![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
Ketyx dobrodošla 🤗 I žao mi je zbog negativnog testa 😔. Nažalost nema recepta za uspješnu implantaciju osim pokušavati dokad imaš snage.. Ja vjerujem da samo treba potrefit dobar embrij, ostala terapija je tu da se trudnoca održi kad do nje dodje..
Amre pozdrav :), za početak nemaš 14js nego 14 folikula a svi folikuli ne moraju sadržavati js niti sve mogu biti zrele za oplodnju. Ne daj da te nagovore na oplodnju manjeg broja js jer teško da će sve se razviti u dobre embrije. Traži max broj da oplode, lako oni idu u freez..
Ketyx ne znam gdje si u postupku ali prema zakonu o MPO max broj u oplodnju je 12js, sve ostalo je kršenje zakona, bez obzira na prethodnu anamnezu. Mada znam za 2 slučaja gdje se taj zakon prekršio 🙄.
Pink86 ta cista je moguće dosad i otišla sa M. Inače se ide na pregled 2dc u kojem se ide u stimulaciju upravo iz razloga da se provjeri da na jajnicima nema cisti jer je problem šta ta cista može "pojesti" sve hormone koje primaš i onda ćeš imat loš odgovor na terapiju tj ostali folikuli neće moći rasti i uzalud vam trud svirači reklo bi se... Cista ako je još tu trebalo bi ju riješiti prije ulaska u postupak, za tvoje dobro 🤗
Silmarilion 1dc se računa kada krene krvarenje bez obzira koliko oskudno bilo, a smeđarenje se ne broji.
Lucy višak vratiš :)
MiliPe možda je implantacija :), brzo je beta pa ćeš znati, sretno 🤞
Korni tvoja situacija je malo reći neobična 😁, ali to je na kraju najbolji mogući pristup u tvojoj situaciji. Pa i da je ovo novi ciklus već će ti pisati kao jednu stimulaciju i nek dobijes još jednu (možda i vise) blasticu to je fantastičan score zs jedan postupak za tvoj amh. I da , normalno je da si prokrvarila jer nisi dobila daljnju terapiju, tj progesteron koji inače treba uzimati bez obzira išli u et ili ne jer stimulirani ciklus treba "izstimulirati" do kraja, inače dodje M i poremete se ciklusi, tj trajanje. Osim u tvojoj situaciji kad je duo stim,..
Bubica i da, zato nam traže da je tsh prije postupka oko 2 jer ga terapija i eventualna trudnoca dignu i mislim da taj tvoj od 3 nije ništa strašno tj savim je normalno 🤗.
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Korni, ma nema veze, jedna ali vrijedna, možda baš ta bude dobitna 🫶 Ali svejedno navijamo i za ostale 💪🥰😘
Lucy, dobro pitanje. Puno sam znala razmišljati o tome i zapravo uvijek došla do odgovora da bi mi to bilo užasno teško. Pogotovo kad već imaš dijete pa ti ta mrvica ne predstavlja samo zametak nego i moguću buduću bebicu 🥰 Kod nas je slučaj da nam je iz prvog postupka ostao samo 1 🐧 i taj jedan se sad i uhvatio (daj Bože da bude sve dobro i dalje). Tada sam bila baš jadna da je samo 1, a sada sam nekako sretna zbog toga, baš zato jer bi bila na sto muka što s ostalima...
MiliPe, dobrodošla 🤗 Moguće da je to bilo implantacijsko krvarenje. Napravi testić na 9dnt pa ćeš biti sigurna je li se mrva primila 👍 Sretno! 🤞😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Korni, ma nema veze, jedna ali vrijedna, možda baš ta bude dobitna 🫶 Ali svejedno navijamo i za ostale 💪🥰😘
Lucy, dobro pitanje. Puno sam znala razmišljati o tome i zapravo uvijek došla do odgovora da bi mi to bilo užasno teško. Pogotovo kad već imaš dijete pa ti ta mrvica ne predstavlja samo zametak nego i moguću buduću bebicu 🥰 Kod nas je slučaj da nam je iz prvog postupka ostao samo 1 🐧 i taj jedan se sad i uhvatio (daj Bože da bude sve dobro i dalje). Tada sam bila baš jadna da je samo 1, a sada sam nekako sretna zbog toga, baš zato jer bi bila na sto muka što s ostalima…
MiliPe, dobrodošla 🤗 Moguće da je to bilo implantacijsko krvarenje. Napravi testić na 9dnt pa ćeš biti sigurna je li se mrva primila 👍 Sretno! 🤞😊
Da, vama je ispalo savrseno 😍🔝🔝🔝
Sani kaze visak vratis 😄 Bas sam o tome ovih dana razmisljala ... ako ova dva sto sam vratila rodim hmmm a dosta mi je dvoje, a sto s ona 3 😅 ali naravno da bi posli vratila jos ta 3 pa sta bude... salu na stranu... kome ide tesko, tko se nagleda negativni beti taj gleda nek ih je sto vise da imam sto vise prilika... ali zbilja ima dosta slucajeva koji su ostvarili trudnocu odma, dobili dovoljno djece i imaju taj "visak" . Sto s tim embrijima?
