Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jurky32
    27. Travanj 2023. 10:47

Hello cure.. samo da vam mahnem 👋 Čitam vas i dalje svaki dan 😊 Ja sam u procesu čekanja menge i sutrašnjih konzultacija za novi postupak. Već treći dan koja kap smeđeg, al' nikako prokrvariti. 
    Tikvice, čestitam na 6 js (ako sam dobro zapamtila) neka se sve oplode 🤞🥰
    Loorn41, sretno na transferu i neka bude dobitan 🤞🥰
    Nisam popamtila sve tko što ima, ali naravno sretnooo svima koji ovih dana nešto imaju ❤️ 

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Niksi
    27. Travanj 2023. 10:52

Cure, ponovit ću pitanje. Jel ima tu koja iz Splita, zanima me koliko se nakon konzultacija čeka da se krene u postupak? 

Pozdrav i želim vam od srca da se sve što prije veselite nad pozitivnim testićima. 

Jedna nadam se uskoro baka :) 

Ja: 34,hiperprolaktinemija, AMH 8
    On: 30, normozoospermija
    Trudimo se od 2020.
    06/23 1. stimulirani KBC St-5 oocita-1js-ET 1 trodnevni,osmostanični-beta 0
    09/23 2.stimulirani, Cito-6 oocita-4 js-2 oplođene-ET 2 trodnevna-osmostanična- embyoglue-assisted hatching - neg test
    Nove konzultacije 11.10.23 dr. Poljak

Saniii
    27. Travanj 2023. 11:02

Amadeus

hvala, sad ju mirnije čekam :)
    kad već ispitujem, vi koje imate uredski 9-5 posao, koje vrijeme pikanja ste si uzele?
    meni se čini najmanje stresno i najviše izvedivo ujutro, da to obavim u miru prije dnevnih obaveza i kad znam da sam ziher doma u to vrijeme, tipa u 8h

p.s. možda su mi blesava pitanja, al kako je netko gore napisao, ufuravam se u novi HOBI

U koje vrijeme ćeš se pikati dobiti ćeš upute u svojoj klinici, ja nisam imala na izbor, tj imala sam izbor između 17-19h približno u isto vrijeme.

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Jednaobicnacekalica
    27. Travanj 2023. 11:11

Flowerson 🌸

Jednaobicnacekalica

Flowerson 🌸

Jednaobicnacekalica

Curke,
    Danas mi je 9 dan nakon FET-a trodnevnih embrija. Što mislite kada bi mogla napraviti testic? 👀🧐
    Samo da si skratim ove muke, s čekanjem do bete, obzirom da stvarno ne osjecam apsolutno nikakve simptome i osjecam se skroz normalno…

Možeš već i sad…ne zamaraj se što nema simptoma, ja sam imala samo povremeno menga grčeve, ostalo ništa, cice bile ko puding. Sretno!

Možda je danas još prerano?
    Kada su ti počeli ti povremeni grčevi? Ma meni ništa, ni povremeno, ni rijetko, ni nikako. A vjerujem da bi se već barem nešto trebalo pokazati da je uspjelo…Makar nešto😅.
    I čestitam na trudnoći, da ti sve prođe kako treba, i da je sa srećom do kraja!!🫶🏻🥰

Nije prerano, meni su vratili blasticu pa sam peti dan popodne imala sjenu (nije bio ni prvi urin). Svakim danom je crta bila sve jača, tako da bi kod tebe sad morala bit vidljiva crtica. A grčevi su mi bili prva 3 dana (što realno može nešto značit, a i ne mora), onda tamo negdje 6.dan i tako…to je sve bilo onako random, blago, povremeno. Želim ti puno sreće!
    Hvala ti puno💗

Svaka čast na hrabrosti, da si već radila peti dan testic…🤭, ja i dalje osjecam taj strah, kao i uvijek, ali onda mislim da ću sutra napraviti ujutro, jer ga jos nisam ni kupila..Istina, može a i nemora značiti, ali većinom su to dobri simptomi koji na kraju izađu na pozitivno. Hvala ti puno, svakako javim ovdje kada napravim testic🤞🏻.. i tebi želim sve najbolje u narednim tjednima trudnoce🥰

