Dunja12, ja ću ti samo reci moj primjer, kod niske bete. Bila je 18.5, pravilno se duplala, ali je bilo blighted ovum, I imala sam medikametozni pobačaj u 11tt. Ja se samo nadam da kod tebe nije takav slučaj, ali budi spremna na sve. Želim ti svu sreću ❤️😊🤗svakako ponovi betu za 2 dana..
Minniezao mi je, drži se ❤️🤗
Korni ❤️
Hvala curke moje. ❤️ Želim svima puno sreće u narednim postupcima, mislim na Vas i bit će te mi u molitvama. Nazdraviti ću i popit za vas koje ne smijete. ❤️ Stela, maslačak, Tikvica, Hope, MalaG, i ostale trudnice❤️
Moja dr bi da krenemo dalje, ali ja bi ipak malo pričekala. Uzet ću si ljeto.. pa idemo dalje u 9 mj..
Jube, Bebolina, Flo, Loorna, Sanii, anii208, Bubica, PBTAB, Silimarion, jednaobicnacekalica, ❤️❤️
I sve ostale ❤️❤️
Pratim vas i dalje, ali ću manje biti tu ❤️ sretno svima 🤗 od ❤️ želim ❤️O boze, u totalnom sam šoku sada i ne znam šta da kažem i mislim. Isto ti je na 11.dan bila tako niska? Ja nemam što drugo napraviti nego čekati😌 rekli su mi u klinici da ne znaju zašto sam uopće vadila betu 11 dan ako se vadi 14. Mislim da je ipak svaka žena drugačija. Ja imam slučaj kume kojoj je uspio prvi IVF i bile su jednojajčane blizanke, trudnoća najurednija šta može biti, zakazan termin poroda da bi bebama tjedan dana prije termina prestala srca kucati. Ispao je problem posteljica. Hoću reći da je ovdje sve moguće i da treba vjerovati u najbolje jer samo On zna šta može biti. Iz nekog razloga ja imam dobar osjećaj i to mi je najbitnije. Ja ću se malo maknuti od foruma, treba mi malo mira i vremena. Na kraju krajeva vjerujem MPO doktoru i tako ću nastaviti.
Uživajte i sretno svima😇❤️Nisam ti ovo rekla da bih te preplašila, nego samo da budeš svjesna svega.. svaka od nas je drukčija, I može biti sve, a može biti ništa..
Nemamo bas previse primjera sa niskim betama, a da se pokazalo da je sve u redu..
želim ti od srca da bude sve u redu..
Žao mi je radi tvoje kume ❤️ drži se, I bit će sve u redu 🤗Znam, sve jasno😇 ali malo je deprimirajuce ovo citati jer ne znam vise da li da molim Boga da raste ili pada. A ti si također vadila betu 11dnt pa je bila tako nisko ili ipak malo kasnije? 🤔
Nisam sigurna, ali mislim da je bilo 12dnt.. 3 pozitivna testa..
Neka sve bude u redu 🤗 ro je najbitnije..
Moja beta je 0,2…malo odmora pa u fet😊
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Maslačak ajde, brzo će 3.7. Tako je, mobitel i Google što dalje i ne razmišljati o glupostima. 🤭☺️ toliko mi je nevjerojatno da je već sedmi mjesec!😱
Anii ja sam uzimala Rennie u početku trudnoće za žgaravicu i može se slobodno uzimati u trudnoći.😉🤗 ako si više za prirodnu opciju, onda preporučam bademe.
Stela a za mučninu su me banane spasile. Makar i 2-3 griza, ali stvarno su pomogle! Vrijedi probati.😘😉 Hvala ti draga, svakako ćemo uživati u druženju.🤭☺️
NPelica najbolje je slušati svoje tijelo i što ti ono govori. Između ostalog, dobro dođe upiti vitamina D kroz ljeto, za uspješniju implantaciju.😘🤗🤗
Tweety i tebi iskrene čestitke na plus u domaćoj radinosti. Neka do kraja sve bude uredno!🤞🙏🤗😘
Teta žao mi je radi negativnog rezultata.🥺💔 Samo hrabro naprijed!🤗❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Moja beta je 0,2…malo odmora pa u fet😊
Žao mi je draga, odmori pa onda hrabro dalje 😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Cure hvala vam na podrsci za moj vrijedan folikul 🤗
Tera žao mi je zbog negativne bete.. malo odmora pa u nove pobjede 🤞
A sad malo bedastih pitanja 😂 ako se na aspiraciji vadi samo taj jedan folikul, sta se dogadja s ostalima? Se moze nešto napraviti s tim vodecim, a da se dalje prate ti manji kojih je više? Dokt se malo iznenadila sta je taj jedan tako brzo došao na tu velicinu, pa naravno to meni odmah zvuci kao nešto loše.. i da li se u privatnim poliklinika isto mora čekati 3 mj od stimulacije (samo menopur) za novi postupak? Hvala i skužajte na bedastoći 🤭🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Joj nekako se nadam da me moji osmistanične i desetostanične mrve čekaju... Opet ne bi da se razočaram Al bar jedna mrvica 🍀
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
Moja beta očekivano - 0.1 ..Užasno mi je žaoMožda je rano da te pitam, al voljela bih znat jel imaš plan za dalje..?I meni je, ali nekako, baš sam znala, osjećala da je to to. Dobro sam. Mislim da sam se već pripremila na ovo.
