![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Saniijoš nije sve gotovo, zdušno navijamo da taj tvoj neposlušni endometrij krene surađivat🤞🏻🤞🏻 budes papala ciklu?
Pandasta jedna dobitna, rekli smo bar 2 😂 jedna sad, a po drugu za dvije godine😂 tako smo se dogovorili😂
PBTABcek prošli put kad si bila trudna kad si sve isla na uzv? Koliko puta i u kojim tjednima, kad kazes da ces sad cesce? Uspoređujem sad koliko mene V narucuje🤔
Stelakako se drzis? Jel te mrva sluša ili se igra s maminim želucem?
Jurky ako sam dobro zapamtila, sve je moguće i s niskim amh-om. Ja sam prošle godine u ovo doba doslovno plakala skoro svaki dan zbog niskog amh-a i tlačila curke s foruma s pitanjima. Tako da samo suplementi i dobra doktor i embriolog i sve ce biti dobro🤞🏻
MalaG predivma slicica❤️Nadam se da se sad malo mozes opustiti.
Ostale cure saljem pozdrave 🤗
Prvi UZV je bio 2.tj nakon poz.bete. I onda me R naručio tek za 5 tjedana, tada sam trebala biti 12.tj i tada cemo raditi prenatalni test itd. Ja sam pitala sestru i dr zasto tako kasno drugi pregled, rekli su, sve je u savršenom redu i nema potrebe ranije, ukoliko nesto pođe po zlu krenut ce krvarenje i uvijek ga mogu nazvati privatno izvan radnog vremena ako se nesto krene dogadati da me savjetuje.
Meni nazalost nije krenulo krvarenje vec sam kod promjene ginekologa obavila pregled gdje je vidjela da nesto nije u redu. Zato cu sada traziti pregled odmah nakon 3 tj ili prije nego odu na go. A obzirom da su na go cijeli 8 mj, u 8 mj cu otic u Hilarus kod Elveđi da me pogleda jer necu izdrzati mj dana 🙈 ili ak su oni na go idem u Mazalin.
PBTAB da meni se isto malo cini kasno 5 tjedana. Ja sam bila na prvom nakon pozitivne bete gdje smo utvrdili trudnoću, onda jučer to je 19 dana bila nakon prvog pregleda, i sad me opet narucio 19.7. prije nego ode na GO.
I sto se tice prenatalnog testa moja kuma je isto kod R i reko joj je da ce ga radit iduci put kad dodje a tad ce bit skoro u 14.-om tjednu. Meni osobno je to malo kasno, ja ga zelim raditi u 10.tjednu. Tako da znas ako ti predlozi ovaj put prenatalni tako kasnije da znas racunat i odes ipak ranije na NiPT.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Anii Vjerujem ja njemu u potpunosti i ne mislim da je to sad neka greska 5 tjedana. Kome god sam rekla, od frendica i kući i bliza obitelj, te zene sto su ostale prirodno trudne, imale su utvrdivanje trudnoce i tek pregled u 12.tjednu. Jer navodno nije ni dobro dolje previse čeprkati, to su mi i na hitnoj rekli kad sam dosla, pogotovo u ranim tjednima, tako da s te strane nemogu mu zamjeriti, samo cu ovaj put traziti ponovni pregled prije nego ode na go, zbog svog mira da ne bi opet bilo nismo znali.
Ok, hvala na info. Iako meni je htio raditi prenatalni u 12.tj i tako cu i sada ako bude sve uredno do tada.
Ja bih voljela trudnocu voditi kod nekog tko bi me i porodio, pa ako treba i privatno voditi do samog kraja samo da znam da ce mi taj dr biti na porodu.
Znam da je Elveđi koja radi s Vrcicem glavna u Petrovoj samo ne znam dali ona porađa, znas li ti mozda?
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
AniiVjerujem ja njemu u potpunosti i ne mislim da je to sad neka greska 5 tjedana. Kome god sam rekla, od frendica i kući i bliza obitelj, te zene sto su ostale prirodno trudne, imale su utvrdivanje trudnoce i tek pregled u 12.tjednu. Jer navodno nije ni dobro dolje previse čeprkati, to su mi i na hitnoj rekli kad sam dosla, pogotovo u ranim tjednima, tako da s te strane nemogu mu zamjeriti, samo cu ovaj put traziti ponovni pregled prije nego ode na go, zbog svog mira da ne bi opet bilo nismo znali.
Ok, hvala na info. Iako meni je htio raditi prenatalni u 12.tj i tako cu i sada ako bude sve uredno do tada.
Ja bih voljela trudnocu voditi kod nekog tko bi me i porodio, pa ako treba i privatno voditi do samog kraja samo da znam da ce mi taj dr biti na porodu.
Znam da je Elveđi koja radi s Vrcicem glavna u Petrovoj samo ne znam dali ona porađa, znas li ti mozda?
PBTAB mislim da ti ona porađa jer kod nje ide jedna moja poznanica koja je sad trudna s drugim djetetom i obe trudnoce joj je ona vodila i bila na porodu. Sad mogu ti je pitat jel to njoj kao njoj radila uslugu (jer joj mama i ona i muz rade u kbc-u) ili tako svim pacijenticama svojima
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Sani držim fige da se uozbilji do petka i da ne zeza!🤞🤞 Ne brini ništa, znam da si na 100muka i još više pitanja u glavu, hvala ti!😘🤗❤️❤️
Zelena, Jurky i Anii hvala vam! 🤭🥰❤️
Panda hvala tebi!🤗❤️ Držim fige da ih što više preživi do subote!🤞🤞🤞🙏❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
AniiVjerujem ja njemu u potpunosti i ne mislim da je to sad neka greska 5 tjedana. Kome god sam rekla, od frendica i kući i bliza obitelj, te zene sto su ostale prirodno trudne, imale su utvrdivanje trudnoce i tek pregled u 12.tjednu. Jer navodno nije ni dobro dolje previse čeprkati, to su mi i na hitnoj rekli kad sam dosla, pogotovo u ranim tjednima, tako da s te strane nemogu mu zamjeriti, samo cu ovaj put traziti ponovni pregled prije nego ode na go, zbog svog mira da ne bi opet bilo nismo znali.
