Npelica 🥳🥳🥳 kako mi je to sad brzo proslo🙏😘
Jube, Ancicanek ih se sto vise oplodi🙏🥰
J_Lo bas mi drago da si se javila 🥰🥰 kako si? Kako je Korina?❤️
Tratincica/Ivancica (ili neki drugi cvijet🤭)malo sam se pogubila🙈, ali jedna je imala danas transfer,nek se mrve cvrsto prime 🙏
.
Ja sam danas polu mrtva, imala sam od jutra obaveza i dosla doma u 14 i od onda se nemrem pomaknut kak sam umorna. Citam i ocu odgovorit pa zaspim pa opet i opet zaspim, evo sad konacno uspjela 🤣
Cure danas bila aspiracija,dobili smo 3 js,u srijedu moram zvati da vidimo kakvo je stanje.Drzite fige🥹
💃30 AHM 8,7
🕺34 asthenozoospermia
Dva prirodna postupka,prvi ❌ cistican folikul,drugi prekasno dosla ❌.
Krenuli na prvi stimulirani postupak u vinogradsku..
Gonal od drugog dana ciklusa 250,citrotide i od 5.do 11. dc.
Ovitrelle stoperica 11 dc.
12 dc nista.
05.06.23 -13 dc punckija-3 jajne stanice
😊
Hvala, cure 💕
6 ih je bilo. Na moj nizak amh to je super, samo me sada strah kakve su kvalitete..
Idradili smo super ovaj dio, sad fige za dobar party. Treba mi samo 1 dobra stanica 🥰
Super ,ma bit ce dobro samo pozitivno,ja sam danas dobila tri 🥰,nadam se dobrom ishodu
💃30 AHM 8,7
🕺34 asthenozoospermia
12 dc nista.
😊
Moja dr predlaže FET odmah u idućem ciklusu. Kakva su vam iskustva ako je netko išao? Je li bilo uspješno, ako nije, kako ste podnijele još jedan “poraz”? 😔
Misliš sad s ciklusom u 6. ili 7. mjesecu? Ti si sad bila u 5. mj u stimuliranom ako se ne varam. A nemoj odmah misliti da će biti poraz možda baš sada bude dobitni ciklus. 🤞🤞
Bila sam u stimuliranom sad u 5. mj. Trenutno imam menstruaciju iz tog neuspjelog postupka, pa bi sa idućim išli u FET. Dakle 1 ciklus pauze i onda FET.
Iskreno sad ništa ne očekujem i ništa ne mislim, koliko god sam mislila da sam si sve posložila u glavi u smislu “kako bude bit će” toliko sam se nadala i vjerovala da me ovaj neuspjeh bas dotukao 😔
Ali dignut ću se ja ponovno, vjeru nisam izgubila! 🙏
Jesi to imala već konzultacije ili si telefonski se čula s njom? Neki su nam dani teži a neki lakši. I mene nekad uhvati ma nema šanse da ćemo uspjeti ali opet pokušavam jer se nadam i tako već zadnjih godinu dana iz mjeseca u mjesec. Onda s M u 7. si u postupku, onda su valjda na go u 8. a možda opet nisu svi. Možda će biti nekoga tada jer bi ja tada htjela u stimulirani.
Pokušavamo od 06/22 - AMH 14
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak, biokemijska
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak, beta 0
Hvala, cure 💕
6 ih je bilo. Na moj nizak amh to je super, samo me sada strah kakve su kvalitete..
Idradili smo super ovaj dio, sad fige za dobar party. Treba mi samo 1 dobra stanica 🥰
Super ,ma bit ce dobro samo pozitivno,ja sam danas dobila tri 🥰,nadam se dobrom ishodu
Bravo Ancicaa, ja cijeli dan refresham da vidim nisu li pukli 🤣😁🤞🥰
Sad fige za srijeduuuuu
🍒39 🦁45
2022. 👶
2023. AMH 2,1
5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞
Drage cure moje ma da imam snage💪🙏🏻 trenutno sam privatno u Poluklinika Cito dr. Aračić radili smo i prirodno i dalje pijem trave itd😄💪 evo kasne pet dana i test treci dan radila i negativan ali ako ne dodju za par dana opet cu ponovit test jer u zadnje vrime mi u prirodnjacima zakasnjela ovulacija.
