Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rina 39

Broj poruka: 174

Prijavi adminu

Da bas pitam vas kojima je doslo do oplodnje jeste mirovale nakon transfera il sve radile odma?
    Meni se primilo prije 2 god a sve sam normalno radila.
    Sad neznam zbog male dal je smijem dizat itd🙈🙏🏽

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️

Kacusha

Broj poruka: 1523

Prijavi adminu

Loorna Drzim fige da se malac izbori 🍀🧡
    Rina meni ce muž biti na go bas zbog dizanja male nekih tjedan dana. 👍

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    7 transfera, 10 embrija (5blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    FET 3mj 2❄️❄️
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Rina 39

Prijavi adminu

Kacusha

Loorna Drzim fige da se malac izbori 🍀🧡
    Rina meni ce muž biti na go bas zbog dizanja male nekih tjedan dana. 👍

Uf moj radi, ja cu je nazalost morat nekad dizat 🙈🙈
    Morat cu se ponasat ko inace sve🥸

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️

PBTAB

Broj poruka: 110

Prijavi adminu

Rina 39

Da bas pitam vas kojima je doslo do oplodnje jeste mirovale nakon transfera il sve radile odma?
    Meni se primilo prije 2 god a sve sam normalno radila.
    Sad neznam zbog male dal je smijem dizat itd🙈🙏🏽

Meni su rekli da mogu sve raditi najnormalnije, ali ja sam ti kući samo kuhala, usisavanje i pranje podova, nosenje tezih stvari itd. to je radio muž. Kažu da se bar u tih prvih tjedan dana izbjegava teže vježbanje, nošenje teskih stvari i čišćenje po kući. 
    Pokušaj je što manje dizati ako ce biti moguce 🙂

👩‍🦳31zdrava, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️42, zdrav, normozoospermia
    Pokušavamo od 2020.god.
    Repromed,u postupku- Pergoveris 100
    28.2.💉štoperica
    2.3. Aspiracija 💃🏻
    5 blastocista- 1 vracena- 4 kriopohrana
    7.3.transfer 🙏🏻
    20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4.🙏🏻

Stela_M

Broj poruka: 2265

Prijavi adminu

Maus do trećeg dana oplodnju “gura” jajna stanica kasnije sprermij naravno ako je loša kvaliteta jajne onda i to ima svoje 🤷‍♀️
    Loorna miruj druge nema, kada je idući uzv? 🙏❤️
    Rina ja usporim tempo poslije et, nema dizanja teških stvari, i sve doma normlano radim jedino na dragog padne usisavanje  i nabavka odn on tegli vrećice iz trgovine 😁😅
    Kacusha 🤭😍❤️❤️

👩35 pcos, hipotireoza, hashimoto, IR, Amh 37,3 DHEAs 18,50, PAI 4G/5G, MTHFR c/t
    🧔32 asthenonecrozo.. ➡️ normo 😁
    07/21 1. MPO (Petrova) 16 🥚 nema 🐧 transfer 2 blastice beta 0 ⛔️
    07/22 Poliklinika Ivf - kratki antagonistički fleksibilni protokol 15 🥚 - 8 blastica 🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧
    10/22 stimulirani FET 1 🐧 beta 12 ⛔️
    03/23 prirodni FET 1 🐧 🙏

Kacusha

Broj poruka: 1523

Prijavi adminu

Stela_M

Maus do trećeg dana oplodnju “gura” jajna stanica kasnije sprermij naravno ako je loša kvaliteta jajne onda i to ima svoje 🤷‍♀️
    Rina ja usporim tempo poslije et, nema dizanja teških stvari, i sve doma normlano radim jedino na dragog padne usisavanje i nabavka odn on tegli vrećice iz trgovine 😁😅
    Kacusha 🤭😍❤️❤️

Jesi spremna draga? Meni osjećaj kao da idem na plac 🤣😂 Jos idem sama jer muž vodi Emili na pregled. 😁 Iza s bebicama Mc i shopping 😂

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    7 transfera, 10 embrija (5blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    FET 3mj 2❄️❄️
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Tikvica