Znam da je Elveđi koja radi s Vrcicem glavna u Petrovoj samo ne znam dali ona porađa, znas li ti mozda?PBTABmislim da ti ona porađa jer kod nje ide jedna moja poznanica koja je sad trudna s drugim djetetom i obe trudnoce joj je ona vodila i bila na porodu. Sad mogu ti je pitat jel to njoj kao njoj radila uslugu (jer joj mama i ona i muz rade u kbc-u) ili tako svim pacijenticama svojima
Ako mozes pitati frendicu bila bih ti zahvalna 😊 jer planiram joj se javiti, isla sam kod nje u samim početcima ali kako ona nije za ivf prebacila sam se kod R.
Hvala ti 😊
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
MalaG lijepa su imena 🥰
Sani moguće da je zbog stimulacije ili je neki ludi ciklus kako god da je svakako navijam da bude endo lijepo debel😁🤞🥰
Pbtab a teško se može mjeriti današnje vrijeme i nekada, još kada dođaš da je mpo trudnoća oprez nije na odmet 😁 ma ja sam dobro, klasične trudnicke tegobe, ali koliko sam ih čekala neka je njih, mene fakat spašava što imam često uzv pogotovo zbog ove situacije i mislim da bi teško i 4 tj izdržala sada u početku tako da mi ovaj tempo odg, a kasnije svakako mislim nabaviti baby watcher pa će čekanje biti lakše 🤣🤣
Bebolina pa s tvojim amh se da lijepo raditi, možda je i do protokola po potpisu vidim da je bila jedna stimulacija prva je uvijek ona "probna", navijam da sljedeća bude 👌👌🤞
Pandice jako navijam, a ako imaš dogovor s Anii bio bi red da se to ispoštuje 😁🤞🥰🥰
Fashionista i ja sam uvijek prije za betu što je sigurno sigurno je, čekamo još 8 dana 🙈 nećeš test piškiti🙄
Anii kako koji dan nekada mi bude cijeli dan muka ali nema 🤮 a nekada je kombinacija svega, u biti ništa to kod mene nema pravila 🤣🤣 ako tipa ujutro dan krene da se borimo kava i ja onda već znam tijek mog dana🤣🤣🤣 kako se ti osjećaš? 🤭🥰
Lelloo si ti živa? 🙄
Anemona ti si se 100% zadubila u posao🧐
Rein, Aries, Ma, Avocado, Inna, Iman, Petra, Miša Ivy, Dupla Panda, Roxy, Ribić, Sunny, Žvrkljić 🥰🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Linda, Jlo brži su mi prsti od mozga🤭 kako ste cure? 🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
MalaG lijepa su imena 🥰
Sani moguće da je zbog stimulacije ili je neki ludi ciklus kako god da je svakako navijam da bude endo lijepo debel😁🤞🥰
Pbtab a teško se može mjeriti današnje vrijeme i nekada, još kada dođaš da je mpo trudnoća oprez nije na odmet 😁 ma ja sam dobro, klasične trudnicke tegobe, ali koliko sam ih čekala neka je njih, mene fakat spašava što imam često uzv pogotovo zbog ove situacije i mislim da bi teško i 4 tj izdržala sada u početku tako da mi ovaj tempo odg, a kasnije svakako mislim nabaviti baby watcher pa će čekanje biti lakše 🤣🤣
Bebolina pa s tvojim amh se da lijepo raditi, možda je i do protokola po potpisu vidim da je bila jedna stimulacija prva je uvijek ona "probna", navijam da sljedeća bude 👌👌🤞
I ja mislim da je moj AMH (14) čisto dobar za moje godine (40) i nadam se da ću s novom terapijom bolje reagirati. Prvi put je bilo Ovaleap 150, Menopur 75, Cetrotide i štoperica Ovitrelle 250.
Ovaj put je rekla da bi išla s Pergoverisom pa se sad i ja nadam da će biti bolje. Ne znam koja je razlika između Pergoverisu i Ovaleapa.
A opet ona Enolva za nju sam čitala još prije da su cure imale uspjeha s njom pa ne znam za koga je ona bolja za one s višim ili nižim AMH. A opet ne znam jel na Svetom Duhu nju pripisuju.
Kile idu dolje i kod mene. Bila sam kod dr za prehranu dobila sve kako se hraniti i ide malo po malo ali pomak je tu. Od 2. mj kad sam bila na pregledu za MPO je skoro 5kg manje. A možda nam se posreći sad u ljeto pa mi doma nešto sami iskemijamo.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Stela hvala ti.🤗🤭 Morali smo pažljivo birati tako da budu lako izgovorljiva u obje zemlje, a ni muž ni ja nismo za kratka, ovih dana, moderna imena.😂
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
I ja bih samo da javim da moje braon ipak nije bilo implementacijsko, mislim da sam danas dobila menstruaciju jer se krvarenje pojacalo od danas. Sutra vadim betu da potvrdim nulu. Nadam se da cu imati vise srece sledeci put. Zelim vam svima sve najbolje 🙏😊
🙎🏻♀️34 god sve uredu Amh 3,4ng
🙍🏻♂️43 god asthenozoteratozo
1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
Sortiraj odgovore
Najstariji