Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Flowerson 🌸
    25. Svibanj 2023. 08:58

Sretno svima s betama i pregledima!
    NPelica, drago mi je da možeš krenut 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Jurky32
    25. Svibanj 2023. 09:04

Bebolina2024

Jurky32

Jutro cure 🥰
    Vjeverice, sretnoo 🥳🤞🥰
    Ja sam sad išla vaditi betu, čisto da to potvrdim, paa sutra zovem Zg i dogovaram nove konzultacije 🤞

Sretno! Jesi ponavljala test?
    Vjeverica sretno danas na UZV i da beta bude odlična.
    Npelica dobro je da je stigla. Sad neka sve ide po planu. Sretno!
    🤗

Jesam, jučer, ništa ni na njemu, tako da me beta više ne može razočarati 💪
    Hope, Tikvice 😘😘
    NPelica, super što krećeš dalje 🤞🤞😘
    Razumna, kakvo je stanje kod tebe? 😘

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Love83
    25. Svibanj 2023. 09:10

Saniii

Roxy 😘🤗Lovekužim i podržavam sve oko odmora i odmaka od svega, ne vrijedi forsirati ništa ako tijelo i um nisu spremni. Super si odlučila za histero, bolje je sve provjeriti i mirne glave u transfer, teško nam ide i kad je sve uredu,a pogotovo ako još nešto otežava. Nakon histero nema potrebe pauzirati osim ako ti želiš. Jel ju obavljas u prvom ili drugom dijelu ciklusa? Mislim da se phd na nk cells ceka malo duže. Što se savjeta tiče mislim da si napravila sve što je u tvojoj moći da doprineseš uspjehu, a nakon transfera je sve ionako u Božjim rukama i mi tu nista ne možemo utjecati🙏. I hvala ti 🤗, samo prenosim znanje i savjete koje sam većinom tu stekla i sama primjenila pa ako kome što pomogne drago mi je 😘
    Silmarilionto nije baš pitanje za nas, tvoj dr ti jasno trebao definirati protokol, ako piješ do M onda piješ do krvarenja, ako je samo 7 dana onda je samo 7 dana 🤷‍♀️. Najpametnije ti je nazvat kliniku gdje si u postupku i provjerit, da nesto ne zezneš u startu 🙂
    Tikvica točno osjetim tvoju sreću i tako mi je drago zbog tebe😍🤗❤️

Draga Saniii baš mi je odmor trebao, psihički da dođem sebi, osjećala sam baš slabost i tijela i duše, ne mogu opisati..tako da baš mi je dobro došao ovaj mjesec pauze, 
    Necu onda ni raditi pauzu nakon histero kako kažeš , nego ići u prirodni fet, pa šta Bog da.
    Kada sam zvala Ivf polikliniku rekli su mi da se javim prvi dan ciklusa I da histero ide 21 dan ciklusa I nalaz za Nk cells se čeka cca 2-3tjedna.. znači u fet bi trebala nakon nalaza Nk ?  Ali se histero može u prvom ili drugom dijelu, o čemu ovisi ?

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

• Love83
    25. Svibanj 2023. 09:15

Vjeverica81

Jutro cure,
    Sanii, idem sad prvo izvaditi betu 6 dana od prošle, pa mi je uzv u 10:30, ne mogu vjerovati da sam dočekala svoj četvrtak 🙏sa svim simptomima.. Sve je tu 🥰

Sretno Vjeverice❤️🙏

🙋‍♀️Amh 17,9 ; MTHFR, Heterozigot Pai-1, 4G/4G, trombofilija💉

🙋‍♂️normo
    2011. Curica - prirodno
    11/22. Aspiracija, 8 folikula, 4 blastice
    11/22 ET 2 blastice - ❌️
    01/23 prirodni FET 2 blastice -biokemijska ❌️
    02/23 aspiracija, 9 folikula, 6 trodnevnih
    02/23 ET 2 trodnevna - biokemijska ❌️
    4/2023 FET 2 smrzlića ❌️
    7/2023 histeroskopija✔️
    08/2023 FET, 13dnt beta 310,15dnt beta 808, 31.08. 1.Uzv❤️, 08.09. 2Uzv❤️

