Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fashionista
    04. Srpanj 2023. 11:30

Saniii

Moj folikul sinoć puknuo ali endo sad nije dobar, tj trolinijski je ali se dosta stisnuo, od jučerašnjih 9mm sad je 6,7 što nije za transfer 🤷‍♀️. Uveo mi je estrofem do petka da ga malo estrogen pogura i ako se ne trgne odgađamo transfer koji bi trebao biti u subotu. Eto, ne može ići glatko 🙄

Sretno svima ostalima 🤞🤞

Bemu misa i taj endo joj 🙄
    Tako je i meni dosta plesao endo. Dode do nekog stadija dobar je mislim da je cak dosao do 11mm i onda se poceo glupirati nkon aspiracije a uveden mi je estrofem odmah sjecas se i onda malo 8.5 pa na kraju ipak 10 ali samo s jedne strane ili tako nesto isto je nesto bilo li la. Tad mi je objasnio o tom mogucem problemu receptornosti endometrija i zasto mi je odmah dao estrofem nakon aspiracije. Poslje je na drugom ultrazvuku na ftansferu iz drugog kuta ipak bio zadovoljan endometrijem. Ali ocito tu postoii i taj problem toga. 
    PBTAB iskreno ne znam jos bas se predomisljam, bio mi je plan testovi pa se svakih 5 min predomislim 🙈😭 Vidjet cu jos kako mi puhne! 🫣 Ma tako treba, ostani medu ljudima, normalno sve tako je najzdravije za psihu i nadamo se da nece biti komplikaciia! 🙌🏻🙌🏻
    MalaG slikica je sve!! ❤️

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

Stela_M
    04. Srpanj 2023. 12:05

Korni držim ti 🤞 da tvoja duo stim izvuče najbolje od tvojih jajčeka 🤭🥰
    Pbtab ima da beta razvali 😁 zst vadiš progić? 🥰
    Bebolina koliki je tvoj amh da si dobila samo 2 js?
    Jurky nikada ne znaš za smrzliće sjećam se naše Anii kada je tek došla na forum i kako je bila tužna jer ima nizak amh I bila je na 100 muka, a na kraju je imala bolji rezultat nego ja u prvom stimulaciji 🤭 znaš i sama da ovdje nema pravila 😁
    Tikvice probudim se i ja piškiti par puta ali uvijek bez frke nastavim spavati, ali dns evo nema šanse zaspati😁
    MalaG pišonja je predivan baš mi je drago da je sve ok 🥰🥰 nisam te pitala jeste li se odlučili za ime🤭
    Fashionista kada je beta? 🤞
    Sani hebemu sve baš mi je žao u ovoj situaciji misliš da je pametno vratiti 🐧🧐 možda i bolje odustati pa ipak ići sa estrofemom ipak si na njega lijepo reagirala možda se tu krije neki "problemčić" s endo, čudno mi je da je odmah nakon o krenuo krahirati, što kaže dr A?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

PBTAB
    04. Srpanj 2023. 12:24

Stela_M

Jurky nikada ne znaš za smrzliće sjećam se naše Anii kada je tek došla na forum i kako je bila tužna jer ima nizak amh I bila je na 100 muka, a na kraju je imala bolji rezultat nego ja u prvom stimulaciji 🤭 znaš i sama da ovdje nema pravila 😁
    Tikvice probudim se i ja piškiti par puta ali uvijek bez frke nastavim spavati, ali dns evo nema šanse zaspati😁
    MalaG pišonja je predivan baš mi je drago da je sve ok 🥰🥰 nisam te pitala jeste li se odlučili za ime🤭
    Sani hebemu sve baš mi je žao u ovoj situaciji misliš da je pametno vratiti 🐧🧐 možda i bolje odustati pa ipak ići sa estrofemom ipak si na njega lijepo reagirala možda se tu krije neki "problemčić" s endo, čudno mi je da je odmah nakon o krenuo krahirati, što kaže dr A?

Iz tvojih usta u Božije uši 😃 
    Želim si sve moguce simptome kako bi znala da je sve dobro, ovaj put me cice na dodir bole da mi se plače, i ovog puta cu inzistirati na ranijem drugom pregledu jer 5. tjedan je puno i dogodilo se sranje. Tako da cu nakon prvog pregleda svakako traziti prije godisnjih da me dr opet pogleda kako bi bila mirna. 
    Progesteron vadim jer me trazio Radoncic kao i prosli put, valjda da vidi zbog terapije cyclogestom 🤷🏻‍♀️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Stela_M
    04. Srpanj 2023. 12:39

PBTAB

Stela_M

Iz tvojih usta u Božije uši 😃
    Želim si sve moguce simptome kako bi znala da je sve dobro, ovaj put me cice na dodir bole da mi se plače, i ovog puta cu inzistirati na ranijem drugom pregledu jer 5. tjedan je puno i dogodilo se sranje. Tako da cu nakon prvog pregleda svakako traziti prije godisnjih da me dr opet pogleda kako bi bila mirna.
    Progesteron vadim jer me trazio Radoncic kao i prosli put, valjda da vidi zbog terapije cyclogestom 🤷🏻‍♀️

Draga moja simptomi nemaju nikakve veze sa zdravom trudnoćom, eto imala sam ih sve pa jedna bebica nije uspjela, s druge strane frendica u obje trudnoće nije niti jednog simptoma imala pa je rodila dva zdrava dečka, jedino je nama možda "psihički " lakše kada nas sve sastavi jer se onda tješimo da je sve ok... ma kojih 5 tjedana između uzv to je puno ja to ne bih preživjela🤣🤣🤣 u početku mi je ok svaka 2 tj,a onda kasnije svaka 3 eventualno 4, to mi je fakat ok i tako je i žena mirnija, uostalom za svoje novce možeš kako hoćeš 🥰🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

