Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    30. Srpanj 2023. 14:48

Blastice su genetski ispitane , priprema je jako zahtevna jer radis sve brate..... od uzv grudi do ultrazvuka stitnjace, MR Hipofize....krvne testove na trombofiliju,d-dimer,fibrinogen pa sve do krvne slike, urina i vitamina ej hormona stitnjace, ultrazvuk srca ma joooj ja sam  vise bila luda.

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

Jube2
    30. Srpanj 2023. 14:49

O, bogo.. vjerujem ti. Drzim fige 🤞🤞🤗

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

Sreca3
    30. Srpanj 2023. 14:58

Drzim i ja tebi....javljam sve i pratim sve cure i nadam se da ce moje iskustvo nekom pomoci kao sto je vase meni❤️.... 

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

anii208
    30. Srpanj 2023. 17:36

PBTAB evo da te umirim ja isto nemam nikakvih simptoma. U pocetku mi je bila kiselina i žgaravica a sad bas nista. Isto sam bila malo uplašena iskreno i zbog tvoje prve trudnoce pala si mi na pamet milijon puta🙈 al sad mi je vec sigurno 10-ak sta frendica sta poznanica reklo da nisu imale bas nikakvih simptoma. To me umirilo. Mislim da je fora u tome da žene vise pricaju o tome kad imaju neke gadne simptome nego kad nemaju. Pa onda nama ostane svima u glavi da mora bit mučnina ili slicno. Isto kao i kad slušamo priče s poroda. Vecinom se ljudi raspricaju i raspišu negdje s horor pricama kako je bilo, malo tko samoinicijativno isprica kako je porod prošao super🤗 Tako da bodrim tebe , bodrim sebe al stvarno ima puno trudnica bez simptoma i mislim da bi se trebale lagano krenut opustat. Ti si na uzv 2.8. koliko sam zapamtila, ja sam 1.8.na uzv i nipt i vjerujem da cemo obe mirne na godisnji🤗

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

PBTAB
    30. Srpanj 2023. 18:38

anii208

PBTABevo da te umirim ja isto nemam nikakvih simptoma. U pocetku mi je bila kiselina i žgaravica a sad bas nista. Isto sam bila malo uplašena iskreno i zbog tvoje prve trudnoce pala si mi na pamet milijon puta🙈 al sad mi je vec sigurno 10-ak sta frendica sta poznanica reklo da nisu imale bas nikakvih simptoma. To me umirilo. Mislim da je fora u tome da žene vise pricaju o tome kad imaju neke gadne simptome nego kad nemaju. Pa onda nama ostane svima u glavi da mora bit mučnina ili slicno. Isto kao i kad slušamo priče s poroda. Vecinom se ljudi raspricaju i raspišu negdje s horor pricama kako je bilo, malo tko samoinicijativno isprica kako je porod prošao super🤗 Tako da bodrim tebe , bodrim sebe al stvarno ima puno trudnica bez simptoma i mislim da bi se trebale lagano krenut opustat. Ti si na uzv 2.8. koliko sam zapamtila, ja sam 1.8.na uzv i nipt i vjerujem da cemo obe mirne na godisnji🤗

Hvala ti na ovim rijecima, puno mi znače 😊 
    Drago mi je čuti kako si dobro i sad kad sam pogledala tvoju traku dole, majko mila kako vrijeme leti 🙈 
    Jos malo pa ces saznati jel curka ili decko 😊 
    Jel naginjete vise curki ili decku, znam da svi zelimo zdravo dijete, to ce biti jer mlada si i nema brige ali uvijek ima nekih zelja sto bi netko zelio vise? 🙂
    Iskreno se nadam kako cu doci do tog prenatalnog i da ce sve biti dobro do kraja, puno sam opustenija nego prvi puta 🙂
    Ja sam sada na go 😂 bili malo na moru, i sad imamo doma neke radove po stanu, ja bi uvijek nesto renovirala, a muz ludi 😂🙈

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

anii208
    30. Srpanj 2023. 19:09

PBTAB

anii208

PBTABevo da te umirim ja isto nemam nikakvih simptoma. U pocetku mi je bila kiselina i žgaravica a sad bas nista. Isto sam bila malo uplašena iskreno i zbog tvoje prve trudnoce pala si mi na pamet milijon puta🙈 al sad mi je vec sigurno 10-ak sta frendica sta poznanica reklo da nisu imale bas nikakvih simptoma. To me umirilo. Mislim da je fora u tome da žene vise pricaju o tome kad imaju neke gadne simptome nego kad nemaju. Pa onda nama ostane svima u glavi da mora bit mučnina ili slicno. Isto kao i kad slušamo priče s poroda. Vecinom se ljudi raspricaju i raspišu negdje s horor pricama kako je bilo, malo tko samoinicijativno isprica kako je porod prošao super🤗 Tako da bodrim tebe , bodrim sebe al stvarno ima puno trudnica bez simptoma i mislim da bi se trebale lagano krenut opustat. Ti si na uzv 2.8. koliko sam zapamtila, ja sam 1.8.na uzv i nipt i vjerujem da cemo obe mirne na godisnji🤗