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

• Jednaobicnacekalica
    27. Travanj 2023. 11:12

Saniii

Maslačak kad sam ponovno pročitala komentar skuzila sam da si napisala da ti je danas prvi UZV 🤪, nrk ih bude više od 2 🙏🤞❤️
    Dada žao mi je, slažem se da bi na 10dnt blastica svaki test morao pokazati ima li što. Inače potpisujem komentar od Hope teška je ovo i duga borba, vremenom ne boli manje ali se naučiš živjeti sa porazom i neuspjehom, ali sve dok se boriš ima nade, nemoj odustajali jer tada se o da nemaš čemu ni nadati. Drži se, šaljem 🤗.
    Dunja za kariograme tražiš uputnicu od svog gina s muž od svog LOMa, pošalji upit mailom na Rebro i Klaicevu ( bila je u obnovi, ne znam da li su zavrsili) za najbrži termin, dugo se inače čeka I do cca 2mj za termin plus toliko za nalaz. Nk stanice iz krvi ili endometrija? Iz krvi na Rebru iz endometrija privatno radi samo Ivf poliklinika.
    Jednaobicnacekalica ako misliš na Petrovu, oni provjereno rade i vikende i nedjelje i praznike, imala sam I transfer nedjeljom i punkcije subotom i UZVe i praznikom , anesteziolog uvijek dostupan. To je inače najveći kbc u državi i sa najviše mpo specijalista na jednom mjestu 😊, ujedno i najvećom gužvom sto se tice broja pacijenata 🤪, ali npr na folikulometriju nisam nikad duže čekala duže od 20min niti toliko, upravo iz razloga što ima puno dr i svatko odrađuje svoj dio posla…

Zahvaljujem na opširnoj informaciji oko Petrove. Reci mi , placa li se bilo sto tamo ili sve ide preko hzza? Od konzultacija, ljekova nadalje..? 

🙍🏼‍♀️ 30, bez jajovoda
    🙎🏼‍♂️ 40, sve okej
    4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
    7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
    10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
    2 su vracene - Beta - ništa
    04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
    Beta - ništa
    06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️

Loorna41
    27. Travanj 2023. 11:17

Ajme curke baš sam uzbudena. 
    Sinoć jedva zaspala. Trebala sam si roknuti normabel da me ošamuti. 🤣🤣🤣🤣
    Trbuĥ mi je baš jako napet i bolucka me i ide mi na živce, a napuhan je ko bačva.🙄🙄🙄🙄

Cure za testove. Meni je blastica pokazala već 6 dana popodnevni urin sjena. 
    10 dnt bi na jutarnji trebai pokazati definitivno.
    I ne one clear blue to je shit da prostite.
    Hope, Love, Tikvica, Flo, Pcelice, Tikica, Jurky, Sani cure šaljem velike zagrljaje.

E a di nam ne Ani mislim ona sto nosi blizance? Kaj je krvaril od hematoma pa je bila u bolnici🙏🙏🙏❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Flowerson 🌸
    27. Travanj 2023. 11:23

Jednaobicnacekalica

Flowerson 🌸

Jednaobicnacekalica

Flowerson 🌸

Jednaobicnacekalica

Curke,
    Danas mi je 9 dan nakon FET-a trodnevnih embrija. Što mislite kada bi mogla napraviti testic? 👀🧐
    Samo da si skratim ove muke, s čekanjem do bete, obzirom da stvarno ne osjecam apsolutno nikakve simptome i osjecam se skroz normalno…

Možeš već i sad…ne zamaraj se što nema simptoma, ja sam imala samo povremeno menga grčeve, ostalo ništa, cice bile ko puding. Sretno!

Možda je danas još prerano?
    Kada su ti počeli ti povremeni grčevi? Ma meni ništa, ni povremeno, ni rijetko, ni nikako. A vjerujem da bi se već barem nešto trebalo pokazati da je uspjelo…Makar nešto😅.
    I čestitam na trudnoći, da ti sve prođe kako treba, i da je sa srećom do kraja!!🫶🏻🥰

Nije prerano, meni su vratili blasticu pa sam peti dan popodne imala sjenu (nije bio ni prvi urin). Svakim danom je crta bila sve jača, tako da bi kod tebe sad morala bit vidljiva crtica. A grčevi su mi bili prva 3 dana (što realno može nešto značit, a i ne mora), onda tamo negdje 6.dan i tako…to je sve bilo onako random, blago, povremeno. Želim ti puno sreće!
    Hvala ti puno💗

Svaka čast na hrabrosti, da si već radila peti dan testic…🤭, ja i dalje osjecam taj strah, kao i uvijek, ali onda mislim da ću sutra napraviti ujutro, jer ga jos nisam ni kupila..Istina, može a i nemora značiti, ali većinom su to dobri simptomi koji na kraju izađu na pozitivno. Hvala ti puno, svakako javim ovdje kada napravim testic🤞🏻.. i tebi želim sve najbolje u narednim tjednima trudnoce🥰

Normalno je bit u strahu, ja sam očekivala negativan test jer nisam imala ništa od simptoma...bilo me strah suočiti se s tim, al uvijek sam htjela što prije znat jel uspjelo ili nije. Javi nam onda sutra za test, nadam se da ćeš donijet lijepe vijesti! Hvala ti puno 🤗

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

NPelica
    27. Travanj 2023. 11:27

Loorna41

Trbuĥ mi je baš jako napet i bolucka me i ide mi na živce, a napuhan je ko bačva.🙄🙄🙄🙄

Hope, Love, Tikvica, Flo, Pcelice, Tikica, Jurky, Sanicure šaljem velike zagrljaje.