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Lucy, dobro pitanje. Puno sam znala razmišljati o tome i zapravo uvijek došla do odgovora da bi mi to bilo užasno teško. Pogotovo kad već imaš dijete pa ti ta mrvica ne predstavlja samo zametak nego i moguću buduću bebicu 🥰 Kod nas je slučaj da nam je iz prvog postupka ostao samo 1 🐧 i taj jedan se sad i uhvatio (daj Bože da bude sve dobro i dalje). Tada sam bila baš jadna da je samo 1, a sada sam nekako sretna zbog toga, baš zato jer bi bila na sto muka što s ostalima…
Sani kaze visak vratis 😄 Bas sam o tome ovih dana razmisljala … ako ova dva sto sam vratila rodim hmmm a dosta mi je dvoje, a sto s ona 3 😅 ali naravno da bi posli vratila jos ta 3 pa sta bude… salu na stranu… kome ide tesko, tko se nagleda negativni beti taj gleda nek ih je sto vise da imam sto vise prilika… ali zbilja ima dosta slucajeva koji su ostvarili trudnocu odma, dobili dovoljno djece i imaju taj "visak" . Sto s tim embrijima?
Ma da, baš to, sigurno da bi drugačije razmišljala da se nije ovako dogodilo. Nije svima jednostavno pa uvijek gledaš da ih ima puno. 😊 Sjećam se da sam bila sva jadna onda, imam niski AMH i tada smo dobili od aspiriranih 11js samo dvije, jedna za svježi transfer, a jedna za freez. Hvala Bogu, mi smo bili te sreće da je oboje uspjelo od prve. 😊 Samo da i dalje bude sve u redu, inače ću žaliti što ih nema više. 🙏😊
Kad vadiš betu? Hoćeš pišnuti prije? 🥰
👩 37 - AMH 13
Ja imam još 3 blastice, neka se ova beba sad rodi, svakako planiram ić po još jednu bebicu ❤️ Od te preostale 3 nema garancije da će baš sve 3 bit sigurno beba, a meni će to svakako bit i zadnja 3 pokušaja jer ne planiram više ic u stimulaciju. Bit ću sretna da imamo i jednu bebu, a ako bude više, to je samo bonus. ☺️
Korni, sretno, super da se može nastaviti dalje sa stimulacijom 🤞😘
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala ti Sani 😘 Prije trudnoće je bio 1 i nešto, a sad 3,06. Iznenadilo me jer mi je u prvoj trudnoći sve bilo super. Ali dobro, rekli su mi i u klinici da je OK pa onda valjda je 😉 Svakako ću pitati dok idem na 2. uzv 👍
👩 37 - AMH 13
Sani kaze visak vratis 😄 Bas sam o tome ovih dana razmisljala … ako ova dva sto sam vratila rodim hmmm a dosta mi je dvoje, a sto s ona 3 😅 ali naravno da bi posli vratila jos ta 3 pa sta bude… salu na stranu… kome ide tesko, tko se nagleda negativni beti taj gleda nek ih je sto vise da imam sto vise prilika… ali zbilja ima dosta slucajeva koji su ostvarili trudnocu odma, dobili dovoljno djece i imaju taj "visak" . Sto s tim embrijima?
