NPelica, prerano ti je da se vodiš simptomima, ja sam ih imala nula pa evo sreće na putu ❤️ Znaš da ja nisam nikad bila od čekanja bete, vidi kako se osjećaš.. s testićima je zeznuto jer mnogi naprave jedan i onda se uspaniče jel preslaba linija...svakako ako kreneš, testiraj svaki dan, ja sam presretna jer imam kolekciju testića
Za sad sam super, nemam nikakvih smetnji osim povremenih grčeva u nogama i opterećnosti/zatezanja u trbuhu. Nadam se da će tako i ostati. Mala A je jako aktivna vragolanka, al uživam u svakom njenom javljaju
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Hvala cure, svima na odgovoru. ❤️❤️❤️❤️❤️
I ovako sam trun “depresivna”, dugo sam premišljala da išta i pitam. Stvarno više ne znam ni kako se ponašati, i šta je uredu i šta ne, a naravno voljela bi kao i sve da uspije. Imam problem jer stalno mislim da griješim u ponašanju iza transfera, i sebe krivim kad ne uspije.
Znate i same kako je psihički teško posložit se i umiriti misli.
Još sve oko mene frendice trudne…..
Imam osjecaj da mi život prolazi od ciklusa do ciklusa, i ostali svi idu naprijed… a ja stojim😅
Ali idemo do kraja, hvala❤️❤️❤️❤️❤️Iskreno i ja sam psihički najlošija. Jučer još kad sam saznala za tu trombofiliju + što već znamo za mužev loš nalaz bas sam nekako down. Iako nekako vjerujem u dubini da se i moje i njegovo uz suplemente može dovesti u red ali trenutno mi se trudnoća čini tako daleko. Mi nećemo u postupak prije jeseni nadam se do tad uspjeti promijeniti nalaze. Ja cijelo vrijeme imam osjećaj kao da negdje kasnim radi toga što još nemamo bebu, svi parovi koji su se ženili godinu kada i mi već otpremaju djecu u vrtiće i škole a mi
..
Mene zanima jeli trombofilija može nestati? Kao jeli se može popraviti samo s tom Aktivnom folnom ili je to nešto do kraja života? kako znati jeli bolje? samom trudnoćom ili ponavljanjem nalaza? Nadam se da nije glupo pitanje
Samo hrabro naprijed uz upute liječnika, frendica ima trombofiliju i njena sestra, i sve trudnoće uspješno privedene do kraja. ❤️
Daa isto prijatelji salju djecu u vrtić i školu, i stalno pričamo o tom. I sve je to super, ali eto mene to malo rastuži i kao neki uteg stvara da kasnim u svemu.
32💃🏽33🕺🏼
💃🏽-IR, PCOS, djelomično prohodni jajovodi
🕺🏼 sve uredu
- Neuspjele 2 inseminacije…
10/22- aspiracija-2 js oplođene
11/22 FET nije uspio
12/22 FET nije uspio
05/23- aspiracija, 5 blastocista
06/23 FET …. I čekanje 26.6.
NPelica, prerano ti je da se vodiš simptomima, ja sam ih imala nula pa evo sreće na putu❤️ Znaš da ja nisam nikad bila od čekanja bete, vidi kako se osjećaš.. s testićima je zeznuto jer mnogi naprave jedan i onda se uspaniče jel preslaba linija…svakako ako kreneš, testiraj svaki dan, ja sam presretna jer imam kolekciju testića
Za sad sam super, nemam nikakvih smetnji osim povremenih grčeva u nogama i opterećnosti/zatezanja u trbuhu. Nadam se da će tako i ostati. Mala A je jako aktivna vragolanka, al uživam u svakom njenom javljaju
Da, ako krenem, piskit ću svaki dan.. vidjet ću još 🤗 lijepo je bit pupo. Ma znam da je rano za simptome, ali naravno da mozak radi 😅
Drago mi je da si super, i da uživaš u pokretima i svemu 🤗 neka do kraja sve bude školski 🤗❤️😘
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Prelistala sam hrpetinu stranica sve nes na preskokce i vidim da im punooo pozitivnih novih stvari, sretno svimaa 🥰🎉🤗
Ja sam jucer bila na drugom uzvu s bebacem je sve uredu, cak su se vidle male rucice i nogice 🥰 Mrvica mjeri cak 2 dana više 🤗 Ono što me brine su ti jajnici kaze da su još uvijek dosta uvecani pa da ne radim nikakav fizicki napor zbog moguce torzije i da izbjegavam duga putovanja. Ja ih koš uvijek osjetim kao neku bol koja nije strasna sam ono, mene brije jer sam nekako mislila da ce vec do sad to proci. Jel imao neku takvu situaciju i do kad realno to mogu ocekivati tak?
Hej draga, drago mi je da je sve okej i da je beba dobro ❤️
Sto se jajnika tiče, imala sam slicnu situaciju, pregled u 8tt i lijevi jajnik dosta uvećan, bolovi kad bi htjela sjesti i osjetila sam bol kao kad sam imala cistu na tom jajniku. Dr na pregledu je rekao da je to normalno jer uvijek jedan preuzima neku funkciju u trudnoci i da me to ne treba plasiti. Nakon 3 dana bol je prestala i jajnik je bio normalne velicine. Radi onako kako ti je dr rekao i bit ce sve super 🤞😊
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Maslačak1502 baš mi je drago da je sve ok, vjeurjem da nakon stimulacije i odmah potom nakon trudnoće jajnicima treba duže da se smire ipak je to hrpa hormona, samo slušaj što ti dr govori i bit će sve ok😉🥰
Hope žao mi je što morala proći takav pakao, nadam se da će ti ova trudnoća do kraja biti školska❤️
Flo ma nije mi problem niti mučnina koliko 🤮 doslovno pojedem i osjetim kako se sve bućka 😆😆 više me to ubija u pojam pa sam mrtvo tijelo 🤣 kako si mi ti, jel uživaš? ❤️❤️🤗
Žvrkljić pa nije trombofilija neka sada najgora bolest niti to tako trebaš shvaćati za sve ima lijek pa tako i za to, trebaš to sve gledati na način da si možda napokon našla razlog zšt nije uspjelo i da će ti lijekovi pomoći da ostaneš trudna, ne može ona nestati kao niti tvoja mutacija gena, ako ti mpo dr da preporuku onda moraš hematologu koju će ti dati preporuka za heparin i lijepo ćeš se pikati i onda ćeš dobiti bebicu😁 ako ti uvede heparin kontrole su ti česte tako da bez brige nije to ništa strašno 😊🤗❤️
Jurky čuj uzbuđenje pred stimulirani je pod normalno 😁🤗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Koliko sam uspjela istražiti u ovih 24h mislim da ne bi smjela uzimati FOLACIN nego tu AKTIVNU FOLNU. I razmisljala sam da sam u 2 postupka gdje sam imala betu 0 baš pila Folacin a ovdje gdje je bila biokemijska ništa pa nadam se da je i to neki znak.
🙋♀️/27g - MTHFR homozigot
🙋♂️/28g- oligoozospermia
11/22-u postupku KBC Split
7🥚- 5 blastoicista-
1 ET- 4 🐧- ❌
FET-1🐧-biokemijska ❌
FET 2🐧- ❌
FET 3 🐧- ❌
FET 4🐧-❌
Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻
Flowerson 21.6.je transfer i razmisljam dali da vratim jedan ili dva jer biolog mi je bacio bubu u uho pitanjem, vracamo 2? I ostala sam zbunjena i sad ne zbam sto cu 🤷🏻♀️
Kako si mi ti? Kako curka? Jel se kupas i uzivas? 🥰
MalaG kako si? ❤️
Hope zao mi je sto si to prošla 😔 sad ce sve biti dobro i mama i beba 🤗😊❤️
Sanii di si kako si? Jesi radila testić? ❤️🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Žvrkljić, ne mora ti to ništa značit, ne razbij si glavu s tim...ja sam isto pila folacin dok nisam znala za dijagnozu pa sam bila ostala trudna, a spontani iskreno ne prepisujem tome jer mi je beta već na početku bila puno niža od onog što sam očekivala. Puno je gore ako moraš uzimat heparin, aktivna folna je svakako i bolja od folacina. Nije ti to neka teška dijagnoza, zaista.
Stela, dobro je ako nemaš mučnine od jutra od mraka pa ne pomaže ništa od magičnih napitaka koje preporučuju protiv mučnina 😁 samo nek se bućka, što god, tijelo odrađuje svoje 🤗 Ja sam za sad još odlično i nadam se da će tako i ostat u trećem tromjesečju 😁 Svakako uživam.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Zvrljkic - ja ti imam nasljednu trombofiliju koja prelazi sa majke na kcer. I problem nastaje samo kad ostanem trudna. Koliko znam ona ne moze “nestati” tako je kako je. Mozes samo uzimat adekvantu terapiju.
Npelica - 🫶
Flo - 🫶
Jurky - 🫶
Stela - 🤞🫶
Pbtab - 🫶 ja kazem vracaj 2 🤞🤞
Maslacakx2 - bas si ovo lijepo napisala. Zelim vam da uskoro bude plusic a muza mozes iznenaditi bez obzira dobila plusic u postupku ili prirodno. Mastu na volju 😜😏
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Sortiraj odgovore
Najstariji