Pokusat cemo opet s laganom stimulacijom ja i dalje imam svojih 3,4 stanice prirodno a antralnih i vise nekad ali se ne razviji u prirodnom bude 1,2 znate vec kako to sve ide.
Molimo se vjerujemo i nadamo sve dok god imam ciklus ja cu se nadati i boriti💪❤️🙏🏻
Ja38g moj43g
Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔
Vijezbam i pazim na prehranu i idemo hrabro.
Svima zelim sto i sebi veliko pupe☺️☺️🙏🏻❤️
Ja38g moj43g
Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔
Hvala, cure 💕
Bravo Ancicaa, ja cijeli dan refresham da vidim nisu li pukli 🤣😁🤞🥰
Sad fige za srijeduuuuu
MžKako mi je bilo jucer,Reko gotovo je sve otislo.Bas sam bila u banani,ali eto hvala Bogu sve ok.Imala sam 6 folikula.Sad treba biti strpljiv do srijede🫣
💃30 AHM 8,7
🕺34 asthenozoospermia
12 dc nista.
😊
Moja dr predlaže FET odmah u idućem ciklusu. Kakva su vam iskustva ako je netko išao? Je li bilo uspješno, ako nije, kako ste podnijele još jedan “poraz”? 😔
Misliš sad s ciklusom u 6. ili 7. mjesecu? Ti si sad bila u 5. mj u stimuliranom ako se ne varam. A nemoj odmah misliti da će biti poraz možda baš sada bude dobitni ciklus. 🤞🤞
Bila sam u stimuliranom sad u 5. mj. Trenutno imam menstruaciju iz tog neuspjelog postupka, pa bi sa idućim išli u FET. Dakle 1 ciklus pauze i onda FET.
Iskreno sad ništa ne očekujem i ništa ne mislim, koliko god sam mislila da sam si sve posložila u glavi u smislu “kako bude bit će” toliko sam se nadala i vjerovala da me ovaj neuspjeh bas dotukao 😔
Ali dignut ću se ja ponovno, vjeru nisam izgubila! 🙏
Jesi to imala već konzultacije ili si telefonski se čula s njom? Neki su nam dani teži a neki lakši. I mene nekad uhvati ma nema šanse da ćemo uspjeti ali opet pokušavam jer se nadam i tako već zadnjih godinu dana iz mjeseca u mjesec. Onda s M u 7. si u postupku, onda su valjda na go u 8. a možda opet nisu svi. Možda će biti nekoga tada jer bi ja tada htjela u stimulirani.
Čula sam se mailom s doktoricom, zvala Sv. Duh, rekla im njezin plan i dali su mi termin za pregled prije iduće menstruacije. Ne znam kad idu na go ali svakako ću se raspitati, ne želim da me dopadne neki drugi doktor.
Ti si isto kod nje?
👰 29 godina
🤵 31 godina
Pokušavamo od 2020.
Spermiogram uredan.
AMH niži- 7.6 (normalna plodnost 8.1-18.3)
Sono HSG- uredan. Folikulometrije uredne.
Ovulacije u 95% slučajeva na desnom jajniku koji je pozicioniran iza uterusa.
2023. KB Sv. Duh- IVF, dr. Luetić
Bella,čitam tvoj potpis, stvarno mi je tesko kada vidim kroza sta sve zenice prolaze… 😣
Drzim fige. Evo neki dani susjeda pricala kako je prije nakon 15 godina borbe i 20ivf postupaka konqcno postala majka ❤️ U 45.toj ❤️
Predivno Bogu hvala🙏🏻❤️
Ja38g moj43g
Sortiraj odgovore
Najstariji