Plan je da sada ova 2 mjeseca uživamo u ljetu. Ponovimo sve nalaze. I idemo dalje u 9 mj. Razmišljam se i o promjeni klinike. MM bi u Češku, a ja bi u Repromed. No, malo ću si uzet vremena, pa ću razmislit..
Svaka preporuka za kliniku je dobrodošla 🥰Samo uživaj, tako sam i ja prošle godine uzela ljeto za uživanje i nije mi bilo žao. Ako vam nije tlaka ić do Češke onda super, al mislim da s vašim dijagnozama možete ostvariti trudnoću i u našim klinikama…kako god, bit će dobro što god da odlučiteTako i ja mislim. Ali ovaj moj je zapeo jer su mu neke kolege bile, I ostvarile su. Ionako će bit ono što ja odlučim 😅
Hvala mila 😘😘
Ja sam bila u Češkoj,ali mi imamo loš kariogram,pa je bilo ciljano .
Ovisi koji su kod njih bili problemi.
Nema garancije,nama isto nisu došli do blastocista ni kod nas ni u Češkoj.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Tera žao mi je 😔, drži se 🤗
Korni koliko mm je taj vodeći a koliko ima manjih i na koliko su mm? Jesi dobila supresiju Cetrotide ili Orgalutran? Ako se prati samo taj veći onda će stoperica ići na oko 18mm i na aspiraciji će aspirirati i te manje ali one nece sadržavati js jer su mali tj js ce biti nezrele za oplodnju. Nedavno je jedna forumasica bas ovdje pisala da je imala duplu aspiraciju i to u kbc-u mislim OS al zaista se ne sjećam detalja, gdje su prvi put aspirirali jedan folikul a nakon koji dan druge, ali onda ne znam kako ide oplodnja i razvoj, i takvi slučajevi su iznimni i čini mi se ovisi i koliko doktor ima volje i želi se potruditi oko pacijenta. Kod mene npr u predzadnjoj stimulaciji dr je "žrtvovao" jedan veći folikul koji se u početku izdvojio i stopericu riktao pa ovim manjim koji su bili podjednaki i kojih je bilo više. Taj veći je prerastao u cistu koju je aspirirao zajedno sa folikulima.
Meni se cini da ti jednostavno nisi reagirala na terapiju, jer taj jedan bi se izdvojio i u prirodnom ciklusu bez stimulacije, ali opet možda se i ovi manji trgnu.. Što se privatnika tiče u stimulaciju možeš kad ti hoćeš, možeš i bez pauza svaki ciklus ići 😁, ali preporuka je pauza 3 mj da se tijelo očisti od hormona. I tako i tako i privatnici, barem koliko sam ja upoznata, uzimaju u postupke mislim do 10.7 i onda slijede godisnji i tek u 9om mj startaju. 🤗
🙋♂️1982 normo
🙋♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
FET 03/21 2bc❌️
3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
FET 12/22 2bc ❌️
5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
FET 06/23 ❌️
FET 09/23❌️
7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
Fet 11/24 ❌️
Fet 12/24 ❌️
Joj nekako se nadam da me moji osmistanične i desetostanične mrve čekaju… Opet ne bi da se razočaram Al bar jedna mrvica 🍀
Želim ti svu sreću sutra, i ti si nam onda PUPO 🤞❤️
Kako god bilo, i da je samo jedna, i ta je ponekad dovoljna 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Saniii vodeći je na 16mm, za druge manje ne znam koliki su niti točan broj. Pitala sam, ali samo mi je rekla mali su, treba vodećeg izvuc 🙄 bas mi i decko govori da šta se ne može veći žrtvovati, pa da pokušamo ove manje još nabildati 😁 ujutro idem opet na uzv pa ću iznjeti prijedlog, iako ovako na prvu mi se čini da ću biti odbijena,ali probati ću. Dobila sam samo progesteron (gel) i to je to.Na kraju mi je rekla da u prosjeku treba oko 30js da bi se ostvarila trudnoća, ali da eto možda sam ja ta koju će dočekati čudo 🙄 vidjeti cemo kako će sve ovo proći, pa ćemo vjerojatno biti pametniji za jesen 😊 Hvala ti na svakoj info i podijeljenom iskustvu ❣️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Maslačak čestitam 🩷🩷
Je si to prirodno uspila u kućnoj radinosti ili kbc st????vraćam postove al to traje
Sortiraj odgovore
Najstariji