Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Stela_M

Broj poruka: 3120

Prijavi adminu

Ivančica06 nema magičnog suplementa sve pomaže po malo, ali je potreban kontinuitet imaš stvarno hrpu kosnih info na prvim stranicama pa malo baci oko, što se tiče Dhea niti slučajno takav tip dodatka uzimati na svoju ruku, def provjeriti Dheas u krvi i pričati o tome s dr, najčešće se on preporučuje ženama sa niskom zalihom jajnih stanica 😁
    Johica hebemu sve žao mi je, ako već imaš problema sa debljinom endometrija ja bih prije obavila histero da se vidi što se događa, a onda nakon histero fet 🤭🥰
    Linda ma sve ću izgurati samo da trudnoća bude uredna i da bebice budu dobro 😁🤭 kako ste mi vi svi 🤭❤️❤️
    Fashionista hvala ti, puno sreće ti želim u ovom postupku 🤞🤞🥰 btw meni je sam embriolog rekao da smijem popiti čašu piva ili vina i ja sam se znala počastiti pivicom🤭
    T_Ivy predivno baš mi je drago 🤭🤗❤️
    Iman baš mi je drago što si se javila kako si, kako su dječica? Dns je 7 tt i dani mi se vuku kao trakavica 🤣🤣❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

anii208

Broj poruka: 604

Prijavi adminu

Saniii razmisljas o konzultacijama kod R. u Repromedu? On ti je i prije bio u igri ili ti je sad palo na pamet?
    Dobra ti je ideja cisto da cujes neko njegovo mišljenje. On je po meni dr koji razmislja i izvan okvira a mislim da ti to bas sad i treba, jer realno skoro pa nemaš nikakve dijagnoze🤷🏻‍♀️
    Inaće sam veliki fan dr R. iako ja osobno nikakav kontakt s njim nisam imala, ali statistika govori da ima najveci broj najizazovnijih slučajeva. Neki dan sam se dopisivala s jednom curom s facebook grupe rode koje je nakon nekoliko neuspješnih donacija u makedoniji, odlučila pokusati u repromedu i dobila dvije blastice. Jos mi je detaljno opisivala kako nije dobro reagirala na stimulaciju u pocetku a dr napravio takav zaokret i umjesto da su odustali , zavrsili sa dvije blastice. Evo meni je to woow.

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

anii208

Broj poruka: 604

Prijavi adminu

I da ne zaboravim, večeras na Provjerenom u 23 sata prilog o neplodnosti pa koga zanima, a sve nas zanima - škicnite 🤗

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

Saniii

Johica žao mi je, suosjećam 😔🤗. Nažalost to što si ti zdrava i embrij odlične kvalitete nije recept za trudnoću, jer IVF jednostavno nije matematika, puno je tu faktora koji se moraju poklopiti a da ni doktori ne znaju koji su to faktori 🤷‍♀️. I kod mene je slična situacija, embriji odličnih ocjena a ja pokrivena svom potrebnom terapijom ali implantacija izostaje, zašto?- nitko mi ne zna reći i to tako jako frustrira da bih vrištala. I za moje nalaze svi govore da su školski i po svim parametrima ja sam trebala davno roditi, alii….
    Kod tebe konkretno bilo bi pametno, moj savjet, da odradiš histeroskopiju prije idućeg FETa da se provjeri stanje maternice iznutra, a ujedno uzimaju uzorak za phd analizu i može se otkriti ako imaš kakvu skrivenu upalu. Ne znam što je ovo endomeTRIO, pretraga?
    Tera mene trbuh boli kao da dolazi uragan menga, i cervix se zadebljao i spustio tako da to je to što se mene tiče, sutra pišem test za potvrdu 🤪
    Pbtab super, eto rijesila si dilemu i slušaj dr, barem bi ja tako.
    Trenutno sam tako nabrijana da ću otic u Repromed na konze da vidim šta mi dr R ima za reći 🙃🙆‍♀️
    Linda 😘🤗❤️
    Ivancicaprije korištenja trebaš provjeriti dheas iz krvi, nije za uzimati na svoju ruku :)
    Fashionista startas 🥳, nek bude uspjesno 🙏🤞. Što se alkohola tiče mislim da nije pametno piti uz hormonalnu terapiju, ipak su to lijekovi, a lijekovi I alkohol 😬, ili pitaj dr A :)
    TIvy odlična beta 😍, sretno dalje 🙏🤞

Ma poslušat cu ga jer mu beskrajno vjerujem i znam da sam u najboljim rukama i puno mi znaci što imam njegov broj i uvijek mu se mogu javiti ako mi zatreba razgovor. 
    Ako mislis da ti moze pomoci, a vjerujem da moze jer su njegove ruke zlatne i koju god dotakne ostane trudna, tako da trči kod njega vec si trebala biti tamo 😂😂🤪

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Linda86

Broj poruka: 344

Prijavi adminu

Iman

Ulijećem kao padobranac, nisam se javila odavno jer twinsi 😅
    Neke cure ce me se sjetiti od ranije, a vidim da je i punooo novih, puno uspjeha svakoj zelim od srcaStela 😍😍 presretna sam zbog tebe, dupla sreca, cestitam draga 💗💗💗💗💗💗💗 nisam sve citala ali vidim da smedjaris i da imas mucnine, samo se odmaraj, proci ce.. koji si tjedan? 😘😘😘
    Sani drzim palceve na najjace da bude dobro 🙏❤❤❤
    Anemona saljem najjaci zagrljaj ❤❤❤❤
    Tikvice saljem puno poljubaca, nadam se da si dobro ❤
    Sve cure na ovom forumu su lavice, i zelim vam od srca uspjesnu borbu i da drzite svoje smotuljke u rukama sto prije 🙏❤