MalaG
    04. Srpanj 2023. 12:41

Bebolina hvala ti.😘🤗❤️ Robica je većinom spremna, sad čekamo da nam dostave kimbu i komodu pa da krenem lagano to prati i pripremati. Obzirom da spominju mogući raniji porod - želim biti spremna na sve opcije. Ali nadamo se izdržati 2u1 što je dulje moguće 🙏🙏🙏
    NPelica, Bubica, PBtab, Fashionista hvala vam puno!😘🤗❤️
    Stela hvala ti draga.😘❤️ Favoriti su nam Adrian i Patrick pa ćemo vidjeti kasnije koje će prevagnuti.🙈🤭

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Saniii
    04. Srpanj 2023. 12:52

Pbtab pod utjecajem progesterona on se malo stisne ali ne ovoliko, vidjet ćemo u petak stanje, nije mi ovo prvi put 🙄
    MalaG da opet 😬, imala sam traume od prirodnog no kako sam nakon onog neuspjelog pokušaja u Petrovoj imala i prirodni Ivf gdje je sve teklo glatko mislila sam da je to samo tad bilo, ali očito nije. I onaj put kad smo odustali od transfera bio je drugi ciklus od stimulacije, a prirodni Ivf nakon 4-5 mj, možda mi treba više vremena da se ciklusi ustabile 🤷‍♀️ 
    Bubica kad sam na estrofemu od starta endo bude super, no kako smo zadnji put bili u tom stimuliranom sad smo htjeli promijeniti pristup i eto ga 🤷‍♀️. Na kombinaciji prirodni plus estrofem nisam bila.
    Fashionista meni nije prvi put da mi se ovo dešava , tako da nisam toliko iznenađena,  samo što mi remeti sve moje planove jer ako sad odustanemo ne mogu u FET do 9mj🙄. Sjećam se tvoje situacije, možda i kod mene bude ok sve, a možda mu onaj svemirski UZV nije dobar 😅😅🤪
    Stela prvo je je dobrih 10min vrtio sondom i gledao endo iz svih kutova i potvrdio je da je 6.7, i rekao: da nije sad savršeno trolinijski odmah bi odustao od ovog ciklusa, no kako on lijepo izgleda i tu je dosta žutog tijela od O ajmo mu dat šansu do petka i ako tada bude bilo kakve promjene u izgledu ili ako krene propadati da odustajemo. Ne znam što misliti, u svim stimulacijama i  fetovima uvijek je sve idealno, samo taj prirodni friško nakon stimulacije zeza 🤷‍♀️. I ako odustanemo nije smak svijeta 🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

IKAR0808
    04. Srpanj 2023. 13:30

Saniii

Moj folikul sinoć puknuo ali endo sad nije dobar, tj trolinijski je ali se dosta stisnuo, od jučerašnjih 9mm sad je 6,7 što nije za transfer 🤷‍♀️. Uveo mi je estrofem do petka da ga malo estrogen pogura i ako se ne trgne odgađamo transfer koji bi trebao biti u subotu. Eto, ne može ići glatko 🙄

Sretno svima ostalima 🤞🤞

Nadam se da bude ok. Nekako se tvom FETu veselim više nego svom. Ja sam nabavila Femaru, u petak bi trebala krenuti s njom,  a 12 DC bi bio prvi UVZ

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 5+6❤️

Zelena123
    04. Srpanj 2023. 13:39

Hvala cure na odgovorima :)
    Tikvice odlično za test! Oprosti ako si već pisala, koja je razlika tog i Nifty-a? Jeste radili taj test zbog sumnje na nešto ili ste željeli vidjeti je li sve ok? 
    Anii208 - predivne vijesti, nek sve bude školski dalje :)
    Sanii - držim fige da se endometrij podeblja do petka. Taj endometrij baš zna bit lud, meni je prošli mjesec bio predebeo, vjerovatno zbog lijekova, ovaj mjesec je dobar...Lutrija sa njim xD
    MalaG - bebač super izgeda :D Predobra fotka!

👩 1994 god. PCOS, endometrioza. AMH 14.5
    🧑 1991. Sve ok
    Poliklinika IVF
    12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf postupak -->07.07. - FET, vraćena 1 morula (ostalo 8 smrzlića)
    19.07. - beta 700, 21.07. beta 1424
    Panorama low risk - Boy 💙

PBTAB
    04. Srpanj 2023. 13:46

Sanii nisam znala to 🤷🏻‍♀️ doduse, dok nisam krenula u ovo ja nisam ni znala da imamo endometrij, toliko o mom znanju 😂🤦🏻‍♀️
    Stela Svjesna sam da simptomi nisu presudni, ali u mozgu mi stoji da bi bilo dobro da dođu da me smire 😂
    Da, 5 tjedana je bilo onako wtf ali sta sam ja znala, rekli su nema potrebe ranije. I doma su mi svi govorili, sta si ti mislila da se u nase vrijeme non stop islo na uzv, par pregleda i porod 😂 🤷🏻‍♀️
    Kako su ti? 🙂

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Bebolina2024
    04. Srpanj 2023. 13:59

Stela_M

AMH mi je 14, rekla je dr da sam trebala puno bolje reagirati ali da vjerojatno nisam radi viška kila.
    Sanii 🤞🤞 da endometrij bude odličan

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.