Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Hope1982

Broj poruka: 904

Prijavi adminu

MalaG

Maslačak1502 super za dobar pregled!🥳🥰 I meni su također jajnici bili dosta uvećani čak i na UZV u 12tt, ali mi je dr rekla da je to normalno obzirom na stimulaciju. Samo što, upravo iz tog razloga nismo smjeli imati odnose dok se nisu jajnici smirili. Srećom, sve je prošlo bez gorih komplikacija. Samo slušaj što ti dr kaže i toga se drži. Proći će a vremenom.😉🤗
    PBtab dobro sam, draga, hvala ti!🤗😘❤️ Punopuno bolje i lakše se osjećam. Malac je svaki dan sve aktivniji i to mi je znak da sve ide u dobrom smjeru i kako bi trebalo.🤭🙈 Vidim da se i ti ubrzo spremaš na transfer. Ja bih rekla vrati 2, da si povećaš šansu da se primi barem jedan, ali opet se spremi i na mogućnost blizanačke trudnoće.😉 Meni je uvijek bila želja imati blizance, ali obzirom na trenutne komplikacije i sa jednom bebom, Bogu sam zahvalna da nije blizanačka.🙏🙏 Vodi se srcem i što ti ono govori, tako napravi!😘🤗❤️
    NPelica nadam se da će biti pozitivan rezultat! 🤞🙏🙏❤️
    Sani šaljem ti veliki zagrljaj!🤗🥰❤️
    Stela uživaj u svakom trenu!🤗🥰❤️
    Maslačak baš si lijepo to napisala! Složila bi se da nas je ovaj put još više zbližio, i makar smo se dugo borili za bebu, napredovali smo u drugim područjima i produbili odnos. Što moguće nebi bio slučaj da smo zatrudnili nakon jednog odnosa.😂
    .
    Mene su zvali jutros iz bolnice sa rezultatima NIPT-a i sve nam je "low risk". Toliki nam je kamen pao sa srca i suze radosnice potekle niz lice, za promjenu. Toliko olakšanje da vam ne mogu opisati!😍🤭🤗 Kao što sam gore napisala, stvarno osjetim da je malac svaki dan sve aktivniji i sve jače udara i to mi je znak da napreduje i raste i da sve ide u dobrom smjeru.🤗🥰🙏🙏🙏

odlicno 👏👏👏👏 bravo 👏👏👏 mogu misliti kako vam je sad lakse. Uzivaj dalje u trudnoci i mazi busu ❤️❤️❤️

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Jurky32

Broj poruka: 1210

Prijavi adminu

Maslačakx2, super si to sročila 🥰
    Silmarilion, pupice uživaj sad 🥰
    MalaG, baš mi je drago ❤️

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Saniii

Broj poruka: 1039

Prijavi adminu

Stela skroz sam propustila tvoj post da imaš krvarenje i smeđarenje, nadam se da je sad ok 🤗, a ionako ne možeš ništa drugo uraditi sem mirovati. A mučnine, ahh izdrzi proći će sigurno 🤗, imaš one nekakve bombone u ljekarni cure su spominjale i moja sister je pila čaj od svježeg đumbira koji joj je pomogao. Drži se, šaljem 🤗
    MalaG i ostale curke hvala vam 😘😘🤗🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️

NPelica

Broj poruka: 1285

Prijavi adminu

Silmarilion

https://ibb.co/FVfqkxmPozdrav cure, evo me - gotova 🥳
    30.6. beta osim ako ne dobijem M.

PUPO❤️❤️😘😘 Neka se mrva primi 🤗🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

NPelica

Broj poruka: 1285

Prijavi adminu

MalaG

Maslačak1502 super za dobar pregled!🥳🥰 I meni su također jajnici bili dosta uvećani čak i na UZV u 12tt, ali mi je dr rekla da je to normalno obzirom na stimulaciju. Samo što, upravo iz tog razloga nismo smjeli imati odnose dok se nisu jajnici smirili. Srećom, sve je prošlo bez gorih komplikacija. Samo slušaj što ti dr kaže i toga se drži. Proći će a vremenom.😉🤗
    PBtab dobro sam, draga, hvala ti!🤗😘❤️ Punopuno bolje i lakše se osjećam. Malac je svaki dan sve aktivniji i to mi je znak da sve ide u dobrom smjeru i kako bi trebalo.🤭🙈 Vidim da se i ti ubrzo spremaš na transfer. Ja bih rekla vrati 2, da si povećaš šansu da se primi barem jedan, ali opet se spremi i na mogućnost blizanačke trudnoće.😉 Meni je uvijek bila želja imati blizance, ali obzirom na trenutne komplikacije i sa jednom bebom, Bogu sam zahvalna da nije blizanačka.🙏🙏 Vodi se srcem i što ti ono govori, tako napravi!😘🤗❤️
    Maslačak baš si lijepo to napisala! Složila bi se da nas je ovaj put još više zbližio, i makar smo se dugo borili za bebu, napredovali smo u drugim područjima i produbili odnos. Što moguće nebi bio slučaj da smo zatrudnili nakon jednog odnosa.😂
    .
    Mene su zvali jutros iz bolnice sa rezultatima NIPT-a i sve nam je "low risk". Toliki nam je kamen pao sa srca i suze radosnice potekle niz lice, za promjenu. Toliko olakšanje da vam ne mogu opisati!😍🤭🤗 Kao što sam gore napisala, stvarno osjetim da je malac svaki dan sve aktivniji i sve jače udara i to mi je znak da napreduje i raste i da sve ide u dobrom smjeru.🤗🥰🙏🙏🙏