Ja sam te se danas sjetila, Iman 🤗 kada sam pisala Steli o svojim mucninama, ne bih da te podjsecam kako je 🙈 Nego, kako prezivljavas? Kod nas je borba iz dana u dan, jako su zahtjevne, guramo... 🥰
    Bubica hvala, bilo je par primjera ovdje na forumu, i to su kod mene jajne stanice u IVF-u bile lose kvalitete i nisu docekale blastociste 🤷🏻‍♀️ i mi smo mislili da cemo duze cekati, ovo je dvostruko cudo za nas 🥰
    Evo moje dvije vragolanke: https://ibb.co/Qd04yy5

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Fashionista

Broj poruka: 282

Prijavi adminu

Johica Znam kako se osjecas i mi smo svi ovdje frustrirani, evo mi konkretno vec punih 4 godine pokusavanja i svega a konkretnih odgovora nema. Vi bas imate dobre neke pretrage koje mi nemamo ovdje🙈 Koja je to tocno klinika? 
    Stela Amadeus hvalaaa! 🙌🏻 E super thanks na odgovorima! 🍷
    Sanii totalno se slazem i nije da ne mogu izdrzat ali treba mi samo za nazdraviti za rockas i zazeliti dijete u 39-oj! 🙈🤣
    Hope i Bubica hvalaaaa! 🙌🏻🌺

👱🏻‍♀️ 39 💁🏻‍♂️ 37
    Anti-Tg / Anti-TPO /IR / blagi uterus septum i Tshape
    2020. 6+3💔/ 2021. 8+2💔
    10/22 ISCI gonal 300 + ORG = 3x🥚❌
    12/22 ISCI letrozol + menopur = 3x🥚/ 1x 🐧 ❌
    6/23 Alea Fertility ➡️ISCI gonal 150 + cetrotide = 6x🥚/ 3x 🐧
    8/23 pr FET: 1x bl ❤️ beta: 11.dn 420, 13.dn 937/1. uzv 5+3 titraji, 2.uzv 6+5 otkucaji 💖 girl

MalaG

Broj poruka: 1139

Prijavi adminu

Fashionista sretno! Nek' bude dobitan!🤞🙏❤️❤️
    TIvy predivna beta! Nek' se uredno dupla i da sve bude super i bez komplikacija!🤞🙏🙏🙏❤️❤️
    Linda slatkiši maleni! 😍🤭😍

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Emma05

Broj poruka: 702

Prijavi adminu

tera_

Jube mislim kao i cure da je rano ipak za test 😊
    Minnie, sani, emma, dunja, bubica, jube ima li kakavih simptoma cure?

Moje boluckanje s lijeve strane od prethodnih dana se danas povecalo...i danas tupa bol a na mahove "ubode" poprilicno....a ako se cega bojim i uzasavam vise od negativnog testa to je vanmaternicna. 3x sam vec operirana zbog iste i neznam sto bih rekla ako je i ovaj put to u pitanju😞...Morat cu pišnut ranije da vidim jer ako je to moram reagirati na vrijeme. Imala sam rupturu maternice pa mi nije za igrati se...Drugi moguci razlog mojih bolova je mozda endometrioza koja je vrlo vjerojatno nabujala sad sa svim ovim hormonima...neznam...nisam pametna..😔

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Amy_94

Broj poruka: 754

Prijavi adminu

Cureee.. U Subotu imam punkciju 🍀🍀

👨‍🦱38- teška oligoasthenozoospermia
    👩‍🦱28 - Amh 1.83 μg/L.
    1x IVF prirodni ❌
    06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
    1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
    spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
    10.03 imamo spermije
    10/24
    1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
    14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
    19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
    16.01 UZV 🙏

Butterfly 🦋

Broj poruka: 380

Prijavi adminu

Pozz zene, trebam savjet /komentar iz iskustva 🙈 trenutno smo u 4.postupku i sva 4 su stimulirana i dosad niti jedan uspjesan i niti jedan smrzlic.. danas su nam javili da osim 2 et ostali nisu dosegli stadij blastice. Nikako mi ne ide u glavu jer smo nakon 3.postupka radili dodatne pretrage, torch -sve uredno, trombofilija sve uredno (osim mthfr heterozigot ali vise dr mi je reko istu stvar- nista dramaticno samo piti aktivnu folnu) i genetski nalaz smo radili kariogram i meni i muzu je uredan kariotip. Iako smo se nadali da cemo nesto nac u tim nalazima sto nas sprjecava od uspjeha nista nismo nasli. I drago mi je, ali ne razumijem koji bi mogao biti razlog i na koji nacin reagirati na to sto nikako ne uspjevamo doci do blastice odnosno da se nijedan zametak ocuto ne razvija vise nakon 3-5 dana ni kod njih u labosu niti u meni ocito :( jako je frustrirajuce sto neznam sto poduzeti doktori me tjese da sam mlada a mene to frustrira jer  imam jako nizak amh zbog endometrioze i operacije vjerojatno :( ne znam kako vasi zametci izgledaju ali prilozit cu slikice svojih iz 3 postupka (jer za 3.nemam slikice) pa ako imate komentar na iste jer meni dr nikad ne kaze ocjenu zametka🙈 imaju li sanse ovi zadnji s ET opce uspjeti? ja neznam za drukcije nego ovo svoje i svi postupci mi izgledaju slicni🙈 od terapije sam pila samo proxeed +aktivna folna i za zadnji postupak 2mj 3x1 dhea i za prva dva postupka 200ubiquinol . Vise puta sam pitala mogu li jos nesto razlicite dr i nitko mi nista dodatno nije preporucio. Samo mi govore da zbog niskog amh mi je tako sve. Svaki savjet/komentar je dobrodosao ❤️ love

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.