![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Pozdrav svima! Dali je neka od vas slučajno imala ct snimanje prije trudnoće? Krajem miseca imam snimanje glave zakazano, ginekolog kaže da mogu slobodno ić ali ja svejedno nekako imam strah jer sam pročitala da zračenje djeluje loše i na spolne stanice? Ako neko ima iskustva dobro će doć svaka informacija.
Curama koje su dobile loše vjesti žao mi je, drži te se♥️
Hej, ja sam u 1.mj ove godine imala snazne glavobolje pracene povracanjem i zavrsila sam na hitnoj gdje sam isla na ct glave. U 2 mj sam krenula u postupak i ostala u drugom stanju.
Idi slobodno na ct ali moje pitanje je zasto ct? Pored magnetske rezonance koje nema zracenja tebe mladu netko salje na ct. 🤦🏻♀️
Bubnjić mi je pukao prije nekoliko miseci, doktor me poslao ma ct tempolarnih kostiju. Na operaciju se dugo čeka tako ako sad preskočim sve te pretrage na red ću doć nikad. Naravno ako ostanem trudna onda će i operacija čekat da rodim. Sad sam mislila te sve pretrage obavit da iman nalaze i onda u postupak ivf pa ako ne ostanem trudna kroz nekoliko miseci taman ću doć na red za operaciju uha.
Pozdrav svima! Dali je neka od vas slučajno imala ct snimanje prije trudnoće? Krajem miseca imam snimanje glave zakazano, ginekolog kaže da mogu slobodno ić ali ja svejedno nekako imam strah jer sam pročitala da zračenje djeluje loše i na spolne stanice? Ako neko ima iskustva dobro će doć svaka informacija.
Hej, ja sam u 1.mj ove godine imala snazne glavobolje pracene povracanjem i zavrsila sam na hitnoj gdje sam isla na ct glave. U 2 mj sam krenula u postupak i ostala u drugom stanju.
Idi slobodno na ct ali moje pitanje je zasto ct? Pored magnetske rezonance koje nema zracenja tebe mladu netko salje na ct. 🤦🏻♀️
Bubnjić mi je pukao prije nekoliko miseci, doktor me poslao ma ct tempolarnih kostiju. Na operaciju se dugo čeka tako ako sad preskočim sve te pretrage na red ću doć nikad. Naravno ako ostanem trudna onda će i operacija čekat da rodim. Sad sam mislila te sve pretrage obavit da iman nalaze i onda u postupak ivf pa ako ne ostanem trudna kroz nekoliko miseci taman ću doć na red za operaciju uha.
Možete na snimanje bez problema. Traje par sekundi i zracenje ne obuhvaca druge dijelove vec samo glavu. Ct snimanja su opasna za tijelo ako se provode vise puta mjesecno ili u godini, ako vam je ovo prvi puta, ne brinite, nece se dogoditi nista i idite bez straha to obaviti. Sretno 🤞
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Pozdrav, evo da se i ja javim. Transfer prošao super, dobili smo 1 blasticu, odnosno morulu (prvi put sam danas čula za tu riječ) koja ima 5AA ocjenu što bi trebalo biti top. Prvo smo imali razgovor s embriologom gdje nam je sve objašnjeno, što možemo očekivati, tipa lagano krvarenje i sl, te da ne moram ležati, već da nastavim normalan život ali da se ne forsiram previše i da ne vozim bajk :). Bilo mi je baš simpa što prilikom transfer sestra drži uzv na stomaku i skupa s dr mi pokazuje kako ulazi blastica i gdje se smjestila, to mi je bilo baš simpa. Betu vadim 19.07., a vjerujem da ću ipak piškiti do tad xD. Dobila sam uputu da uzmem Prolutex, svako drugi dan 25 mg. Jedva sam našla taj lijek, kad ono 97 eur...šokirala se xD. Ali naravno da u ovome ništa nije skupo.
Sanii, žao mi je da je tako. Želim ti debeli endometrij na jesen :). Pokušaj se opustiti koliko možeš i upit što više sunca, kupat se i odmarat.
Fashionista, jako mi je žao, evo nisam znala da moraš nastaviti i dalje terapiju, ne kužim ni ja zašto :(. Želim ti više sreće za sljedeći put.
