Sad sam radila test clearblue i pokazao je minus.
Danas mi je 10dnt, vracene su dvije blastice, idalje imam bolne grudi ali to je to. Menstruaciju sam trebala dobiti prije 2 dan ali nisam jos, doduse ni prosli put nisam procurila pod terapijom. Beta je tek 2 maja.
Ne znam ima li ovome kraja…
4 maja mi je godisnjica braka i 4 godine kako se borimo, i kako zivim u nekom strahu - strah hocemo li i do kada cemo imati novca, hoce li naci spermice, hoce li se oploditi, hoce li biti sta. I pisem ovo ovdje jer niko u okolini i ne razumije, pa mi i ne govorimo o tome nikome, a ovdje bar znam da neko bar suosjeca.
Da razumijemo te, nažalost sve su to loši putevi do sreće, koja nekad ni ne dođe, mislim da je vrlo bitno biti staložen u glavi, iako je to ponekad teško, pogotovo kad okolina non stop nabacuje ma budete, ma stignete, ma sad će biti 3 sreća, a ono se niže neuspjeh za neuspjehom,, još si ti i mlađa, pa nemoj odustajati, dok god imaš prilike idi, sama sebe nećeš kasnije gristi da si prerano odustala, ima nas tu s preko 40, pa se i dalje žustro borimo...
Čitala sam da su neke cure nakon blastice tek 12 dan imale pozitivan test, da im je sve ovo ranije bilo negativno, pa nemoj još dići ruke, strpi se do bete pa ćeš vidjeti, do tad se probaj nekako pripremiti i na najgore i na najbolje, i onda hrabro dalje neovisno o ishodu.
👸42 godina, hipotireoza, inz.rez. Pcos, AMH 34🧔MM 32 godina,normospermija/asthenoozospermia
2016 vanmaterična
2017 ivf 1 j.s.beta ❌
2019 6j.s - icsi 1 blastica beta ❌
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj u 19 tjednu malformacija ploda
4/2023 13 j.s - 3 oplođene Et 2 trodnevne, 1 blastica ❄ (Škvorc), beta 04.05. - ❌
Fet 6mj 2023,beta 07.07. ❌
04/2024 18 oocita, 11 oplođenih, 6 blastica
17.04. ET 2 blastice
30.04.2024 beta ❌
(4 smrznute 2 +2) ❄️❄️❄️❄️
Fet 10/2024 ❌
Fet 11/2024❌
Dada1907 jesi radila s prvom jutarnjom mokraćnom? Ponovi sutra, prva crtica i ako se pojavi nju ćeš možda samo ti i muž pod mikroskopom vidjeti 😂😂
Znam kroz šta prolaziš i kroz šta si prolazila kao i sve cure ovdje… mi smo od dijagnoze do prvog plusa šetali i stupali u mraku, nisam vidjela izlaz iz toga more suza i neprospavanih noći …strašan period je to bio, pa i tu trudnoću zene podnose opušteno s radošću, a ja sam strepila svih 9 mjeseci nimalo mi ni taj period nije bio lak, nisam digla ništa teze od ručne torbe, a mogla sam jer je bilo sve u redu al jednostavno taj rizik nisam sebi mogla priuštiti, čudili su se oko mene pa čak i rugali, mislili da glumim glumu jer niko nije znao kako smo teško i s kakvom mukom došli do te svoje radosti, al isto tako na sve zaboraviš u onom momentu kad uzmeš svoje dijete u ruke! A ja vjerujem da će sve cure / ovog foruma doživjeti tu radost, neko malo lakše neko teze… mi Azooborci svakako teze, ali vjerujem da će biti i nema odustajanja!
Ja 1988, MM 1988
Kod mene sve ok, MM Azoospermia
2018. TESE ( rađen u Njemačkoj), 10 proba imamo
1 ICSI ✖️
1 FET ✖️, 2 FET ✖️
2 ICSI promjena klinike i iz prve dobitna kombinacija imamo ❤️ 22 jajne stanice, samo 2 izdržale do blastociste
10 mj. 2020. rodilo se čudo naše ❤️
Danas mi je 10dnt, vracene su dvije blastice, idalje imam bolne grudi ali to je to. Menstruaciju sam trebala dobiti prije 2 dan ali nisam jos, doduse ni prosli put nisam procurila pod terapijom. Beta je tek 2 maja.
