![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Martinamila, Mehro 🥰🥰
Tikvica ako privatno radis briseve, a nosis ih preko uputnice na analizu onda ces vjv.nositi na Rockfelleovu ili Mirogojsku. I da fulas, to je jedno pored drugog…
Drago mi je vidjeti sve vise trudnicica i da sve ide po planu.. ❤️❤️
Ja razmisljam sto i kako i gdje. Mozete li mi reci ako netko zna kako su privat klinike u zg na GO? Im netko da radi u kolovozu, druga polovica kolovoza? Luci, Alea, Vrcic…?
Hvala puno.
Jube2 Vrcic ti se vraca s godisnjeg od 21.8….
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Pozdrav svima. Ja sam bila 10tak dana na godišnjem pa sam se isključila, ali vidim da forum ne jenjava :)
Martinamila83 držim fige za lijepu betu :) Što se tiče kupanja najbolje ti je pitati svog doktora. Meni su rekli da se mogu kupati, ali ne u bazenima i da pazim gdje sjedam, redovito presvlačenje i sl.
Tikvice, moj trenutni soc gin je na Srednjacima, ja sam briseve nosila u prilaz Baruna Filipovića. Tu me je uputio ginekolog koji mi je radio briseve. Ne znam je li to ovisi o kvartu gdje radiš..Ali ova opcija da platiš prijevoz mi se čini top, hvala curama na info, ja to nisam znala :D
Mehro divna crtica :)
Korni kad ti je transfer? :)
Purple, ajme približila se i tvoja beta! Držim fige da sve dobro prođe :)
Lucy08 predivne vijesti sa prvog ultrazvuka, tvojoj sreći nema kraja sada :) Ako mogu pitati zbog čega je preporučio Nifty? Zbog neke anamneze, posebnih dijagnoza ili čisto onako? Mene isto zanima taj test
Ivka, ja sam u postupku u poliklinici IVF u Zg, meni su dali neki koktel prije aspiracije, mislim da je bio Normabel i nešto za bolove. Sam postupak kratko traje i nisu potrebne pripreme prije njega. Ako možeš uzmi taj dan slobodan da odmoriš. Poslje ćeš možda imat blage grčeve.
Bubica možeš i mene dodat na listu - 9.8. 1. uzv
Pando, sestro po beti, gdje si, jesi živa?
Jurky, vidim da su ti cure pisale da provjeriš vitamin d i željezo, meni je oboje nisko i pijem tablete za njih. Također velika preporuka za uvođenje folne kiseline, čak i prije trudnoće i tijekom trudnoće.
PBTAB ženo ti već uskoro na drugom uzv :O, kako vrijeme leti. Neka sve bude kako treba :)
Sreća, pokušaj urediti potpis da te lakše pratimo. Vidim da ti je beta niska, ali raste. Jesi li javila info o beti svom ginekologu?
Ja čekam svoj prvi uz koji je tek 9.8. (betu sam radila 19. i 21.7).Prvi dan zadnje menstruacije je bio 21.06., pa računam da sam prema tome trudna 5 tjedana i 4 dana, a moja aplikacija za cikluse na mobitelu kaže 6 tjedana i 4 dana - tko je ovdje u pravu? xD Osjećam se pospano i umorno, a od jučer osjećam stalno mučninu i lagani pritisak u stomaku. Je li moguće ovako rano imati simptome? Imala sam malo stresan godišnji, puno vozanja, nisam baš odmorila, ne znam je li sad to dolazi na naplatu..
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Jesam .... nastavak terapije progesteron , clexane , estrofem i vadjenje Bete ponovo u Utorak.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Inace ja vam uvek imam simptome.... od 5 dana grudi boleeeeeee....mukica lagana i slabost, bazalna temperatura povisena 0,6 i telesna temperatura 37 do 37,2....
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Zelena Helou 👋🏻
Još malo pa i tvoj uzv i bit ce to super uzv ❤️ vjerujem da jedva cekas 😊
Ja ti ne mogu nis reci povodom teme simptomi jer ja ne znam kaj to je 😂
Malo me psihologica smirila jer je ona imala trudnocu bez simptoma i rodila zdravo dijete.
Da, moj uzv za 3 dana i jedva cekam, pogotovo jer idem kod nekog drugog dr prvi puta, i pozitivna sam, bit ce sto mora biti 🤞🍀
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sani, Mandy, Zelena, hvala vam cure na svim preporukama ❤️ Svakako ću obaviti i te pretrage. S uputnicama neće biti problema.. i soc. gin i LOM imaju razumijevanja za ovo moje putovanje, sve pohvale 🙋♀️
Zelena, pijem folnu otkad sam krenula u mpo vode..
Sretno cure ako imate nešto ovih dana 🤞🤞😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Martinamila, Mehro 🥰🥰
Tikvica ako privatno radis briseve, a nosis ih preko uputnice na analizu onda ces vjv.nositi na Rockfelleovu ili Mirogojsku. I da fulas, to je jedno pored drugog…
Drago mi je vidjeti sve vise trudnicica i da sve ide po planu.. ❤️❤️
Ja razmisljam sto i kako i gdje. Mozete li mi reci ako netko zna kako su privat klinike u zg na GO? Im netko da radi u kolovozu, druga polovica kolovoza? Luci, Alea, Vrcic…?
Hvala puno.Jube2 Vrcic ti se vraca s godisnjeg od 21.8….
Tnx, super info. Puno hvala, cure.
Sreca3 sretno 🥰🤞
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Hvala Jube2….sretno cure....javim betu u Utorak..... lepo je videti pozitivan test..... i to lepo pozitivan.....❤️
Sreca3 mene sada vise amh toliko ne muci koliko kvaliteta jajnih stanica... A to je ubrzqno pocelo padati. Primjerice, u posljednje j stimulaciji na treci dan niti jedan embrij nije bio 8stanicni (bili su 6 i 4 stanicni) , a to mi se nikad ikad prije nije desilo. Prije bih imala i blastu i sve po ps-u... Dr.kaze da nije vise za to... Eto, js odlucila napraviti jos jednu stimulaciju..
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Sretno Jube, ja sam odlucila da ne mogu da prolazim opetovane neuspehe....jer mi to jako tesko pada pa sam sa muzrm odmah otisla u Prag na donaciju jer su sanse daleko vece.... i to je tamo puno naprednije nego sto ovde rade ali jako skupo.
Ako ne uspe ovo, radicu NK stanice iz Endometrijuma u Novom Sadu Genesis...klinika i ERA TEST prijemcivosti endica....to je jedino sto jos nisam.... a to se sve radi u sklopu histeroskopije pa uradis 3 u 1.... kosta oko 1300,00 eur sve zajedno.
Sortiraj odgovore
Najstariji