Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    16. Kolovoz 2022. 20:46

Hvala vam cure evo i ja sam iznenađena da su u ovom ciklusu jajca tako tvrdoglava 😁
    MakiST baš si me nasmijala 🤣🤣🤣 kako si mi ti? Ostala si u Cito ili si se negdje prebacila? 🥰🤗😊
    Annboleyn pa gdje si ti draga? Kakav je plan za dalje? 🥰🤗😊
    Monolena drži se draga, uvjerena sam da je s bebicama sve u redu vjerojatno ti je hematom u pitanju, samo odmaraj, bez naprezanja i mazi bušicu 🥰🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

J_Lo
    16. Kolovoz 2022. 22:00

Sunny divno, kako dugačka lista majki.

Divna i ti se uskoro pridružuješ  listi mamaa  😍😍😍

Panda sretno u srijedu 🤞

Iman drago mi je da si bolje i da se možeš napokon opustiti i uživati ☺️❤️

Monolena uh uh, drži se draga. Miruj i probaj misliti pozitivno. Ako su bebe bile dobro na zadnjem uzv, i ako još uvijek imaš simptome, sigurna sam da će izaći na dobro 😘
    Petra30 heeej super da je upalilo 😘 

Medic žao mi je jako zbog dosadašnjih ishoda.. Puno sreće želim u novom postupku 🤞
    Mare postupak aspiracije je baš individualan doživljaj. Meni je bio jako bolan, krvarila sam i nisam mogla 3 dana iz kreveta. Imam dosta visok amh, i skoro sam otišla u hiper.. Tako da, nema pravila. 

Stela navijamo za blasticeee, super vijesti ❤️

Afrodita sretnoo 😘,  lucy i tebi također u fetu, nek se primi 🤞
    Slavice i ostale trudnice i poznim tjednima trudnoće, jako je dobar čaj lista maline, ili tinktura lista maline za poticanje i olakšavanje poroda, počinje se od 35 tt, pročitajte malo o tome, nije na odmet probati.

Puse svima i sretno svima. 
    Mene opet muče ovi ligamenti, baš neugodna bol, danas nije prolazilo ni u ležećem položaju. Ali valjdase sad maternica baš dosta rasteže jer trbuščić raste iz dana u dan. ☺️

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

AuroraB
    16. Kolovoz 2022. 22:07

Stela jedva čekam vidjeti tvoje pozitivne bete i testiće iz ovog postupka😍 Žao mi je zbog bolne aspiracije, tako se ponekad potrefi, ali ionako ti je to zadnja😇😊😇
    Sunny morala bih još jednom škicnuti, ali mislim da Petra30 nije bila neki dan na popisu trudnica☺
    Bajo zakasnila sam na slikicu male Maričke🙂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Stela_M
    16. Kolovoz 2022. 22:43

JLo hvala ti draga, kako si mi ti? 😊🥰🤗❤️
    AuroraB ma ako je to sva muka i da ugledam jednog lijepog dana plusić i poz betu sva bol će se isplatiti 😊🥰🤗 kako si mi ti? ❤️❤️
    MakiST ma to je najbitnije da vjeruješ dr i da si sigurna u njega a sve ovo drugo je bonus 😁 kada krećeš sad za koji dan ili? 🤞❤️ ma ima da razvalimo tu jesensku listu 😁
    Avocado srećo kako si? Jel raste bušica🤭🤗❤️❤️
    Panda report sutra obavezno, sretno draga 🤞🙏🤗❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

annboleyn
    16. Kolovoz 2022. 23:21

Stela_M

Hvala vam cure evo i ja sam iznenađena da su u ovom ciklusu jajca tako tvrdoglava 😁
    MakiST baš si me nasmijala 🤣🤣🤣 kako si mi ti? Ostala si u Cito ili si se negdje prebacila? 🥰🤗😊
    Monolena drži se draga, uvjerena sam da je s bebicama sve u redu vjerojatno ti je hematom u pitanju, samo odmaraj, bez naprezanja i mazi bušicu 🥰🤗

Tu sam draga, citam sve vrijeme, steta sto si se toliko namucila na punkciji ali vrijedilo je, definitivno 😍
    Plan za dalje da kad se oporavim, a to bi moglo biti vec za mjesec i po, krenem ponovo u stimulaciju. Nadam se ovaj put boljem rezultatu iako sam malo razocarana sto kod nas nema terapije sa rekombinantnim LH (Pergoveris), mislim da bi to bilo rjesenjeza mene… Anyway, pruzit cu jos jednu sansu ovoj klinici, svim srcem vjerujem u svaki pokusaj pa ako, ne daj Boze, ne bude uspjelo razmisljat cu o promjeni…
    Hvala sto mislis na mene, od sveg srca navijam za sto vise 🐧😘❤️❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Kolovoz 2022. 00:15

Ja ću samo prijaviti da se kod mene ništa ne događa! Šetnja, ananas, čaj, datulje.. Mali neće van 😀 Sve si mislim da su me utrogestani do 37 tt zacementirali 🙈 još mi nisu spominjali inducirani. Svaka 2 dana hodam po ctgima. Javim svakako 😘

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Kacusha
    17. Kolovoz 2022. 05:59

annboleyn

Stela_M

Tu sam draga, citam sve vrijeme, steta sto si se toliko namucila na punkciji ali vrijedilo je, definitivno 😍
    Plan za dalje da kad se oporavim, a to bi moglo biti vec za mjesec i po, krenem ponovo u stimulaciju. Nadam se ovaj put boljem rezultatu iako sam malo razocarana sto kod nas nema terapije sa rekombinantnim LH (Pergoveris), mislim da bi to bilo rjesenjeza mene… Anyway, pruzit cu jos jednu sansu ovoj klinici, svim srcem vjerujem u svaki pokusaj pa ako, ne daj Boze, ne bude uspjelo razmisljat cu o promjeni…

Kakav je to rekombinantni LH?  Nisam za to cula 😊 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    17. Kolovoz 2022. 06:00

Cure netko je pisao za zamjenu dr. Lane u Škvorcu?  Kakva je ta nova dr.?  😊

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

annboleyn
    17. Kolovoz 2022. 09:00

Kacusha

annboleyn

Stela_M

Kakav je to rekombinantni LH? Nisam za to cula 😊

Rekombinanti LH ili Lutropin alfa je oblik koji se dobija pomocu rekonbinantne DNA uzgojem u gljivicama i razlikuje se hemijski od onog u Menopuru ili Merionala npr. koji se dobije iz urina zena u menopuzi. Postoje brojne studije koje su pokazale da je ovaj rekombinantni  dao znacajno bolje rezultate kod zena starijih od 35 godina i onih sa slabijim odgovorom na stimulaciju. 
    P.S. Gonal F je rekombinantni FSH, ni on nije “cisti” FSH iz urina.

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    17. Kolovoz 2022. 09:07

A propos rezultata rekombinantnog LH, imali smo nedavno tu na forumu kod J_b znacajno bolji sa Pergoverisom (koji ga sadrzi) nego u prethodnim stimulacijama 😊
    U Hrvatskoj ga daju, kod nas u BiH nazalost ne, mislim da nije ni registrovan lijek 😔

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.