Broj poruka: 303

Prijavi adminu

Loorna drzi se i bit ce kako mora biti❤️
    Tockica&Bejbe ja sam dosta realnapo pitanju svega, tako da sam jako svjesna svojih godina pa tako i trebadonijeti odluku. Vidjet cemo kak oce biti 🥰
    Sutra imamo bas popunjen dan, sa transferima i betom i Hope eto i tebe na konzultacijama ❤️
    Ugl, ja sam danas pocela nesto malo smedjarit, tako da cu vjerojatno sutra za praf procurit i niti se ne okrenes eto nas u novoj rundi 🙈
    Ja sam ova dva dana imala generalku jer poprilicno dugo se samopovrsno cistilo radi svega, ni sad sam spremna za opet nove pobjede 💪🏻💪🏻💪🏻
    Kako stvari stoje, ako sutra bude 1. dan, eto mene vec u srijedu na prvom UZV😁😁
    Hope, pa ti mene mozes stavit ba listu opet 💪🏻😘
    Stela i Kacusha navijam na najjace za vas i nemojte mi na krumpirice zaboravit 🤭😘😘😘

👩🏻42 god, AMH 4,5
    👦🏻45 sve ok
    IVF centar
    12/21- IVF 2 folikule, nema js
    02/22- IVF 3 folikule, 2 js, beta 1,48
    04/22- IVF 5 folikula, 3js, beta 12dnt 213,
    13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4, missed ab💔

01/23 -IVF 2 folikule, 2 js, 31.01.-ET-2 embrija, beta 0,97
    02/23 - prirodni IVF, 03.03-ET 1 embrij, beta 0,20
    03/23-IVF

Hope1982

Prijavi adminu

Tikvica

Loorna drzi se i bit ce kako mora biti❤️
    Tockica&Bejbe ja sam dosta realnapo pitanju svega, tako da sam jako svjesna svojih godina pa tako i trebadonijeti odluku. Vidjet cemo kak oce biti 🥰
    Sutra imamo bas popunjen dan, sa transferima i betom i Hope eto i tebe na konzultacijama ❤️
    Ugl, ja sam danas pocela nesto malo smedjarit, tako da cu vjerojatno sutra za praf procurit i niti se ne okrenes eto nas u novoj rundi 🙈
    Ja sam ova dva dana imala generalku jer poprilicno dugo se samopovrsno cistilo radi svega, ni sad sam spremna za opet nove pobjede 💪🏻💪🏻💪🏻
    Kako stvari stoje, ako sutra bude 1. dan, eto mene vec u srijedu na prvom UZV😁😁
    Hope, pa ti mene mozes stavit ba listu opet 💪🏻😘
    Stela i Kacushanavijam na najjace za vas i nemojte mi na krumpirice zaboravit 🤭😘😘😘

Tako je. Idemo dalje u pobjede 💪💪
    Daa sutra u 10 imamo termin. Bas me zanima kakvu ce mi stimulaciju dat 🫣 Idemo
    u rundu III 🤞

ja 41 - on 33
    OAT i PCOS -AMH 42 pmol/l, nasljedna trombofilija, hipertireoza, manjak zeljeza, NK povisene (iz krvi)
    2 izgubljene trudnoce (26 tt i 8 tt)
    1. ICSI - ET blastice ❌
    2. ICSI - 🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧
    FET 2 🐧🐧 - pozitivan test ❌
    FET 🐧🐧 pozitivan test ❌
    FET 🐧🐧pozitivan test ❌
    FET 🐧 pozitivan test ❌
    FET 🐧 pozitivan test ❌
    5/2023 - ICSI

• kaya

Broj poruka: 140

Prijavi adminu

Tikvica

Kaya sretno danas❤️😘

Hvala, jucer dala stopericu sutra ujutro sam na aspiraciji..samo imam jedan problem…
    Mm dobio temperaturu laganu, do 38 se penje i ne znam što ću sad…luda sam ko šiba jer sve ide naopako.
    Toliko sam se natrcala oko svega i sad mi samo fali da mi odgode 

2016. Curica,prirodno začeće
    22.11. histeroskopija, NK++
    21.1 inseminacija
    2.2. beta 12,4
    Biokemijska 😔💔
    27.10. inseminacija
    11.11 beta 0
    Prir.ivf 3/2023
    20.3. 1js
    23.3. transfer 3-dnevni 9-stanični

Loorna41

Broj poruka: 877

Prijavi adminu

Stela_M

Rina ja usporim tempo poslije et, nema dizanja teških stvari, i sve doma normlano radim jedino na dragog padne usisavanje i nabavka odn on tegli vrećice iz trgovine 😁😅
    Kacusha 🤭😍❤️❤️

Mila u utorak kod mog MPO doktora. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - smrznuta jedna prva beta 128.41 - druga beta 133😔 - treća beta 75.
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, 3.3. Beta 119.29, 6.3. 317,36, 8.3. 475,04 - blighted ovum
    17.4. - Beta+, prvi UZV

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.