobno jedino kod njih ne sviđa što većina žena ima isti protokol, bitno da ima materijala sve drugo je manje bitno, sretno 🤞🥰
Anchyyy moja prijateljica je muko mučila sa bolnim transferom kao i ti, ali evo prije mj je postala mama, nadam se da i tebe čeka takav scenarij 🤞🥰
Mimi992 neki dr će ti reći da je progić u ref intervalu ali obzirom da si na utrićima po meni ne bi bilo loše da ti pojačaju još možda sa Duphastonom, ali to je samo moje laičko mišljene.. znam koliko je muke meni zadao progić i dok nisam dobila udarne doze istoga nisam niti mogla ostati trudna recimo kod mene je uz Cyclogest od 800 mg, Duphaston 3 puta na dan i plus Prolutex svaki dan bio konstantno oko 30 i tako se i držao i na tim sam dozama bila sve dok posteljica nije u potpunosti pteuzela svoj posao.... kako je meni dr objasnio čim on krene padati nažalost maternica se priprema za mengu i embrij I ako se uhvatio jednostavno ne može opstati jer se maternica kreće ljuštiti, vidi s dr da ti malo pojačaju doze nije na odmet🤞🥰
Maus prvo embrioglue nije ljepilo koje će zalijepiti embrij u maternicu jer da je to tako svaka žena ovdje bi bila trudna, to je samo medij, u koji stavi embrij par sati prije transfera, koji je obogaćen hijaluronskom kiselinom plus još neke pizdarije koji su sličnog sastava kao "ambijent" u maternici, ali taj isti embrij nakon transfera "pluta" u maternici i traži pogodno mjesto za implataciju, ukoliko u samoj maternici nisu povoljni uvjeti postoji mogućnost da se embrij vrati prema jajovodu i tamo se "implatira" tako da nema veze što dr smjesti embrij u maternicu jer taj isti embrij sam bira njemu pogodno mjesto za implataciju 🤷♀️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Žene moje nikako mi nije jasno kako moze doci do izvanmaternicne trudnoce kad je MPO u pitanju. Zar oni ne smjeste taj embrij u maternicu još uz onaj embryoglue kako ode van maternice
Meni je embrion otisao u jajovod...najgluplja situacija iskreno, uradis test pozitivan, beta dobra, dupla se na 48 sati, otisla na uzv poslije 15 ploda nigdje...beta i dalje raste samo ne pravilno, tek se za par dana ukazao plod u jajovodu i onda hitna op
🙍♀️ 1989.
🙎♂️ 1989.
🙍♀️ endometrioza, pcos, ir, pai 1......
👼 ICSI 2019, 17jc, 12 oplodjenih, transfer 2-3.dan, 26.11.2019.rodila se Masa
❌️ 2022. FET, vanmatericna
❌️ 2023.oktobar ICSI, 4jc, 3 oplodjene, jedna transfer...beta 0.3
Sortiraj odgovore
Najstariji