Ma da, baš to, sigurno da bi drugačije razmišljala da se nije ovako dogodilo. Nije svima jednostavno pa uvijek gledaš da ih ima puno. 😊 Sjećam se da sam bila sva jadna onda, imam niski AMH i tada smo dobili od aspiriranih 11js samo dvije, jedna za svježi transfer, a jedna za freez. Hvala Bogu, mi smo bili te sreće da je oboje uspjelo od prve. 😊 Samo da i dalje bude sve u redu, inače ću žaliti što ih nema više. 🙏😊
Kad vadiš betu? Hoćeš pišnuti prije? 🥰
Vi ste bas sretnici 😍 Neka vas i dalje tako prati sreca 🤞😊
Iskreno uopce ne razmisljam jos o beti i testu. Mozda od 9dpt test, beta 12 dpt, mozda cu ovaj put uzivat u neznanju i cekat 14dpt kako mi je receno. Prvi tjedan je lako, posli krene ludilo 😅
Ovaj put sam skroz opustena, nastavila sam s normalnim zivotom, samo ne dizem i ne nosim tesko , ne perem wc, ne usisajem i ne perem pod 🤣 to sam opet podvalila muzu jer ne smin ja nista fizicki radit 🤣 Svaki dan sam negdi, setam, trosim pare ... isprobat cu sad tu metodu pa cemo vidit hoce li upalit 😉
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Hvala ti Sani 😘Prije trudnoće je bio 1 i nešto, a sad 3,06. Iznenadilo me jer mi je u prvoj trudnoći sve bilo super. Ali dobro, rekli su mi i u klinici da je OK pa onda valjda je 😉 Svakako ću pitati dok idem na 2. uzv 👍
Pozdrav, ja inače imam Hashimoto te smo kad sam ostala trudna pratili tsh i t4..kroz trudnoću mi je endokrinologica 3x pojačavala dozu..ima točno tablica koliko smije biti kroz koje tromjesečje..bolje da je malo niža nego viša..mislim da je tvoja u granicama no ja bi svakako tražila mišljenje baš endokrinologa. Ako si u ZG preporuka za dr. Herman-Mahečić u Petrovoj.
Također cure koje imaju problema sa štitnjačom ja bi samo rekla da su i nama govorili da je tsh 2 ok čak i do 2.5..nakon 5 neuspjelih transfera (a bilo je treba vam samo mali poguranac i beba je tu🙄) otišli smo u Repromed kod doktora R (mene je oduševio direktnim pristupom) i on je rekao ništa 2...tsh mora biti 0.8..poslušala sam, digla terapiju i ostala trudna sa sljedećim transferom..eto..sad dal' je do toga ili ne, ali ako netko misli muči, a sve je ok nema šta izgubiti nego probati..i da nakon transfera sam se ustala i hodala po sobi, inače su na VV tražili da ležim..
Oprostite na dugom postu, cura koja potajno prati već 3 g...
Ja 36-hashimoto, on 41 oligo
VV, 2 postupka, 6 transfera, 2023💜
7/24 planirani FET
Vi ste bas sretnici 😍 Neka vas i dalje tako prati sreca 🤞😊
Iskreno uopce ne razmisljam jos o beti i testu. Mozda od 9dpt test, beta 12 dpt, mozda cu ovaj put uzivat u neznanju i cekat 14dpt kako mi je receno. Prvi tjedan je lako, posli krene ludilo 😅
Ovaj put sam skroz opustena, nastavila sam s normalnim zivotom, samo ne dizem i ne nosim tesko , ne perem wc, ne usisajem i ne perem pod 🤣 to sam opet podvalila muzu jer ne smin ja nista fizicki radit 🤣 Svaki dan sam negdi, setam, trosim pare ... isprobat cu sad tu metodu pa cemo vidit hoce li upalit 😉
Kad si vec spomenula to mirovanje..kako dobit bolovanje nakon transfera? Ja radim fizicki i psihicki tezi posao, rad sa osobama sa teskocama... pa me zanima kad do ovog svega dodje tko moze otvorit bolovanje? Ne bi se vracala na posao i riskirala sa time..Hvala♥️
🙋♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
💁♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
-pokusavamo od kraja 2020. god.
KBC Split
7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
8/23 ET ❌️
9/23 FET ❌️
12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
12/23 ET ❌️
8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
10/24 FET ⏳️
Ivkaa imas pravo na bolovanje kad si u postupku zbog uvjeta na poslu. Pitaj svog soc ginekologa da ti otvori bolovanje ili obiteljskog lijecnika mozda mozes na tu dijagnozu ili neku drugu
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
Sortiraj odgovore
Najstariji