PBTAB
    25. Svibanj 2023. 09:34

Vjeverica81

Jutro cure,
    Sanii, idem sad prvo izvaditi betu 6 dana od prošle, pa mi je uzv u 10:30, ne mogu vjerovati da sam dočekala svoj četvrtak 🙏sa svim simptomima.. Sve je tu 🥰

Sretno draga na uzv i veselimo se čuti kako je bilo 🥰❤️

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Saniii
    25. Svibanj 2023. 10:05

Love83

Saniii

Roxy 😘🤗Lovekužim i podržavam sve oko odmora i odmaka od svega, ne vrijedi forsirati ništa ako tijelo i um nisu spremni. Super si odlučila za histero, bolje je sve provjeriti i mirne glave u transfer, teško nam ide i kad je sve uredu,a pogotovo ako još nešto otežava. Nakon histero nema potrebe pauzirati osim ako ti želiš. Jel ju obavljas u prvom ili drugom dijelu ciklusa? Mislim da se phd na nk cells ceka malo duže. Što se savjeta tiče mislim da si napravila sve što je u tvojoj moći da doprineseš uspjehu, a nakon transfera je sve ionako u Božjim rukama i mi tu nista ne možemo utjecati🙏. I hvala ti 🤗, samo prenosim znanje i savjete koje sam većinom tu stekla i sama primjenila pa ako kome što pomogne drago mi je 😘
    Silmarilionto nije baš pitanje za nas, tvoj dr ti jasno trebao definirati protokol, ako piješ do M onda piješ do krvarenja, ako je samo 7 dana onda je samo 7 dana 🤷‍♀️. Najpametnije ti je nazvat kliniku gdje si u postupku i provjerit, da nesto ne zezneš u startu 🙂

Draga Saniii baš mi je odmor trebao, psihički da dođem sebi, osjećala sam baš slabost i tijela i duše, ne mogu opisati..tako da baš mi je dobro došao ovaj mjesec pauze,
    Necu onda ni raditi pauzu nakon histero kako kažeš , nego ići u prirodni fet, pa šta Bog da.
    Kada sam zvala Ivf polikliniku rekli su mi da se javim prvi dan ciklusa I da histero ide 21 dan ciklusa I nalaz za Nk cells se čeka cca 2-3tjedna.. znači u fet bi trebala nakon nalaza Nk ? Ali se histero može u prvom ili drugom dijelu, o čemu ovisi ?

Sve kuzim 🤗. Ja sam histero radila u prvom dijelu ciklusa 8i dan,  neposredno iza M jer je tada endometrij najtanji I tada se najbolje sve vidi,a u drugom dijelu ciklusa se radi kada je sigurno da je O prošla i tada se uzima uzorak za phd na nk jer je endometrij deblji, mislim da je to razlog ali nisam sigurna. A to uzimanje uzorka je zapravo scratching endometrija i zbog toga je najbolje odmah ići u FET. Ja osobno bih odmah išla u FET bez ikakve pauze, a nalaz da li si pozitivna ili negativna na nk ces dobiti do transfera, ako si pozitivna dobit ćeš decortin u terapiju, jer tu zapravo drugog lijeka nema.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Jube2
    25. Svibanj 2023. 10:22

Jurky oprosti nisamti odgovorila, ali vidim da si se s bro snasla. Svakako najbolje provjeriti ima li trudnoce prije prekida terapije. Pa i dvaput, ako te to muci. Najvaznije je da si ti u miru. 
    Vjeverica 🐿️ sretno 💕 jako ti drzim fige da je sve u redu i da od sada pa nadalje samo uzivkate 💕🐿️🐿️
    Marina PUPO jako drzim fige 💕💕
    Sretno svima danas 💕💕