Darliv, držim fige za pozitivnu betu
Jurky32, nadam se što boljoj oplodnji :D
Panda, super! Neka bude pozitivna beta (vidim da ju vadimo na isti dan :))
Roxy žao mi je, nek se popravi taj endo :)
Sretno svim curama u svim fazama!
👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
🧑 1991. Sve ok
Poliklinika IVF
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
Panorama low risk - Boy 💙
Pozdrav, evo da se i ja javim. Transfer prošao super, dobili smo 1 blasticu, odnosno morulu (prvi put sam danas čula za tu riječ) koja ima 5AA ocjenu što bi trebalo biti top. Prvo smo imali razgovor s embriologom gdje nam je sve objašnjeno, što možemo očekivati, tipa lagano krvarenje i sl, te da ne moram ležati, već da nastavim normalan život ali da se ne forsiram previše i da ne vozim bajk :). Bilo mi je baš simpa što prilikom transfer sestra drži uzv na stomaku i skupa s dr mi pokazuje kako ulazi blastica i gdje se smjestila, to mi je bilo baš simpa. Betu vadim 19.07., a vjerujem da ću ipak piškiti do tad xD. Dobila sam uputu da uzmem Prolutex, svako drugi dan 25 mg. Jedva sam našla taj lijek, kad ono 97 eur…šokirala se xD. Ali naravno da u ovome ništa nije skupo.
Sanii, žao mi je da je tako. Želim ti debeli endometrij na jesen :). Pokušaj se opustiti koliko možeš i upit što više sunca, kupat se i odmarat.
Fashionista, jako mi je žao, evo nisam znala da moraš nastaviti i dalje terapiju, ne kužim ni ja zašto :(. Želim ti više sreće za sljedeći put.
Darliv, držim fige za pozitivnu betu
Jurky32, nadam se što boljoj oplodnji :D
Panda, super! Neka bude pozitivna beta (vidim da ju vadimo na isti dan :))
Roxy žao mi je, nek se popravi taj endo :)
Sretno svim curama u svim fazama!
Pupo neka se mrva čvrsto primi 🤞🤞 ja sam ga plaćala 74 e svaka ljekarna ima svoju cijenu, iako se meni tvoj progić činio baš dobar ako sam dobro zapamtila preko 60 je ili? Sretnooo 🤗🤞🤞🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Zelena pupo, nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞
Cure uživajte u vikendu 🌞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Možete na snimanje bez problema. Traje par sekundi i zracenje ne obuhvaca druge dijelove vec samo glavu. Ct snimanja su opasna za tijelo ako se provode vise puta mjesecno ili u godini, ako vam je ovo prvi puta, ne brinite, nece se dogoditi nista i idite bez straha to obaviti. Sretno 🤞
Da prvo mi je snimanje, a i ginekolog je rekao da može, valjda nebi me stavlja u takav rizik tako otić ću, tila sam još ćut i vaše savjete da se uvjerim da neće biti ništa. Hvala🤗
Zelena sretno i od mene🤗
Sretno curke svima, i ugodan vikend 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Bubica,Love 😘🤗🙏
Zelenaa PUPO, nek se mrvica primi 🙏🤞. Morula je šesnaestostanični četverodnevni embrij a blastocista petodnevni embrij :). Ja Prolutex kupujem u ljekarni Filipovic na Tresnjevci i košta 67e za gotovinu, ako će ti opet trebati 🤗.
Sretno svima tko što ima, curke javite se same 🤞🤞
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Zelena neka se čvrsto mrvica primi 🤞🤞
Jurky mogu si misliti koliko si na iglama. Ja se nadam da će ih ipak biti više. 😘
Sretno svima!
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Evo me cure, malo sam tužna 😔 Znakovi oplodnje vide se samo na jednoj jajnoj.. Ali eto nadam se da će barem ta jedna do ponedjeljka izdržati paaa možda bude dobra i ulovi se, nikad se ne zna 🙋♀️🤞🙏🤗
Zelena, pupice uživaj i sretnoo 🤞😘
Ugodan vikend curice 😘😘😘😘😘
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji