Maslačakdobro sam draga. Doma odmaram i uživam.🤗🤭 Sutra nam je kontrola, trebali bi doznati i rezultate TORCH-a, pa smo radoznali i nestrpljivi. Mrva straha je prisutna, ali malac je dosta aktivan pa vjerujem da ipak ide sve u dobrom smjeru. Bit ćemo sutra pametniji.🥰🥰 Jesi li se ti već naručila na UZV? Baš je super narasla beta!😍🤭
Minniežao mi je.🥺💔 Uzmite pauzu, napunite baterije pa nakon ljeta u nove pobjede.🤗🤗
Dunja sve su cure već rekle. Sretno dalje!🤞🤗
Tikvice vjerujem ti, mirisi su me ubijali u početku.🤢🤢 Pogotovo u zatvorenim prostorima, nisam mogla biti dulje od 5min negdje u centru, odma bi mi pozlilo.🤢 Bitno da si izašla na zrak predahnuti! Pazi se.😉🤗3.7. sam na uzv, jedva čekaaam. Dotad je plan iza posla na plažu s knjigom, a mob držat šta dalje, da šta manje guglam, strepim i sl 🤣
Sretno ti na pregledu 🥰😍💜💜💜Pa Maslaaaaacak 🥰🥰🥰🥰 cestitam cestitaam, neka bude uredna i skolska 💪🏻🍀
A gdje nam je Asli? Sigurno i ona kuje neke planove 🤭
Vidim da je i Stelica trudnica, jaaaako mi je drago 💛
I T_Ivy istooo 💛, cestitke i samo hrabro naprijed 💪🏻🍀
Ima vas jos puno trudnica i trudilica, svima zelim sve naj u svakom koraku 🤗Tweety draga 💜💜💜💜💜
Kako ste mi vi? Mi smo ti kući smuckali, čekali postupak, i nismo dočekali 1 dc. Još mi je rano za slavlje, al ipak smo veseli, ovome se nikako, ni u snu, nismo nadali haha
Kuješ li nam ti neke planove?
Jako mi je drago i drzim fige da bude sve ok i dalje, javljaj novosti 💛.
I mi isto doma smuckali 🤭💛 evo me u 8tt. I ja se jos bojim veseliti, nesigurna sam i dok ovo pisem 🙈
💛🧡
Dunja12, ja ću ti samo reci moj primjer, kod niske bete. Bila je 18.5, pravilno se duplala, ali je bilo blighted ovum, I imala sam medikametozni pobačaj u 11tt. Ja se samo nadam da kod tebe nije takav slučaj, ali budi spremna na sve. Želim ti svu sreću ❤️😊🤗svakako ponovi betu za 2 dana..
Minnie zao mi je, drži se ❤️🤗
Korni ❤️
Hvala curke moje. ❤️ Želim svima puno sreće u narednim postupcima, mislim na Vas i bit će te mi u molitvama. Nazdraviti ću i popit za vas koje ne smijete. ❤️ Stela, maslačak, Tikvica, Hope, MalaG, i ostale trudnice❤️
Moja dr bi da krenemo dalje, ali ja bi ipak malo pričekala. Uzet ću si ljeto.. pa idemo dalje u 9 mj..
Jube, Bebolina, Flo, Loorna, Sanii, anii208, Bubica, PBTAB, Silimarion, jednaobicnacekalica, ❤️❤️
I sve ostale ❤️❤️
Pratim vas i dalje, ali ću manje biti tu ❤️ sretno svima 🤗 od ❤️ želim ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Bebolina - hvala ❤️
MalaG - sretno sutra 🤞
Npelica - ❤️
Dunja - bas mi je zao radi tvoje prijateljice. Nazalost u T se nikad ne zna. Nekada se neke stvari mogu rijesiti i sprijeciti a nekad nazalost ne. Ali treba biti pozitivan i misliti pozitivno.
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
kume pardon 😊
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Korni jedna ali vrijedna nikada ne znaš možda baš ta jedna tvrdoglava donese sreću 🤭🙏🥰🤗
Minnie25 imaš ljeto pred sobom za uživanje i guštanje iskoriti to za sebe🤭🥰
MalaG uživaj sutra na drškanju sa mališanom 🤭🤗🥰
Tweety88 hvala ti 🤗kako ste mi vi? Ajme pa sada vidim 8 tt baš mi je drago neka te do kraja prati uredna I školska trudnoća 😁🙏🤞🥰🥰
Anii iskreno nisam ništa kupovala niti uzimala, znam da imaju one tabletice od đumbira ali evo lijena sam otići do ljekarne 😁 inače sam tip koji ne voli vrućine tako da sam se zabarikadirala u kuću s mojoj bff klimom🙈 preporuka je više manjih obroka i da se obroci ne preskaču ali ne mogu sada reći da mi je to nešto pomoglo ima dana kada mi je samo muka ali me zaobiđe 🤮 a ima dana kada je kombinacija svega od kada otvorim oči jednostavno to mora proći i gotovo 😁 iskreno sve što si koristila prije trudnoće, od lijekova, prvo se konzultiraj s dr o eventualnom nastavku terapije, ja se trudim da ne uzimam ništa istrpim što god da je 🤭 kako se ti osjećaš? 🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Dunja12, ja ću ti samo reci moj primjer, kod niske bete. Bila je 18.5, pravilno se duplala, ali je bilo blighted ovum, I imala sam medikametozni pobačaj u 11tt. Ja se samo nadam da kod tebe nije takav slučaj, ali budi spremna na sve. Želim ti svu sreću ❤️😊🤗svakako ponovi betu za 2 dana..
Minniezao mi je, drži se ❤️🤗
Korni ❤️
Hvala curke moje. ❤️ Želim svima puno sreće u narednim postupcima, mislim na Vas i bit će te mi u molitvama. Nazdraviti ću i popit za vas koje ne smijete. ❤️ Stela, maslačak, Tikvica, Hope, MalaG, i ostale trudnice❤️
Moja dr bi da krenemo dalje, ali ja bi ipak malo pričekala. Uzet ću si ljeto.. pa idemo dalje u 9 mj..
Jube, Bebolina, Flo, Loorna, Sanii, anii208, Bubica, PBTAB, Silimarion, jednaobicnacekalica, ❤️❤️
I sve ostale ❤️❤️
Pratim vas i dalje, ali ću manje biti tu ❤️ sretno svima 🤗 od ❤️ želim ❤️O boze, u totalnom sam šoku sada i ne znam šta da kažem i mislim. Isto ti je na 11.dan bila tako niska? Ja nemam što drugo napraviti nego čekati😌 rekli su mi u klinici da ne znaju zašto sam uopće vadila betu 11 dan ako se vadi 14. Mislim da je ipak svaka žena drugačija. Ja imam slučaj kume kojoj je uspio prvi IVF i bile su jednojajčane blizanke, trudnoća najurednija šta može biti, zakazan termin poroda da bi bebama tjedan dana prije termina prestala srca kucati. Ispao je problem posteljica. Hoću reći da je ovdje sve moguće i da treba vjerovati u najbolje jer samo On zna šta može biti. Iz nekog razloga ja imam dobar osjećaj i to mi je najbitnije. Ja ću se malo maknuti od foruma, treba mi malo mira i vremena. Na kraju krajeva vjerujem MPO doktoru i tako ću nastaviti.
Uživajte i sretno svima😇❤️
Nisam ti ovo rekla da bih te preplašila, nego samo da budeš svjesna svega.. svaka od nas je drukčija, I može biti sve, a može biti ništa..
Nemamo bas previse primjera sa niskim betama, a da se pokazalo da je sve u redu..
želim ti od srca da bude sve u redu..
Žao mi je radi tvoje kume ❤️ drži se, I bit će sve u redu 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Korni jedna ali vrijedna nikada ne znaš možda baš ta jedna tvrdoglava donese sreću 🤭🙏🥰🤗
Minnie25 imaš ljeto pred sobom za uživanje i guštanje iskoriti to za sebe🤭🥰
MalaG uživaj sutra na drškanju sa mališanom 🤭🤗🥰
Tweety88 hvala ti 🤗kako ste mi vi? Ajme pa sada vidim 8 tt baš mi je drago neka te do kraja prati uredna I školska trudnoća 😁🙏🤞🥰🥰
Anii iskreno nisam ništa kupovala niti uzimala, znam da imaju one tabletice od đumbira ali evo lijena sam otići do ljekarne 😁 inače sam tip koji ne voli vrućine tako da sam se zabarikadirala u kuću s mojoj bff klimom🙈 preporuka je više manjih obroka i da se obroci ne preskaču ali ne mogu sada reći da mi je to nešto pomoglo ima dana kada mi je samo muka ali me zaobiđe 🤮 a ima dana kada je kombinacija svega od kada otvorim oči jednostavno to mora proći i gotovo 😁 iskreno sve što si koristila prije trudnoće, od lijekova, prvo se konzultiraj s dr o eventualnom nastavku terapije, ja se trudim da ne uzimam ništa istrpim što god da je 🤭 kako se ti osjećaš? 🥰
Točno toooo.... I oću, na najjače... ❤️❤️❤️
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo) -2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Anice draga, hvala ti, ma samo da i dalje sve bude OK 😊 Jako se veselim, ali još uvijek sam i rezervirana. 😉
NPelice, tako mi je žao, stvarno sam se nadala tvojoj pozitivnoj beti. 😔 Odmori onda kroz ljeto, razbistri misli i na jesen u nove pobjede, vjerujem da će ti se kad tad osmjehnuti plusić 😊
Mura PUPO, 🤞 da se mrva primi i ne pušta 😘
Minnie, žao mi je, drži se 😊
Dunja, jaaaakooo držim fige da ipak sve izađe na dobro 🤞🤞🤞❤️
Tako je Korni, samo pozitivno 🥰
Jube 😘😘😘
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Moja beta je 0,2...malo odmora pa u fet😊