E a di nam ne Ani mislim ona sto nosi blizance? Kaj je krvaril od hematoma pa je bila u bolnici🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Lornica moja ❤️❤️ mogu mislit kako si uzbuđena. I ja sam radi tebe, I jedva čekam da nam doneseš dobre vijesti ❤️❤️❤️ 
    ________
    Ja mislim da sam prestala krvarit🥳🥳🥳🥳🥳  jučer ujutro nešto sitno, I od tada ništa.  Dali je to to? 😍 Znači da od sada čekam svoju M? I mogu imat odnose 🤣 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Loorna41
    27. Travanj 2023. 11:27

Jednaobicnacekalica

Saniii

Maslačak kad sam ponovno pročitala komentar skuzila sam da si napisala da ti je danas prvi UZV 🤪, nrk ih bude više od 2 🙏🤞❤️
    Dada žao mi je, slažem se da bi na 10dnt blastica svaki test morao pokazati ima li što. Inače potpisujem komentar od Hope teška je ovo i duga borba, vremenom ne boli manje ali se naučiš živjeti sa porazom i neuspjehom, ali sve dok se boriš ima nade, nemoj odustajali jer tada se o da nemaš čemu ni nadati. Drži se, šaljem 🤗.
    Dunja za kariograme tražiš uputnicu od svog gina s muž od svog LOMa, pošalji upit mailom na Rebro i Klaicevu ( bila je u obnovi, ne znam da li su zavrsili) za najbrži termin, dugo se inače čeka I do cca 2mj za termin plus toliko za nalaz. Nk stanice iz krvi ili endometrija? Iz krvi na Rebru iz endometrija privatno radi samo Ivf poliklinika.
    Jednaobicnacekalica ako misliš na Petrovu, oni provjereno rade i vikende i nedjelje i praznike, imala sam I transfer nedjeljom i punkcije subotom i UZVe i praznikom , anesteziolog uvijek dostupan. To je inače najveći kbc u državi i sa najviše mpo specijalista na jednom mjestu 😊, ujedno i najvećom gužvom sto se tice broja pacijenata 🤪, ali npr na folikulometriju nisam nikad duže čekala duže od 20min niti toliko, upravo iz razloga što ima puno dr i svatko odrađuje svoj dio posla…

Zahvaljujem na opširnoj informaciji oko Petrove. Reci mi , placa li se bilo sto tamo ili sve ide preko hzza? Od konzultacija, ljekova nadalje..?

Ovo ti mogu ja odgovoriti.
    Sada su ti oni u renovaciji pa ne primaju nove pacijente.
    Žene do 42 godine ne plaćaju ništa, ama baš ništa.
    U Petrovoj sam ja poslala mail u 4/2022 i krenula u postupak 10/2022. 6 mjeseci je za nas stare babce puno. 
    Odnos doktora i sestara je meni super. Ja imam samo riječi pohvale. 
    Na folikilometriju se ne čeka dugo. Brzo se obavi. Na mailove isto tako odgovaraju brzo (osim kad im padne sustav🤣🤣🤣).
    Da nisu išli u renovaciju ja bi opet k njima otišla tj pokušala ponovno.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    27. Travanj 2023. 11:29

NPelica

Loorna41

Hope, Love, Tikvica, Flo, Pcelice, Tikica, Jurky, Sanicure šaljem velike zagrljaje.

Lornica moja ❤️❤️ mogu mislit kako si uzbuđena. I ja sam radi tebe, I jedva čekam da nam doneseš dobre vijesti ❤️❤️❤️
    ________
    Ja mislim da sam prestala krvarit🥳🥳🥳🥳🥳 jučer ujutro nešto sitno, I od tada ništa. Dali je to to? 😍 Znači da od sada čekam svoju M? I mogu imat odnose 🤣

Napeta ko špriher.🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Ja vjerujem da je to kod tebe gotovo.
    Znači za vikend tarapana.🤣🤣🤣🤣🤣🤣💪💪💪💪💪

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.