Hvala ti na ovim rijecima, puno mi znače 😊
    Drago mi je čuti kako si dobro i sad kad sam pogledala tvoju traku dole, majko mila kako vrijeme leti 🙈
    Jos malo pa ces saznati jel curka ili decko 😊
    Jel naginjete vise curki ili decku, znam da svi zelimo zdravo dijete, to ce biti jer mlada si i nema brige ali uvijek ima nekih zelja sto bi netko zelio vise? 🙂
    Iskreno se nadam kako cu doci do tog prenatalnog i da ce sve biti dobro do kraja, puno sam opustenija nego prvi puta 🙂
    Ja sam sada na go 😂 bili malo na moru, i sad imamo doma neke radove po stanu, ja bi uvijek nesto renovirala, a muz ludi 😂🙈

PBTAB i mene nekad šokira traka😂 kao da sam jucer dobila pozitivnu betu. Mi doma svi navijamo za curu i nekako imam od transfera osjecaj da je cura. Sad me bas zanima hocu li pogodit🤗 s obzirom da se rezultati cekaju do 5 radnih dana, racunam da cu do 8.8.sve znat🙏🏻 I vec sam se dogovorila s dr da mi odmah kaze da li zove ili samo salje mail da me nebi presjeklo kad vidim njegov poziv na godisnjem😂 Na sve mislim 🙈
    Ti onda radis nipt negdje oko 21.8.taman kad se R vrati s go🤗 Sve ce bit dobro. Uskoro cemo o kolicima 😘

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

PBTAB
    30. Srpanj 2023. 20:17

Anii Joooj curka ❤️ obozavam žensku djecu 😂🙈 
    I mi doma zelimo curku ali svekrva mi kaze da ima osjecaj da je decko 😂🤦🏻‍♀️
    R je na go do 4.9. koliko sam ga shvatila tako da cu nipt raditi u poliklinici gdje cu sad na pregled u srijedu.
    Mislim da mi je kasno da njega cekam 🤷🏻‍♀️ 
    Voljela bi kod njega ali Boze moj, covjek uziva na go ali rekao mi je da mu obavezno javim porukom sve nalaze koje dobim dok njega nema 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• majaaa2023
    31. Srpanj 2023. 09:23

Dobro jutro cure, ocekivano moja beta je bila 0. Molila bih savjet vas iskusnijih po pitanju odabira klinike / lijecnika. Naime, do sad sam bila u KBC Split i radila samo IVF zbog problema s jajovodima. Prvi stimulirani je zavrsio s hiperstimulacijom i trudnocom koja je zavrsila sa spontanim u 8 tt. Iz sljedeceg FET postupka smo dobili bebu. Novi FET je bio neuspjesan, beta 0, sljedeci stimulirani takoder neuspjesan beta 0, smrzlica nema. Ne kazem da je to krivnja doktora, ali razmisljam o promjeni lijecnika i pristupa lijecenju. Kako sam iz Dalmacije nemam zbilja nikakvih informacija o lijecnicima i klinikama u ZG osim onog sto sam uspjela naci na prvim stranicama ovog topica ali ni tamo nema bas previse info. Jednom prilikom sam bila kod dr. Vrčića u Hilarusu i ostavio je na mene dojam strucnjaka ali ne razumijem radi li on IVF postupke privatno ili u bolnici i radi li uopce Petrova postupke sad jer sam negdje nekad procitala da se renovira? Molim iskustva s doktorom Vrčićem i savjete gdje da krenem, kome da se obratim? Koja od privatnih poliklinika radi preko HZZO a da znate da prima nove pacijente?

• Maslačak1502
    31. Srpanj 2023. 09:56

Drage zene, koju bi privatnu polikliniku preporucile za veliki anomaly scan? 

💃94' Sve okej, AMH 12,9
    🕺91' Oligoasthenonecrozoospermia
    Vinogradska
    Transfer 1 blastice 2.05
    ❄️ 5 blastica
    Beta ➡️ | 13 dnt 640 🩵 | 15 dnt 1410 💙 | 29.05. Uzv 6+2 imamo 💕 | 14.06. drugi uzv 9+0 tt 💕 | 26.06 10+5 💕| 05.07 Rani probir - low risk 💕

• Love83
    31. Srpanj 2023. 10:13

Cure znate li kolike vrijednosti progesterona i estradiola trebaju biti pred ovulaciju? Jutros sam vadila zbog Fet, pa mi je visoko i jedno i drugo, preko referentnih vrijednosti pa mi nije jasno ništa. U gin idem popodne.

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.