Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    16. Kolovoz 2022. 11:41

Medic29

mareee.18

Pozdrav cure, iduci tjedan me ceka aspiracija ( Vinogradska ), na sam dan aspiracije cu uzeti slobodno, da li da uzimam i dan poslije ili cu moci normalno radit, inace radim uredski posao bez ikakvog fizickog napora? Ako bi mi htjela koja napisati onako od a do ž postupak aspiracije, prvi put mi je, bila bih zahvalna! Hvala 🤗

Ja sam u Njemackoj u postupku,ali koliko sam citala na forumu sve je vise manje isto. Svakako bih i ja voljela cuti kakav je sami postupak aspiracije u Hr.

mareee.18

Pozdrav cure, iduci tjedan me ceka aspiracija ( Vinogradska ), na sam dan aspiracije cu uzeti slobodno, da li da uzimam i dan poslije ili cu moci normalno radit, inace radim uredski posao bez ikakvog fizickog napora? Ako bi mi htjela koja napisati onako od a do ž postupak aspiracije, prvi put mi je, bila bih zahvalna! Hvala 🤗

Ja sam u Njemackoj u postupku,koliko sam procitala na forumu sve je vise manje isto,osim naziva ljekova. Ali voljela bih isto cuti tocno kakav je postupak aspiracije u Hr. Kod mene u klinici pise se bolovanje 5 dana,a kod onih zena koje rade fizicki posao i duze.

Naravno ovisi o poslu s kojim se baviš neke žene koje rade teže poslove idu na bolovanje od prvog dana stimulacije a pravo na bolovanje imaš od dana aspiracije do bete barem je tako ovdje i sve je stvar što ti dr preporuči... sama aspiracija se najčešće u bolnicama izvodi pod kratkom općom anestezijom dok u privatnim klinikama taj dio moraš platit ili dobiješ koktel da te malo ošamuti, pod anestezijom aspiracija nije bolna ali opet sve ovisi od žene do žene, poslije aspiracije mogući su bolovi pogotovo ako imaš veći broj jajnih stanica ako te još nešto zanima pitaj😊 vidim da je tvoj put jako trnovit i ja ti se divim koliko snage imaš sretno draga 🤞🙏😊

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    16. Kolovoz 2022. 11:43

očajna

Stela_M

Očajna oprosti ali obzirom da ti menga kasni 3 dana ta bi crta, po meni, trebala biti jača ne vrijedi ti piškiti 10 testova i kidati si živce odi izvaditi betu i znat ćeš na čemu si, sretno 😊

A imala sam pomaknutu ovulaciju prošli mj a dobro bar vidite crtu pa možda imam nade daj bože

Pa na tako slabe testove samo sebe mučiš po meni je to prije naznaka biokemijske, sorry ali ja sam iskrena ali čuda su moguća odi izvaditi betu i riješi se briga 🤷‍♀️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Kacusha
    16. Kolovoz 2022. 11:47

očajna

Stela_M

Očajna oprosti ali obzirom da ti menga kasni 3 dana ta bi crta, po meni, trebala biti jača ne vrijedi ti piškiti 10 testova i kidati si živce odi izvaditi betu i znat ćeš na čemu si, sretno 😊

A imala sam pomaknutu ovulaciju prošli mj a dobro bar vidite crtu pa možda imam nade daj bože

Meni djeluje kao biokemijska. Najbolje ti je napraviti betu.  🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    16. Kolovoz 2022. 11:48

Medic bas mi je zao da je tako zavrsilo 💔 jos 2 izvanmaternicne. Hrabro dalje 💪🌈

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    16. Kolovoz 2022. 11:49

Stelic kako si? Oni ti zovu uglavnom iza 12 dok prođu aspiracije i transferi. ❤️

👨‍🦰 Oligo-normo

Stela_M
    16. Kolovoz 2022. 12:01

Kacusha

Stelic kako si? Oni ti zovu uglavnom iza 12 dok prođu aspiracije i transferi. ❤️

Pfff  🥺😣😣 sad je prošlo 12 🤣🤣🤣 ok sam nisam više onako jako napuhana bolovi su sve manji moguće da Dostinex pomaže, sutra imam kontrolni uzv u 14 h 😊 kako si mi ti?

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• inesss
    16. Kolovoz 2022. 12:05

mareee.18

Ja nisam uzela ni dan bolovanja ni za aspiraciju ni transfer .Imam niski amh pa nije bilo brige oko hiperstimulacije( amh 10),na poslu nisu znali,a posao je na nogama po osam sati,al isto sam pazile te dane malo manje sam potezala☀️Sto se tice aspiracije taman sam taj dan bila slobodna,al mene ti nista nije boljelo isla na kavu i sve,a nakon transfera sam radila cijeli dan

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• očajna
    16. Kolovoz 2022. 12:16

Kacusha

očajna

Stela_M

Meni djeluje kao biokemijska. Najbolje ti je napraviti betu. 🍀

Opet 😭 već sam ju imala u 5 mj jaooo

Iman
    16. Kolovoz 2022. 12:27

Anemona 😘😘😘 konacno mogu da odahnem bar malo.. ti se spremas na jesen je li tako..❤❤
    Navijam najjace za sve jesenske postupke i fetove, i za moje borilice ❤❤❤❤❤❤🤞🍀
    Rainbow uzivaj i odmori se ❤😘😘
    Monolena kako je Sunny napisala, kada vidis krv ne mozes ostati pozitivan i sabran, bas je osjecaj ruzan, prosla sam to i u tom momentu svijet mi se srusio, samo kod mene je bilo jednom kao roskasto i onda sam smedjarila, mozda i 2 tjedna i samo je nestalo.. Zelim ti puno snage za dalje, samo borba, pisi nam tu kako cure kazu, a ja vjerujem da je to sve u redu i da ce tako i ostati.. grlim te ❤❤❤🍀🙏
    Ocajna cure ti dobro kazu, a najbolji pokazatelj ti je beta.. sretnooo ❤
    Panda moja draga.. sretno sutra na pregledu 😘😘🤞🍀
    Petra da, konacno sam pa skoro stara ja, kako fizicki, bolje sam i psihicki.. pocinjem zivjeti opet 😁😁 neka test glukoze bude 👌👌 😘😘😘❤❤
    Medic29 puno srece ti zelim 🍀❤❤❤
    Stela nestrpljivo cekam info o smrzlicima 🤞🤞🙏🙏🙏❤❤❤❤
    JLo, Tina, Domleon, Aries, Eva, Razumna, JB, Afrodita i sve ostale curke ❤❤❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Stela_M
    16. Kolovoz 2022. 12:43

Evo me zvali su me 🙈 
    Dvije malo kaskaju one su šestostanične sve druge su osmostanične nema fragmentiranih embriologica  kaže da je šteta da ih dns zamrzava,  ove šestostanične ili će nadoći ili će jednostavno stati ali da je ona iznenađena da je jako lijep rezultat i da su dobili nove inkubatore i da u zadnje vrijeme jako puno stanica im dođe do blastice, ona je pričala i s dr i svakako će sutra vidjeti situaciju pa ćemo sutra znati više 🥰 i dalje ih se drži 11 🤗🙈

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.