![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Love drzim fige da upali! 🤞🤞 kad vec isprobavamo razne mogucnosti i sta sve prodje kroz nase tijelo, zasto ne probat i sa tim...
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Hvala vam svima na rijecima utjehe, daju mi nadu da izadjemo iz ovog pozitivni 🤞❤️🥰 uz vas sam puno pametnija i ne znam kako bi ovo sve islo bez ovog copora zena u kojem svi imamo isti cilj ❤️
Draga Ivkaamislim da sam ti već pisala vezano za tu prehladu i imunitet..ja sam od 4 transfera imala samo jedan uspješan i pozitivnu betu I to baš onda kad sam bila prehlađena,mala fibra,kasljala kihala..eto..a sada peti put sam dobila decortin da mi oslabi imunitet kako bi se embrij primio i kako ne bi tijelo ga dozivilo kao strano tijelo kao što to očito bude kod dobrog imuniteta..iskreno evo volila bi i ja da sam se prehladila jer prije bi prije vjerovala u pozitivan ishod..ne brini ništa i ne nerviraj se jer prehlada ti može samo pomoći kod implatancije 🤗
I kod mene je bio isti slučaj… prehlada, kihanje, kašljanje i primilo se! Zanima me, kažeš da si sad dobila decortin da ti oslabi imunitet? Baš sam guglala, to su neke tablete? To ti je doktor prepisao? Prvi put čujem za to, kako to funkcionira?EasyGoing, prvi put sam ih sada dobila, ovo mi je 5ti transfer ( 2 svježa, 3 Fet-a ). Mpo doktor mi je sada ovaj 5ti put ih prepisao i s tim receptom u ljekarni uzela. Decortin 5mg tabl, 1 dnevno.. ne mogu ti baš puno kazati jer i meni je prvi put ali bilo je ovde cura koje su to uzimale po preporuci mpo doktora, u svakom slučaju služi kaoimunosupresor i daje se kako bi zavarao tijelo da embrij koji se pokuša impl. nije uljez, strano tijelo, pa da ga ne odbaci..nekom pomogne neko ne, ko će znati..eto vidit ćemo za koji dan na mom primjeru..
Kad sam vidila tvoj post išla sam guglat i pročitala sam uputu o lijeku al nisam mogla skužit kako bi ti to srušilo imunitet a baš me zanimalo. Vidim da spada u kortikosteroide i nisan mogla shvatit primjenu u mpo. Zainteresiralo me je jer i moj jedini uspješan transfer bio baš pri padu imuniteta. Ajde, držimo fige i tebi i Ivki da bude uspješan!! Sretnooo i čekamo rezultate!! :)
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Drage moje, danas ujutro mi je malo sukrvice (jedna kap mozda) ali kad sam se obrisala nije vise nista bilo.
Napravila sam test jucer dvije debele crte su bile 🥰☺️
Ali sad me ovo malo zabrinulo 😬 jel imala koja od vas takvu situaciju?
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
Drage moje, danas ujutro mi je malo sukrvice (jedna kap mozda) ali kad sam se obrisala nije vise nista bilo.
Čestitam na testu!🥳 Hoćeš ponavljati sutra?
Moguće da ti je neka žilica pukla pa otuda krv. Ako nije obilno krvarenje, nebi se previše brinula radi te kapljice. Samo obrati pozornost da nebi bilo obilnije krvarenje praćeno bolovima, u tom slučaju bi bilo dobro otići na hitnu, ali ovako kap-dvije nije ništa strašno, posebice nakon transfera i svega dok je sve dolje osjetljivo i iziritirano.😉🤗
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Čestitam na testu!🥳 Hoćeš ponavljati sutra?