4 maja mi je godisnjica braka i 4 godine kako se borimo, i kako zivim u nekom strahu - strah hocemo li i do kada cemo imati novca, hoce li naci spermice, hoce li se oploditi, hoce li biti sta. I pisem ovo ovdje jer niko u okolini i ne razumije, pa mi i ne govorimo o tome nikome, a ovdje bar znam da neko bar suosjeca.
Aaaaa ne mogu vjerovati!! Jesi sigurna da je bas minus? 😳🥲.
Znaci ne vjerujem…stvarno sam mislila da je kod tebe uspjelo…Stvarno mi je jako zao, ne mogu ti opisati..ali opet, nije još sve gotovo, dok Beta još ne pokaze svoje! 🤞🏻. Tako da, ima još nade🫶🏻
Suosjećam, ni mi nismo nikome govorili, samo par ljudi zna oko mene, čak ni familiji nisam rekla jer ne želim osude, pitanja i sažaljevanje…
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Jednaobicnacekalica
Možeš nakon prirodnog feta bez problema u novi postupak bilo da je novi Fet ili postupak ispočetka.. kada tijelo nije stimulirano nema razloga za pauzu..pauzu radimo nakon lijekova.. meni je ovo isto 4.ti put, 2 aspiracije i 2 feta. I ostala su mi još 2 u jednoj slamici, ako ne uspije ovaj mj. odmah idem u 5mj po preostala 2..
U početku sam mislila iz prve će, nisam se nadala ovom kao ni mnoge ovdje prvenstveno sto vec imam dijete.. prva aspiracija sam od 8 folikula 4 blastice dobila i to 3 odlicne i 1 dobra..sa dvije odlične ništa, a u fet postupku iz lošije blastice trudna i biokemijska..tako da nije pravilo njihova ocjena embrija..možeš iz lošijeg ostati trudna prije nego odličnog..a u ovoj drugoj aspirsciji 9 folikula i 6 se oplodilo ali je biolog odlucio ostaviti ih ovaj put na trodnevnom da se razvijaju u maternici do blastice jer maternica je najbolji inkubator..malo sam umorna od svega ali još ne odustajem..od 11mj sam ja u postupku, nije puno vremena ali opet malo me umor savlada, a pauze ne mogu bas velike za odmor raditi jer godine su tu.. bolnicu nisam razmatrala ni ko opciju jer nemam vremena ni živaca čekati satima i vidjeti milion žena..unistilo bi mi psihu..i ne mogu biti odsutna stalno s posla..svega 5 ljudi mi zna za ovo i to mi je bio cilj jer ne želim da me itko zamara.. nije mi žao kune plaćenog jer pristup i sve ne može se platiti..bogu hvala da radim a i muž radi tako da za to se mora imati, a sve drugo može čekati..
Pa evo ja se nebi složila sa tobom da se u bolnicama toliko dugo čeka i da je milion žena.
Pišeš informacije koje nisi sama prošla.
Sreća je što nisi imala missed kod privatnika pa da ti kaže da mu se javiš kad "riješiš taj problem".
Sreća je i što nisi imala polip veličine 2cm jer ni to ne rade po klinikama nego moraš ići bas po bolnicama.
Molim te da se ne hvališ sa svojim privatnim postupcima jer to nije bit ove teme. Nikoga ne zanima radite li ti i tvoj muž i jeli vam mpo prioritet.
RAZUMNA, sokirana sam tvojim agresivnim nacinom komunikacije! Uznemirujuce je citati ovakve komentare kojih si imala i prije ovoga. Koja je svrha ovakvih agresivnih komentara? Nekad je bolje nista ne komentirati nego takvim nacinom komuniciranja zapravo reci podosta o sebi.
Ispeci pa reci.
