Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Love83
    05. Kolovoz 2023. 14:53

ivkaa

Hvala vam svima na rijecima utjehe, daju mi nadu da izadjemo iz ovog pozitivni 🤞❤️🥰 uz vas sam puno pametnija i ne znam kako bi ovo sve islo bez ovog copora zena u kojem svi imamo isti cilj ❤️

Draga Ivkaa  mislim da sam ti već pisala vezano za tu prehladu i imunitet..ja sam od 4 transfera imala samo jedan uspješan i pozitivnu betu I to baš onda kad sam bila prehlađena,mala fibra,kasljala kihala..eto..a sada peti put sam dobila decortin da mi oslabi imunitet kako bi se embrij primio i kako ne bi tijelo ga dozivilo kao strano tijelo kao što to očito bude kod dobrog imuniteta..iskreno evo volila bi i ja da sam se prehladila jer prije bi prije vjerovala u pozitivan ishod..ne brini ništa i ne nerviraj se jer prehlada ti može samo pomoći kod implatancije 🤗

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Love83
    05. Kolovoz 2023. 14:54

I pratimo se Ivka sa betom, isti dan nam bio transfer ❤️🤞🙏

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

ivkaa
    05. Kolovoz 2023. 16:10

Love83

ivkaa

Hvala vam svima na rijecima utjehe, daju mi nadu da izadjemo iz ovog pozitivni 🤞❤️🥰 uz vas sam puno pametnija i ne znam kako bi ovo sve islo bez ovog copora zena u kojem svi imamo isti cilj ❤️

Draga Ivkaamislim da sam ti već pisala vezano za tu prehladu i imunitet..ja sam od 4 transfera imala samo jedan uspješan i pozitivnu betu I to baš onda kad sam bila prehlađena,mala fibra,kasljala kihala..eto..a sada peti put sam dobila decortin da mi oslabi imunitet kako bi se embrij primio i kako ne bi tijelo ga dozivilo kao strano tijelo kao što to očito bude kod dobrog imuniteta..iskreno evo volila bi i ja da sam se prehladila jer prije bi prije vjerovala u pozitivan ishod..ne brini ništa i ne nerviraj se jer prehlada ti može samo pomoći kod implatancije 🤗

Znaci, sreca je sta sam osjetljiva na klime, pogotovo di ih drze na 21°, a muz nervozan jer sam si dopustila prehladu i zapravo on se najvise boji.. 
    naravno da se pratimo, nadam se pozitivnom ishodu❤️ nadam se da cu izdrzat da test ne napravim😂

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

• Love83
    05. Kolovoz 2023. 17:28

ivkaa

Love83

ivkaa

Draga Ivkaamislim da sam ti već pisala vezano za tu prehladu i imunitet..ja sam od 4 transfera imala samo jedan uspješan i pozitivnu betu I to baš onda kad sam bila prehlađena,mala fibra,kasljala kihala..eto..a sada peti put sam dobila decortin da mi oslabi imunitet kako bi se embrij primio i kako ne bi tijelo ga dozivilo kao strano tijelo kao što to očito bude kod dobrog imuniteta..iskreno evo volila bi i ja da sam se prehladila jer prije bi prije vjerovala u pozitivan ishod..ne brini ništa i ne nerviraj se jer prehlada ti može samo pomoći kod implatancije 🤗

Znaci, sreca je sta sam osjetljiva na klime, pogotovo di ih drze na 21°, a muz nervozan jer sam si dopustila prehladu i zapravo on se najvise boji..
    naravno da se pratimo, nadam se pozitivnom ishodu❤️ nadam se da cu izdrzat da test ne napravim😂

U mene su trodnevni vraćeni pa ne znam uopće jel mi pametno raditi test jer je ovdje curama za trodnevne bilo i na 11ti dan sjena, ako ti je blastica može se napraviti 6ti 7. dan trebalo bi neku sjenicu baciti.. 

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

EasyGoing
    05. Kolovoz 2023. 17:55

Love83

ivkaa

I kod mene je bio isti slučaj... prehlada, kihanje, kašljanje i primilo se! Zanima me, kažeš da si sad dobila decortin da ti oslabi imunitet? Baš sam guglala, to su neke tablete? To ti je doktor prepisao? Prvi put čujem za to, kako to funkcionira?