Ajme odlično,  mogu mislit kakav kamen sa srca je pao ❤️ drago mi je da je sve dobro, i neka tako ostane do kraja ❤️🤗😘

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Saniii

Prijavi adminu

Saniii

Jube žao mi je 😔, koji ti je dnt?
    Hope super za pregled 🙏🤞🤗❤️
    Flowersondobro sam koliko mogu biti hvala ti 🤗. Jutros nisam radila test, sutra ću na 7dnt i bit će sve kristalno jasno.
    Zvrkljicmthfr je nasljedna mutacija i imala si ju oduvijek i imat ćeš zauvijek i znaci samo to da ne prerađujes folnu kiselinu i treba ti aktivni folat i to je rijesena stvar. Za nju ne ide heparin jer je heparin za druge mutacije. Mthfr je najblaza mutacija koja postoji i ima je svaka treca osoba kad bi se testirala i nije nikakva zapreka za začeće, jer folna kiselina koji si uzimala nije lijek za začeće nego vitamin b9 koji doprinosi pravilnom razvijanju neutralne cijevi kod bebe i prevencija poremecaja u razvoju iste. Tako da to što si uzimala obicnu folnu nikako nije razlog što nisi ostala trudna 🙂. Kakvi su ti ostali nalazi trombofilije? E oni mogu biti zeznuti jer su vezani za koagulaciju krvi i mogu stvarati krvne ugruske i time ugroziti potecijalnu trudnoću, i za njih postoji terapija. Ali nijedna mutacija nije zapreka za implantaciju, nego moze uzrokovati pobacaj kad do trudnoce dođe, I to će potvrditi svaki hematolog :)
    Pbtab okej sam 🤗, nisam radila test, sutra ću. Što se vraćanja 2 embrija tiče ,stvar je da svjesnim vraćanjem 2 uvecavas šansu za blizance, ne može značiti da će se oba primiti naravno ali šanse jesu statistički veće 🤗, sad samo odvažite za I protiv i koliko ste spremni za twinse.
    SilmarilionPUPO 😍, sretno nek sd mrvica primi 🙏🤞

Zvrkljic * neuralne cijevi 🤦‍♀️ 

🙋‍♂️1982 normo
    FET 03/21 2bc❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️

Saniii

Prijavi adminu

MalaG

.

Jako mi je drago da ste sad neopterećeniji, bit će to sve ok 🤗🙏❤️

🙋‍♂️1982 normo
    FET 03/21 2bc❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️

Anemona

Broj poruka: 605

Prijavi adminu

Hvala vam svima na navijanju, ali nažalost i ovog puta ništa 💔😢
    Test jutros snješko, izvadila krv u 7h, čekala 2.5h i nalaz nikako gotov. Dr.proziva sve prije mene, uzv po 15-20min, a ja šizim. Tražila sam papire natrag jer više nisam mogla čekati, morala sam na posao. Rekla je da će napisati nalaz i nek dođem po njega danas, sutra 😏 bitno da na uputnici piše hcg hitno 😏
    Glava mi je puna svega, javim se kasnije kad pročitam sve zaostatke. Grlim vas sve 🫶

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Ivančica06

Broj poruka: 105

Prijavi adminu

Evo cure kod mene negativna beta, sutra definitivno krece na stare postavke... S tim da cu si sigurno promjeniti neke stvari u zivotu, maknuti se od posla psihički  kojemu sam previse posvećena....kad dobijem mengu zakazati cu nove konzultacije za dalje, definitivno necu odustati ❤️, svima koji su u postupku zelim sto prije da ugledaju veliki plus ❤️🥰

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

Bubica1

Broj poruka: 1504

Prijavi adminu

MalaG, baš mi je drago zbog tebe, sada će sve biti lakše, uživaj i mazi bušu i veseli se svakom udarcu 
    Silmarilion, neka si ti smazala krumpiriće, sad držimo fige da se mrva primi! 
    Maslačak, lijepo si to rekla. Nikad nije dobro uspoređivati se s drugima i svakome dođe njegovo vrijeme i njegova sreća, sve se događa s razlogom i u pravo vrijeme. 
    Hope, jaaaviii se  Stigla beta?

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.