Moguće da ti je neka žilica pukla pa otuda krv. Ako nije obilno krvarenje, nebi se previše brinula radi te kapljice. Samo obrati pozornost da nebi bilo obilnije krvarenje praćeno bolovima, u tom slučaju bi bilo dobro otići na hitnu, ali ovako kap-dvije nije ništa strašno, posebice nakon transfera i svega dok je sve dolje osjetljivo i iziritirano.😉🤗
Buduci da mi se lijepo beta dupla i test je bas sa dvije debele crte rekla mi je doktorica da ne trebam nista do ultrazvuka koji je 18.08. ☺️
Hvala za informaciju ❤️☺️
Nadam se i ja da ce sve biti dobro i da je neka zilica nije se ponavljalo za sad. 😌
🙋🏻♀️32 god. endometrioza koja nije operativna,trombofilija
🙋🏻♂️37god. (sve uredno)
2/2023 prvi postupak,biokemijska ❌
6❄️
07/2023 transfer, u 7tj spontani 😔💔
9/2023 konzultacije
04.10.Transfer + embryoglue,spontani u 8 tjednu💔
•01/2024 Trombofilija/Heparin💉
•⌛️ 2mj. 2024 Konzultacije ŠKVORC
07.03. FET /Beta❌ 09.05 FET/beta❌ 16.10.FET/BETA 28.10.❌ 10.12.FET/BETA❌
Pozdrav. Molim vas da me utješite
Trudna sam 7+4. Od početka trudnoće se vidjela samo GV u maternici i tako je i na današnjem pregledu, a zadnjih 7 dana isla sam na svaka 2 dana da se prati ima li pomaka. Beta je u blagom porastu, znači ne dupla se ali i ne pada, a gv svaka 2 dana bude po par mm veća. Moja dr je planirala kiretirati to sutra. Odem i kod druge doktorice danas po još jedno mišljenje da bi mi ona rekla možda je vanmatericna. Je li moguće tako nešto žene iako ima GV u maternici? Istraumirana sam HELP
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Draga Dada….molim te mi reci kolika ti je beta i da li se pravilno duplala.... napisi rezultate ...
Na žalost nepravilno duplanje skoro nikada ne zavrsi dobro.... verovala ili ne upravo prolazim isto.... em sto mi je mala pocetna beta em zadnje duplanje nepravilno.... ocekujem svašta....
Moze ukazivati na rani pobacaj....
Ako nema ploda.... moze plod biti negde drugo....
Znam kako se osecas ali nisam doktor.... mogu ti samo reci da nikad nije dobro nepravilno duplanje .....😔.... ili slab rast. Ja cekam Betu i ultrazvuk jer se sad nece videti nista na ovako nisku betu....
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Draga Dada….molim te mi reci kolika ti je beta i da li se pravilno duplala…. napisi rezultate …
Na žalost nepravilno duplanje skoro nikada ne zavrsi dobro…. verovala ili ne upravo prolazim isto…. em sto mi je mala pocetna beta em zadnje duplanje nepravilno…. ocekujem svašta….
Moze ukazivati na rani pobacaj….
Ako nema ploda…. moze plod biti negde drugo….
Znam kako se osecas ali nisam doktor…. mogu ti samo reci da nikad nije dobro nepravilno duplanje …..😔…. ili slab rast. Ja cekam Betu i ultrazvuk jer se sad nece videti nista na ovako nisku betu….
2.8. 3750
4.8. 4300
Nije mi jasno jer je moja dr rekla da ima gestacijska I da je to gestacijska bez ploda, kao blighted ovum
Uz je radila i oba jajnika nije ništa vidjela..
Sutra vjerovatno idem na kiretazu ali me strah te vanmatericne
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
I mene je strah.... ali nema sta.... odradimo to .... ako jeste ,nema druge...
Ako nije videla nista u jaj. ne verujem da je Vm...vec samo B. O.
Nadam se da ce sve proci sto bezbolnije.... po ovome definitivno Beta je stala ....
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
I mene je strah…. ali nema sta…. odradimo to …. ako jeste ,nema druge…
Ako nije videla nista u jaj. ne verujem da je Vm…vec samo B. O.
Nadam se da ce sve proci sto bezbolnije…. po ovome definitivno Beta je stala ….
A sad mi stigla beta od danas i iznosi 6700..
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
IR ➕️
Sortiraj odgovore
Najstariji