Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    02. Srpanj 2023. 17:46

Saniii hvala ti na pojašnjenju, odmah mi je malo jasnije 😊 da, izvući će se max iz ovog postupka. nadam se bar još jednoj blastici, a i sve više od jedne je dobrodošlo 🤭 ono šta me najviše zanima je kakve će biti js (ako ih bude), i toga me najviše strah🤞 
    Bubica hvala ti 🤗😘

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Bubica1
    02. Srpanj 2023. 19:15

Lucy, potpuno se slažem s tvojom metodom, što si više opuštena, to bolje. Teško je to pod takvim uvjetima, ali kad si u glavi mirnija, šanse su veće 😘
    Bumbarica, hvala ti puno na info. 😊 Svakako sam se mislila posavjetovati s doktorom, za 2 tjedna mi je UZV. A gdje bi mogla naći tu tablicu? Možeš mi poslati link? 😊
    Ketyx, sve ovisi o tome kako se ti osjećaš i da li si spremna na novi transfer, na tebi je odluka 😉 

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

NPelica
    02. Srpanj 2023. 19:44

Hello curke 🤗 
    Preživjela sam. Došla sam sebi, 3 dana 5 kg dolje..nisam išla na svadbu.. strašna virozu.. Nadam se da ste sve dobro ❤️ pupice, trudnice, čekalice 🤗 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Lion32
    02. Srpanj 2023. 20:34

Pozdrav, citam vas ali ne pišem jer nemam šta pametno ali zbog ove zadnje teme se moram javiti. 

Meni je profesorica u Ri rekla da moram ODMAH odluclit koliko djece zelim (jer bas to tako ide) i po tome odlucit koliko smrzlica imat. Jer sve sta ostane moram doživotno plaćati za njig jer u Hr ih nije dozvoljeno unistavat.
    Doslovno mi je rekla ako se moj muž jedan dan odluči i pobjegne od mene da meni ostaje kredit za 🐧 koje ne mogu koristit.

Nakon toga sam i odustala od stimuliranog u Rijeci i razmisljam sta i kako dalje..

IKAR0808
    02. Srpanj 2023. 22:42

Lion32

Pozdrav, citam vas ali ne pišem jer nemam šta pametno ali zbog ove zadnje teme se moram javiti.

Meni je profesorica u Ri rekla da moram ODMAH odluclit koliko djece zelim (jer bas to tako ide) i po tome odlucit koliko smrzlica imat. Jer sve sta ostane moram doživotno plaćati za njig jer u Hr ih nije dozvoljeno unistavat.
    Doslovno mi je rekla ako se moj muž jedan dan odluči i pobjegne od mene da meni ostaje kredit za 🐧 koje ne mogu koristit.

Nakon toga sam i odustala od stimuliranog u Rijeci i razmisljam sta i kako dalje..

🤮 ja inače nisam nešto aktivna na forumu ali sada moram komentirati  bljuc, bljuc 🤮 
    Oprosti,  ne želim biti zločesta  , nadam se da ti   Sani  može dati pametniji komentar tj. mišljenje.  

Vinogradska 🏥 since 05/2013
    ▪️jajovod✂️
    1. IVF 11/13❌️
    2. IVF 11/14❌️
    3. IVF 05/15 - ET 2 x 3dnevna, 10dpt + , 6tt ❤️
    11/17 prirodna trudnoća, vanmaternicna
    ▪︎jajovod✂️
    4.IVF - 10/22 🐧🐧🐧
    1. fet beta ❌️
    2.fet beta ❌️
    3.fet beta ❌️
    5. IVF - 4/23 ❌️
    🐧🐧
    4. fet beta ❌️
    5.fet ❌️
    6.IVF -2/24 ❌️
    🐧🐧
    6. fet beta ❌️
    7.fet❌️
    8.fet 8DPT + , 6tt ❤️

Ketyx
    02. Srpanj 2023. 23:18

Lion32

Užas, kako bi mogla odluciti koliko smrzlica da ostane, tko garantira da ce se smrzlice primiti 🥴 Nama su ostavili 6 smrzlica u klinici i vec 4 se nisu primile, a nitko ne garantira da ce i ove dvije preostale se primiti 🙄

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
    09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika

korni
    03. Srpanj 2023. 06:16

Npelice bome te je dobro ulovilo.. bitno da si sada bolje. Odmaraj i papaj da vratiš snagu 🤗😘
    Saniii sretno na uzv 😊
    PBTAB beka današnja beta rasturi 🍀🤞
    Fashionista pupice, kako si? 🍀
    Lion32 nemam komentara na takve komentare/ispade. Ne vjerujem da netko može tako nešto reći i stajati iza toga. Ja sam isto u KBCu, krenulo je sve nekako aljkavo, i sad smo u fazi da ćemo uspjeti izvući max iz ovog postupka. Nadam se pozitivnom ishodu, ukoliko ne bude, vidjeti ćemo šta dalje. Jeste se odlucili za kliniku? Sretno 🍀
    Sretno svima danas 🤗😘

10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Bebolina2024
    03. Srpanj 2023. 06:59

korni

Npelice bome te je dobro ulovilo.. bitno da si sada bolje. Odmaraj i papaj da vratiš snagu 🤗😘
    Saniii sretno na uzv 😊
    Lion32 nemam komentara na takve komentare/ispade. Ne vjerujem da netko može tako nešto reći i stajati iza toga. Ja sam isto u KBCu, krenulo je sve nekako aljkavo, i sad smo u fazi da ćemo uspjeti izvući max iz ovog postupka. Nadam se pozitivnom ishodu, ukoliko ne bude, vidjeti ćemo šta dalje. Jeste se odlucili za kliniku? Sretno 🍀
    Sretno svima danas 🤗😘

Sretno u nastavku stimulacije i da bude još koji smrzlić.
    Npelica baš te jako uhvatilo, bitno da si ti bolje i neka tako ostane.
    Lion taj KBC Rijeka je koma, nedavno je bilo da je neka dr tamo izjavila da treba 30 jajnih stanica da se dobije beba a ova pak kaže koliko smrzlića toliko beba. Ako tako tvrdi neka da onda i pisanu garanciju pa ako ne bude tako da ju se može tužiti.  Svaka ima svoju priču a opet tu su svašta žene prošle i izvadili im jajnih stanica hrpu a beba nigdje. Svakako ako možeš negdje drugdje onda odi.
    Sretno svima 🤗

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Jurky32
    03. Srpanj 2023. 07:09

Jutro cure 😘
    Sretno svima danas 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

korni
    03. Srpanj 2023. 07:23

Bebolina2024

korni

Saniii sretno na uzv 😊
    Sretno svima danas 🤗😘

Sretno u nastavku stimulacije i da bude još koji smrzlić.
    Npelica baš te jako uhvatilo, bitno da si ti bolje i neka tako ostane.
    Lion taj KBC Rijeka je koma, nedavno je bilo da je neka dr tamo izjavila da treba 30 jajnih stanica da se dobije beba a ova pak kaže koliko smrzlića toliko beba. Ako tako tvrdi neka da onda i pisanu garanciju pa ako ne bude tako da ju se može tužiti. Svaka ima svoju priču a opet tu su svašta žene prošle i izvadili im jajnih stanica hrpu a beba nigdje. Svakako ako možeš negdje drugdje onda odi.
    Sretno svima 🤗

Hvala Bebolina 🤗 obje izjave su od iste dokt 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani