Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saniii
    25. Svibanj 2023. 11:48

Žvrkljić Ako ideš u bolnicu ide se u opću anesteziju, treba obaviti sve predoperativne pretrage i ostaje se mislim dan/ dva. Ako ideš privatno nema anestezije ili dobijes koktel protiv bolova, obaviš zahvat i ideš odma doma, zahvat traje cca 20-40min ovisi jel se što skida ili ne. Privatnici inače imaju suvremeniju opremu pa je anestezija nepotrebna, zahvat ne boli, vise su to kao menga grcevi, ja sam pred kraj osjetila kao jače menga grceve i već me počeo oblivati znoj 😁, ali ja sam imala priraslice i malo je potrajalo dok je sve skinuo. Jos jedna prednost kod privatnika je sto cijelo vrijeme gledas zahvat na ekranu i komuniciras sa dr pa ako se previse priblizi zidu maternice reagiras i nema bojazni da se sto ošteti. Ja recimo da opet idem išla bih privatno jer nemam vise živaca se gnjaviti i čekati termine po bolnici 😁

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Tikvica
    25. Svibanj 2023. 12:11

La3arica

Tikvicamalo sam se odmakla od mpo tema, makar ovako na forumu, ali u glavi bas i nisam. Trebala sam ici u prirodni proces poslije ovog treceg neuspjesnog, ali se neke stvari nisu poklopile i to me nekako razocaralo. Razmisljam da uradim neke dodatne analize, mozda histero, ali ne znam odakle bih krenula. Nekako sam u fazi sutra cu, sutra, ali nikako to sutra da dodje. 🤷🏻‍♀️
    Jako mi je drago zbog tebe, kao da sam svoju betu vidjela 💕💕💕💕

Znam kako je to, kad vapis za predahom a glava ne dopusta. Nadam se da te moja situacija barem malo ohrabrila (kao mene Aria) i da ces uskoro krenuti dalje. Napravi sve ove nalaze kaj su curke tu preporucile ali nemoj cekati, sto prije i sigurno ce biti rezultata. Stalno si mi u mislima❤️😘 ne cekaj 🙆🏻‍♀️🙈

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Love83
    25. Svibanj 2023. 12:11

Saniii

ŽvrkljićAko ideš u bolnicu ide se u opću anesteziju, treba obaviti sve predoperativne pretrage i ostaje se mislim dan/ dva. Ako ideš privatno nema anestezije ili dobijes koktel protiv bolova, obaviš zahvat i ideš odma doma, zahvat traje cca 20-40min ovisi jel se što skida ili ne. Privatnici inače imaju suvremeniju opremu pa je anestezija nepotrebna, zahvat ne boli, vise su to kao menga grcevi, ja sam pred kraj osjetila kao jače menga grceve i već me počeo oblivati znoj 😁, ali ja sam imala priraslice i malo je potrajalo dok je sve skinuo. Jos jedna prednost kod privatnika je sto cijelo vrijeme gledas zahvat na ekranu i komuniciras sa dr pa ako se previse priblizi zidu maternice reagiras i nema bojazni da se sto ošteti. Ja recimo da opet idem išla bih privatno jer nemam vise živaca se gnjaviti i čekati termine po bolnici 😁

Da Sani i rekao mi je telefonski da samo trebam donijeti papa test i briseve unutar godine, da traje 15tak min i da nema anestezije..da nije neugodno. 
    Meni je moj mpo radio schretching prije 2,3mj. Da li se smije raditi tako brzo ponovno to grebanje/uzimanje uzorka?

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

Razumna
    25. Svibanj 2023. 12:23

Jurky32

Bebolina2024

Jurky32

Jutro cure 🥰
    Vjeverice, sretnoo 🥳🤞🥰
    Ja sam sad išla vaditi betu, čisto da to potvrdim, paa sutra zovem Zg i dogovaram nove konzultacije 🤞

Sretno! Jesi ponavljala test?
    Vjeverica sretno danas na UZV i da beta bude odlična.
    Npelica dobro je da je stigla. Sad neka sve ide po planu. Sretno!
    🤗

Jesam, jučer, ništa ni na njemu, tako da me beta više ne može razočarati 💪
    Hope, Tikvice 😘😘NPelica, super što krećeš dalje 🤞🤞😘
    Razumna, kakvo je stanje kod tebe? 😘

Baš mi je zao 😔 i kod mene negativni testovi. Idem sutra izvaditi betu za zaključim tu priču. 
    Dobro se držim, ne dramim jer sam svjesna da je bolje da je ovako završilo nego da se primi pa da opet prolazim pobačaj (ne znam koji put više pišem ove rečenice).
    U bolnici sv Duh su to onda stvarno poražavajući rezultati jer od nas 3 žene koje smo bile taj dan na transferu ni jedna nije trudna.
    Dr Ujevic ja sam kod nje vodila trudnoću jer sam isla na transfer početkom 7mj i taman kad sam trebala na prvi pregled dr L je bio na godišnjem,pa mi je preporučio doktoricu. Bilo mi je super kod nje. Žena stvarno da snagu i sve lijepo objasni. Ima vrhunski uzv i vidi se sve bolje nego bilo gdje drugdje. Tjedni pregled sam plaćala 90e ali je vrijedilo svakog eura. To je žena po mojoj mjeri. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Saniii
    25. Svibanj 2023. 12:39

Love83

Saniii

ŽvrkljićAko ideš u bolnicu ide se u opću anesteziju, treba obaviti sve predoperativne pretrage i ostaje se mislim dan/ dva. Ako ideš privatno nema anestezije ili dobijes koktel protiv bolova, obaviš zahvat i ideš odma doma, zahvat traje cca 20-40min ovisi jel se što skida ili ne. Privatnici inače imaju suvremeniju opremu pa je anestezija nepotrebna, zahvat ne boli, vise su to kao menga grcevi, ja sam pred kraj osjetila kao jače menga grceve i već me počeo oblivati znoj 😁, ali ja sam imala priraslice i malo je potrajalo dok je sve skinuo. Jos jedna prednost kod privatnika je sto cijelo vrijeme gledas zahvat na ekranu i komuniciras sa dr pa ako se previse priblizi zidu maternice reagiras i nema bojazni da se sto ošteti. Ja recimo da opet idem išla bih privatno jer nemam vise živaca se gnjaviti i čekati termine po bolnici 😁

Da Sani i rekao mi je telefonski da samo trebam donijeti papa test i briseve unutar godine, da traje 15tak min i da nema anestezije..da nije neugodno.
    Meni je moj mpo radio schretching prije 2,3mj. Da li se smije raditi tako brzo ponovno to grebanje/uzimanje uzorka?

I da, brisevi i papa moraju biti čisti. A smije se scratch raditi prije svakog transfera jer je to mala " ogrebotina" koja potiče da se endometrij regenerira i postane receptivniji za implantaciju embrija ali to sve ništa nije znanstveno dokazano nego je više app ili ne može štetiti a možda može koristiti 🙂

🙋‍♂️1982 normo
    FET 03/21 2bc❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

Saniii
    25. Svibanj 2023. 12:45

Razumna

Jurky32

Bebolina2024

Jurky32

Jutro cure 🥰
    Vjeverice, sretnoo 🥳🤞🥰
    Ja sam sad išla vaditi betu, čisto da to potvrdim, paa sutra zovem Zg i dogovaram nove konzultacije 🤞

🤗

Baš mi je zao 😔 i kod mene negativni testovi. Idem sutra izvaditi betu za zaključim tu priču.
    Dobro se držim, ne dramim jer sam svjesna da je bolje da je ovako završilo nego da se primi pa da opet prolazim pobačaj (ne znam koji put više pišem ove rečenice).
    U bolnici sv Duh su to onda stvarno poražavajući rezultati jer od nas 3 žene koje smo bile taj dan na transferu ni jedna nije trudna.
    Dr Ujevic ja sam kod nje vodila trudnoću jer sam isla na transfer početkom 7mj i taman kad sam trebala na prvi pregled dr L je bio na godišnjem,pa mi je preporučio doktoricu. Bilo mi je super kod nje. Žena stvarno da snagu i sve lijepo objasni. Ima vrhunski uzv i vidi se sve bolje nego bilo gdje drugdje. Tjedni pregled sam plaćala 90e ali je vrijedilo svakog eura. To je žena po mojoj mjeri.

Žao mi je curke 😔😔, držite se 🤗🤗

🙋‍♂️1982 normo
    FET 03/21 2bc❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️

NPelica
    25. Svibanj 2023. 12:46

U srijedu imam pregled, ako sve bude okej, kaže dr da mozemo i ovaj ciklus u prirodni fet. Ili ako nebi ovaj  Da mozemo slijedeći .. sad neznam, dali da čekam još ciklus ili da ovaj iskoristim? 
    Što kažete vi cure?

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

NPelica
    25. Svibanj 2023. 12:50

Razumna

Jurky32

Bebolina2024

Jurky32

Jutro cure 🥰
    Vjeverice, sretnoo 🥳🤞🥰

🤗

Žao mi je draga ❤️ drži se 😘🤗

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Bebolina2024
    25. Svibanj 2023. 12:58

Razumna

Jurky32

Bebolina2024

Jurky32

Jutro cure 🥰
    Vjeverice, sretnoo 🥳🤞🥰

🤗

Ovo za Sveti Duh u redu tvoje mišljenje i tako se poklopilo. A možda baš neki drugi dan od 5 žena sve ostale trudne. Ja sam bila tamo kad je jedna došla sva sretna s pozitivnom betom. Za neku statistiku treba veći broj žena da bi se mogli donositi zaključci a opet za uspješnost ulogu igra puno faktora. Ima nas nekoliko tu na Svetom Duhu valjda će neka od nas u narednim mjesecima ostvariti trudnoću, makar idealno bi bilo da sve ostvarimo. Ostaje nam samo da se nadamo. 🤞🙏🤞🙏

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Love83
    25. Svibanj 2023. 12:59

Saniii

Love83

Saniii

I da, brisevi i papa moraju biti čisti. A smije se scratch raditi prije svakog transfera jer je to mala " ogrebotina" koja potiče da se endometrij regenerira i postane receptivniji za implantaciju embrija ali to sve ništa nije znanstveno dokazano nego je više app ili ne može štetiti a možda može koristiti 🙂

Sani šta misliš o proizvodu matična mliječ od Radoševića? Jako je skupa preko 1000kn, a čitala sam da između ostalog da se koristi i kod plodnosti odnosno neplodnosti ? Da li je netko ovdje koristio to ? Dobila sam preporuku farmaceta da imaju pozitivne povratne info kod svega.

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.