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

Lulii
    05. Kolovoz 2023. 18:00

Drage borilice... 
    Napisala sam dugi post, sve izbacila iz sebe. Kad sam ga pročitala vidim da djeluje tužno, lošije od onoga kako se osjećam. A ne želim vam ovdje  unositi tugu. Zato ću samo kratko reci da pratim ovaj forum od samih početaka, s pauzama kada osjetim da mi treba odmak od svega. Navijam za svih, veselim se i tugujem sa svima vama.
    Nakon 10 godina iščekivanja, zadnjih 6 u mpo došli smo do kraja. Ali imam još dva zametka...
    Zanima me ima li tko iskustva s prim Strelecom? 

Mi 41, naše ❤️ 13g
    Za drugo ❤️ borba 11g, od toga 6g MPO
    IUI x3, Prirodni IVF x 1, Stimulirani IVF x 5
    ET/FET x 9, Missed x 1
    Hysc x 5, Lpsc x 1
    Resekcija septuma x 3
    Mthfr, Pai 4g/5g, faktor V Leiden.....
    Klinika x 2

Dear past, thank you for the lessons.
    Dear future, I am ready.

Sreca3
    05. Kolovoz 2023. 18:18

Draga Luli…dobro nam dosla....ja osobno nemam iskustva sa njim, napiši nam nešto više o tvojoj borbi, mozes u potpisu....žao mi je što mislis da je kraj ali mozda se sve preokrene... imaj vere 🙏... i ako znam da je pretesko, treba stati kada osetis da si dala sve....

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

IKAR0808
    05. Kolovoz 2023. 18:55

EasyGoing

Love83

ivkaa

I kod mene je bio isti slučaj… prehlada, kihanje, kašljanje i primilo se! Zanima me, kažeš da si sad dobila decortin da ti oslabi imunitet? Baš sam guglala, to su neke tablete? To ti je doktor prepisao? Prvi put čujem za to, kako to funkcionira?

Decortin ti kao preporuku prepisuje MPO doktor, a tvoj primarni ginekolog izdaje recept (isto kao za progesteron,  folacin i  slično...) ne postoji dokazanom da pomažu,  koliko sam ja shvatila svaki doktor ima svoje viđenje o njemu. Ja sam ga koristila tek u zadnja 2 transfera a u MPO vodama sam 10 godina.  Nije se primilo. 

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 5+6❤️

EasyGoing
    05. Kolovoz 2023. 19:09

IKAR0808

EasyGoing

Love83

ivkaa

I kod mene je bio isti slučaj… prehlada, kihanje, kašljanje i primilo se! Zanima me, kažeš da si sad dobila decortin da ti oslabi imunitet? Baš sam guglala, to su neke tablete? To ti je doktor prepisao? Prvi put čujem za to, kako to funkcionira?

Decortin ti kao preporuku prepisuje MPO doktor, a tvoj primarni ginekolog izdaje recept (isto kao za progesteron, folacin i slično…) ne postoji dokazanom da pomažu, koliko sam ja shvatila svaki doktor ima svoje viđenje o njemu. Ja sam ga koristila tek u zadnja 2 transfera a u MPO vodama sam 10 godina. Nije se primilo.

Hvala ti na objašnjenju. Stvarno nisam prije za to znala, možda su cure pisale, al sam previdila.

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

• Love83
    05. Kolovoz 2023. 19:16

EasyGoing

Love83

ivkaa

EasyGoing, prvi put sam ih sada dobila, ovo mi je 5ti transfer ( 2 svježa, 3 Fet-a ). Mpo doktor mi je sada ovaj 5ti put ih prepisao i s tim receptom u ljekarni uzela. Decortin 5mg tabl, 1 dnevno.. ne mogu ti baš puno kazati jer i meni je prvi put ali bilo je ovde cura koje su to uzimale po preporuci mpo doktora, u svakom slučaju služi kao imunosupresor i daje se kako bi zavarao tijelo da embrij koji se pokuša impl. nije uljez, strano tijelo, pa da ga ne odbaci..nekom pomogne neko ne, ko će znati..eto vidit ćemo za koji dan na mom primjeru..

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.