🍒39 🦁45
    2022. 👶
    2023. AMH 2,1
    5/23 stimulacija, ET 2x3dn, beta 😞

Žvrkljić
    25. Svibanj 2023. 11:00

Saniii

Love83

Saniii

Kada sam zvala Ivf polikliniku rekli su mi da se javim prvi dan ciklusa I da histero ide 21 dan ciklusa I nalaz za Nk cells se čeka cca 2-3tjedna.. znači u fet bi trebala nakon nalaza Nk ? Ali se histero može u prvom ili drugom dijelu, o čemu ovisi ?

Sve kuzim 🤗. Ja sam histero radila u prvom dijelu ciklusa 8i dan, neposredno iza M jer je tada endometrij najtanji I tada se najbolje sve vidi,a u drugom dijelu ciklusa se radi kada je sigurno da je O prošla i tada se uzima uzorak za phd na nk jer je endometrij deblji, mislim da je to razlog ali nisam sigurna. A to uzimanje uzorka je zapravo scratching endometrija i zbog toga je najbolje odmah ići u FET. Ja osobno bih odmah išla u FET bez ikakve pauze, a nalaz da li si pozitivna ili negativna na nk ces dobiti do transfera, ako si pozitivna dobit ćeš decortin u terapiju, jer tu zapravo drugog lijeka nema.

Cure, boli li? Ja se bojim da mene to čeka, nakon što odradim ovo za trombofiliju i kariogram? Jeli se ide u ikakvu anesteziju?

🙋‍♀️/27g - MTHFR homozigot
    🙋‍♂️/28g- oligoozospermia
    11/22-u postupku KBC Split
    7🥚- 5 blastoicista-
    1 ET- 4 🐧- ❌
    FET-1🐧-biokemijska ❌
    FET 2🐧- ❌
    FET 3 🐧- ❌
    FET 4🐧-❌
    Novi postupak Poliklinika IVF ZG 🙏🏻

La3arica
    25. Svibanj 2023. 11:14

Tikvica malo sam se odmakla od mpo tema, makar ovako na forumu, ali u glavi bas i nisam. Trebala sam ici u prirodni proces poslije ovog treceg neuspjesnog, ali se neke stvari nisu poklopile i to me nekako razocaralo. Razmisljam da uradim neke dodatne analize, mozda histero, ali ne znam odakle bih krenula. Nekako sam u fazi sutra cu, sutra, ali nikako to sutra da dodje. 🤷🏻‍♀️
    Jako mi je drago zbog tebe, kao da sam svoju betu vidjela 💕💕💕💕

👩🏻‍🤝‍👨🏼 ‘81. AMH 5; Oligoasthenozoospermia
    1. 4/22 Petrova IVF - Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 3 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🩸12 dnt, beta 0.
    2. 9/22 Petrova IVF - Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle; 2 js, 2 oplodjene, ET - 2 trodnevna; 🟤 14dnt, beta 0.
    3. 3/23 Beta+ ISCI - Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle; 3 js, 2 oplodjene, ET - 1 trodnevni; ❌
    4. …

Ms.Marina007
    25. Svibanj 2023. 11:36

Curke hvala vam, ova podrška ovdje baš gura dalje.
    Sretno svima 🍀

💃34god, AMH 2.8 pmol/l, ostalo 🔝
    🕴️33god, 🔝
    10/21 prirodna trudnoća, spontani u 10 tj💔
    1.IVF Sv.Duh 05/22 1 folikul, 1 🥚, ET 06/22beta 24.06 ❌
    2.IVF Sv.Duh 4/23 4 folikula, 3🥚, ET 2 četverostanična 21.04. Beta 05.05❌
    3.IVF prirodni ciklus 22.05 🥚, 24.05. ET 🍀. Beta 07.06. ❌
    To be continued...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.