MaslacakX2 - moze 👍
Dada1907 - ne bi htjela biti partibrejker al 10dnt blastice bi trebalo biti pozitivno da je uspilo. Sve znam kako ti je. Nema utjehe i nece biti lakse s vremeno samo naucis nositi se i ziviz s tim. Nama je devet godina ukupno borbe sa usponima i padovim. U MPO vodama smo sad 4 godine. Ne pisem ovo da bi uvecala moje nesto nego ti zelim pokazat da mozes ti to. Bez obzira na ishode. Progurat ces i to. Doci ce i taj dan koji cekamo svi. Evo ja sam jos tu. Smusena, izudarana,raspadnuta, poljepljema i zakrpana tisucu puta sa raznim oziljcima ali idemo dalje. Ali tu sam. Idem i borim se dalje. Tako i ti. Mozes to. Nije lako ali na kraju doci ce onaj dio koji ce nas u potpunosti vratito na pocetne postavke. 🫶🫶
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Hope,sani, ribic , tikvica , maslacak hvala vam cure ljubim vas😘😘😘😘😘🙏🙏
Cure ne zamarajte se s NERAZUMNOM jer to sve samo o njoj govori.Ovdje mozete rec svoje misljenje bez straha.Imala je ona svojevremeno ispade da bi ih se i najludi posramili.Ignorirajte samo @love , @jednacekalica 🤞🤞fige za vas ❤️❤️
Hvala ti na podršci. Nisam popratila njene objave i komentare, tako da nažalost ne znam sto je sve pisala, ali svakako se neću vise obazirati. I slazem se s tobom, da to sve o njoj govori. Samo za takve komentare, ovdje zaista nema mjesta ni potrebe. #Samoljubav🫶🏻🥰
🙍🏼♀️ 30, bez jajovoda
🙎🏼♂️ 40, sve okej
4/2022 - Ivf - 8 js, oplođeno 6, od toga 4 dobre. 2 vracene, Beta - ništa
7/2022 - FET - 2 vracene, Beta -ništa
10/2022 - Ivf- 10 js, 7 oplođeno, 5 dobivenih dobrih.
2 su vracene - Beta - ništa
04/2023 - FET u prirodnom ciklusu, dvije vracene
Beta - ništa
06/2023 - punkcija, 11 stanica - transfer 2x trodnevna-i 7 zamrznuto- Beta - 14 dan - 940, 16 dan - 2.215 ❤️🙏🏻 Uzv-10.7.-imamo twinse✌🏻❤️❤️
Tikvice, pa baš zato i pitam, ja sam imala 30 folikula (dosta ih je bilo prazno), al doktor je u 2 sekunde rekao: "ovo je opća anestezija" i gotova priča, nisam trebala ni pitat. Ne mogu zamislit da sam to morala proć naživo ili s nekim koktelom protiv boli.
Domleon, čestitam na curki!
maslačak, drago mi je da krećeš! 🤗
Dada1907, žao mi je za negativan test... dobro je što imaš još blastica pa ne moraš cijelu proceduru ispočetka.
Sretno svima koji imaju nešto!
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Zao mi je 😏 10dnt blastica bi se vec trebalo vidjeti..ali ponovi svakako sutra ili izvadi betu da znas na cemu si..u potpunosti te razumijem i znam kako ti je...jel imate jos smrznutih ampulica od supruga ili?
Nikako ne mogu shvatiti da ti je doktorica na tu dijagnozu izvadila svih 6 smrzlica i pustila ih vani do blastica...
1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
🔸️ Repromed
Hope,sani, ribic , tikvica , maslacak hvala vam cure ljubim vas😘😘😘😘😘🙏🙏
Cure ne zamarajte se s NERAZUMNOM jer to sve samo o njoj govori.Ovdje mozete rec svoje misljenje bez straha.Imala je ona svojevremeno ispade da bi ih se i najludi posramili.Ignorirajte samo @love , @jednacekalica 🤞🤞fige za vas ❤️❤️
Hvala ti na podršci. Nisam popratila njene objave i komentare, tako da nažalost ne znam sto je sve pisala, ali svakako se neću vise obazirati. I slazem se s tobom, da to sve o njoj govori. Samo za takve komentare, ovdje zaista nema mjesta ni potrebe. #Samoljubav🫶🏻🥰
Bolje da nisi glava bi te bolila 🤣🤣🤣
❤️😘❤️😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Tikvice, pa baš zato i pitam, ja sam imala 30 folikula (dosta ih je bilo prazno), al doktor je u 2 sekunde rekao: "ovo je opća anestezija" i gotova priča, nisam trebala ni pitat. Ne mogu zamislit da sam to morala proć naživo ili s nekim koktelom protiv boli.
Domleon, čestitam na curki!maslačak, drago mi je da krećeš!🤗
Dada1907, žao mi je za negativan test…dobro je što imaš još blastica pa ne moraš cijelu proceduru ispočetka.
Sretno svima koji imaju nešto!
Hvala drqgicka ❤️😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Sortiraj odgovore
Najstariji